Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 20 November, 01:09

Kristianstadsbladet - 13 sep 17 kl. 11:50

Vem blir trygg av Löfvens floskler?”Sverige ska vara tryggt för alla” sa statsministern vid riksmötets öppnande på tisdagen. Men vem litar på honom med tanke på de stinkande rättsrötor som uppdagats i dagarna?.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Löfvens

Dela artikeln

3336 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vem blir tryggav , Löfvens, floskler
Skånskan - 06 feb 17 kl. 01:00

Kan trygg­hets­bud­skap rädda Löfvens par­ti?

ERWP.fif(0)Om två må­nader, i bör­jan av ap­ril, har Socialdemokraterna par­ti­kon­gress i Gö­te­borg. Te­mat för kon­gressen blir ”trygg­het i en ny tid”, be­rättade nya par­ti­sek­re­te­ra­ren Lena Råd­ström Baasta till­sam­mans med Ste­fan Löfven i Dagens Nyheters nät­upp­la­ga i går.

SmålandsPosten - 10 mar 14 kl. 06:56

Löfvens slag mot jobben hotar jämställdheten

I Sverige har vi drygt 2,1 miljoner heltidsarbetande män, men knappt en och en halv miljon kvinnor. Det är en stor potential som inte tillvaratas, skriver Oliver Rosengren, riksdagskandidat nya Moderaterna. Arbetslinjen är i rörelse.

Alliansfritt Sverige - 15 sep 11 kl. 14:50

Helt slut på idéer


REGERINGSFÖRKLARING. Den viktigaste poängen med statsminister Fredrik Reinfeldts (M) regeringsförklaring är att den bygger på förra årets. Han säger:?

Hela Gotland - 09 jun 12 kl. 04:00

Hon ska få företagen att växa och frodas

Absolut inte kaxig, snarare säker och trygg. Tillväxt Gotlands nya verksamhetsledare Monica Ivnäs står stadigt med fötterna på jorden, ganska befriad från floskler. Bra egenskaper när hon ska utveckla näringslivet på ön..

BT - 16 sep 13 kl. 08:04

Schlaug: Löfven ? partiledaren som inte vill förändra

Knappt ett år kvar till nästa riksdagsval. Jag undrar om det blir någon vidare valrörelse. Oppositionens huvudrollsinnehavare är ju Stefan Löfven, vars främsta vallöfte är att inte förändra sådant han ogillar att Alliansen genomfört.

SmålandsPosten - 08 aug 14 kl. 06:45

Skolan och vården betalar vänsterns jobbexperiment

Fler människor i Sverige ska ha ett jobb till och fler ska kunna bidra till allt vårt gemensamma. Vänsterns jobbexperiment betalas av skolan och vården, skriver Anna Tenje (M) och Suzanne Frank (M). Att Sverige sedan 2006 i många avseenden har utvecklats till ett bättre land är vi stolta över.

SmålandsPosten - 10 sep 14 kl. 00:30

Mer fackbas än statsman

Det finns något otidsenligt över Stefan Löfven. Hans ointresse kring de frågor som engagerar den moderna socialdemokratin återspeglas när han i en radiointervju återkommande kallar romer för zigenare. Socialdemokraterna valde den trygge Metallbasen och fick således en partiledare som helst talar om industri och avtal.

BT - 21 nov 14 kl. 07:17

Lång resa mot trygghet för alla barn

Statsminister Stefan Löfven och drottning Silvia var huvudpersoner när barnkonventionen diskuterades i FN i går kväll. - Vi ska jobba för barns rättigheter lokalt, nationellt och globalt, säger Löfven dom vill göra lag av konventionen.FN:s högkvarter i New York är ett populärt utflyktsmål för skolklasser på jakt efter kunskap om mänskliga rättigheter och internationellt samarbete.

Nerikes Allehanda - 13 mar 16 kl. 05:15

Onödigt kaxig kritik mot ”högern”

Det är ingen hemlighet att Socialdemokraterna har haft ett tungt halvår. Visserligen har det blåst motvind en längre tid för den svenska socialdemokratin, men den stora flyktingströmmen förra sommaren, efterverkningarna och de många politiska kappvändningarna puffade knappast till kuddarna bakom statsminister Löfvens rygg.I de senaste opinionsmätningarna, bland annat av Novus i februari, har partiet placerat sig på samma nivåer som under Juholt-tiden – och det säger inte lite.

Sydsvenskan - 31 dec 12 kl. 06:30

De laddar för kampen om gräsrötterna

Nu börjar uppladdningen inför valet 2014.Nästa år håller inte mindre än sju av åtta riksdagspartier kongress.Det är då partiledarna måste övertyga sina gräsrötter om bästa strategin för en valframgång.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Tjuvar spårades via stulna Ipads

Tre män greps misstänkta för grov stöld sedan polisen spårat stulna Ipads, skriver Barometern. Männen, som greps när de satt i en bil, är misstänkta för ett villainbrott i Moshultamåla i Emmaboda kommun. Polisen lyckades tack vare de stulna läsplattorna positionera bilen och få stopp på den.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Han får huvudrollen i Pokémon-film

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Tove Lo om nya skivan: "En annan nerv"

Tove Lo är tillbaka. I veckan släpps "Blue lips (Lady wood phase II)" och som vanligt är förväntningarna stora – men den svenska världsstjärnan tar pressen med ro. ”Om jag själv är nöjd med det jag skapar bryr jag mig inte så mycket”, säger hon..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Stoppa slöseriet med skattepengar genom riktade statsbidrag

Det finns många sätt som skattemedel tyvärr inte alltid används på bästa sätt. Ett av de mindre transparenta är när staten skickar pengar till kommunerna med ett tydligt uppdrag, så kallade riktade statsbidrag..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

S vill bevara Trädhuset

Ingress här....

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Oskyldigt frihetsberövad ersätts

En 26-årig man som varit frihetsberövad under drygt två månader har frikänts. Nu får han ersättning av Justitiekanslern..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

26-åring körde utan körkort

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Verktyg stals från byggarbetsplats

Tjuvar saboterade gatubelysning för att ostört kunna ta sig in i en nybyggd villa. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Välj miljövänligt mensskydd utan plast

Enligt en SIFO-undersökning beställd av Världsnaturfonden WWF är 67 procent av svenskarna positiva till att Sverige inför förbud mot engångsförpackningar i plast som bestick, sugrör och muggar..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Rättvis beskattning behövs i hela Sverige

Hos oss i Landsbygdspartiet oberoende, och hos många andra förnuftiga människor, är upprördheten stor över avslöjandet att 1 035 svenskar har miljardbelopp placerade på konton i skatteparadis på Malta och Luxemburg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.