Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 25 May, 07:13

Kristianstadsbladet - 13 sep 17 kl. 11:50

Vem blir trygg av Löfvens floskler?”Sverige ska vara tryggt för alla” sa statsministern vid riksmötets öppnande på tisdagen. Men vem litar på honom med tanke på de stinkande rättsrötor som uppdagats i dagarna?.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Löfvens

Dela artikeln

3559 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vem blir tryggav , Löfvens, floskler
Skånskan - 06 feb 17 kl. 01:00

Kan trygg­hets­bud­skap rädda Löfvens par­ti?

ERWP.fif(0)Om två må­nader, i bör­jan av ap­ril, har Socialdemokraterna par­ti­kon­gress i Gö­te­borg. Te­mat för kon­gressen blir ”trygg­het i en ny tid”, be­rättade nya par­ti­sek­re­te­ra­ren Lena Råd­ström Baasta till­sam­mans med Ste­fan Löfven i Dagens Nyheters nät­upp­la­ga i går.

SmålandsPosten - 10 mar 14 kl. 06:56

Löfvens slag mot jobben hotar jämställdheten

I Sverige har vi drygt 2,1 miljoner heltidsarbetande män, men knappt en och en halv miljon kvinnor. Det är en stor potential som inte tillvaratas, skriver Oliver Rosengren, riksdagskandidat nya Moderaterna. Arbetslinjen är i rörelse.

Alliansfritt Sverige - 15 sep 11 kl. 14:50

Helt slut på idéer


REGERINGSFÖRKLARING. Den viktigaste poängen med statsminister Fredrik Reinfeldts (M) regeringsförklaring är att den bygger på förra årets. Han säger:?

Hela Gotland - 09 jun 12 kl. 04:00

Hon ska få företagen att växa och frodas

Absolut inte kaxig, snarare säker och trygg. Tillväxt Gotlands nya verksamhetsledare Monica Ivnäs står stadigt med fötterna på jorden, ganska befriad från floskler. Bra egenskaper när hon ska utveckla näringslivet på ön..

BT - 16 sep 13 kl. 08:04

Schlaug: Löfven ? partiledaren som inte vill förändra

Knappt ett år kvar till nästa riksdagsval. Jag undrar om det blir någon vidare valrörelse. Oppositionens huvudrollsinnehavare är ju Stefan Löfven, vars främsta vallöfte är att inte förändra sådant han ogillar att Alliansen genomfört.

SmålandsPosten - 08 aug 14 kl. 06:45

Skolan och vården betalar vänsterns jobbexperiment

Fler människor i Sverige ska ha ett jobb till och fler ska kunna bidra till allt vårt gemensamma. Vänsterns jobbexperiment betalas av skolan och vården, skriver Anna Tenje (M) och Suzanne Frank (M). Att Sverige sedan 2006 i många avseenden har utvecklats till ett bättre land är vi stolta över.

SmålandsPosten - 10 sep 14 kl. 00:30

Mer fackbas än statsman

Det finns något otidsenligt över Stefan Löfven. Hans ointresse kring de frågor som engagerar den moderna socialdemokratin återspeglas när han i en radiointervju återkommande kallar romer för zigenare. Socialdemokraterna valde den trygge Metallbasen och fick således en partiledare som helst talar om industri och avtal.

BT - 21 nov 14 kl. 07:17

Lång resa mot trygghet för alla barn

Statsminister Stefan Löfven och drottning Silvia var huvudpersoner när barnkonventionen diskuterades i FN i går kväll. - Vi ska jobba för barns rättigheter lokalt, nationellt och globalt, säger Löfven dom vill göra lag av konventionen.FN:s högkvarter i New York är ett populärt utflyktsmål för skolklasser på jakt efter kunskap om mänskliga rättigheter och internationellt samarbete.

Nerikes Allehanda - 13 mar 16 kl. 05:15

Onödigt kaxig kritik mot ”högern”

Det är ingen hemlighet att Socialdemokraterna har haft ett tungt halvår. Visserligen har det blåst motvind en längre tid för den svenska socialdemokratin, men den stora flyktingströmmen förra sommaren, efterverkningarna och de många politiska kappvändningarna puffade knappast till kuddarna bakom statsminister Löfvens rygg.I de senaste opinionsmätningarna, bland annat av Novus i februari, har partiet placerat sig på samma nivåer som under Juholt-tiden – och det säger inte lite.

Sydsvenskan - 31 dec 12 kl. 06:30

De laddar för kampen om gräsrötterna

Nu börjar uppladdningen inför valet 2014.Nästa år håller inte mindre än sju av åtta riksdagspartier kongress.Det är då partiledarna måste övertyga sina gräsrötter om bästa strategin för en valframgång.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Nytt projekt ska hjälpa nyanlända att komma in i samhället snabbare

"Bryggan till språk och arbete”. Det är namnet på projektet som ska få fler nyanlända att komma ut i arbetslivet fortare. Att lära sig det svenska språket och att må bra står i fokus..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Svåra val och kval i omstritt robotspel

I en nära framtid kan mänskligheten luta sig tillbaka och låta människoliknande robotar sköta de flesta jobb i samhället. Men under ytan kokar de artificiella känslorna snart över. Ska robotarna resa sig i en blodig revolt - eller hitta en fredlig lösning?

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Valmyndigheten: Sårbart och dyrt valsystem

Vårt valsystem är sårbart, dyrt och dåligt för miljön, anser Valmyndigheten. - Det är mycket i systemet som inte är långsiktigt hållbart, säger kanslichef Anna Nyqvist. Myndigheten som har i uppgift att arrangera våra val har gång på gång framfört att valsystemet borde ses över.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Rohdén stolt och glad över VM-platsen

Marcus Rohdén fick den sista platsen på mittfältet i Janne Anderssons trupp till fotbolls-VM. Många ville i stället se Ken Sema där. Men Rohdén ber inte om ursäkt för att det är han som är på väg till Ryssland.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Många skadade i restaurangexplosion

Över tio personer har förts till sjukhus efter en explosion på en indisk restaurang i Mississauga söder om centrala Toronto, rapporterar kanadensiska medier. Enligt obekräftade uppgifter utlöstes smällen av en bomb.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Modehus vill sko sig på sneakerstrend

Vad sägs om ett par sneakers för motsvarande 90 000 kronor? Möjligheten finns när klassiska modehus som Gucci och Prada går in på en växande och lukrativ marknad för gymnastikskor.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Här råder totalförbud mot abort

Varje år sätter tiotusentals kvinnor livet till i sviterna av osäkra aborter. De senaste åren har abortlagstiftningen skärpts i många länder. I ett tiotal länder råder totalförbud.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Tre namn på Kd:s kommunlista – toppas av nya gruppledaren

Det var länge osäkert om Kd skulle satsa mot valet 2018. Vallistan som presenterats innehåller tre namn..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Regn högt på önskelistan för biodlare

Det varma vädret och den kraftiga blomningen har gett honungsbina en rivstart. Men om det inte kommer regn snart kommer de att drabbas av brist på nektar - växterna slutar att producera nektar om det blir alltför torrt.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Wilander: Nadal given favorit i år igen

Han har dominerat Franska Öppna så länge man kan minnas. Kommer någon kunna stoppa Rafael Nadal från att vinna tennisklassikern i år igen? - Han är självklart favorit, säger Mats Wilander.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.