DI > Ekonomi

Tuesday, 23 January, 05:18

DI - 13 sep 17 kl. 16:39

Tobii stiger efter internmäklad storaffärCarnegie internmäklade strax före klockan 16 på onsdagen en storpost i ögonstyrningsbolaget Tobii om 1,5 miljoner aktier till kursen 39 kronor, vilket motsvarar drygt 1,5 procent av kapitalet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Tobii

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tobii, stigerefter , internmäklad, storaffär
BT - 03 dec 14 kl. 09:26

Telia stiger efter dansk storaffär

Börsen bryr sig inte om regeringskrisen, utan stiger i den inledande handeln. Efter cirka 20 minuters handel ligger OMXS-index på plus 0,5 procent, ungefär i linje med de ledande Europabörserna. Bland morgonens vinnare märks teleoperatörerna.

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 14 kl. 09:28

Telia stiger efter dansk storaffär

Börsen bryr sig inte om regeringskrisen, utan stiger i den inledande handeln. Efter cirka 20 minuters handel ligger OMXS-index på plus 0,5 procent, ungefär i linje med de ledande Europabörserna. Bland morgonens vinnare märks teleoperatörerna.

UNT - 03 dec 14 kl. 09:26

Telia stiger efter dansk storaffär

Börsen bryr sig inte om regeringskrisen, utan stiger i den inledande handeln..

SvD - 03 dec 14 kl. 09:26

Telia stiger efter dansk storaffär

Börsen bryr sig inte om regeringskrisen, utan stiger i den inledande handeln. Efter cirka 20 minuters handel ligger OMXS-index på plus 0,5 procent, ungefär i linje med de ledande Europabörserna..

DI - 12 feb 14 kl. 09:09

Storpost mäklad i Arcam

Carnegie internmäklade innan öppningen en post på drygt 1,1 miljoner aktier i Arcam, vilket motsvarar 6,1 procent av aktierna i bolaget. Det framgår av SIX Edge. Kursen var 250 kronor..

DI - 03 mar 14 kl. 08:49

Storpost mäklad i Lindab

Erik Penser Bank internmäklade under morgonen 9,15 miljoner aktier i byggmaterialbolaget Lindab..

DI - 18 mar 14 kl. 14:38

Storpost mäklad i Cdon

Carnegie internmäklade en post om drygt 1,4 miljoner aktier, eller 1,4 procent av kapital och röster, i e-handelsbolaget Cdon på tisdagseftermiddagen. Det finns tolv ägare i bolaget med ett innehav i nivå med eller större än den mäklade posten, enligt SIS Ägarservice..

Affärsvärlden - 18 mar 14 kl. 15:47

Storpost i Cdon mäklad

Carnegie internmäklade under tisdagseftermiddagen en storpost i Internethandelsbolaget Cdon..

Affärsvärlden - 10 apr 14 kl. 07:36

Storpost i Loomis mäklad

Handelsbanken internmäklade under onsdagen en storpost i kontanthanteringsbolaget Loomis..

DI - 10 apr 14 kl. 17:01

Storpost mäklad i bioteknikbolag

Erik Penser Bank internmäklade en post på knappt 4 miljoner aktier i medicinteknikbolaget Biotage på torsdagseftermiddagen. Posten, som motsvarar cirka 5,7 procent av kapitalet, mäklades vid kursen 10,80 kronor, enligt Six Edge..

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Biltest: Eclipse Cross är både törstig och egensinnig

Eclipse Cross är byggd på samma bottenplatta som Outlander, vilket hade gett möjligheter till att göra den som laddhybrid, men tyvärr valde Mitsubishi att lansera bilen enbart med konventionell förbränningsmotor.

DI - 6 timmar sedan

Netflix rusar tack vare nya tittare

Streamingföretaget Netflix rusar i efterhandeln efter att bolaget rapporterat starka tillväxttal för nya prenumeranter under det fjärde kvartalet..

DI - 7 timmar sedan

Här blir det överblivna brödet till läskande öl

Går det att göra öl på bröd? Det tror i varje fall det lilla skånska bryggeriet Charlis Brygghus som släpper en ny lättöl, bryggd på brödsvinnet från Dafgårds bagerier..

DI - 7 timmar sedan

Nordea: Därför går din lön så trögt

Hög arbetslöshet bland utrikesfödda bidrar till dämpade löner för alla löntagare, mitt i brinnande högkonjunktur. Det sätter också krokben för Riksbanken - som tvingas skjuta räntehöjningar på framtiden, skriver Nordea i en färsk analys.  .

DI - 6 timmar sedan

USA-börser: Nya rekord på Wall Street

Breda uppgångar noterades för New York-börserna under veckans första handelsdag. På måndagskvällen svensk tid röstades en tillfällig finansiering av statsapparaten fram i senaten som gäller fram till 8 februari och gör att federala myndigheter återigen kommer öppna..

DI - 7 timmar sedan

Så går bostadspriserna i januari

Bostadsmarknaden har fått ny fart efter årsskiftet – men priserna tycks inte hänga med i samma tempo. Det visar ny statistik över prisutvecklingen så här långt i januari..

DI - 7 timmar sedan

Snedvriden rekrytering till toppskolor

De personer som börjar studera vid svenska universitet och högskolor har i regel högutbildade föräldrar. Nära noll av de studenter som börjar på Handelshögskolan i Stockholm har lågutbildade föräldrar, skriver Svenska Dagbladet..

DI - 7 timmar sedan

Sveriges modebransch samlar sig

Sveriges två stora intresseorganisationer för modebranschen går nu samman. ASFB, Association of Swedish Fashion Brands, och Swedish Fashion Council bildar en ny stor verksamhet. I och med det kommer även Fashion Week Stockholm att påverkas till hösten..

DI - 8 timmar sedan

Nära klartecken för nödlån till Grekland

Eurogruppen gav i princip klartecken för nästa delutbetalning av nödlån till Grekland. Ett fåtal utestående villkor måste dock kontrolleras av statssekreterare från euroländerna..

DI - 8 timmar sedan

Geely plockar ut miljarder i utdelning från Volvo Cars

Geelys ägare Li Shufu har av allt att döma fått lägga ett pussel för att få ihop finansieringen på över 30 miljarder kronor för köpet av Cevians aktier i AB Volvo. För första gången har Geely plockat ut en miljardutdelning från Volvo Cars. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.