DI > Ekonomi

Saturday, 22 September, 21:14

Liknande nyheter

Taggar: Teknisk, analys, Två, köplägennär , börsen, vänder
DI - 25 nov 14 kl. 10:39

Teknisk analys: Massor av köplägen

Storbolagen fortsätter att visa vägen på börsen och bland de mindre bolagen står köplägena som spön i backen..

DI - 07 apr 15 kl. 13:56

Teknisk analys: Gott om köplägen

Riskviljan fortsätter att vara god och börsen bjuder på flertalet intressanta lägen, inte minst i den starka Facebook-aktien..

DI - 02 sep 13 kl. 14:35

Teknisk analys: Storbolagen som du ska köpa

Analysfirman Investtech har bland Stockholmsbörsens storbolag hittat tre köplägen och tre aktier med rasvarning, allt med hjälp av teknisk analys..

DI - 23 sep 14 kl. 11:33

Teknisk analys: Nya toppnivåer trots allt

Trots en oroväckande teknisk formation har Stockholmsbörsen nått nya toppnivåer. Rekyler är därmed fortsatt att betrakta som köplägen..

DI - 01 maj 18 kl. 15:45

Teknisk analys: Nya köplägen efter rapporterna

Tydliga trendskiften har skett i flera aktier i samband med förra veckans rapporter, visar Investtechs tekniska analys. I tre bolag är förändringarna särskilt påtagliga. .

DI - 11 nov 14 kl. 08:23

Teknisk analys: Riskviljan är tillbaka

Amerikanska index visar vägen och nya toppnivåer för Stockholmsbörsen bör bara vara en tidsfråga. Håll extra koll på Swedbank och Handelsbanken för potentiella lägen framöver..

DI - 09 dec 14 kl. 09:43

Teknisk analys: Tretton lägen på dussinet

Trots den starka börsutvecklingen finns det fortsatt gott om lägen på börsen. Gruppen revanschsugna mindre bolag är stor..

DI - 11 sep 13 kl. 12:30

Teknisk analys: Aktierna som väntar på ryck

Ericsson har tagit ledningen bland de aktier som dragit Stockholmsbörsen till nya årshögsta noteringar. Även om risken för nya rekyler nu ökar finns gott om lägen bland enskilda aktier då riskviljan är god..

DI - 03 dec 13 kl. 10:37

Teknisk analys: Lockande trots rekylrisk

Trots en överhängande risk för en rekyl finns det gott om lockande lägen bland enskilda aktier..

DI - 08 jan 14 kl. 13:02

Teknisk analys: Gott slut ökar risken på börsen

Den starka avslutningen på fjolåret ökar risken vid kommande rekyler. Dessa ska i första hand ändå betraktas som köplägen..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Siklöja på kritisk nivå – Kalixlöjrommen hotas

Siklöjebeståndet i Bottenviken ligger på en mycket låg nivå. Forskare föreslår därför att fisket minskar kraftigt. Det kan hota den åtråvärda Kalixlöjrommen.

DI - 15 minuter sedan

Ford går med på att vittna om Kavanaugh

Kvinnan som anklagar den tilltänkte HD-domaren Brett Kavanaugh för sexuella övergrepp går med på att vittna i senaten. Beskedet kommer efter en hård dragkamp mellan senatens justitieutskott och kvinnans advokater..

DI - 15 minuter sedan

Den gamle och Medelhavet – Jan Gradvall simmar till Albanien

Flera kilometer på öppet hav, simmandes mellan två länder. Jan Gradvall utmanar sig själv – och får ­uppleva bland det största i livet hittills..

DI - 45 minuter sedan

Comcast bjuder över Fox i slaget om Sky

Den dramatiska auktionen om tv-jätten Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen om Sky och trumfar därmed Fox. Det skriver CNBC..

DI - 45 minuter sedan

Miljardaffären är klar – Comcast bjuder över Fox

Den dramatiska auktionen om Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen och köper därmed tv-jätten Sky, det skriver CNBC..

DI - 45 minuter sedan

Miljardaffären uppges vara klar – Comcast bjuder över Fox

Den dramatiska auktionen om Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen, det skriver CNBC..

DI - 1 timme sedan

Feltryckt frimärke sålt för 300 000 kronor

Ett ovanligt exemplar av Sveriges första frimärke har sålts på auktion i helgen. Frimärket 3 Skilling Banco gick under klubban för 29..000 euro, nästan 300 000 kronor..

DI - 1 timme sedan

Sociala medier gör hästjobb för hennes ridmärke

Med sociala medier som främsta marknadsföringskanal är ridmodeföretaget Equestrian Stockholm efter tre år världens snabbast växande ridvarumärke på Instagram. I augusti nominerades grundaren Johanna Ingelsson till Årets unga entreprenör..

DI - 1 timme sedan

Manusförfattaren blev deckarstjärna

Stefan Ahnhem är manusförfattaren som blev framgångsrik deckarförfattare. Nu släpps hans fjärde bok, Motiv X. ”Jag tror att vi manusförfattare är duktiga på att driva på handlingen och skapa bladvändare”, säger han.

DI - 2 timmar sedan

Tusentals demonstrerade i Moskva mot höjd pensionsålder

En demonstration mot regeringens impopulära lagförslag om höjd pensionsålder samlade cirka 3.000 människor i Moskva på lördagen. Deltagarna marscherade fram med bildplakat på höga ryska politiker, däribland premiärminister Dmitrij Medvedev, och budskap som "Folkfiende" samt "Skam"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.