DI > Ekonomi

Saturday, 17 February, 20:34

Liknande nyheter

Taggar: Didner, Gerge, köper, ännu, meri , kritiserade, bolaget
PrivataAffärer - 10 okt 17 kl. 11:59

Didner & Gerge storköper i Assa Abloy

Didner & Gerge Aktiefond har under augusti och september köpt 1 520 000 aktier i låsjätten Assa Abloy, en investering på knappt 300 miljoner kronor....

DI - 08 aug 17 kl. 13:34

Didner & Gerge miljonköper i Telia

Didner & Gerges aktiefond har tagit en rejäl position i Telia. Enligt ägarstatistik har fonden på kort tid köpt över 17 miljoner aktier i Telia, samtidigt som bolaget haft en trist utveckling på börsen..

DI - 08 aug 17 kl. 13:34

Didner & Gerge miljonköper

Trots en trist kursutveckling har Didner & Gerges aktiefond tagit en rejäl position i storbolaget. Enligt ägarstatistik har fonden på kort tid köpt över 17 miljoner aktier i det utskällda storbolaget..

DI - 26 feb 14 kl. 11:23

Didner & Gerge vacklar om Scania

Didner & Gerge Fonder, som kontrollerar 0,6 procent av kapitalet och 0,1 procent av rösterna i Scania har ännu inte bestämt sig om de kommer att acceptera Volkswagens bud på fordonstillverkaren, värt 200 kronor per aktie..

Affärsvärlden - 26 feb 14 kl. 11:32

Didner & Gerge överväger Scania-bud

Didner & Gerge Fonder, som kontrollerar 0,6 procent av kapitalet och 0,1 procent av rösterna i Scania har ännu inte bestämt sig om de kommer att acceptera Volkswagens bud på fordonstillverkaren, värt 200 kronor per aktie..

DI - 22 apr 14 kl. 16:58

Didner & Gerge accepterar Scaniabud

Didner & Gerge Fonder accepterar budet på Scania från Volkswagen om 200 kronor per aktie. Budet uppger vara "skäligt"..

DI - 08 mar 17 kl. 16:59

Didner & Gerge säljer i Loomis

Didner & Gerge Fonder har minskat innehavet i Loomis från cirka 3,9 miljoner B-aktier till drygt 3,7 miljoner B-aktier, motsvarande 4,92 procent av kapitalet och 3,49 procent av rösterna per den 7 mars..

SvD - 22 apr 14 kl. 17:28

Didner och Gerge säger ja till Scania-bud

Didner & Gerge Fonder accepterar Volkswagens bud på 200 kronor per Scania-aktie. Det framgår av ett pressmeddelande..

SvD - 22 apr 14 kl. 17:28

Didner och Gerge säger ja till Scania-bud

Didner & Gerge Fonder accepterar Volkswagens bud på 200 kronor per Scania-aktie. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 21 nov 14 kl. 11:02

Fjärde AP-fonden köper upp sig i Lifco

Fjärde AP-fonden har efter börsintroduktionen av Lifco 7,5 procent av kapitalet och 4,7 procent av rösterna i bolaget, enligt ett flaggningsmeddelande. Det pekar på att även Didner & Gerge har 7,5 procent av kapitalet i bolaget..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Åldrande japaner tvingas höja pensionsåldern

Japanerna blir allt äldre och antalet födslar minskar. De senaste åren har landet till och med upplevt en befolkningsminskning, 2014 var minskningen 0,2 procent..

DI - 15 minuter sedan

Pop sätter p för partyt

BERLIN. Ekonomisenatorn Ramona Pop vill styra om turismen från party till kultur. Även lyxig mat står på matsedeln för många besökare.

DI - 1 timme sedan

God man stal från 14 klienter

På kort tid har överförmyndaren i Malmö polisanmält två gode män som misskött sina uppdrag. Bägge har entledigats och nu måste nya gode män hittas till deras 46 klienter, skriver Sydsvenskan..

DI - 1 timme sedan

Expert: UD är offentlighetsprincipens svarta får

Det tog åtta månader för UD att lämna ut handlingar om svenskar med skattefinansierade tjänster i internationella organisationer. Och uppgifter som är osmickrande för Sverige hemligstämplas, kan TT visa. UD är offentlighetsprincipens "svarta får", anser en expert..

DI - 3 timmar sedan

Hultqvist öppen för svensk trupp i Ukraina

Sverige kan tänka sig att bidra med soldater till en FN-ledd fredsbevarande styrka i Ukraina, under rätt förutsättningar. Det säger försvarsminister Peter Hultqvist (S) under den stora säkerhetskonferensen i München, enligt Reuters..

DI - 3 timmar sedan

Stenrik ägare till juvelföretag misstänkt lurat till sig 346 miljoner från storbank

Utredare i Indien har gripit tre personer som misstänks ha hjälpt en känd stenrik ägare till ett juvelföretag att lura till sig motsvarande nära 346 miljoner kronor av storbanken Punjab National Bank (PNB). En av de gripna är affärspartner med juvelföretagsägaren Nirav Modi och de övriga två arbetar på PNB..

DI - 3 timmar sedan

Chefsekonomen varnar för talangflykt: "Ser oroande tecken"

När Sverige utvisar högutbildad arbetskraft, blir andra länder mer intressanta för de globala talangerna. Det menar Stockholms Handelskammares chefsekonom. "Ses Sverige som en risk, kommer vi inte kunna locka hit kompetens", säger Andreas Hatzigeorgiou..

DI - 10 timmar sedan

V-ledamot petas inte efter polisanmälan om ofredande

Vänsterpartiets riksdagsledamot behåller sin plats som på riksdagslistan efter att hon polisanmälts av sin partikollega. Vänsterpartiet förnyade sitt stöd efter en omröstning på lördagen..

DI - 3 timmar sedan

Svenska turister återvänder till Turkiet

Trots politiska oroligheter ökar antalet bokade semesterresor till Turkiet. ”Jag tycker det är häftigt att svenska resenärer inte låter sig skrämmas”, säger Katarina Daniels på Ticket..

DI - 4 timmar sedan

Stor efterfrågan på vin från döde prinsens slott

Efter att Danmarks prins Henriks gick bort i veckan har efterfrågan på vin från hans slott Château de Cayx i södra Frankrike ökat mycket kraftigt, enligt flera vinhandlare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.