Realtid > Ekonomi

Tuesday, 24 October, 07:55

Realtid - 13 sep 17 kl. 11:30

Den förändrade rekryteringsprocessen "Kanske finns rätt kandidat helt enkelt utanför boxen". I Realtids tionde del av artikelserien om rekrytering hos revisons- och advokatbyråerna är det nu dags för rekryteringsföretaget Jurek att berätta om hur rekryteringsprocessen har förändrats inom juristbranschen och vad advokatbyråerna bör tänka på för att locka till sig rätt kandidater.  .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;kanske, Realtids, Jurek

Dela artikeln

103 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Den förändrade, rekryteringsprocessen
Regeringen - 27 sep 12 kl. 16:49

Förslag på ändrade åtgärder i arbetslöshetsförsäkringen

Regeringen har i dag fattat beslut om en proposition med förslag till ändrade åtgärdsregler i arbetslöshetsförsäkringen. Syftet med de föreslagna ändringarna är att förtydliga regelverket för att göra det mer förutsägbart för både arbetssökande och myndigheter. Förändringarna innebär att fler åtgärdsgrunder införs, men att åtgärderna blir mildare.

Regeringen - 03 okt 12 kl. 16:49

Förslag på ändrade åtgärder i arbetslöshetsförsäkringen

Regeringen har i dag till riksdagen lämnat en proposition med förslag till ändrade åtgärdsregler i arbetslöshetsförsäkringen. Syftet med de föreslagna ändringarna är att förtydliga regelverket för att göra det mer förutsägbart för både arbetssökande och myndigheter. Förändringarna innebär att fler åtgärdsgrunder införs, men att åtgärderna blir mildare.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Oförändrade villapriser

Medelpriset för en bostadsrätt i riket har ökat med 7 procent den senaste tremånadersperioden, augusti?oktober, jämfört med maj?juli.

Posh24 - 20 mar 13 kl. 17:09

Så förändrade Gwyneth Paltrows nya diet hennes äktenskap!

Gwyneth Paltrow är en väldigt hälsosam person som är medveten om både hälsa och kost. Nu har hon erkänt att hennes nya diet förändrade hela hennes liv - och till och med hennes äktenskap!

"Innan hade jag väldigt mycket ilska i kroppen.

BT - 31 okt 13 kl. 08:02

Föräldrar besvikna på ändrade turer

Västtrafiks ändrade bussturer får konsekvenser för gymnasieelever från Ulricehamn som åker buss till Borås. Nu har flera föräldrar reagerat mot förändringarna. Annika Larsson bor med sin familj i Nitta.

BT - 02 jan 14 kl. 16:51

21-åring ändrade sig i rätten - erkände knivhugg utanför krog

21-åringen åtalades för att ha knivhuggit en man utanför en krog. I förhör nekade han till att han ens varit på platsen. I rätten ändrade han sin historia helt – och erkände gärningen.

Helsingborgs Dagblad - 26 aug 14 kl. 09:53

SCB: Oförändrade producentpriser

Producentpriserna var oförändrade i juli jämfört med juni. Priserna på hemmamarknaden sjönk med 0,1 procent och på importmarknaden med 0,5 procent, enligt statistik från Statistiska centralbyrån (SCB). Bland annat bidrog lägre priser på elektricitet till nedgången på hemmamarknaden, medan lägre priser på olja bidrog till nedgången på importmarknaden.

ÖstersundsPosten - 26 aug 14 kl. 09:44

SCB: Oförändrade producentpriser

Producentpriserna var oförändrade i juli jämfört med juni. Priserna på hemmamarknaden sjönk med 0,1 procent och på importmarknaden med 0,5 procent, enligt statistik från Statistiska centralbyrån (SCB). Bland annat bidrog lägre priser på elektricitet till nedgången på hemmamarknaden, medan lägre priser på olja bidrog till nedgången på importmarknaden.

DN - 03 sep 15 kl. 16:47

SM-guldet som förändrade stan

SM-guldet förändrade inte bara Växjös status i hockey-Sverige.Det förändrade också Växjöbornas syn på sig själva och sin stad. Stoltheten över att bo i guldstaden är påtaglig..

Skånskan - 05 maj 16 kl. 20:19

Lewickis utvisning förändrade allt

Malmö Det var en deppad Oscar Lewicki som mötte media efter förlusten, 7–8 efter straffar, i cupfinalen mot Häcken. Malmö FF-mittfältaren blev utvisade vid ställningen 2–0, vilket förändrade matchbilden.
– Det är klart att man mår dåligt över det, sa Oscar Lewicki.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

"Vi tittar hela tiden på nya marknader"

Revisions- och rådgivningsbyrån BDO växer snabbt. Tillväxtmålet är att växa med tio procent per år och än så länge ligger byrån väl i fas med sin vision. "Om tio år har vi tagit en mycket större marknadsandel än vad vi har idag".

Realtid - 16 timmar sedan

Bankföreningen kritiserar FI:s generaldirektör

I en artikel på DN Debatt argumenterar Finansinspektionens generaldirektör Erik Thedéen för den skärpning av amorteringskravet myndigheten lade fram i början av sommaren. Nu sågar Bankföreningens vd Hans Lindberg Thedéens förslag och argument, och hänvisar till skarp kritik från många remissinstanser..

Realtid - 15 timmar sedan

Akelius köper 395 lägenheter i London

De 19 fastigheterna ligger i centrala London och är byggda mellan 1850 till 1980. Priset landar på nästan 800 miljoner kronor. .

Realtid - 17 timmar sedan

Consector vill folkbilda om ekonomi och finanser

Finctechbolaget och lånejämföraren Consector vill öka kundernas och andra intresserade personers kunskaper om ekonomi och finansiella frågor. Därför skapas nu en contentdel med redaktionellt innehåll på bolagets plattformar..

Realtid - 16 timmar sedan

SBB har tagit in 700 miljoner kronor i emission

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB genomfor nu en emission av ett hybridobligationslån med en ram om upp till 1 miljard kronor. Än så länge har 700 miljoner kronor emitterats..

Realtid - 18 timmar sedan

Nordnet expanderar till Malmö

Nordnet satsar på södra Sverige och öppnar ett kontor i Malmö med fokus på private banking och tjänstepensioner. Kontoret öppnas nu under oktober månad. "Vi ser en stor potential i regionen", säger Nordnets Sverigechef Eva Trouin till Realtid..

Realtid - 20 timmar sedan

Sweco expanderar i Norge

Sweco växer i Norge efter att ha förvärvat det norska teknikkonsultföretaget Dimensjon Rådgivning AS. "Vi letar alltid efter lämpliga bolag och diskussioner pågår löpande. Sedan får vi se vilka affärer vi gör i slutändan" säger Tomas Carlsson, vd och koncernchef på Sweco, till Realtid..

Realtid - 19 timmar sedan

Söderberg & Partners rekryterar ett Family Office-team från Danske

Tre rådgivare, en skattejurist, samt en kundkoordinator lämnar Danske Bank och går till Söderberg & Partners..

Realtid - 20 timmar sedan

Tieto lägger bud på Avega

Tieto lägger ett kontantbud på det svenska konsultföretaget Avegas aktier. Budet är värt 40 kronor per aktie, sammanlagt 462 miljoner kronor..

Realtid - 22 timmar sedan

BTS förvärvar konsultbolag

BTS förvärvar brittiska konsultbolaget Coach in a Box..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.