DI > Ekonomi

Monday, 20 August, 17:04

DI - 13 sep 17 kl. 20:13

Fondbolaget Allra måste betala ny PPM-räkningFondbolaget Allra måste betala Pensionsmyndighetes rättegångskostnader – igen. Det är ännu en bitter efterräkning för fondbolaget i spåren av kampen mot pensionsmyndighetens beslut att kasta ut det från PPM-torget..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Allra, PPM, Pensionsmyndighetes

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FondbolagetAllra måste , betalany , PPM-räkning
Västerbottens Folkblad - 04 dec 12 kl. 11:52

Slipper betala jätteräkning

En man från Karlstad fick sitt IP-telefonabonnemang hackat. Alltele i Skellefteå menar att han skulle ha skyddat sig bättre och tycker att mannen ska betala [...].

Alliansfritt Sverige - 09 aug 13 kl. 07:06

Stefan Hanna sur på media för att han inte lyckas betala Uppsalas elräkning

Högst upp på listan av dåliga dumpningsrepliker ligger ?det är inte dig det är fel på, det är mig?. Därför är det ganska befriande att Stefan Hanna gör precis tvärtom och skyller sina tillkortakommanden på UNT:s ledarredaktion.

Dagensanalys.se - 27 jan 16 kl. 14:16

Ett nytt försök att få konsumenter att se reklam – betala deras mobilräkning

Betala fem dollar mindre på mobilräkningen, mot att se reklam varje gång du ”väcker” mobilen. Värt det eller inte? Det är Unlockd som i USA, tillsammans med Boost Mobile just testar denna lösning med tjänsten Boost Dealz.

YLE - 25 nov 13 kl. 10:55

Upp till 8 euro att betala räkning

Finansinspektionen kritiserar bankerna för att ta allt för höga avgifter för att betala räkningar kontant på bankkontoren. Det kan kosta upp till åtta euro. Enligt Finansinspektionens enkät bland 272 banker i våras kostade det upp till 7-8 euro att betala en räkning över disk.

Skånskan - 07 okt 16 kl. 14:00

Betalar inte räkning på 14 miljoner kronor

SVEDALA JM vägrar betala den räkning på drygt 14 miljoner kronor som Svedala kommun skickat till dem.
Tvisten gäller byggandet av nya bostadsrätter på Segestrand.För några veckor sedan fick JM två fakturor från Svedala kommun på tillsammans drygt 14 miljoner kronor.

HBL - 06 jun 14 kl. 04:34

”Ska jag betala för att göra jobbet?”

Finländska bankkunder ser inte fram emot högre bankavgifter i framtiden. De flesta är överens om att de som drabbas värst är äldre personer som inte kan använda sig av nätbankstjänster.Bankavgifterna är redan höga, måste bankerna verkligen höja dem ytterligare?

GT - 13 feb 14 kl. 18:13

Kan inte betala el – får inte hjälp trots nödrop

Den 14 februari släcks ljuset hos familjen Wiik/Blomkvist om de inte betalar in 904 kronor. I väntan på a-kassepengar och hjälp från sociala myndigheter för att betala sin elräkning tvingas familjen bo i mörker. Och pengar till sonens medicin börjar också tryta.

Expressen - 11 aug 17 kl. 18:44

Fredric fick betala 28 000 kronor – hos veterinären

I juli skadade katten Rocky sin svans så pass allvarligt att den var tvungen att amputeras.  Men hos veterinären ställdes familjen inför ett ultimatum.  – Antingen var vi tvungna att betala en räkning på 28 000 kronor – eller så skulle Rocky avlivas, berättar ägaren Fredric Zazzi.

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 13 kl. 17:51

Bakläxa om elräkning

Kommunen får bakläxa av förvaltningsrätten för sin vägran att betala en elräkning på 410 kronor åt en kvinnlig bidragstagare..

Affärsvärlden - 08 mar 13 kl. 08:11

Präst säljer Rolex för att betala kyrkans elräkning

En chockhöjning av de bulgariska elpriserna har lett till upplopp, en avsatt premiärminister och fått en biskop att sälja sin Rolex..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

New York-börser: Klädjätte lyfter till ny rekordnivå

New York-börserna inledde måndagen oregelbundet med viss dragning uppåt efter viss optimism om att framsteg görs för att lösa handelskonflikten mellan USA och Kina. Kursuppgången var dock mindre än på de ledande europeiska börserna. Teslas aktie tappade något sedan banken JP Morgan sänkt sin riktkurs på elbilstillverkaren.

DI - 15 minuter sedan

Synact Pharma får positiva data från studie

Läkemedelsutvecklaren Synact Pharma har erhållit positiva data från en preklinisk studie inom nefrotisk syndrom (NS) för läkemedelskandidaten AP1189.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 30 minuter sedan

Johan Rockström: Vi kan sätta slutdatum för diesel och bensin

Var är bristen på kunskap som allra störst? Över de globala miljörisker vi står inför, eller över de stora möjligheter som hållbarhet erbjuder? Jag är osäker, vilket förstärker känslan av frustration..

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Turkiska liran försvagas efter sänkt kreditbetyg

Europeiska statspappersräntor noterade mestadels endast mindre nettorörelser på måndagen, men italienska räntor sjönk 4-6 trots viss oro efter uppgifterna om att den italienska regeringen planerar att satsa upp till 80 miljarder euro på infrastruktur..

DI - 45 minuter sedan

V-ledamot kritiseras – nekar till att driva egen kampanj

Riksdagsledamoten Amineh Kakabavehs (V) blogg samlade in pengar till hennes personvalskampanj – trots att Vänsterpartiet är emot att kandidaterna driver egna kampanjer. Men Kakabaveh nekar till inblandning. ”Jag bedriver inte en personvalskampanj”, säger hon..

DI - 45 minuter sedan

Lägre försäljning i tyska klädhandeln

Försäljningen i tyska klädbutiker sjönk med 4 procent under vecka 33 i förhållande till motsvarande vecka föregående år..

DI - 1 timme sedan

Leovegas-chef säljer aktier

Gamblingbolaget Leovegas produktchef, Jarl Modén, sålde i fredags 15.000 aktier till snittkurs om 62,99 kronor..

DI - 1 timme sedan

Mediehusen kräver svar av Kristersson efter Balis DN-attack

"Press E to destroy DN" har den moderate riksdagsmannen Hanif Bali skrivit under ett bildmontage där han själv poserar med en automatpistol i varje hand och två automatkarbiner slängda över ryggen..

DI - 1 timme sedan

Sveriges byggindustrier: Vi måste marknadsanpassa hyrorna

För första gången på över fem år minskar bostadsbyggandet av nya lägenheter under det första halvåret, enligt siffror från Statistiska Centralbyrån (SCB). "Vi har många medlemmar som är väldigt oroliga över det här", säger Fredrik Isaksson, chefsekonom på Sveriges Byggindustrier..

DI - 1 timme sedan

H&M öppnar ytterligare outletbutik

H&M:s nya outlet-satsning Afound öppnar nästa vecka sin tredje och hittills största butik i Skärholmen Centrum i Stockholm. Det rapporterar Breakit..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.