DI > Ekonomi

Friday, 25 May, 06:59

DI - 13 sep 17 kl. 22:05

Källa: Patriot ger för dåligt skyddUtan den nya israeliska missilen ger Patriot inget skydd för Sverige mot ryska ballistiska robotar som Iskander. Det uppger en central källa i Polens upphandling. Samtidigt öppnar Liberalerna för en affär med Israel..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Patriot, Sverige, Iskander, Polens, Liberalerna, Israel

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Källa, Patriotger för , dåligt, skydd
SVT - 25 okt 15 kl. 12:14

Psykologen: Ha inte dåligt samvete för barnen

Ledighet som inte räcker till, och barn som får vara på fritids istället för att vara lediga, kan vara en källa till dåligt samvete för mammor och pappor. Men så ska vi inte känna, menar barnpsykologen Per Höglund. – I slutändan är det inte det som barnen kommer minnas som något negativt..

Alingsås tidning - 11 okt 13 kl. 07:45

Varför fortsätter vi gnälla över dåligt väder? 

ATTENTION: För ett tag sedan hade jag en lektion i skolan som fick mig att tänka till lite grann. Vi lärde oss om människans historia och om tiden då vår viktigaste uppgift var att få mat för dagen..

Kristianstadsbladet - 11 aug 17 kl. 00:01

Saker att hitta på i Bromölla vid dåligt väder

Sommaren har bjudit på en hel del regn och blåst. Det osäkra vädret gör att många av oss väljer att inte vara ute. Kultur- och bibliotekschefen Pernilla Tomasson ger sina bästa tips till vad du kan göra inomhus..

BT - 20 dec 12 kl. 08:51

Självklart att ge skydd åt människor

Det finns alltid en orsak till att människor flyr och söker skydd i ett annat land. Ingen flyr från sitt land frivilligt. Det glömmer Jan Ericson att nämna i sin artikel i BT 12/12.

SmålandsPosten - 13 aug 13 kl. 06:47

Medborgarna behöver skydd mot övervakning

Det är inte bara storebror som ser oss i det moderna samhället. ?De tusen ögonen har fått fria händer att kolonisera våra krympande och hotade privatliv?

Skånskan - 28 mar 17 kl. 01:00

Polisen är demokratins skydd

ERWP.fif(0)Har staten kon­troll över brotts­lig­heten? Nja, det bero på var du bor.

YLE - 03 jun 16 kl. 18:45

EU:s gemensamma flyktingpolitik löper dåligt

För många flyktingar slutar drömmen om Europa redan på Medelhavet. Bara i år har mer än 2 500 människor drunknat på vägen till Europa. Juristen Thomas Bergman från FN:s flyktingorgan UNHCR betonar vikten av att Europa i nuläget upprätthåller en tillräcklig sjöräddningskapacitet på Medelhavet.

Barometern - 28 dec 13 kl. 11:44

Myter om ?mörkläggning? av invandring är en direkt konsekvens av ett dåligt politiskt grundarbete

Svensk invandringspolitik lider av två legitimitetsproblem. När invandringen beskrivs i övergripande abstrakta termer, som summan av alla de människor som av olika skäl invandrar till Sverige, anses invandringspolitiken av en stor del av väljarna vara alltför generös. När invandringen däremot betraktas i sina enskildheter är det de restriktiva besluten som är impopulära.

Barometern - 28 dec 13 kl. 11:44

Myter om ?mörkläggning? av invandring är en direkt konsekvens av ett dåligt politiskt grundarbete

Svensk invandringspolitik lider av två legitimitetsproblem. När invandringen beskrivs i övergripande abstrakta termer, som summan av alla de människor som av olika skäl invandrar till Sverige, anses invandringspolitiken av en stor del av väljarna vara alltför generös. När invandringen däremot betraktas i sina enskildheter är det de restriktiva besluten som är impopulära.

Kristianstadsbladet - 01 feb 14 kl. 01:30

Frusna renar får skydd inomhus


Den stränga kylan och dåliga betet har tagit hårt på renarna i Norrbotten. Men djuren får nu skydd hemma hos de båda renskötarna Ellen Poggats Sarri, 19 år, och Anna-Kaisa Rikko, 24 år, som bor i Kaitum norr om Gällivare. - En dag hittade vi fyra kalvar som var i så dåligt skick att de inte hade överlevt, så vi tog med dem hem, säger Anna-Kaisa Rikko till Norrbottens-Kuriren.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Valmyndigheten: Sårbart och dyrt system

Vårt valsystem är sårbart, dyrt och dåligt för miljön, anser Valmyndigheten. "Det är mycket i systemet som inte är långsiktigt hållbart", säger kanslichef Anna Nyqvist..

DI - 1 timme sedan

Fed: Ser tre höjningar i år och tre nästa år

När året började spådde Fedchefen i Philadelphia, Patrick Harker, tre räntehöjningar i år och ytterligare tre nästa år, och ännu har han inte ändrat sig på den punkten..

DI - 1 timme sedan

Nordkorea: Villigt att föra samtal med USA "när som helst"

Nordkorea överraskades av amerikanske presidenten Donald Trumps beslut att ställa in mötet med Kim Jong-Un och är beredda att möta USA "när som helst" för samtal. .

DI - 1 timme sedan

Reinfeldt prickar rätt – Max Matthiessen ökar

Trots prispress och hot om skärpta provisionsregler ökar vinsten för pensions- och försäkringsförmedlaren Max Matthiessen. Bakom fjolårets resultat på 305 miljoner kronor ligger provisioner och fondavgifter..

DI - 8 timmar sedan

Gaps resultat under förväntan

Den amerikanska klädkedjan Gap redovisar ett resultat per aktie på 0:42 dollar för det första kvartalet (månad februari-april) i det brutna räkenskapsåret 2018/2019..

DI - 8 timmar sedan

USA-börser: Inhemska biltillverkare steg på Trumps tullhot

USA-börserna vände uppåt och tog igen något av nedgången tidigare under torsdagen tack vare en dämpad geopolitisk oro. Dippen i index efter ett par timmars handel var ett resultat av nyheten om att USA:s president Donald Trump har ställt in mötet mellan USA och Nordkorea som skulle ha ägt rum den 12 juni i Singapore. .

DI - 8 timmar sedan

Rusning till Turkietresor

Samtidigt som den turkiska liran kollapsar har svenskarna fått tillbaka suget på Turkietsemester. Inför semestern har bokningarna ökat med omkring 85 procent jämfört med samma period i fjol. .

DI - 9 timmar sedan

Hälften av svenskarna har tyckt att MP är "hemskt"

Nästan hälften av svenskarna har tyckt att Miljöpartiet är hemskt. I Sifos "hemskhetsindex" från 2017, som Svenska Dagbladet publicerar, svarade 49 procent detta..

DI - 9 timmar sedan

Fler företag använder visselblåsartjänst efter Metoo

Näringslivet har agerat efter höstens kampanjer mot sexuella trakasserier genom att skaffa visselblåsartjänster. Företaget WhistleB redovisar att antalet nya kunder mer än tiodubblat och de inkomna rapporterna om missförhållanden ökat med 500 procent..

DI - 9 timmar sedan

Felicia Åkerman: EU har överläge i handelsstriden

Knappt hade investerare hunnit andas ut över ljusglimtar i förhandlingarna mellan Kina och USA innan det var dags igen. På torsdagen stod det klart att USA inleder en utredning om 25-procentiga importtullar på bilar från bland annat Europa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.