Realtid > Ekonomi

Wednesday, 24 January, 10:46

Realtid - 13 sep 17 kl. 11:30

Den förändrade rekryteringsprocessen "Kanske finns rätt kandidat helt enkelt utanför boxen". I Realtids tionde del av artikelserien om rekrytering hos revisons- och advokatbyråerna är det nu dags för rekryteringsföretaget Jurek att berätta om hur rekryteringsprocessen har förändrats inom juristbranschen och vad advokatbyråerna bör tänka på för att locka till sig rätt kandidater.  .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;kanske, Realtids, Jurek

Dela artikeln

104 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Den förändrade, rekryteringsprocessen
Expressen - 4 timmar sedan

Nu avslöjas tragiken – som förändrade Robin Williams liv

Nästan fyra år efter Robin Williams död, är HBO nu redo att släppa en ny dokumentär om den hyllade skådespelaren. Dokumentären innehåller nya intervjuer med bland annat Williams första fru, skådespelarens vänner David Letterman och Billy Crystal.Men det starkaste ögonblick i filmen är ett tragiskt dödsfall – som förändrade Robin Williams liv för alltid.

Regeringen - 27 sep 12 kl. 16:49

Förslag på ändrade åtgärder i arbetslöshetsförsäkringen

Regeringen har i dag fattat beslut om en proposition med förslag till ändrade åtgärdsregler i arbetslöshetsförsäkringen. Syftet med de föreslagna ändringarna är att förtydliga regelverket för att göra det mer förutsägbart för både arbetssökande och myndigheter. Förändringarna innebär att fler åtgärdsgrunder införs, men att åtgärderna blir mildare.

Regeringen - 03 okt 12 kl. 16:49

Förslag på ändrade åtgärder i arbetslöshetsförsäkringen

Regeringen har i dag till riksdagen lämnat en proposition med förslag till ändrade åtgärdsregler i arbetslöshetsförsäkringen. Syftet med de föreslagna ändringarna är att förtydliga regelverket för att göra det mer förutsägbart för både arbetssökande och myndigheter. Förändringarna innebär att fler åtgärdsgrunder införs, men att åtgärderna blir mildare.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Oförändrade villapriser

Medelpriset för en bostadsrätt i riket har ökat med 7 procent den senaste tremånadersperioden, augusti?oktober, jämfört med maj?juli.

Posh24 - 20 mar 13 kl. 17:09

Så förändrade Gwyneth Paltrows nya diet hennes äktenskap!

Gwyneth Paltrow är en väldigt hälsosam person som är medveten om både hälsa och kost. Nu har hon erkänt att hennes nya diet förändrade hela hennes liv - och till och med hennes äktenskap!

"Innan hade jag väldigt mycket ilska i kroppen.

BT - 31 okt 13 kl. 08:02

Föräldrar besvikna på ändrade turer

Västtrafiks ändrade bussturer får konsekvenser för gymnasieelever från Ulricehamn som åker buss till Borås. Nu har flera föräldrar reagerat mot förändringarna. Annika Larsson bor med sin familj i Nitta.

BT - 02 jan 14 kl. 16:51

21-åring ändrade sig i rätten - erkände knivhugg utanför krog

21-åringen åtalades för att ha knivhuggit en man utanför en krog. I förhör nekade han till att han ens varit på platsen. I rätten ändrade han sin historia helt – och erkände gärningen.

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 14 kl. 09:53

SCB: Oförändrade producentpriser

Producentpriserna var oförändrade i juli jämfört med juni. Priserna på hemmamarknaden sjönk med 0,1 procent och på importmarknaden med 0,5 procent, enligt statistik från Statistiska centralbyrån (SCB). Bland annat bidrog lägre priser på elektricitet till nedgången på hemmamarknaden, medan lägre priser på olja bidrog till nedgången på importmarknaden.

ÖstersundsPosten - 26 aug 14 kl. 09:44

SCB: Oförändrade producentpriser

Producentpriserna var oförändrade i juli jämfört med juni. Priserna på hemmamarknaden sjönk med 0,1 procent och på importmarknaden med 0,5 procent, enligt statistik från Statistiska centralbyrån (SCB). Bland annat bidrog lägre priser på elektricitet till nedgången på hemmamarknaden, medan lägre priser på olja bidrog till nedgången på importmarknaden.

DN - 03 sep 15 kl. 16:47

SM-guldet som förändrade stan

SM-guldet förändrade inte bara Växjös status i hockey-Sverige.Det förändrade också Växjöbornas syn på sig själva och sin stad. Stoltheten över att bo i guldstaden är påtaglig..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Ahlsell förvärvar yrkesbutik i Västerås

Ahlsell förvärvar HMK i Västerås AB med en årlig omsättning om cirka 16 miljoner kronor..

Realtid - 2 timmar sedan

EKN rekryterar kreditchef från S&P

Exportkreditnämnden har anställt Peter Tuving som kreditchef..

Realtid - 2 timmar sedan

Danske Bank lanserar aggregator

Som första bank lanserar Danske Bank i Sverige inom kort en egen aggregator som ger kunderna möjlighet att samla information från sina konton från andra banker i bankens nya mobilbank.  .

Realtid - 2 timmar sedan

Domen mot Ola Rollén överklagas

Den norska Ekobrottsmyndigheten (Økokrim) överklagar den frikännande domen mot Hexagons vd och koncernchef Ola Rollén..

Realtid - 4 timmar sedan

Fyra trender som skapar möjligheter för företagen

DEBATT: Förstärkt verklighet och virtuell verklighet inom detaljhandeln, digitala assistenter på arbetsplatsen och ett nytt ledarskap i en AI-driven värld. Det är några exempel på innovationer och drivkrafter som kommer påverka svenska företag mest under det kommande året. Det skriver de digitala experterna Åsa Arvidsson och Patrik Löwendahl på Avanade Sverige..

Realtid - 18 timmar sedan

H&H Group växer – förvärvar Identx

Varumärkes- och PR-byrån Identx blir idag en del av H&H Group. "Vår idé med H&H Group är att vara långsiktiga och engagerade ägare till framgångsrika kommunikationsföretag" säger Martin Petersson, vd och koncernchef för H&H Group..

Realtid - 19 timmar sedan

Regeringen stramar åt reglerna för snabblån

Regeringen går vidare med förslaget om åtgärder för att åstadkomma en mer ansvarsfull marknad för snabblån och andra liknande krediter med höga kostnader. Bland annat föreslås att det ska införas ett räntetak och ett kostnadstak..

Realtid - 20 timmar sedan

Danske Bank och Amarant Mining nära en uppgörelse

UPPDATERAD. Konkursförhandlingen skjuts upp. Amarant Mining och Danske Bank når en överenskommelse.

Realtid - 20 timmar sedan

KPMG ökar vinsten

KPMG redovisar det högsta resultatet på fem år - 178 miljoner kronor. Kravet på byrårotation har inneburit att antalet upphandlingar har ökat kraftigt och att revisions- och rådgivningsfirman satsar på att utveckla nya affärsområden..

Realtid - 22 timmar sedan

Rodgers försvar i Contender-svindeln

Nu når utredningen kring Contender-obligationerna domstolens rättssal där affärsmannen Fredrik Rodger bland annat står åtalad för grovt svindleri och grov trolöshet mot huvudman. Han nekar till brott och pekar istället på sin tidigare affärspartner Johan Ulander..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.