DI > Ekonomi

Monday, 23 October, 06:30

DI - 13 sep 17 kl. 20:13

Fondbolaget Allra måste betala ny PPM-räkningFondbolaget Allra måste betala Pensionsmyndighetes rättegångskostnader – igen. Det är ännu en bitter efterräkning för fondbolaget i spåren av kampen mot pensionsmyndighetens beslut att kasta ut det från PPM-torget..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Allra, PPM, Pensionsmyndighetes

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FondbolagetAllra måste , betalany , PPM-räkning
Västerbottens Folkblad - 04 dec 12 kl. 11:52

Slipper betala jätteräkning

En man från Karlstad fick sitt IP-telefonabonnemang hackat. Alltele i Skellefteå menar att han skulle ha skyddat sig bättre och tycker att mannen ska betala [...].

Alliansfritt Sverige - 09 aug 13 kl. 07:06

Stefan Hanna sur på media för att han inte lyckas betala Uppsalas elräkning

Högst upp på listan av dåliga dumpningsrepliker ligger ?det är inte dig det är fel på, det är mig?. Därför är det ganska befriande att Stefan Hanna gör precis tvärtom och skyller sina tillkortakommanden på UNT:s ledarredaktion.

Dagensanalys.se - 27 jan 16 kl. 14:16

Ett nytt försök att få konsumenter att se reklam – betala deras mobilräkning

Betala fem dollar mindre på mobilräkningen, mot att se reklam varje gång du ”väcker” mobilen. Värt det eller inte? Det är Unlockd som i USA, tillsammans med Boost Mobile just testar denna lösning med tjänsten Boost Dealz.

YLE - 25 nov 13 kl. 10:55

Upp till 8 euro att betala räkning

Finansinspektionen kritiserar bankerna för att ta allt för höga avgifter för att betala räkningar kontant på bankkontoren. Det kan kosta upp till åtta euro. Enligt Finansinspektionens enkät bland 272 banker i våras kostade det upp till 7-8 euro att betala en räkning över disk.

Skånskan - 07 okt 16 kl. 14:00

Betalar inte räkning på 14 miljoner kronor

SVEDALA JM vägrar betala den räkning på drygt 14 miljoner kronor som Svedala kommun skickat till dem.
Tvisten gäller byggandet av nya bostadsrätter på Segestrand.För några veckor sedan fick JM två fakturor från Svedala kommun på tillsammans drygt 14 miljoner kronor.

HBL - 06 jun 14 kl. 04:34

”Ska jag betala för att göra jobbet?”

Finländska bankkunder ser inte fram emot högre bankavgifter i framtiden. De flesta är överens om att de som drabbas värst är äldre personer som inte kan använda sig av nätbankstjänster.Bankavgifterna är redan höga, måste bankerna verkligen höja dem ytterligare?

GT - 13 feb 14 kl. 18:13

Kan inte betala el – får inte hjälp trots nödrop

Den 14 februari släcks ljuset hos familjen Wiik/Blomkvist om de inte betalar in 904 kronor. I väntan på a-kassepengar och hjälp från sociala myndigheter för att betala sin elräkning tvingas familjen bo i mörker. Och pengar till sonens medicin börjar också tryta.

Expressen - 11 aug 17 kl. 18:44

Fredric fick betala 28 000 kronor – hos veterinären

I juli skadade katten Rocky sin svans så pass allvarligt att den var tvungen att amputeras.  Men hos veterinären ställdes familjen inför ett ultimatum.  – Antingen var vi tvungna att betala en räkning på 28 000 kronor – eller så skulle Rocky avlivas, berättar ägaren Fredric Zazzi.

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 13 kl. 17:51

Bakläxa om elräkning

Kommunen får bakläxa av förvaltningsrätten för sin vägran att betala en elräkning på 410 kronor åt en kvinnlig bidragstagare..

Affärsvärlden - 08 mar 13 kl. 08:11

Präst säljer Rolex för att betala kyrkans elräkning

En chockhöjning av de bulgariska elpriserna har lett till upplopp, en avsatt premiärminister och fått en biskop att sälja sin Rolex..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Sydkoreas export steg preliminärt 6,9 procent

Sydkoreas export steg preliminärt med 6,9 procent under de första 20 dagarna i oktober jämfört med samma period året före. Importen ökade med 3,1 procent..

DI - 15 minuter sedan

Pristillväxten på bostäder sjönk i Kina

Priserna på nya bostäder steg i 44 av Kinas 70 största städer i september jämfört föregående månad. Priserna sjönk i 18 städer. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Försvarets hundköp kan vara olagliga

Försvarsmakten kan ha brutit mot lagen när myndigheten utan att annonsera ut en offentlig upphandling köpt schäferhundar för över 12 miljoner kronor, rapporterar Sveriges Radios Ekot..

DI - 1 timme sedan

Italienska regioner röstade för mer självstyre

Två rika regioner i norra Italien har röstat för ett ökat självstyre gentemot regeringen i Rom. En fjärdedel av Italiens befolkning bor i områdena..

DI - 1 timme sedan

Glädjeskutt på Tokyobörsen efter Shinzo Abes valseger

HONGKONG. Tokyobörsen tog glädjeskutt efter att premiärminister Shinzo Abe vunnit söndagens rysarval. Nu väntas landets ekonomiska stimulanspaket intensifieras..

DI - 1 timme sedan

Detta händer måndagen 23 oktober

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Wihlborgs (kl 7.30), Inwido (kl 7.45), Corem Property (kl 8.

DI - 7 timmar sedan

Krönika: Kinesisk orgie i brylkräm

Att vara chef är stressande. Men att vara ledare för ett helt land – med ekonomiska problem, växande sjukvårdsköer och terrorattacker – borde vara nog för att göra vem som helst gråhårig. Men inte i Kina..

DI - 9 timmar sedan

Litet teknikbolag lockar tunga namn

Den planerade noteringen ställdes in. I stället startar industriföretaget Flexenclosure om med nytt kapital. Nye ordföranden Lars Thunell är en av flera kända näringslivsprofiler som ser stor potential i det lilla teknikbolaget..

DI - 9 timmar sedan

Ulf Petersson: Positiv kursreaktion att vänta på Securitasrapport

Säkerhetsbolaget Securitas niomånadersrapport var inte lika händelserik som sättet den presenterades på efter att bolaget tvingats snabbrapportera resultatsiffrorna sedan att en hög medarbetare i fredags kväll blivit bestulen på bland annat arbetsmaterial som berörde rapporten. Stölden gjorde att Securitas skickade ut rapporten på söndagskvällen i stället för som tänkt nästkommande fredag..

DI - 10 timmar sedan

Resultatet något lägre än väntat för Securitas

Securitas tidigarelagda rapport visar att koncernen förbättrar försäljningen och rörelseresultatet. Lönsamheten sjunker dock något..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.