Nyteknik > Teknik

Monday, 19 March, 19:18

Nyteknik - 13 sep 17 kl. 13:11

Hetaste nyheterna på FrankfurtmässanEnorm och framtidsblickande – kryddad med superinslag. Bilmässan i Frankfurt visade upp industrins innovationskraft och bredd. Här har Ny Teknik plockat ut de häftigaste nyheterna..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Frankfurtmässan, Frankfurt, Ny Teknik

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hetaste, nyheterna, Frankfurtmässan
Expressen - 26 feb 18 kl. 17:16

De hetaste nyheterna från mobilmässan i Barcelona

Under måndagen startade mobilmässan i Barcelona och det största dragplåstret är lanseringen av Samsungs nya supertelefon: Galaxy S9. Även Sony och Nokia har lanserat nya smarttelefoner. Den stora trenden i årets mässa är Artificiell intelligens, AI, som mobiltillverkarna tävlar om att pressa in i telefonerna för att göra dem ännu smartare..

GöteborgsPosten - 12 sep 13 kl. 07:00

Elbilar dominerar Frankfurtmässan

Mest i ögonfallande på bilmässan i Frankfurt: glitter och el..

Mobil - 24 feb 14 kl. 17:02

Lista: Dagens hetaste nyheter på MWC 2014

Måndagen har varit en minst sagt späckad nyhetsdag i mobilvärlden. Här listar mobil.se de mest intressanta nyheterna på mässan Mobile World Congress 2014..

BT - 23 jan 14 kl. 16:02

TV: BT träffade Mikkey Dee på mc-mässan i Göteborg

I går drog mc-mässan i Göteborg igång. Redan klockan tio när dörrarna slogs upp började besökarna strömma in. Nyheterna på mässan är många, bland annat presenteras ett 50-tal nya modeller.

IDG - 11 sep 12 kl. 14:00

10 coolaste nyheterna på IFA Berlin

Har du inte hunnit med att följa IFA-mässan i år? Vi har sammanställt 10 största nyheterna från Europas största prylmässa..

SvD - 20 okt 12 kl. 08:28

Hetaste trenderna på bomässan

På Hem & Villa-mässan i Stockholm kom de dystra konjunkturtecknen i skymundan..

Metro - 05 sep 13 kl. 16:51

Här är höstens hetaste prylar

4K och jättemobiler. Det är höstens hetaste prylar att döma av den pågående IFA-mässan i Berlin.....

GT - 25 sep 13 kl. 14:56

Det är äntligen dags att boka in bokmässan

GÖTEBORG. Hetaste kändiskonfrontationen sker vid sidan av själva Bokmässan. På Stora Teatern under Books & Dreams event ska Camilla Läckberg och Maria Montazami dela samma scen - trots det tidigare tuffa ordkriget mellan författaren och tv-profilen..

Expressen - 14 okt 13 kl. 13:56

Bröllopsmässan en högtid för giftaslystna

Snordyra swarovskipumps, chokladfontäner, leopardmönstrade limousiner och prinsessan Madeleines macarontårta Det är några av de hetaste inslagen iu årets upplaga av bröllopsmässan Bride of culture..

Dagens PS - 09 jan 14 kl. 13:56

EXTRA: 30 hetaste och galnaste prylarna från CES


Det har pratats om ultra-HD och oled i flera år. Här kommer nästa stora tv-trend: börja apparater. Tidigare har det mest handlat om prototyper.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 3 timmar sedan

Vägg av mossa renar London-luft

En mossvägg i centrala London ska bidra till att rena luften från skadliga farliga partiklar och föroreningar. Enligt tillverkaren kan mossan fånga upp lika mycket partiklar som 275 träd..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Förslaget: Högre krav på gräsrotsfinansiering

Gräsrotsfinansiering – såkallad crowdfunding – får en ny lag som ska reglera verksamheten. Lagen kräver dels tillstånd för den typen av finansiering, dels regler om hur verksamheten ska bedrivas och hur tillsyn ska gå till..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Vattenfall: 1.500 heltidstjänster ska bort

Vattenfall planerar att minska antalet anställda och konsulter inom stabsfunktionen med 1.500 heltidstjänster, varav 600 i Sverige, skriver den statliga kraftkoncernen i ett pressmeddelande..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Tre frågor utan svar kring batterifabriken i Trollhättan

De kinesiska planerna på en batterifabrik i Trollhättan rymmer ännu så länge få svar men många frågor..

Nyteknik - 5 timmar sedan

”Många kvinnor vill visst byta jobb – och bli chefer”

Byggingenjören Maria Paavola tröttnade på att höra andra uttala sig om vad kvinnor vill och inte vill i karriären. När hon frågade kvinnorna själva visade sig verkligheten vara en helt annan..

Nyteknik - 4 timmar sedan

De 3d-printar betonghus för fattiga i El Salvador

Ett nytt hem på mindre än ett dygn. I El Salvador ska man i ett nytt projekt ”skriva ut” hus till fattiga. ”Vi planerar inte bara ett 3d-printat hem, utan ett 3d-printat kvarter, säger Jason Ballard”, vd företaget Icon..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Nytt center håller koll på uppkopplade gruvor

Gruvor ska bli mer lönsamma genom dataanalys. Ett nytt center i Västerås ska övervaka gruvprocesser på distans..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Svenskarna kan bli pionjärer i att återvinna litium

Initiativtagarna till Northvolt siktar på att återvinna metallerna i sina batterier. Lyckas de återanvända sitt litium i nya batterier kan de bli först i världen..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Sexuell diskriminering slår hårt mot queer-studenter inom teknik

Områden som teknik, ingenjörsvetenskap och matematik är ökända för att inte vara särskilt välkomnande mot kvinnor och mörkhyade. Nu visar en studie, som publicerats i tidskriften Science Advances, att även lesbiska, homosexuella, bisexuella och transpersoner som utbildar sig inom dessa områden drabbas..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Den här boxen kan knäcka lösenordet på din Iphone

Grayshift påstår att deras utrustning kan ta sig förbi pin-koden på de senaste Iphone-modellerna - för en femhundring per telefon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.