GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 21 June, 14:02

GöteborgsPosten - 13 sep 17 kl. 13:15

SD avvaktar med misstroende mot HultqvistSverigedemokraterna begär att riksdagen ska rösta om misstroende mot statsminister Stefan Löfven (S) på grund av IT-skandalen. De kan inte räkna med stöd från Alliansen. Om Alliansen inte väcker misstroende mot försvarsministern gör SD det..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Hultqvist, Stefan Löfven, IT, Alliansen, SD

Dela artikeln

138 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD avvaktarmed , misstroendemot , Hultqvist
Sydsvenskan - 13 sep 17 kl. 10:24

SD avvaktar med misstroende mot Hultqvist

Sverigedemokraterna begär att riksdagen ska rösta om misstroende mot statsminister Stefan Löfven (S) på grund av IT-skandalen. De kan inte räkna med stöd från Alliansen. Om Alliansen inte väcker misstroende mot försvarsministern gör SD det.

Cornucopia - 14 sep 17 kl. 16:16

BREAKING: Centerpartiet och Liberalerna backar - inget misstroende mot försvarsminister Hultqvist

"Allianspartierna" Centerpartiet och Liberalerna krattar manegen för regeringsbildning med Socialdemokraterna efter valet 2018, och kommer inte rösta bort försvarsminister Hultqvist. Därmed kommer Hultqvist sitta kvar som försvarsminister. Åtminstone Kristdemokraterna avser fortfarande att lägga misstroende mot ministern.

UNT - 13 sep 17 kl. 13:15

SD avvaktar med misstroende mot Hultqvist

Sverigedemokraterna begär att riksdagen ska rösta om misstroende mot statsminister Stefan Löfven (S) på grund av IT-skandalen..

Dalarnas tidningar - 19 sep 17 kl. 15:04

TV: "Det är bra att man avvaktar KU" – Julia Eriksson Ståhl kommenterar att Hultqvist sitter kvar

Det blev inget misstroende votum mot försvarsminister Peter Hultqvist. Liberalerna och Centerpartiet valde att lägga ner sina röster och där med sitter försvarsministern kvar..

DI - 26 jul 17 kl. 13:06

Odenberg kritisk till misstroende mot Hultqvist

Den förre försvarsministern Mikael Odenberg, M, är kritiskt till att Alliansen riktar misstroende mot försvarsminister Peter Hultqvist. ”Jag ser inte vad Peter Hultqvist har gjort för konstitutionellt fel”, säger Mikael Odenberg..

DN - 14 sep 17 kl. 15:32

M och KD väcker misstroende mot Hultqvist

De borgerliga partierna kan inte enas om en gemensam linje när det gäller en missförtroendeförklaring mot försvarsminister Peter Hultqvist (S).  KD och M har i riksdagen nu formellt väckt frågan om misstroende mot försvarsminister Peter Hultqvist (S). Liberalerna och Centerpartiet meddelade på torsdagen att de inte går vidare – men det gör däremot Kristdemokraterna och Moderaterna..

Dagens PS - 13 sep 17 kl. 12:12

JUST NU: SD riktar misstroende mot Löfven

Omröstning redan på fredag. Så ställer sig Alliansen till misstroendeförklaringen. Under onsdagens migrationspolitiska debatt i riksdagen meddelade Sverigedemokraternas talesperson i migrationsfrågor, Paula Bieler (SD), att partiet kommer att begära en omröstning om misstroende mot statsminister Stefan Löfven (S).

Cornucopia - 26 jul 17 kl. 12:03

Mikael Odenberg: Misstroende mot Hultqvist illa underbyggt

Före detta försvarsminister Mikael Odenberg skriver offentligt på sin Facebook-sida att alliansens misstroendeförklaring mot försvarsminister Peter Hultqvist är illa underbyggd och att alliansen uppenbarligen missat sakförhållanden.Fd försvarsminister Mikael Odenberg (fd? m) och försvarsminister Peter Hultqvist (s).

GöteborgsPosten - 14 sep 17 kl. 17:45

KD och M väcker misstroende mot Hultqvist – C och L backar

KD och M har i riksdagen nu formellt väckt frågan om misstroende mot försvarsminister Peter Hultqvist (S), skriver TT. Centerpartiet och Liberalerna backar om misstroendeförklaring mot försvarsministern..

Cornucopia - 14 sep 17 kl. 17:48

BREAKING: Moderaterna står fast vid misstroende mot Hultqvist - misstroendevotum formellt

Moderaterna står fast vid misstroendeförklaring mot försvarsminister Peter Hultqvist (s) efter ett möte i partiets riksdagsgrupp och väcker nu frågan formellt.
Moderaterna och Kristdemokraterna har nu formellt begärt en misstroendeförklaring av försvarsminister Hultqvist (s) och står alltså kvar, trots att Liberalerna och Centerpartiet backat. Med sig har man Sverigedemokraterna, men om inte L och C ändrar sig kommer Hultqvist likväl sitta kvar.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

"Det är man inte van att se"

Albin Ekdal tror att Mexikos vinst har påverkat Tyskland.
– Alla i min närhet sade lite hånfullt att Sverige inte skulle ha en chans. De tror fortfarande på seger, men kanske inte lika lätt..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Trafikpolisen: Åtta tips i midsommartrafiken

Midsommarhelgen är en av de tyngst trafikerade under hela året – då ökar också risken för olyckor. Trafikpolisen i region väst går därför ut med åtta tips för dem som ska ut på vägarna.
– Det är bättre att komma fram sent än inte alls, säger gruppchefen Jeanette Olsson..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Många hyresgäster ser fram emot renoveringen

Familjebostäders fastighet på Spannlandsgatan i Högsbo är byggd 1961. Inga större renoveringar har gjorts och husen är i dag i behov av en omfattande renovering. Många hyresgäster ser fram emot renoveringen och jag hoppas att ni ska trivas på Spannlandsgatan också framöver, skriver Niklas Derunger, distriktschef Södra Göteborg på Familjebostäder..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Henrik Dorsin i ny "Jönssonligan"-film

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Oväntat stöd för brittisk räntehöjning

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Ekdal vill ställa till med "årets fiasko"

Albin Ekdal förvånades av att se ett skärrat Tyskland gå på pumpen i VM-premiären mot Mexiko. Nu ser han fram emot möjligheten att sparka ut regerande världsmästaren ur turneringen..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Tusentals flyr regimoffensiv i södra Syrien

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Prillan förlorade i kammarrätten

En ny snusdom från kammarrätten i Stockholm gör det betydligt dyrare att importera den sorts tobak som snusföretaget Prillan Concept i Borås använt i sin försäljning av gör-det-själv-snus. Bolaget hotas av skattekrav i mångmiljonklassen..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Det här stör sig göteborgarna på utomlands

Dålig mat, festande ungdomar och skrikande barn kan göra en hotellvistelse till ett trist minne. Detta visar en Sifo-undersökning beställd av en resebyrå..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Domstol: Olagligt att döda hundar för mat

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.