Dagens Media > Ekonomi

Monday, 23 July, 19:38

Dagens Media - 13 sep 17 kl. 15:12

"Vi har haft ett extremt bra flyt"Att övertyga konsumenterna om att Björn Borg är ett trovärdigt sportmodemärke var en utmaning för globala marknadschefen Jonas Lindberg Nyvang. Sedan kom "Borg" – och förändrade allt. I en lång intervju berättar Jonas Lindberg Nyvang hur han maxar effekten av storfilmen..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Björn Borg, Jonas Lindberg Nyvang, Borg

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi har haftett , extremt, bra, flyt
Dagens Media - 13 sep 17 kl. 15:12

"Har haft ett extremt bra flyt"

Att övertyga konsumenterna om att Björn Borg är ett trovärdigt sportmodemärke var en utmaning för globala marknadschefen Jonas Lindberg Nyvang. Sedan kom storfilmen "Borg" – och förändrade allt..

Eurosport - 27 mar 11 kl. 14:54

Ishockey - Elitserien - Suddenhjälte igen - "Jag har ett bra flyt nu"

För fjärde gången i rad blev det förlängning mellan Luleå och Skellefteå. Och precis som igår avgjorde Erik Forssell matchen för SAIK. "Just nu har jag ett bra flyt" säger matchhjälten efter superrysaren i Coop Arena..

IDG - 10 feb 12 kl. 15:46

Bra flyt för Inuit

Det var riktigt bra flyt över säkerhetsdistributören Inuits årliga partnerevent, som gick av stapeln ombord på Teaterskeppet, som är parkerat vid Skeppsbron, bara ett stenkast från Kungliga slottet..

Corren - 13 okt 16 kl. 17:30

Bra flyt vid Högby Spa och Konferens

Det är bra flyt i verksamheten vid Högby Spa och Konferens utanför Borensberg..

Sydsvenskan - 27 apr 12 kl. 12:13

Extremt bra mat räcker gott

Att äta på lyxrestaurang är egentligen en ganska orättvis affär. Jag tänker mest nu ur perspektivet att det tyvärr bara går att få riktigt fin mat på just lyxiga restauranger. Någon pretentiös arkitekt har då också gått loss på inredningen så den knappt går att röra sig i, ännu mer pretentiösa servitörer rör sig fram och tillbaka i syfte att få dig att känna dig bekväm, oftast (men verkligen inte alltid) så får det bara motsatt effekt.

Expressen - 30 maj 12 kl. 23:23

Lagerbäck: "Zlatan är extremt bra just nu"

Erik Hamréns Sverige slog Lars Lagerbäcks Island. Den förre förbundskapten hyllad en spelare efteråt ? Zlatan Ibrahimovic.

Expressen - 08 jan 14 kl. 11:44

Utredaren: "Han är en extremt bra skidåkare"

Michael Schumacher kämpar fortfarande för sitt liv, men parallellt pågår utredningen av hans skidolycka.På en presskonferens slog åklagare Patrick Quincy fast att olyckan inte kan skyllas på Schumachers utrustning – eller hans skidvana. – Han är en extremt bra skidåkare, säger åklagare Patrick Quincy.

Expressen - 12 jun 15 kl. 19:18

Foo Fighters på Ullevi: Extremt bra

På fredagskvällen lämnar Foo Fighters Stockholmsarenorna bakom sig när de för första gången intar Sveriges kanske mest klassiska arena – Ullevi. Om de blir samma setlist som de tidigare spelningarna under turnén kan bara framtiden utvisa – men det som står klart är att rocklegendarerna kommer att bjuda på en helkväll. – Foo fighters levererar hela tiden, varje dag så det kommer bli helt extremt bra i kväll, säger rockkollegan Mikkey Dee..

E24 - 20 feb 16 kl. 15:00

Pensionsjättens svar: ”Avkastningen är extremt bra"

Söderberg & Partners har via ett brev till kunder kommenterat den artikel som SvD publicerade på torsdagen angående bolagets trygghetsförvaltning. I brevet hävdar bolaget att avkastningen i bolagets fond har varit ”extremt bra”..

Sydsvenskan - 06 apr 16 kl. 22:00

"En extremt bra tränare"

Emil Salomonsson hade Janne Andersson som tränare i Halmstad.
Han lovordar den nye förbundskaptenen.
— En jättebra kille och en extremt bra tränare, säger IFK Göteborgs landslagsback..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 5 timmar sedan

Bauer Media i allians med Mad Men Media

Radioaktören växlar upp inför augusti, då de nya radiolicenserna träder i kraft. "Genom partnerskapet stärker vi vår position ytterligare på den svenska radiomarknaden", säger Bauer Media-vd:n Staffan Rosell..

Dagens Media - 5 timmar sedan

Burberry brände kläder för över 300 miljoner

Lyxvarumärket eldade upp artiklar för miljoner – så att de inte skulle hamna hos oauktoriserade återförsäljare..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Selecta väljer Chiffer

I sin satsning på sin innehållsmarknadsföring i digitala kanaler teamar Selecta upp med contentbyrån Chiffer..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Family Guy gör Metoo-avsnitt

Den amerikanska serien tar tag i karaktären Quagmires problematiska förhållande till kvinnor..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Sex trender att ha koll på inför hösten

PODD. ”Under 15” sammanfattar säsongen med att trendspana inför höstens uppstart..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Splayone blir Europride-partner

HBTQ-personer som Harris Lukeman, Samuel Berggren, Louise Lillrud och Jakob "Detvarmindag" Andersson delar i Splayones kampanj "Därför går jag", sina egna berättelser om varför det är viktigt att delta i Europride-paraden..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Splayone blir Euopride-partner

I kampanjen "Därför går jag" berättar influencers som Harris Lukeman, Samuel Berggren, Louise Lillrud och Youtubeprofilen Jakob "Detvarmindag" Andersson med egna historier varför det är viktigt att delta i paraden..

Dagens Media - 11 timmar sedan

Casten Almqvist: "Affären är som att hälla raketbränsle i vår befintliga strategi"

Bonnier Broadcastings vd var beredd på de politiska utspel som affären mellan Telia och Bonnier givit upphov till. Själv ser han sammanslagningen som ett ansvarstagande mot finska och svenska medborgare..

Dagens Media - 20 jul 18 kl. 14:00

Så tycker mediebyråerna om jätteaffären

Om TV4 blir en del av Telia innebär det att annonsörerna kan bli mycket mer träffsäkra i sin kommunikation, menar Dentsu Aegis kommersiella chef John Aleman..

Dagens Media - 20 jul 18 kl. 10:51

TV4: "Ingen enskild aktieägare kan gå in och styra verksamheten"

Bonnier Broadcastings vd Casten Almqvist kommenterar statens ägande i Telia, och säger att han känner sig "helt trygg" med framtiden inom telekombolaget. Inga nedskärningar är enligt vd:n på gång, och han litar på att den nya ägaren kommer att värna om den oberoende journalistiken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.