DI > Ekonomi

Saturday, 21 October, 16:00

DI - 13 sep 17 kl. 15:58

Storbankens vd till attack mot politikerna i WashingtonNEW YORK. President Trumps vallöfte om en tillväxt på 3 procent har fortfarande inte infriats. Det får vd:n för den amerikanska bankjätten JP Morgan Chase, Jamie Dimon, att såga politikerna i Washington..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Washington, NEW YORK, Trumps, JP Morgan Chase, Dimon

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbankensvd till , attackmot , politikernai , Washington
DN - 23 jul 17 kl. 00:07

Trump till attack mot Washington Post efter avslöjande

USA:s president attackerade Washington Post på Twitter strax efter tidningens nya avslöjande om justitieministern Jeff Sessions kontakter med Ryssland. Tio meddelanden kom i rask följd – men inget av dem var till ministerns försvar..

Sydsvenskan - 03 aug 11 kl. 00:03

"Oresonligt i Washington"

Amerikansk politik handlar inte längre om kompromisser i landets intresse, utan om att åsamka motståndaren största möjliga skada. Låsningen gynnar Republikanerna, som lyckats sätta hård press på Obama, skriver tidigare USA-korrespondenten Lennart Lundh.
Under hotet om att gå till historien som de politiker som medvetet störtade USA in i ett finansiellt kaos med oöverblickbara konsekvenser, tvingade sig kongressen att godkänna den överenskommelse som nu gör det möjligt för USA att fortsätta att låna pengar till statsfinanserna.

Sydsvenskan - 30 aug 13 kl. 06:30

Få tror att en attack kan stoppas

Amerikanska och brittiska örlogsfartyg samlas i Medelhavet. Turkiet förbereder sina flygbaser. Allt är klart för en blixtattack mot Syrien.

Nyheter 24 - 13 aug 13 kl. 16:24

Medaljör i friidrotts-VM går till attack mot Rysslands anti-gaylagarNHL-svenskarna om anti-gaylagarna

Det finns många som har reagerat starkt mot Rysslands anti-gaylagar. Särskilt eftersom vinter-OS arrangeras i landet och att friidrotts-VM är i full gång just nu. En av de som har reagerat starkast är USA:s 800-meterslöpare Nick Symmonds.

BT - 07 sep 13 kl. 21:11

USA: Många länder står bakom attack

Efter helgens toppmöten kräver allt fler länder kraftfulla åtgärder mot Syrien. USA säger att många länder står bakom ett militärt ingripande, och oavsett stöd i kongressen väntas Obama beordra en attack.EU:s utrikesministrar krävde i ett gemensamt uttalande på lördagen "ett kraftfullt svar" på den påstådda kemvapenattacken i Syrien den 21 augusti, men uttalade inget direkt stöd för USA:s planer på ett ingripande.

Dagens Media - 27 maj 14 kl. 15:02

Norwegian till attack mot amerikanska flygbolag i Washington Post-kampanj

I dag går Norwegian ut med en helsidesannons i Washington Post där man går till attack mot de amerikanska flygbolag som genom fackförbundet ALPA vill stoppa norrmännens expansion i USA..

Opinionen.se - 16 sep 13 kl. 19:25

Attack på marinbas i USA:s huvudstad

Flera personer sköts till döds när en man öppnade eld på flottans högkvarter i USA:s huvudstad Washington DC. Även gärningsmannen dog, men polis befarade att ytterligare två personer deltog i attacken. Dödssiffran fortsatte att stiga under måndagen, medan antalet skadade uppgavs vara ett tiotal i dramat på marinhögkvarteret Washington Navy Yard.

Kristianstadsbladet - 16 sep 13 kl. 19:18

Attack på marinbas i USA:s huvudstad

Flera personer sköts till döds när en man öppnade eld på flottans högkvarter i USA:s huvudstad Washington DC.Även gärningsmannen dog, men polis befarade att ytterligare två personer deltog i attacken.
Dödssiffran fortsatte att stiga under måndagen, medan antalet skadade uppgavs vara ett tiotal i dramat på marinhögkvarteret Washington Navy Yard.

TA - 16 sep 13 kl. 19:18

Attack på marinbas i USA:s huvudstad

Flera personer sköts till döds när en man öppnade eld på flottans högkvarter i USA:s huvudstad Washington DC.Även gärningsmannen dog, men polis befarade att ytterligare två personer deltog i attacken.
Dödssiffran fortsatte att stiga under måndagen, medan antalet skadade uppgavs vara ett tiotal i dramat på marinhögkvarteret Washington Navy Yard.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Renée Voltaire: ”Jag skulle gärna hitta en annan vd, men jag tror inte att det går”

Hur hon byggt upp sitt företag och hur man undviker att bränna ut sig. Det pratar entreprenören Renée Voltaire, som driver matföretag i eget namn, om i lördagens avsnitt av podden Förnuft & Känsla. .

DI - 15 minuter sedan

Securitas bestulna på finansiell information – tidigarelägger rapport

Securitas meddelar under lördagen att bolaget skjuter fram delårsrapporten till söndag 22 oktober 20.00 svensk tid. Det efter att en medarbetare blivit besluten på bland annat finansiell information, uppger bolaget i ett pressmeddelande.

DI - 1 timme sedan

Hans Bolander: Våga prata sparande vid köksbordet

Visst är det bra att under lång tid bygga upp ett sparkapital som ungdomarna kan utnyttja när de väl lämnar boet. Men viktigare än att ekonomiskt curla barnen maximalt är att skapa förutsättningar så att de kan stå på egna ben..

DI - 1 timme sedan

Experterna: Så sparar du bäst till barnen

Nästa års barnbidragshöjning innebär fetare spargrisar för många barn. Sex av tio barnfamiljer månadssparar åt de minsta och många har en framtida bostad i sikte..

DI - 1 timme sedan

Magnus Dagel: Kontorsbrist lyfter fastighetsbolag

När börsens bostadsutvecklare kollapsat på börsen visar fastighetsaktierna styrka. När det skett en överetablering bland utvecklarna har det i stället byggts för lite kontor vilket nu gör att hyrorna rusar..

DI - 2 timmar sedan

Katalanska regeringen sparkas

Spaniens premiärminister föreslår att Kataloniens regionregering avsätts, med hänvisning till grundlagens artikel 155..

DI - 2 timmar sedan

Delat boende vinner mark

Delningsekonomin slår nu igenom även i boendet. Den nya trenden är att ytan per person minskar och de gemensamma ytorna ökar. Kollektivboendet är tillbaka..

DI - 3 timmar sedan

Bannon: "George W Bush var inkompetent"

Steve Bannon, före detta rådgivare åt Donald Trump, anklagar expresident George W Bush för att ha varit inkompetent som USA:s president. Uttalandet skedde på ett republikanskt partimöte i Kalifornien, och är ett svar på kritik från Bush..

DI - 3 timmar sedan

Scania vill lyfta åkeriernas lönsamhet

Trots låga räntor och hyfsat billiga drivmedel är lönsamheten hos många åkeriföretag dålig. Ett dotterbolag hos lastbilstillverkaren Scania säljer tjänster som hjälper svenska åkerier att tjäna mer pengar genom bättre logistik och nu är siktet inställt på övriga världen..

DI - 3 timmar sedan

Japaner föredrar spargris framför börsen

Tokyobörsen har inte gått så här bra på över 50 år. Men det imponerar inte på den vanlige japanen, som fortsätter att spara i kontanter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.