DI > Ekonomi

Thursday, 26 April, 11:43

DI - 13 sep 17 kl. 20:13

Fondbolaget Allra måste betala ny PPM-räkningFondbolaget Allra måste betala Pensionsmyndighetes rättegångskostnader – igen. Det är ännu en bitter efterräkning för fondbolaget i spåren av kampen mot pensionsmyndighetens beslut att kasta ut det från PPM-torget..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Allra, PPM, Pensionsmyndighetes

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FondbolagetAllra måste , betalany , PPM-räkning
Västerbottens Folkblad - 04 dec 12 kl. 11:52

Slipper betala jätteräkning

En man från Karlstad fick sitt IP-telefonabonnemang hackat. Alltele i Skellefteå menar att han skulle ha skyddat sig bättre och tycker att mannen ska betala [...].

Alliansfritt Sverige - 09 aug 13 kl. 07:06

Stefan Hanna sur på media för att han inte lyckas betala Uppsalas elräkning

Högst upp på listan av dåliga dumpningsrepliker ligger ?det är inte dig det är fel på, det är mig?. Därför är det ganska befriande att Stefan Hanna gör precis tvärtom och skyller sina tillkortakommanden på UNT:s ledarredaktion.

Dagensanalys.se - 27 jan 16 kl. 14:16

Ett nytt försök att få konsumenter att se reklam – betala deras mobilräkning

Betala fem dollar mindre på mobilräkningen, mot att se reklam varje gång du ”väcker” mobilen. Värt det eller inte? Det är Unlockd som i USA, tillsammans med Boost Mobile just testar denna lösning med tjänsten Boost Dealz.

YLE - 25 nov 13 kl. 10:55

Upp till 8 euro att betala räkning

Finansinspektionen kritiserar bankerna för att ta allt för höga avgifter för att betala räkningar kontant på bankkontoren. Det kan kosta upp till åtta euro. Enligt Finansinspektionens enkät bland 272 banker i våras kostade det upp till 7-8 euro att betala en räkning över disk.

Skånskan - 07 okt 16 kl. 14:00

Betalar inte räkning på 14 miljoner kronor

SVEDALA JM vägrar betala den räkning på drygt 14 miljoner kronor som Svedala kommun skickat till dem.
Tvisten gäller byggandet av nya bostadsrätter på Segestrand.För några veckor sedan fick JM två fakturor från Svedala kommun på tillsammans drygt 14 miljoner kronor.

HBL - 06 jun 14 kl. 04:34

”Ska jag betala för att göra jobbet?”

Finländska bankkunder ser inte fram emot högre bankavgifter i framtiden. De flesta är överens om att de som drabbas värst är äldre personer som inte kan använda sig av nätbankstjänster.Bankavgifterna är redan höga, måste bankerna verkligen höja dem ytterligare?

GT - 13 feb 14 kl. 18:13

Kan inte betala el – får inte hjälp trots nödrop

Den 14 februari släcks ljuset hos familjen Wiik/Blomkvist om de inte betalar in 904 kronor. I väntan på a-kassepengar och hjälp från sociala myndigheter för att betala sin elräkning tvingas familjen bo i mörker. Och pengar till sonens medicin börjar också tryta.

Expressen - 11 aug 17 kl. 18:44

Fredric fick betala 28 000 kronor – hos veterinären

I juli skadade katten Rocky sin svans så pass allvarligt att den var tvungen att amputeras.  Men hos veterinären ställdes familjen inför ett ultimatum.  – Antingen var vi tvungna att betala en räkning på 28 000 kronor – eller så skulle Rocky avlivas, berättar ägaren Fredric Zazzi.

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 13 kl. 17:51

Bakläxa om elräkning

Kommunen får bakläxa av förvaltningsrätten för sin vägran att betala en elräkning på 410 kronor åt en kvinnlig bidragstagare..

Affärsvärlden - 08 mar 13 kl. 08:11

Präst säljer Rolex för att betala kyrkans elräkning

En chockhöjning av de bulgariska elpriserna har lett till upplopp, en avsatt premiärminister och fått en biskop att sälja sin Rolex..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Jan Wäreby: "Han är ju storägare i bolaget"

Det ligger ingen dramatik bakom ordförandebytet i Fingerprint Cards styrelse, där nu storägaren Johan Carlström föreslås bli ny ordförande. Det menar den avgående ordföranden Jan Wäreby till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 15 minuter sedan

Tyskland räknar med USA-tullar från maj

Den tyska regeringen räknar med att president Donald Trump vid månadsskiftet tar bort de tillfälliga undantagen för stål och aluminium från EU. Tullhotet har bland annat pressat SSAB-aktien rejält..

DI - 30 minuter sedan

Ingen utdelning i Safe at Sea

Aktieägarna i räddningsbåtstillverkaren Safe at Sea kallas till årsstämma torsdagen den 24 maj i Hisings Backa..

DI - 15 minuter sedan

Disney World ska anställa 3.500 personer

Disney World i Orlando, Florida, är ute efter att fylla 3 500 positioner inför sommarsäsongen, enligt CNN Money..

DI - 30 minuter sedan

Kicks öppnar ny flaggskeppsbutik

Den Axel Johnson-ägda kosmetikakedjan Kicks ska öppna en fjärde flaggskeppsbutik i köpcentrumet Gallerian i Stockholm. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Bokhandelskedja såld till hedgefond

Bokhandelskedjan Waterstones har sålts till den brittiska delen av den amerikanska hedgefonden Elliot Advisors.  Det skriver Financial Times..

DI - 30 minuter sedan

Vadsbo Switch Tech tar exportorder

Vadsbo Switch Tech, listat på Aktietorget, har tecknat avtal med en exportkund inom smart belysning och sakernas internet (IoT). Bolaget har mottagit en första order värd 0,6 miljoner kronor för leverans under andra kvartalet. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 30 minuter sedan

Invisio backar på bred front

Kommunikationsutrustningsbolaget Invisio hade en omsättning på 84,2 miljoner kronor under första kvartalet (87,9), en minskning med 4 procent jämfört med motsvarande period föregående år..

DI - 30 minuter sedan

Islands arbetslöshet ökar

Islands arbetslöshet ökade till 2,5 procent i mars. .

DI - 30 minuter sedan

Tobin properties fortsätter rasa efter företrädesemission

Tobin properties, som redovisade sina senaste kvartalssiffror på onsdagen, huvudägare Klövern förelår en företrädesemission på 225 miljoner i bolaget. Aktien rasar med drygt 20 procent. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.