DI > Ekonomi

Monday, 23 July, 19:30

DI - 13 sep 17 kl. 15:58

Storbankens vd till attack mot politikerna i WashingtonNEW YORK. President Trumps vallöfte om en tillväxt på 3 procent har fortfarande inte infriats. Det får vd:n för den amerikanska bankjätten JP Morgan Chase, Jamie Dimon, att såga politikerna i Washington..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Washington, NEW YORK, Trumps, JP Morgan Chase, Dimon

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbankensvd till , attackmot , politikernai , Washington
DN - 23 jul 17 kl. 00:07

Trump till attack mot Washington Post efter avslöjande

USA:s president attackerade Washington Post på Twitter strax efter tidningens nya avslöjande om justitieministern Jeff Sessions kontakter med Ryssland. Tio meddelanden kom i rask följd – men inget av dem var till ministerns försvar..

Sydsvenskan - 03 aug 11 kl. 00:03

"Oresonligt i Washington"

Amerikansk politik handlar inte längre om kompromisser i landets intresse, utan om att åsamka motståndaren största möjliga skada. Låsningen gynnar Republikanerna, som lyckats sätta hård press på Obama, skriver tidigare USA-korrespondenten Lennart Lundh.
Under hotet om att gå till historien som de politiker som medvetet störtade USA in i ett finansiellt kaos med oöverblickbara konsekvenser, tvingade sig kongressen att godkänna den överenskommelse som nu gör det möjligt för USA att fortsätta att låna pengar till statsfinanserna.

Sydsvenskan - 30 aug 13 kl. 06:30

Få tror att en attack kan stoppas

Amerikanska och brittiska örlogsfartyg samlas i Medelhavet. Turkiet förbereder sina flygbaser. Allt är klart för en blixtattack mot Syrien.

Nyheter 24 - 13 aug 13 kl. 16:24

Medaljör i friidrotts-VM går till attack mot Rysslands anti-gaylagarNHL-svenskarna om anti-gaylagarna

Det finns många som har reagerat starkt mot Rysslands anti-gaylagar. Särskilt eftersom vinter-OS arrangeras i landet och att friidrotts-VM är i full gång just nu. En av de som har reagerat starkast är USA:s 800-meterslöpare Nick Symmonds.

BT - 07 sep 13 kl. 21:11

USA: Många länder står bakom attack

Efter helgens toppmöten kräver allt fler länder kraftfulla åtgärder mot Syrien. USA säger att många länder står bakom ett militärt ingripande, och oavsett stöd i kongressen väntas Obama beordra en attack.EU:s utrikesministrar krävde i ett gemensamt uttalande på lördagen "ett kraftfullt svar" på den påstådda kemvapenattacken i Syrien den 21 augusti, men uttalade inget direkt stöd för USA:s planer på ett ingripande.

Opinionen.se - 16 sep 13 kl. 19:25

Attack på marinbas i USA:s huvudstad

Flera personer sköts till döds när en man öppnade eld på flottans högkvarter i USA:s huvudstad Washington DC. Även gärningsmannen dog, men polis befarade att ytterligare två personer deltog i attacken. Dödssiffran fortsatte att stiga under måndagen, medan antalet skadade uppgavs vara ett tiotal i dramat på marinhögkvarteret Washington Navy Yard.

Kristianstadsbladet - 16 sep 13 kl. 19:18

Attack på marinbas i USA:s huvudstad

Flera personer sköts till döds när en man öppnade eld på flottans högkvarter i USA:s huvudstad Washington DC.Även gärningsmannen dog, men polis befarade att ytterligare två personer deltog i attacken.
Dödssiffran fortsatte att stiga under måndagen, medan antalet skadade uppgavs vara ett tiotal i dramat på marinhögkvarteret Washington Navy Yard.

TA - 16 sep 13 kl. 19:18

Attack på marinbas i USA:s huvudstad

Flera personer sköts till döds när en man öppnade eld på flottans högkvarter i USA:s huvudstad Washington DC.Även gärningsmannen dog, men polis befarade att ytterligare två personer deltog i attacken.
Dödssiffran fortsatte att stiga under måndagen, medan antalet skadade uppgavs vara ett tiotal i dramat på marinhögkvarteret Washington Navy Yard.

BT - 16 sep 13 kl. 19:20

Attack på marinbas i USA:s huvudstad

Flera personer sköts till döds när en man öppnade eld på flottans högkvarter i USA:s huvudstad Washington DC. Även gärningsmannen dog, men polis befarade att ytterligare två personer deltog i attacken.Dödssiffran fortsatte att stiga under måndagen, medan antalet skadade uppgavs vara ett tiotal i dramat på marinhögkvarteret Washington Navy Yard.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Arvid Åhlund: Özil-affären är uppförstorad

LEDARE. Att fotboll och politik inte hör ihop är en floskel som inte lirar. Fotboll kan både ena befolkningar, som i Frankrike häromveckan, och leda till krig, som mellan El Salvador och Honduras 1969..

DI - 15 minuter sedan

Urstarkt halvår för schweizisk klockexport

Den schweiziska klockindustrin fick en bra start på 2018. Totalt exporterade alplandet klockor för 10,5 miljarder schweizerfranc, motsvarande 93,8 miljarder kronor, under årets första sex månader vilket var en ökning på 10,5 procent jämfört med samma period 2017. .

DI - 30 minuter sedan

Länsstyrelsen tar över ansvaret för Ljusdalsbranden

Länsstyrelsen tar över ansvaret för den kommunala räddningstjänsten från Ljusdals kommun. Det är andra gången det sker i svensk historia. Första gången var i Västmanland 2014.

DI - 1 timme sedan

Precomp solutions genomför riktad nyemission om cirka 3,6 miljoner

First North-bolaget Precomp Solutions har under måndagen beslutat att genomföra en riktad nyemission om cirka 3,6 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Avvaktande på Wall Street – Halliburton sjunker

De ledande amerikanska börserna inledde veckan utan någon tydlig riktning. USA:s president Donald Trump har hällt bränsle på den geopolitiska elden genom en tweet där han uppmanade Irans president Hassan Rouhani att "aldrig någonsin hota USA igen".     .

DI - 1 timme sedan

Delseger för ÖoB i toffelbråk – slipper uppge hur många "foppatofflor" de sålt

ÖoB har sålt "foppatofflor" i strid mot upphovsrätten, menar den amerikanska skotillverkaren Crocs. Men nu slipper ÖoB att uppge företagshemligheter innan fallet prövats i sin helhet efter en dom i Patent- och marknadsdomstolen..

DI - 1 timme sedan

Trevande på Norden-börserna – Danske Bank steg trots böter

De nordiska börserna inledde veckan trevande. Samlingsindexet Vinx 30 steg 0,2 procent till nivån 937. Helsingforsbörsens OMXH25-index var ned 0,1 procent till nivån 4.

DI - 1 timme sedan

Europabörserna svagt nedåt

Handelsoron ökade under måndagen och de ledande europeiska börserna inledde veckan något lägre. Samlingsindexet Europe Stoxx 600 sjönk 0,2 procent..

DI - 1 timme sedan

Italien öppnar hamnar medan EU-samtal pågår

Räddningsfartyg med migranter kommer att få lägga till i italienska hamnar. Det meddelar Italiens utrikesminister Enzo Moavero Milanesi efter att ha träffat Tysklands dito Heiko Maas i Berlin..

DI - 1 timme sedan

Telia i topp på Stockholmsbörsen

Handeln var avvaktande på Stockholmsbörsen under måndagen då nästa del i handelsstridigheterna senare i veckan inväntades. Goldman Sachs och insynshandel tryckte upp Telia i topp. Sänkta rekommendationer drog ner Kinnevik till botten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.