DI > Ekonomi

Sunday, 17 December, 05:20

DI - 13 sep 17 kl. 15:58

Storbankens vd till attack mot politikerna i WashingtonNEW YORK. President Trumps vallöfte om en tillväxt på 3 procent har fortfarande inte infriats. Det får vd:n för den amerikanska bankjätten JP Morgan Chase, Jamie Dimon, att såga politikerna i Washington..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Washington, NEW YORK, Trumps, JP Morgan Chase, Dimon

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbankensvd till , attackmot , politikernai , Washington
DN - 23 jul 17 kl. 00:07

Trump till attack mot Washington Post efter avslöjande

USA:s president attackerade Washington Post på Twitter strax efter tidningens nya avslöjande om justitieministern Jeff Sessions kontakter med Ryssland. Tio meddelanden kom i rask följd – men inget av dem var till ministerns försvar..

Sydsvenskan - 03 aug 11 kl. 00:03

"Oresonligt i Washington"

Amerikansk politik handlar inte längre om kompromisser i landets intresse, utan om att åsamka motståndaren största möjliga skada. Låsningen gynnar Republikanerna, som lyckats sätta hård press på Obama, skriver tidigare USA-korrespondenten Lennart Lundh.
Under hotet om att gå till historien som de politiker som medvetet störtade USA in i ett finansiellt kaos med oöverblickbara konsekvenser, tvingade sig kongressen att godkänna den överenskommelse som nu gör det möjligt för USA att fortsätta att låna pengar till statsfinanserna.

Sydsvenskan - 30 aug 13 kl. 06:30

Få tror att en attack kan stoppas

Amerikanska och brittiska örlogsfartyg samlas i Medelhavet. Turkiet förbereder sina flygbaser. Allt är klart för en blixtattack mot Syrien.

Nyheter 24 - 13 aug 13 kl. 16:24

Medaljör i friidrotts-VM går till attack mot Rysslands anti-gaylagarNHL-svenskarna om anti-gaylagarna

Det finns många som har reagerat starkt mot Rysslands anti-gaylagar. Särskilt eftersom vinter-OS arrangeras i landet och att friidrotts-VM är i full gång just nu. En av de som har reagerat starkast är USA:s 800-meterslöpare Nick Symmonds.

BT - 07 sep 13 kl. 21:11

USA: Många länder står bakom attack

Efter helgens toppmöten kräver allt fler länder kraftfulla åtgärder mot Syrien. USA säger att många länder står bakom ett militärt ingripande, och oavsett stöd i kongressen väntas Obama beordra en attack.EU:s utrikesministrar krävde i ett gemensamt uttalande på lördagen "ett kraftfullt svar" på den påstådda kemvapenattacken i Syrien den 21 augusti, men uttalade inget direkt stöd för USA:s planer på ett ingripande.

Dagens Media - 27 maj 14 kl. 15:02

Norwegian till attack mot amerikanska flygbolag i Washington Post-kampanj

I dag går Norwegian ut med en helsidesannons i Washington Post där man går till attack mot de amerikanska flygbolag som genom fackförbundet ALPA vill stoppa norrmännens expansion i USA..

Opinionen.se - 16 sep 13 kl. 19:25

Attack på marinbas i USA:s huvudstad

Flera personer sköts till döds när en man öppnade eld på flottans högkvarter i USA:s huvudstad Washington DC. Även gärningsmannen dog, men polis befarade att ytterligare två personer deltog i attacken. Dödssiffran fortsatte att stiga under måndagen, medan antalet skadade uppgavs vara ett tiotal i dramat på marinhögkvarteret Washington Navy Yard.

Kristianstadsbladet - 16 sep 13 kl. 19:18

Attack på marinbas i USA:s huvudstad

Flera personer sköts till döds när en man öppnade eld på flottans högkvarter i USA:s huvudstad Washington DC.Även gärningsmannen dog, men polis befarade att ytterligare två personer deltog i attacken.
Dödssiffran fortsatte att stiga under måndagen, medan antalet skadade uppgavs vara ett tiotal i dramat på marinhögkvarteret Washington Navy Yard.

TA - 16 sep 13 kl. 19:18

Attack på marinbas i USA:s huvudstad

Flera personer sköts till döds när en man öppnade eld på flottans högkvarter i USA:s huvudstad Washington DC.Även gärningsmannen dog, men polis befarade att ytterligare två personer deltog i attacken.
Dödssiffran fortsatte att stiga under måndagen, medan antalet skadade uppgavs vara ett tiotal i dramat på marinhögkvarteret Washington Navy Yard.

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Statens servicecenter döms för upphandling

Statens servicecenter (SSC) gjorde en olaglig direktupphandling av konsulttjänster av företaget PWC och ska betala 750 000 kronor i böter, så kallad upphandlingsskadeavgift. Det har förvaltningsrätten i Falun beslutat sedan ärendet valsat fram och tillbaka genom rättssystemet i flera år..

DI - 8 timmar sedan

Viktor Munkhammar: Bopriserna är ett hot mot festen

Konjunkturen får 2018 en extra skjuts av en mycket expansiv budget. Men byggandet är ett frågetecken. Den redan goda konjunkturen får under 2018 ytter­ligare skjuts av en mycket expansiv budget.

DI - 8 timmar sedan

Specialistsjuksköterskor kräver mer i lön

Nu har 372 erfarna specialistsjuksköterskor vid Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg tröttnat på skevheter i lönesättning och i ett brev till regionpolitiker och socialminister Annika Strandhäll (S) kräver de 15 000 kronor mer i månaden, skriver tidningen Vårdfokus..

DI - 8 timmar sedan

Svensk startup visar upp elbilsprototyp

Pengar som samlats in via nätet och försäljning hos en stor elektronikkedja. Svenska startupbolaget Uniti tänker i nya banor för att sätta en ny elbil på marknaden. Nu ska den första prototypen visas upp..

DI - 9 timmar sedan

PPM-fonderna som snart kan försvinna

Statens fondtorg, PPM, krymper dramatiskt redan i sommar. Ett par hundra fonder lär försvinna när nya tuffa regler införs. Bland dem finns storsäljarfonder hos storbankerna, AMF och Didner & Gerge..

DI - 9 timmar sedan

SKL förkastar lagändring om vindkraften

En försvagning av det kommunala självstyret och av den lokala demokratin. Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) avfärdar förslaget att avskaffa lagkravet på kommunal tillstyrkan vid vindkraftsetablering..

DI - 9 timmar sedan

Danska snabbtåg kraftigt försenade

Efter tre månaders försening kan den nya snabbspårvägen i danska Århus få grönt ljus för passagerartrafik i nästa vecka. Men borgmästaren Jacob Bundsgaard (S) väntar med att fira, tills han med egna ögon ser godkännandet från Trafikstyrelsen..

DI - 10 timmar sedan

Halka på fler ställen i landet

Det har varit mycket halt på vägarna i de södra och västra delarna av Sverige tidigare under lördagen. Och nu håller halkan på att breda ut sig österut i landet..

DI - 11 timmar sedan

Vård och omsorg i metoo-upprop

1 309 vårdanställda samlas under #nustickerdettill i ett upprop mot sexuella trakasserier, skriver Dagens Nyheter..

DI - 11 timmar sedan

Trump far med osanning om möten med kvinnor

Donald Trump nekar till att ens ha träffat de kvinnor som anklagar honom för sexuella trakasserier, men det stämmer inte. Två av dem var med i hans tv-serie och han syns på bild med flera av de andra..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.