DI > Ekonomi

Monday, 23 October, 06:29

DI - 13 sep 17 kl. 21:04

Miljarder samlas på hög på AFArbetsförmedlingen, AF, ser ut att få 4,2 miljarder över i år som skulle gå till att hjälpa arbetslösa. Samtidigt försämras resultaten på bred front. Ett särskilt styrelseutskott arbetar med de sviktande resultaten, kan Di avslöja. Myndigheten anklagas också av sina egna för skönmålning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
AF, Di

Dela artikeln

153 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljarder, samlaspå hög på AF
Expressen - 15 minuter sedan

Så tjänar spelbolagen miljarder på kunderna

Förra året spelade vi svenskar för 22 miljarder. De flesta förlorade – en del riktigt mycket pengar.I måndagskvällens ”Kalla fakta” i TV4 granskas spelbolagen, och i ”Kasinofällan” berättas var företagens pengar framför allt kommer ifrån.

Cornucopia - 26 jun 17 kl. 08:04

Italien överger europeiska bankunionen - räddar banker med 166 miljarder kronor

Italien överger den europeiska bankunionen och räddar på egen hand två banker med totalt 5 miljarder euro, med reservation för ytterligare 12 miljarder euro. Totalt motsvarar detta 166 miljarder kronor.

Bankunionen var tänkt att återupprätta förtroenden (ha!

YLE - 25 sep 12 kl. 06:43

Finansministrar samlas i Vanda

I dag samlas Finlands, Tysklands och Nederländernas finansministrar i Vanda för att diskutera ekonomiska frågor i euroområdet. Urpilainens möte med Tysklands finansminister Wolfgang Schäuble och Nederländernas Jan Kees de Jager är en fortsättning på de tidigare sammanträdena i Berlin. Schäuble deltar dessutom också i regeringens och riksdagens seminarium om EMU:s framtid.

DN - 16 apr 12 kl. 07:07

Miljarder till arbetslösa läggs på hög

Trots fortsatt hög arbetslöshet samlas pengarna som avsatts för att få de arbetslösa ut i arbete på hög. Sedan 2007 har Arbetsförmedlingen lämnat tillbaka nästan 18 miljarder kronor till statskassan, visar en genomgång som DN gjort. Oppositionen i riksdagen är kritisk..

Kristianstadsbladet - 07 apr 13 kl. 05:53

Givarmöte: Darfur behöver miljarder


Världssamfundet bör samla ihop 7,2 miljarder dollar i utvecklingsbistånd till den krigshärjade regionen Darfur i Sudan. På söndagen samlas 400 delegater från regeringar, stiftelser och biståndsorganisationer på givarkonferens i Qatars huvudstad Doha.Storbritannien lovar bidra med minst 16,5 miljoner dollar per år under tre år i ett försök att hjälpa invånarna bli självförsörjande..

Regeringen - 30 mar 15 kl. 07:25

Ny biståndsstrategi för Syrien om 1,5 miljarder kronor

I morgon samlas världssamfundet i Kuwait till en givarkonferens för Syrienkrisen. Sverige kommer att finnas på plats för att visa vårt starka engagemang och fortsatta stöd till regionen och alla de som drabbas av krigets helvete.

"Vårt budskap under konferensen är tydligt.

Dagensanalys.se - 25 aug 16 kl. 15:41

Digitala intäkter når 1,9 miljarder kronor enligt IRM

Den första mätningen avseende nyhetsmediers digitala annonsintäkter från IRM är klar. Under 2015 uppgår nyhetsmediers digitala intäkter till 1,9 miljarder kronor. Detta är en ökning med 16 procent jämfört med 2014.

YLE - 23 feb 15 kl. 08:25

Var samlas finlandssvenskarna?

Berras café och service i Munsala kyrkby är ett familjeföretag som driver café, butik och post, allt i samma byggnad. Kaféet har blivit samlingsplats för byns herrar. De är på plats redan tidigt på morgonen.

Nyhetsverket - 08 feb 11 kl. 18:09

Forskningsmiljarder samlas på hög

Sveriges universitet och högskolor har samlat närmare 13 miljarder i oanvända forskningspengar på hög. En förklaring är att forskarna är osäkra om sin egen framtid. Det motsvarar ungefär ett års externt finansierad forskning på landets lärosäten.

BT - 29 apr 11 kl. 08:20

Miljarder följer kungligt bröllop

Med knappt fyra timmar kvar till vigseln började hundratusentals människor med spänd förväntan redan tidigt på fredagsmorgonen samlas längs kortegevägen och gatorna runt Westminster Abbey i London inför årets kungliga bröllop. Och medan prins Williams och Kate Middletons väntan nu snabbt närmade sig sitt slut tog människor plats vid storbildsskärmarna på Trafalgar Square och i Hyde Park. Många hade tältat i flera dygn för att få bra platser.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Sydkoreas export steg preliminärt 6,9 procent

Sydkoreas export steg preliminärt med 6,9 procent under de första 20 dagarna i oktober jämfört med samma period året före. Importen ökade med 3,1 procent..

DI - 15 minuter sedan

Pristillväxten på bostäder sjönk i Kina

Priserna på nya bostäder steg i 44 av Kinas 70 största städer i september jämfört föregående månad. Priserna sjönk i 18 städer. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Försvarets hundköp kan vara olagliga

Försvarsmakten kan ha brutit mot lagen när myndigheten utan att annonsera ut en offentlig upphandling köpt schäferhundar för över 12 miljoner kronor, rapporterar Sveriges Radios Ekot..

DI - 1 timme sedan

Italienska regioner röstade för mer självstyre

Två rika regioner i norra Italien har röstat för ett ökat självstyre gentemot regeringen i Rom. En fjärdedel av Italiens befolkning bor i områdena..

DI - 1 timme sedan

Glädjeskutt på Tokyobörsen efter Shinzo Abes valseger

HONGKONG. Tokyobörsen tog glädjeskutt efter att premiärminister Shinzo Abe vunnit söndagens rysarval. Nu väntas landets ekonomiska stimulanspaket intensifieras..

DI - 1 timme sedan

Detta händer måndagen 23 oktober

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Wihlborgs (kl 7.30), Inwido (kl 7.45), Corem Property (kl 8.

DI - 7 timmar sedan

Krönika: Kinesisk orgie i brylkräm

Att vara chef är stressande. Men att vara ledare för ett helt land – med ekonomiska problem, växande sjukvårdsköer och terrorattacker – borde vara nog för att göra vem som helst gråhårig. Men inte i Kina..

DI - 8 timmar sedan

Litet teknikbolag lockar tunga namn

Den planerade noteringen ställdes in. I stället startar industriföretaget Flexenclosure om med nytt kapital. Nye ordföranden Lars Thunell är en av flera kända näringslivsprofiler som ser stor potential i det lilla teknikbolaget..

DI - 9 timmar sedan

Ulf Petersson: Positiv kursreaktion att vänta på Securitasrapport

Säkerhetsbolaget Securitas niomånadersrapport var inte lika händelserik som sättet den presenterades på efter att bolaget tvingats snabbrapportera resultatsiffrorna sedan att en hög medarbetare i fredags kväll blivit bestulen på bland annat arbetsmaterial som berörde rapporten. Stölden gjorde att Securitas skickade ut rapporten på söndagskvällen i stället för som tänkt nästkommande fredag..

DI - 10 timmar sedan

Resultatet något lägre än väntat för Securitas

Securitas tidigarelagda rapport visar att koncernen förbättrar försäljningen och rörelseresultatet. Lönsamheten sjunker dock något..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.