DI > Ekonomi

Friday, 22 September, 09:49

DI - 13 sep 17 kl. 22:04

Didner & Gerge köper ännu mer i kritiserade bolagetFondproffsen Didner & Gerge har seglat upp som storägare i det hårt kritiserade bolaget. ”Aktien är relativt billig”, säger Henrik Didner till Di..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Didner, Henrik Didner, Di

Dela artikeln

20 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Didner, Gerge, köper, ännu, meri , kritiserade, bolaget
DI - 08 aug 17 kl. 13:34

Didner & Gerge miljonköper i Telia

Didner & Gerges aktiefond har tagit en rejäl position i Telia. Enligt ägarstatistik har fonden på kort tid köpt över 17 miljoner aktier i Telia, samtidigt som bolaget haft en trist utveckling på börsen..

DI - 08 aug 17 kl. 13:34

Didner & Gerge miljonköper

Trots en trist kursutveckling har Didner & Gerges aktiefond tagit en rejäl position i storbolaget. Enligt ägarstatistik har fonden på kort tid köpt över 17 miljoner aktier i det utskällda storbolaget..

DI - 26 feb 14 kl. 11:23

Didner & Gerge vacklar om Scania

Didner & Gerge Fonder, som kontrollerar 0,6 procent av kapitalet och 0,1 procent av rösterna i Scania har ännu inte bestämt sig om de kommer att acceptera Volkswagens bud på fordonstillverkaren, värt 200 kronor per aktie..

Affärsvärlden - 26 feb 14 kl. 11:32

Didner & Gerge överväger Scania-bud

Didner & Gerge Fonder, som kontrollerar 0,6 procent av kapitalet och 0,1 procent av rösterna i Scania har ännu inte bestämt sig om de kommer att acceptera Volkswagens bud på fordonstillverkaren, värt 200 kronor per aktie..

DI - 22 apr 14 kl. 16:58

Didner & Gerge accepterar Scaniabud

Didner & Gerge Fonder accepterar budet på Scania från Volkswagen om 200 kronor per aktie. Budet uppger vara "skäligt"..

DI - 08 mar 17 kl. 16:59

Didner & Gerge säljer i Loomis

Didner & Gerge Fonder har minskat innehavet i Loomis från cirka 3,9 miljoner B-aktier till drygt 3,7 miljoner B-aktier, motsvarande 4,92 procent av kapitalet och 3,49 procent av rösterna per den 7 mars..

SvD - 22 apr 14 kl. 17:28

Didner och Gerge säger ja till Scania-bud

Didner & Gerge Fonder accepterar Volkswagens bud på 200 kronor per Scania-aktie. Det framgår av ett pressmeddelande..

SvD - 22 apr 14 kl. 17:28

Didner och Gerge säger ja till Scania-bud

Didner & Gerge Fonder accepterar Volkswagens bud på 200 kronor per Scania-aktie. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 21 nov 14 kl. 11:02

Fjärde AP-fonden köper upp sig i Lifco

Fjärde AP-fonden har efter börsintroduktionen av Lifco 7,5 procent av kapitalet och 4,7 procent av rösterna i bolaget, enligt ett flaggningsmeddelande. Det pekar på att även Didner & Gerge har 7,5 procent av kapitalet i bolaget..

PrivataAffärer - 20 okt 16 kl. 10:00

Stjärnförvaltarna köper stort i Hennes & Mauritz

Nedgången för Hennes & Mauritz har inte avskräckt storägaren Didner & Gerge Aktiefond som storköpt aktier under det tredje kvartalet. Andra aktier där fonden ökat sina innehav är Autoliv, Nordea, Hexpol och Indutrade....

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

FI-chefen välkomnar boprisdämpning

Tecknen på avmattning i nyproduktionen får inte FI-chefen Erik Thedéen att ligga sömnlös. ”Det är inget samhällsekonomiskt problem om vi får en viss dämpning på husprismarknaden”, säger han till Di.  .

DI - 15 minuter sedan

Tyskland: Kombinerat PMI överraskade positivt

Den tyska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) steg till 57,8 i augusti från 55,8 föregående månad. Det visar preliminär statistik. Enligt Bloomberg News prognosenkät väntades ett index på 55,7..

DI - 5 minuter sedan

SCB: Fortsatt högt sparande i hushållen

Hushållens finansiella sparande uppgick till 81 miljarder kronor under andra kvartalet, vilket var en fortsatt hög nivå. Det framgår av Finansräkenskaperna från Statistiska centralbyrån, SCB..

DI - 5 minuter sedan

Kina manar till besinning om Nordkorea

Kina manar samtliga parter att besinna sig efter att Nordkoreas utrikesminister uppges ha sagt att han tror att Nordkorea överväger att genomföra ett test av en vätebomb i Stilla havet. Det rapporterar Reuters och citerar Lu Kang, talesperson för Kinas utrikesdepartement..

DI - 3 minuter sedan

SEB: Valutamotvind sänker Alimak

Ökad valutamotvind från den amerikanska dollarn gör att SEB sänker sina estimat för Alimaks vinst per aktie med 5 procent för 2018 och med 4 procent för 2019. Det framgår av den analys där SEB sänkt sin rekommendation för Alimak-aktien från köp till behåll och justerat ned riktkursen från 160 till 153 kronor, vilket Nyhetsbyrån Direkt har rapporterat om tidigare på fredagen..

DI - 1 timme sedan

Tidigare Sverigechefen lämnar Tieto

Per Johansson, som är chef för It-företaget Tietos affärsområde Financial Services och som fram till i våras var Tietos Sverigechef, lämnar bolaget för att gå vidare till andra utmaningar. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Forskningsbolaget stiger på börsen efter att ha identifierat genmutation

Forskningsbolaget Annexin Pharmaceuticals har identifierat det första patientfallet med en så kallad "loss of function"-mutation med Annexin A5-genen och samtidigt allvarlig återkommande hjärt- och kärlsjukdom. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Advenica skriver avtal med Trafikverket

Cybersäkerhetsbolaget Advenica har tagit hem ett treårigt leveransavtal och i kombination med det fått en första order på 1,9 miljoner kronor från Trafikverket. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Nordea ser Telias bot-uppgörelse som positiv

Telias böter på 965 miljoner dollar för muthärvan i Uzbekistan är i linje både med teleoperatörens reservation och det förväntade beloppet. Samtidigt är uppgörelsen positiv då den kan leda till att bolaget lämnar Eurasien, skriver Nordea i en kommentar. .

DI - 1 timme sedan

Konkurshotade bolaget tar fram kontrollbalansräkning

Robert Friman har beslutat att inleda processen med att ta fram en kontrollbalansräkning för moderbolaget och samtliga dotterbolag i koncernen att granskas av bolagets revisor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.