BT > Ekonomi

Sunday, 19 November, 18:46

BT - 13 sep 17 kl. 21:37

”Vi är flera olika regeringar som har skuld i det här”Infrastrukturminister Tomas Eneroth (S) lovade lyssna lyhört på alla goda argument från västsvenskarna när han mötte näringslivet på Handelskammarens välbesökta träff. Men behöll sitt pokerfejs när det gällde byggstart eller ej för nya järnvägen Borås-Göteborg..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Tomas Eneroth, Handelskammarens, Borås-Göteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi är flera olika regeringarsom har , skuld, i det här
SVT - 11 dec 16 kl. 01:41

Fredspristagen Santos: ”Står i skuld till det norska folket”

Nobels fredspris driver Colombias president Juan Manuel Santos att kämpa ännu hårdare för en varaktig fred i sitt hemland. Det säger han i en intervju med SVT Nyheter, under sitt besök i Oslo där han under lördagen mottog priset..

Kristianstadsbladet - 29 nov 11 kl. 06:30

Eurokrisen fäller regeringar

Runt om i Europa faller regeringar på löpande band på grund av den pågående eurokrisen. I en del fal?
Det är tydligt att väljarna straffar de sittande regeringarna för svårigheterna att hantera eurokrisen, oavsett vilken politisk färg regeringarna har.

DN - 07 jun 12 kl. 20:52

"Visst är det meningsfullt med en undersökning av Lundins agerande i Sudan "

"En oberoende undersökning om Lundins agerande i Sudan blir aldrig av", skriver Bengt Nilsson 1 juni på DN debatt. Hans huvudargument är att de skyldiga i dag har högt uppsatta positioner i södra Sudan och att de aldrig kommer att öppna mun. Men är detta en logisk argumentation?

Expressen - 20 jan 13 kl. 09:12

Olsson: Armstrongs skuld är ointressant

NEW YORK. Just nu är frågan om Lance Armstrongs skuld ointressant. Det är klart att han hade dopat sig.

DN - 14 apr 14 kl. 10:28

Frågan om Pistorius skuld delar landet

Krokodiltårar eller äkta känslor? Den mordåtalade atleten Oscar Pistorius har brutit samman vid flera tillfällen under korsförhören i rättssalen i Pretoria. Allt fler sydafrikaner är övertygade om hans skuld i det uppmärksammade rättsfallet..

HBL - 19 apr 13 kl. 11:25

Det offentliga blir historia

Det var en liten markering, men ändå. Borgå stad tog till det ovanliga greppet att slå näven i bordet framför dotterbolaget Borgå A-bostäder. Staden äger bolaget till 100 procent och utfärdade ett sällsynt koncerndirektiv så att A-ledningen skulle lyda ägaren i en fråga.

EU-Parlamentet - 25 feb 14 kl. 13:28

Pressmeddelande - Nya regler gör det lättare att konfiskera brottslingars tillgångar i hela EU

Plenarsammanträde : Regler som underlättar för nationella myndigheter att frysa och konfiskera brottslingars tillgångar i hela EU godkändes av parlamentet på tisdagen. Idag blir mindre än en procent av vinsterna från knarkhandel, förfalskningar, människosmuggling och vapensmuggling frysta och konfiskerade. Lagförslaget som redan är informellt överenskommet med medlemsländernas regeringar i ministerrådet, är en del av en bredare EU-strategi för att bekämpa bedrägerier och korruption.

PI - 28 apr 11 kl. 17:05

Arkitekturen ? roten till det onda?

KRÖNIKA Återigen brinner det i våra förorter, nu senast i det mångkulturellt berikade Bergsjö-området i Göteborg natten till den 28 april då fyra bilar hastigt och lustigt började brinna. Även Frölunda och Hammarkullen har senaste tiden varit hårt drabbade av bilbränder. I en serie debattartiklar i Göteborgsposten har på senare tid förts en diskussion om att det skulle vara den misslyckade arkitekturen och boendemiljöerna som är orsaken till att områdena är socialt urartade, snarare än att det skulle vara de boendes eget fel att utanförskap och kriminaliteten frodas.

Barometern - 12 jun 14 kl. 09:55

Enighet om att det behövs nya bostäder

Det kommer att behövas många nya trygghetsboenden de kommande åren. Det var alla överens om vid onsdagens stormöte om boendeformer för äldre. Nils Falk­salen på Forum var fullsatt när kommunala representanter och företrädare för pensionärsföreningarna var samlade för att diskutera boendefrågor för äldre.

YLE - 13 apr 15 kl. 05:36

”Det börjar på morgonen och slutar i dina mardrömmar på natten”

Arbetslösheten bland ensamstående föräldrar är dubbelt så hög som hos andra samhällsgrupper och fortsätter att öka, uppger föreningen för ensamma föräldrar. Många ensamstående föräldrar är fattiga. Arbetslösheten bland ensamstående föräldrar har ökat under hela 2000-talet och situationen blir värre för varje år som går.

Fler nyheter från BT

BT - 9 timmar sedan

Haltande Victoria's Secret hoppas på Kina

Internationellt hajpade Victoria's Secret kämpar för att behålla sin ställning på underklädesmarknaden.(TT).

BT - 9 timmar sedan

Han driver Erikson och Larson – från sitt vardagsrum

Gunnar Nordlund är vd och ägare till herrmodeföretaget Erikson och Larson. Han har flyttat hem den anrika verksamheten till sitt vardagsrum – för att spara tid..

BT - 11 timmar sedan

USA:s näringsliv vill rädda Nafta

Samtidigt som tv-reklam trumpetar ut att frihandelsavtalet Nafta "jobbar för Amerika" sitter företrädare för USA, Kanada och Mexiko i en femte omförhandlingsrunda om avtalet.(TT).

BT - Igår: 15:36

Experter: Plocka bort den som kränker

Det räcker inte med att bara flytta runt problemet på företaget - och högsta chefen är nyckeln i arbetet mot sexuella trakasserier på en arbetsplats, enligt experter TT har talat med. - Cheferna måste ha ett genuint intresse för frågan, säger organisationspsykolog Lars Einar Engström.(TT).

BT - Igår: 11:19

VW:s supersatsning: 340 miljarder på fem år

För bara två månader sedan lovade Volkswagen att lägga 20 miljarder euro på att utveckla elektriska och självkörande bilar. Nu höjer man redan insatsen till 34 miljarder euro.(TT).

BT - Igår: 08:24

Skaffa dig koll på sparavgifterna

Kapitalförsäkring är ett alternativ för privat sparande till pensionen. Men det gäller att ha koll på vad man väljer. Det kan skilja över 100 000 kronor i kostnader mellan de dyraste och billigaste försäkringarna.

BT - Igår: 22:13

Skatteoro tyngde Wall Street

Investerarna på Wall Street är på nytt oroade för hur det ska gå att förverkliga president Donald Trumps skattepaket. När handelsveckan avslutades gick USA-börserna ned. Representanthuset i USA röstade i torsdags igenom det republikanska förslaget till en skattereform.

BT - I förrgår: 14:51

Vattenfall investerar i Ringhals

Vattenfall och Ringhals styrelse har beslutat att investera 900 miljoner kronor i kärnkraftverket, för att uppgradera reaktor tre och fyra med oberoende härdklyvning. Det handlar om en nödvändig säkerhetsuppgradering för att driften ska få fortsätta efter 2020.(TT).

BT - I förrgår: 12:00

Boråsföretag har vunnit internationellt IT-pris

Boråsbolaget Make It slog ut stora delar av världen – när de kammade hem ett prestigefyllt pris. .

BT - I förrgår: 09:43

Elva procent fler lägenheter

Närmare 50 000 lägenheter. Så många nya bostäder började byggas under de tre första kvartalen i år, enligt preliminära siffror från Statistiska centralbyrån (SCB). Det är elva procent fler än under samma period i fjol.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.