BT > Ekonomi

Friday, 25 May, 06:59

BT - 13 sep 17 kl. 21:37

”Vi är flera olika regeringar som har skuld i det här”Infrastrukturminister Tomas Eneroth (S) lovade lyssna lyhört på alla goda argument från västsvenskarna när han mötte näringslivet på Handelskammarens välbesökta träff. Men behöll sitt pokerfejs när det gällde byggstart eller ej för nya järnvägen Borås-Göteborg..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Tomas Eneroth, Handelskammarens, Borås-Göteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi är flera olika regeringarsom har , skuld, i det här
SVT - 11 dec 16 kl. 01:41

Fredspristagen Santos: ”Står i skuld till det norska folket”

Nobels fredspris driver Colombias president Juan Manuel Santos att kämpa ännu hårdare för en varaktig fred i sitt hemland. Det säger han i en intervju med SVT Nyheter, under sitt besök i Oslo där han under lördagen mottog priset..

Dagen - 10 maj 18 kl. 14:25

”Sverige har en skuld mot det judiska folket”

Regeringens ovilja att stå upp för det judiska folket förskräcker, skriver Marcus Jonsson..

Dagen - 10 maj 18 kl. 14:25

”Sverige har en skuld mot det judiska folket”

Regeringens ovilja att stå upp för det judiska folket förskräcker, skriver Marcus Jonsson..

Kristianstadsbladet - 29 nov 11 kl. 06:30

Eurokrisen fäller regeringar

Runt om i Europa faller regeringar på löpande band på grund av den pågående eurokrisen. I en del fal?
Det är tydligt att väljarna straffar de sittande regeringarna för svårigheterna att hantera eurokrisen, oavsett vilken politisk färg regeringarna har.

DN - 07 jun 12 kl. 20:52

"Visst är det meningsfullt med en undersökning av Lundins agerande i Sudan "

"En oberoende undersökning om Lundins agerande i Sudan blir aldrig av", skriver Bengt Nilsson 1 juni på DN debatt. Hans huvudargument är att de skyldiga i dag har högt uppsatta positioner i södra Sudan och att de aldrig kommer att öppna mun. Men är detta en logisk argumentation?

Expressen - 20 jan 13 kl. 09:12

Olsson: Armstrongs skuld är ointressant

NEW YORK. Just nu är frågan om Lance Armstrongs skuld ointressant. Det är klart att han hade dopat sig.

DN - 14 apr 14 kl. 10:28

Frågan om Pistorius skuld delar landet

Krokodiltårar eller äkta känslor? Den mordåtalade atleten Oscar Pistorius har brutit samman vid flera tillfällen under korsförhören i rättssalen i Pretoria. Allt fler sydafrikaner är övertygade om hans skuld i det uppmärksammade rättsfallet..

HBL - 19 apr 13 kl. 11:25

Det offentliga blir historia

Det var en liten markering, men ändå. Borgå stad tog till det ovanliga greppet att slå näven i bordet framför dotterbolaget Borgå A-bostäder. Staden äger bolaget till 100 procent och utfärdade ett sällsynt koncerndirektiv så att A-ledningen skulle lyda ägaren i en fråga.

EU-Parlamentet - 25 feb 14 kl. 13:28

Pressmeddelande - Nya regler gör det lättare att konfiskera brottslingars tillgångar i hela EU

Plenarsammanträde : Regler som underlättar för nationella myndigheter att frysa och konfiskera brottslingars tillgångar i hela EU godkändes av parlamentet på tisdagen. Idag blir mindre än en procent av vinsterna från knarkhandel, förfalskningar, människosmuggling och vapensmuggling frysta och konfiskerade. Lagförslaget som redan är informellt överenskommet med medlemsländernas regeringar i ministerrådet, är en del av en bredare EU-strategi för att bekämpa bedrägerier och korruption.

PI - 28 apr 11 kl. 17:05

Arkitekturen ? roten till det onda?

KRÖNIKA Återigen brinner det i våra förorter, nu senast i det mångkulturellt berikade Bergsjö-området i Göteborg natten till den 28 april då fyra bilar hastigt och lustigt började brinna. Även Frölunda och Hammarkullen har senaste tiden varit hårt drabbade av bilbränder. I en serie debattartiklar i Göteborgsposten har på senare tid förts en diskussion om att det skulle vara den misslyckade arkitekturen och boendemiljöerna som är orsaken till att områdena är socialt urartade, snarare än att det skulle vara de boendes eget fel att utanförskap och kriminaliteten frodas.

Fler nyheter från BT

BT - 15 jan 18 kl. 11:30

Okej spela golf med friskvårdsbidraget

Även golf och ridning blir tillgängligt för friskvårdsbidraget som många arbetsgivare erbjuder sina anställda. Det har Skatteverket kommit fram till efter en dom i Högsta förvaltningsdomstolen. Tidigare har Skatteverket nekat dyra sporter som golf och ridning skattesubventionerad friskvård.

BT - 15 jan 18 kl. 11:36

Na-kd tar in 360 miljoner i kapital

Boråsaren Jarno Vanhatapios modeföretag Na-kd har under 2017 växt med 150 procent jämfört med föregående år. Nu tar företaget in dryga 360 miljoner kronor i kapital..

BT - 15 jan 18 kl. 10:35

Renault växte mer än Volvo

Den franska biltillverkaren Renault ökade försäljningen med 8,5 procent i fjol, jämfört med året före. Det är mer än Volvo Cars, som i början av januari meddelade att bilförsäljningen steg med sju procent 2017. Renault sålde 3,76 miljoner bilar och volymerna ökade i alla delar av världen.

BT - 15 jan 18 kl. 08:10

Positiv USA-effekt för Hexagon

Mätteknikbolaget Hexagon räknar med en positiv effekt av den amerikanska skattereformen på cirka 72 miljoner euro, motsvarande 700 miljoner kronor, skriver företaget i ett pressmeddelande.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 07:01

Fler skänkte till välgörenhet förra året

Fler skänkte pengar till välgörenhet förra året. Allra mest ökade gåvorna från företag kring jul, där trenden att byta ut personalklappen mot fjärran bidrag verkar stå sig.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 04:00

Regeringen vilseleder om välfärden

BT - 14 jan 18 kl. 19:55

Kvinnor i finansbranschen i metoo-upprop

Omkring 300 kvinnor i finans- och försäkringsbranschen går nu ut i ett gemensamt metoo-upprop och vittnar om tystnadskultur och en sexistisk och förminskande jargong, skriver Dagens industri..

BT - 13 jan 18 kl. 13:57

Efter konkursen: Han öppnar ny restaurang i centrum

Restaurang Framnäs har stått tom sedan konkursen i oktober. Snart öppnar Michel Sukkar restaurangen Acappella med en ny inriktning..

BT - 13 jan 18 kl. 12:42

Irena: Vind och sol är billigare

Prismässigt håller nu allt billigare vind och sol på att blåsa fossil energi åt sidan. Det förklarar den globala organisationen Irena i samband med sitt årsmöte. Vind- och solkraft faller snabbt i pris.

BT - 13 jan 18 kl. 11:28

Stor ombyggnation av krog i Skene: ”Vi vill locka mer folk”

Pizzaugnen har flyttat ut där det tidigare var en scen och möblerna har bytt plats mellan de två lokalerna när Skene krog byggde om under senhösten. – Jag är jättenöjd, säger Jeanette Lindqvist som jobbar på restaurangen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.