DI > Ekonomi

Saturday, 20 January, 23:36

DI - 13 sep 17 kl. 20:13

Fondbolaget Allra måste betala ny PPM-räkningFondbolaget Allra måste betala Pensionsmyndighetes rättegångskostnader – igen. Det är ännu en bitter efterräkning för fondbolaget i spåren av kampen mot pensionsmyndighetens beslut att kasta ut det från PPM-torget..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Allra, PPM, Pensionsmyndighetes

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FondbolagetAllra måste , betalany , PPM-räkning
Västerbottens Folkblad - 04 dec 12 kl. 11:52

Slipper betala jätteräkning

En man från Karlstad fick sitt IP-telefonabonnemang hackat. Alltele i Skellefteå menar att han skulle ha skyddat sig bättre och tycker att mannen ska betala [...].

Alliansfritt Sverige - 09 aug 13 kl. 07:06

Stefan Hanna sur på media för att han inte lyckas betala Uppsalas elräkning

Högst upp på listan av dåliga dumpningsrepliker ligger ?det är inte dig det är fel på, det är mig?. Därför är det ganska befriande att Stefan Hanna gör precis tvärtom och skyller sina tillkortakommanden på UNT:s ledarredaktion.

Dagensanalys.se - 27 jan 16 kl. 14:16

Ett nytt försök att få konsumenter att se reklam – betala deras mobilräkning

Betala fem dollar mindre på mobilräkningen, mot att se reklam varje gång du ”väcker” mobilen. Värt det eller inte? Det är Unlockd som i USA, tillsammans med Boost Mobile just testar denna lösning med tjänsten Boost Dealz.

YLE - 25 nov 13 kl. 10:55

Upp till 8 euro att betala räkning

Finansinspektionen kritiserar bankerna för att ta allt för höga avgifter för att betala räkningar kontant på bankkontoren. Det kan kosta upp till åtta euro. Enligt Finansinspektionens enkät bland 272 banker i våras kostade det upp till 7-8 euro att betala en räkning över disk.

Skånskan - 07 okt 16 kl. 14:00

Betalar inte räkning på 14 miljoner kronor

SVEDALA JM vägrar betala den räkning på drygt 14 miljoner kronor som Svedala kommun skickat till dem.
Tvisten gäller byggandet av nya bostadsrätter på Segestrand.För några veckor sedan fick JM två fakturor från Svedala kommun på tillsammans drygt 14 miljoner kronor.

HBL - 06 jun 14 kl. 04:34

”Ska jag betala för att göra jobbet?”

Finländska bankkunder ser inte fram emot högre bankavgifter i framtiden. De flesta är överens om att de som drabbas värst är äldre personer som inte kan använda sig av nätbankstjänster.Bankavgifterna är redan höga, måste bankerna verkligen höja dem ytterligare?

GT - 13 feb 14 kl. 18:13

Kan inte betala el – får inte hjälp trots nödrop

Den 14 februari släcks ljuset hos familjen Wiik/Blomkvist om de inte betalar in 904 kronor. I väntan på a-kassepengar och hjälp från sociala myndigheter för att betala sin elräkning tvingas familjen bo i mörker. Och pengar till sonens medicin börjar också tryta.

Expressen - 11 aug 17 kl. 18:44

Fredric fick betala 28 000 kronor – hos veterinären

I juli skadade katten Rocky sin svans så pass allvarligt att den var tvungen att amputeras.  Men hos veterinären ställdes familjen inför ett ultimatum.  – Antingen var vi tvungna att betala en räkning på 28 000 kronor – eller så skulle Rocky avlivas, berättar ägaren Fredric Zazzi.

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 13 kl. 17:51

Bakläxa om elräkning

Kommunen får bakläxa av förvaltningsrätten för sin vägran att betala en elräkning på 410 kronor åt en kvinnlig bidragstagare..

Affärsvärlden - 08 mar 13 kl. 08:11

Präst säljer Rolex för att betala kyrkans elräkning

En chockhöjning av de bulgariska elpriserna har lett till upplopp, en avsatt premiärminister och fått en biskop att sälja sin Rolex..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Tusentals kvinnor i nya protester mot Trump

Tusentals människor har samlats runt om i USA för den andra kvinnomarschen i protest mot president Donald Trump. Demonstrationer i Washington, New York, Los Angeles och omkring 250 andra städer har som syfte att få in fler feminister i mellanårsvalet. "Vi kommer att göra våra röster hörda vid omröstningarna i höst", säger en av arrangörerna, Emily Patton, i Washington..

DI - 2 timmar sedan

Hennes sittjeans utmanar modevärlden

Louise Linderoths examenskollektion från Textilhögskolan i Borås gav eko över hela världen och blev hyllad av Vogue. Nu backas hon av jeansmärket Dr Denims nystartade fond, för att göra jeans till dem som sitter ned..

DI - 2 timmar sedan

Republikansk tungviktare: "Få slut på galenskapen"

Republikanernas ledare i senaten Mitch McConnell, vill återuppta partiöverskridande diskussioner för att öppna USA:s statsapparat igen. Men president Donald Trump tänker inte förhandla innan Demokraterna "slutar spela spel", meddelar Vita huset..

DI - 3 timmar sedan

Assistent stal toppchefens lyxviner

En assistent till en av de högsta cheferna på investmentbanken Goldman Sachs har enligt amerikanska myndigheter stulit och sålt vidare franska årgångsviner med ett uppskattat värde på 1,2 miljon dollar, eller knappt 10 miljoner kronor. Det skriver New York Times..

DI - 3 timmar sedan

Rusning till Aktietorget

Aktietorget inleder året i raketfart med fyra nynoteringar och ytterligare två bolag står på tur innan januari är över. Men utvecklingen kan vända tvärt, menar Avanzas sparekonom Claes Hemberg. ”Får vi en sättning på säg 10 procent så kommer nynoteringsfloden abrupt att stoppas”, säger han..

DI - 3 timmar sedan

Rivstart på Aktietorget kan bli kortlivad

Aktietorget inleder året i raketfart med fyra nynoteringar och ytterligare två bolag står på tur innan januari är över. En börsens sista suck, menar Avanzas sparekonom Claes Hemberg. ”Får vi en sättning på säg 10 procent så kommer nynoteringsfloden abrupt att stoppas”, säger han..

DI - 4 timmar sedan

Norra Europas största lerfyndighet finns i Östersund

Efter en brand i anläggningen 1985 levererar Tegelbolaget lönsamma glaseringar av andra producenters tegel i stället. Men företaget sitter fortfarande på Norra Europas största lerfyndighet och kittlande möjligheter. Om de vill..

DI - 4 timmar sedan

Personliga bilskyltar som fick avslag

Förra året skaffade 3.373 svenskar personliga registreringsskyltar. Men det är inte alla budskap som Transportstyrelsen godkänner..

DI - 5 timmar sedan

Impulsköpen en allt girigare ficktjuv

Svenskarna lägger alltmer pengar på godis och läsk, enligt en rapport från Nordea – ett snaskande som kan kosta upp till 20.000 kronor om året..

DI - 5 timmar sedan

Pensionärer reser för miljarder

Svenska pensionärer reser mer än många tror. Varje år spenderar Sveriges seniorer drygt 70 miljarder kronor på resande, enligt en undersökning från Seniorbarometern..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.