DI > Ekonomi

Wednesday, 24 January, 12:16

DI - 13 sep 17 kl. 22:05

Källa: Patriot ger för dåligt skyddUtan den nya israeliska missilen ger Patriot inget skydd för Sverige mot ryska ballistiska robotar som Iskander. Det uppger en central källa i Polens upphandling. Samtidigt öppnar Liberalerna för en affär med Israel..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Patriot, Sverige, Iskander, Polens, Liberalerna, Israel

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Källa, Patriotger för , dåligt, skydd
SVT - 25 okt 15 kl. 12:14

Psykologen: Ha inte dåligt samvete för barnen

Ledighet som inte räcker till, och barn som får vara på fritids istället för att vara lediga, kan vara en källa till dåligt samvete för mammor och pappor. Men så ska vi inte känna, menar barnpsykologen Per Höglund. – I slutändan är det inte det som barnen kommer minnas som något negativt..

Alingsås tidning - 11 okt 13 kl. 07:45

Varför fortsätter vi gnälla över dåligt väder? 

ATTENTION: För ett tag sedan hade jag en lektion i skolan som fick mig att tänka till lite grann. Vi lärde oss om människans historia och om tiden då vår viktigaste uppgift var att få mat för dagen..

Kristianstadsbladet - 11 aug 17 kl. 00:01

Saker att hitta på i Bromölla vid dåligt väder

Sommaren har bjudit på en hel del regn och blåst. Det osäkra vädret gör att många av oss väljer att inte vara ute. Kultur- och bibliotekschefen Pernilla Tomasson ger sina bästa tips till vad du kan göra inomhus..

BT - 20 dec 12 kl. 08:51

Självklart att ge skydd åt människor

Det finns alltid en orsak till att människor flyr och söker skydd i ett annat land. Ingen flyr från sitt land frivilligt. Det glömmer Jan Ericson att nämna i sin artikel i BT 12/12.

SmålandsPosten - 13 aug 13 kl. 06:47

Medborgarna behöver skydd mot övervakning

Det är inte bara storebror som ser oss i det moderna samhället. ?De tusen ögonen har fått fria händer att kolonisera våra krympande och hotade privatliv?

Skånskan - 28 mar 17 kl. 01:00

Polisen är demokratins skydd

ERWP.fif(0)Har staten kon­troll över brotts­lig­heten? Nja, det bero på var du bor.

YLE - 6 timmar sedan

Morgonkollen: Allt fler unga söker vård för mentala problem och väglaget är dåligt i hela landet

Finländarna vill ge presidenten mer makt, Venezuela ska hålla förtida presidentval och Utrikesministeriet vill ha tillbaka biståndspengar av en lurendrejare i Zambia..

Nya Wermlands Tidningen - 6 timmar sedan

Dåligt brandskydd för äldre

Genom att vårda våra gamla i hemmet gör vi i praktiken om hundratusentals hem till äldreboenden, men utan att ställa de krav på säkerhet som sedan länge finns på alla institutioner, skriver Pär Nilsson..

Nyan - 2 timmar sedan

Tillstånd fälla lind och asp

Ålands elandelslag har fått landskapsregeringens tillstånd att ta bort en stor lind och en asp som står på en plats för en planerad ellinje i Saltvik Toböle. Asp och naturliga dungar av skogslind är fridlysta, därför krävs landskapsregeringens godkännande – Aspen är i dåligt skick. Det finns också flera yngre aspar i närheten.

YLE - 03 jun 16 kl. 18:45

EU:s gemensamma flyktingpolitik löper dåligt

För många flyktingar slutar drömmen om Europa redan på Medelhavet. Bara i år har mer än 2 500 människor drunknat på vägen till Europa. Juristen Thomas Bergman från FN:s flyktingorgan UNHCR betonar vikten av att Europa i nuläget upprätthåller en tillräcklig sjöräddningskapacitet på Medelhavet.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

United Technologies spår lägre vinst än förväntat

Amerikanska United Technologies, som tillverkar exempelvis flygplansmotorer och hissar, spår att justerad vinst per aktie inom intervallet 6:85-7:10 dollar för räkenskapsåret 2018. .

DI - 15 minuter sedan

Turismen i EU ökar - Lettland nytt dragplåster

Turistnäringen i EU ökar. Under 2017 ökade antalet övernattningar i EU med 5,1 procent till totalt 3,2 miljarder, visar statistik från Eurostat. Turistbesöken var upp 6,9 procent.

DI - 15 minuter sedan

General Electric bommar vinst- och intäktsmål

Det amerikanska industrikonglomeratet General Electric redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:27 dollar för det fjärde kvartalet 2017..

DI - 15 minuter sedan

Rallydrottningens Volvo under klubban

En riktig pärla i svensk rallyhistoria ska gå under klubban på den stora Retromobilemässan i Paris. Det är den Volvo PV 544 som Sveriges främsta rallydrottning, Ewy Rosqvist von Korff, tog hem damklassen med i Monte Carlorallyt 1962..

DI - 1 timme sedan

Fler arbetslösa i Storbritannien

Antalet arbetslösa i Storbritannien steg med 8.600 personer i december, enligt säsongsjusterad statistik. Arbetslösheten enligt ILO-standard uppgick till 4,3 procent under tremånadersperioden till och med november..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: SSAB lyfter

Stockholmsbörsen backade i inledningen av onsdagshandeln, sista dagen innan bokslutssäsongen drar i gång på allvar. SSAB gick mot strömmen efter köpråd från Goldman Sachs och fortsatt krut i råvarupriserna..

DI - 1 timme sedan

Chokladsuget ökar - giganten ökar produktionen

Världens största chokladtillverkare, Barry Callebaut, ökar investeringarna i produktionskapacitet då efterfrågan vänt uppåt.  .

DI - 1 timme sedan

Verizon ger varje anställd 50 aktier

Verizon kommer att dela ut 50 aktier till var och en av sina ungefär 155 000 anställda, enligt vd Lowell McAdam. Det skriver CNBC:s nätupplaga..

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Nedåtpress på dollarn

Europeiska statspappers räntor stiger omkring 2-3 punkter i förmiddagens handel på onsdagen, euron handlas samtidigt fortsatt starkare mot dollarn drivet av såväl data som kommentarer..

DI - 1 timme sedan

Skingsley lyfter kronan – under 8 mot dollarn

Riksbanken har gått i mål med inflationen och kan gå före ECB med räntehöjningar. Det inskärpte vice riksbankschefen Cecilia Skingsley i Davos på onsdagen. Kronan växelkurs tog ett skutt i samband med beskedet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.