DI > Ekonomi

Tuesday, 19 June, 10:25

Liknande nyheter

Taggar: Didner, Gerge, köper, ännu, meri , kritiserade, bolaget
PrivataAffärer - 10 okt 17 kl. 11:59

Didner & Gerge storköper i Assa Abloy

Didner & Gerge Aktiefond har under augusti och september köpt 1 520 000 aktier i låsjätten Assa Abloy, en investering på knappt 300 miljoner kronor....

DI - 08 aug 17 kl. 13:34

Didner & Gerge miljonköper i Telia

Didner & Gerges aktiefond har tagit en rejäl position i Telia. Enligt ägarstatistik har fonden på kort tid köpt över 17 miljoner aktier i Telia, samtidigt som bolaget haft en trist utveckling på börsen..

DI - 08 aug 17 kl. 13:34

Didner & Gerge miljonköper

Trots en trist kursutveckling har Didner & Gerges aktiefond tagit en rejäl position i storbolaget. Enligt ägarstatistik har fonden på kort tid köpt över 17 miljoner aktier i det utskällda storbolaget..

DI - 26 feb 14 kl. 11:23

Didner & Gerge vacklar om Scania

Didner & Gerge Fonder, som kontrollerar 0,6 procent av kapitalet och 0,1 procent av rösterna i Scania har ännu inte bestämt sig om de kommer att acceptera Volkswagens bud på fordonstillverkaren, värt 200 kronor per aktie..

Affärsvärlden - 26 feb 14 kl. 11:32

Didner & Gerge överväger Scania-bud

Didner & Gerge Fonder, som kontrollerar 0,6 procent av kapitalet och 0,1 procent av rösterna i Scania har ännu inte bestämt sig om de kommer att acceptera Volkswagens bud på fordonstillverkaren, värt 200 kronor per aktie..

DI - 22 apr 14 kl. 16:58

Didner & Gerge accepterar Scaniabud

Didner & Gerge Fonder accepterar budet på Scania från Volkswagen om 200 kronor per aktie. Budet uppger vara "skäligt"..

DI - 08 mar 17 kl. 16:59

Didner & Gerge säljer i Loomis

Didner & Gerge Fonder har minskat innehavet i Loomis från cirka 3,9 miljoner B-aktier till drygt 3,7 miljoner B-aktier, motsvarande 4,92 procent av kapitalet och 3,49 procent av rösterna per den 7 mars..

SvD - 22 apr 14 kl. 17:28

Didner och Gerge säger ja till Scania-bud

Didner & Gerge Fonder accepterar Volkswagens bud på 200 kronor per Scania-aktie. Det framgår av ett pressmeddelande..

SvD - 22 apr 14 kl. 17:28

Didner och Gerge säger ja till Scania-bud

Didner & Gerge Fonder accepterar Volkswagens bud på 200 kronor per Scania-aktie. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 21 nov 14 kl. 11:02

Fjärde AP-fonden köper upp sig i Lifco

Fjärde AP-fonden har efter börsintroduktionen av Lifco 7,5 procent av kapitalet och 4,7 procent av rösterna i bolaget, enligt ett flaggningsmeddelande. Det pekar på att även Didner & Gerge har 7,5 procent av kapitalet i bolaget..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Stort sug efter ekologiskt – försäljningen klättrar

Omställningen till ekologisk odling och försäljningen av ekologiska produkter ökar stadigt. "Ekonomiska kalkyler visar att det är lönsamt att odla ekologiskt", säger Johan Ascard, samordnare och rådgivare på Jordbruksverket..

DI - 4 minuter sedan

Napoleons hatt såld på auktion

En av Napoleons ikoniska hattar har under måndagen klubbats på auktion för 400.000 dollar, motsvarande drygt 3,5 miljoner kronor. Hatten sägs ha blivit hämtad från slagfältet efter nederlaget vid Waterloo för 203 år sedan, skriver New York Times..

DI - 5 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Bred nedgång på tullskraj börs

Stockholmsbörsen backade när handeln drogs igång på tisdagen. Det tilltagande globala ordkriget om nya importtullar bidrog till nedgångar världen över. .

DI - 15 minuter sedan

Boverket: Byggandet bromsar ytterligare

Boverket sänker sin prognos för bostadsbyggandet i år.  Det framgår av en ny prognos från Boverket..

DI - 15 minuter sedan

Ökat handelsöverskott i euroområdet

Bytesbalansen i euroområdet uppvisade ett överskott på 28,4 miljarder euro i april. Det visar säsongsjusterad statistik från ECB..

DI - 30 minuter sedan

Kina ryter till mot USA

USA bör upphöra med sina skadliga ord och handlingar. Kina vill inte ha ett handelskrig men är heller inte rädda för ett sådant. Det sade Geng Shuang, talesperson för Kinas utrikesdepartement, på tisdagen enligt Reuters..

DI - 30 minuter sedan

Nya favoriter in på Handelsbankens småbolagslista

Leo Vegas, Lifco och Scandic Hotels letar sig in på Handelsbankens småbolagslista, som består av åtta små och medelstora favoritbolag, på bekostnad av Kindred, Addtech och Bravida som alla petas..

DI - 30 minuter sedan

Riksgälden spår högre överskott för statens betalningar

Riksgälden spår att statens betalningar kommer att visa ett överskott på 90 miljarder kronor 2018 och ett överskott på 69 miljarder kronor för 2019.  Det skriver Riksgäldskontoret i ett pressmeddelande på tisdagen..

DI - 45 minuter sedan

Arbetslösheten sjönk mer än väntat

Arbetslösheten var 6,5 procent i maj, icke säsongsrensat, enligt SCB:s Arbetskraftsundersökning (AKU). Enligt SME Direkts prognosenkät väntades en arbetslöshetsnivå på 6,6 procent..

DI - 1 timme sedan

Ny rapport ser ut att bli dödsstöten för miljözoner i Stockholm

En färsk rapport visar att Stockholms innerstad kommer att halvera sina utsläpp av kvävedioxider fram till 2022 och att klara miljökvalitetsnormen med god marginal. Siffrorna överraskar både utredare och politiker och talar för att de planerade miljözonerna kommer skrotas. ”Om de här siffrorna stämmer har jag väldigt svårt att se att det blir några miljözoner överhuvudtaget", säger Stockholms stads stadsbyggnadsborgarråd Jan Valeskog (S)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.