DI > Ekonomi

Monday, 19 March, 19:17

DI - 13 sep 17 kl. 15:58

Storbankens vd till attack mot politikerna i WashingtonNEW YORK. President Trumps vallöfte om en tillväxt på 3 procent har fortfarande inte infriats. Det får vd:n för den amerikanska bankjätten JP Morgan Chase, Jamie Dimon, att såga politikerna i Washington..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Washington, NEW YORK, Trumps, JP Morgan Chase, Dimon

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbankensvd till , attackmot , politikernai , Washington
DN - 23 jul 17 kl. 00:07

Trump till attack mot Washington Post efter avslöjande

USA:s president attackerade Washington Post på Twitter strax efter tidningens nya avslöjande om justitieministern Jeff Sessions kontakter med Ryssland. Tio meddelanden kom i rask följd – men inget av dem var till ministerns försvar..

Sydsvenskan - 03 aug 11 kl. 00:03

"Oresonligt i Washington"

Amerikansk politik handlar inte längre om kompromisser i landets intresse, utan om att åsamka motståndaren största möjliga skada. Låsningen gynnar Republikanerna, som lyckats sätta hård press på Obama, skriver tidigare USA-korrespondenten Lennart Lundh.
Under hotet om att gå till historien som de politiker som medvetet störtade USA in i ett finansiellt kaos med oöverblickbara konsekvenser, tvingade sig kongressen att godkänna den överenskommelse som nu gör det möjligt för USA att fortsätta att låna pengar till statsfinanserna.

Sydsvenskan - 30 aug 13 kl. 06:30

Få tror att en attack kan stoppas

Amerikanska och brittiska örlogsfartyg samlas i Medelhavet. Turkiet förbereder sina flygbaser. Allt är klart för en blixtattack mot Syrien.

Nyheter 24 - 13 aug 13 kl. 16:24

Medaljör i friidrotts-VM går till attack mot Rysslands anti-gaylagarNHL-svenskarna om anti-gaylagarna

Det finns många som har reagerat starkt mot Rysslands anti-gaylagar. Särskilt eftersom vinter-OS arrangeras i landet och att friidrotts-VM är i full gång just nu. En av de som har reagerat starkast är USA:s 800-meterslöpare Nick Symmonds.

Dagens Media - 27 maj 14 kl. 15:02

Norwegian till attack mot amerikanska flygbolag i Washington Post-kampanj

I dag går Norwegian ut med en helsidesannons i Washington Post där man går till attack mot de amerikanska flygbolag som genom fackförbundet ALPA vill stoppa norrmännens expansion i USA..

BT - 07 sep 13 kl. 21:11

USA: Många länder står bakom attack

Efter helgens toppmöten kräver allt fler länder kraftfulla åtgärder mot Syrien. USA säger att många länder står bakom ett militärt ingripande, och oavsett stöd i kongressen väntas Obama beordra en attack.EU:s utrikesministrar krävde i ett gemensamt uttalande på lördagen "ett kraftfullt svar" på den påstådda kemvapenattacken i Syrien den 21 augusti, men uttalade inget direkt stöd för USA:s planer på ett ingripande.

Opinionen.se - 16 sep 13 kl. 19:25

Attack på marinbas i USA:s huvudstad

Flera personer sköts till döds när en man öppnade eld på flottans högkvarter i USA:s huvudstad Washington DC. Även gärningsmannen dog, men polis befarade att ytterligare två personer deltog i attacken. Dödssiffran fortsatte att stiga under måndagen, medan antalet skadade uppgavs vara ett tiotal i dramat på marinhögkvarteret Washington Navy Yard.

Kristianstadsbladet - 16 sep 13 kl. 19:18

Attack på marinbas i USA:s huvudstad

Flera personer sköts till döds när en man öppnade eld på flottans högkvarter i USA:s huvudstad Washington DC.Även gärningsmannen dog, men polis befarade att ytterligare två personer deltog i attacken.
Dödssiffran fortsatte att stiga under måndagen, medan antalet skadade uppgavs vara ett tiotal i dramat på marinhögkvarteret Washington Navy Yard.

TA - 16 sep 13 kl. 19:18

Attack på marinbas i USA:s huvudstad

Flera personer sköts till döds när en man öppnade eld på flottans högkvarter i USA:s huvudstad Washington DC.Även gärningsmannen dog, men polis befarade att ytterligare två personer deltog i attacken.
Dödssiffran fortsatte att stiga under måndagen, medan antalet skadade uppgavs vara ett tiotal i dramat på marinhögkvarteret Washington Navy Yard.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Magnus Dagel: Valet är solklart – teckna inte e-handlaren

E-handlarens snabba tillväxt lär locka många när bolaget tar klivet in på börsen nästa vecka.  Men den skyhöga värderingen, massor med goodwill och lån och osäkra marginalutsikter ger ett svajigt intryck. Vi tecknar inte.

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Facebook faller ytterligare

New York-börserna handlas klart lägre när handeln nådde halvtid på måndagen. Inför Federal Reserves räntesignaler på onsdagskvällen fortsatte mycket av nyhetsflödet att ha med eventuella tullar och handelskrig att göra..

DI - 1 timme sedan

Uber avbryter test med självkörande bilar efter dödsolycka

Taxi- och samåkningsföretaget Uber avbryter sina tester med självkörande bilar i flera amerikanska städer efter en dödsolycka i delstaten Arizona där en kvinna blev påkörd och avled..

DI - 1 timme sedan

Europabörser: Tung dag för teknik och industri

Europabörserna inledde veckans handel med att tydligt sjunka på måndagen, efter en överlag negativ stämning på omvärldsbörserna..

DI - 1 timme sedan

Förvaltare om Putin: "Intressant situation för aktiemarknaden"

Vladimir Putins seger i det ryska presidentvalet har fått ett svalt mottagande på börsen. Nu vänds blickarna till vilka reformer han kan driva igenom under de kommande sex åren..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Bred nedgång på dyster handelsdag

Stockholmsbörsen backade i tidig måndagshandel för att därefter avsluta svagt. Utvecklingen var likartad på de ledande börserna i Europa. Börserna i New York inledde svagt vilket satte press på OMXS30 under eftermiddagen och fick index att stänga kring dagslägsta.

DI - 1 timme sedan

Nordenbörser: Rejäla minus i hela regionen

Norden-börserna föll tillbaka rejält på måndagen efter att omvärldsbörserna också pekat nedåt. Vinx 30-indexet, där de mest handlade aktierna i Norden ingår, var ned 1,2 procent till 936..

DI - 1 timme sedan

Astra Zeneca presenterar framgångsrik fas 3-studie

Läkemedelsbolaget Astra Zeneca presenterade på måndagen resultaten från fas 3-studien Derive som utvärderade effektiviteten och säkerheten kring Farxiga (dapagliflozin 10 mg) hos patienter med typ 2-diabetes med måttliga njurproblem. Studien nådde sina primära och sekundära effektivitetsmål..

DI - 2 timmar sedan

Iskalla klädaktier fortsätter falla

Stockholmsbörsen fortsätter att ge klädbolagen kalla handen och måndagen blev ytterligare en röd dag för sektorn. Tyngst var det för MQ som rasar med 9,4 procent. .

DI - 2 timmar sedan

Mats Gabrielsson utlöser budplikt i Trention

Trentions storägare Mats Gabrielsson har på måndagen genom sitt helägda bolag B.O. Intressenter köpt ytterligare 2.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.