Kristianstadsbladet > Nyheter

Thursday, 21 September, 14:10

Kristianstadsbladet - 13 sep 17 kl. 11:50

Vem blir trygg av Löfvens floskler?”Sverige ska vara tryggt för alla” sa statsministern vid riksmötets öppnande på tisdagen. Men vem litar på honom med tanke på de stinkande rättsrötor som uppdagats i dagarna?.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Löfvens

Dela artikeln

3336 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vem blir tryggav , Löfvens, floskler
Skånskan - 06 feb 17 kl. 01:00

Kan trygg­hets­bud­skap rädda Löfvens par­ti?

ERWP.fif(0)Om två må­nader, i bör­jan av ap­ril, har Socialdemokraterna par­ti­kon­gress i Gö­te­borg. Te­mat för kon­gressen blir ”trygg­het i en ny tid”, be­rättade nya par­ti­sek­re­te­ra­ren Lena Råd­ström Baasta till­sam­mans med Ste­fan Löfven i Dagens Nyheters nät­upp­la­ga i går.

SmålandsPosten - 10 mar 14 kl. 06:56

Löfvens slag mot jobben hotar jämställdheten

I Sverige har vi drygt 2,1 miljoner heltidsarbetande män, men knappt en och en halv miljon kvinnor. Det är en stor potential som inte tillvaratas, skriver Oliver Rosengren, riksdagskandidat nya Moderaterna. Arbetslinjen är i rörelse.

Alliansfritt Sverige - 15 sep 11 kl. 14:50

Helt slut på idéer


REGERINGSFÖRKLARING. Den viktigaste poängen med statsminister Fredrik Reinfeldts (M) regeringsförklaring är att den bygger på förra årets. Han säger:?

Hela Gotland - 09 jun 12 kl. 04:00

Hon ska få företagen att växa och frodas

Absolut inte kaxig, snarare säker och trygg. Tillväxt Gotlands nya verksamhetsledare Monica Ivnäs står stadigt med fötterna på jorden, ganska befriad från floskler. Bra egenskaper när hon ska utveckla näringslivet på ön..

BT - 16 sep 13 kl. 08:04

Schlaug: Löfven ? partiledaren som inte vill förändra

Knappt ett år kvar till nästa riksdagsval. Jag undrar om det blir någon vidare valrörelse. Oppositionens huvudrollsinnehavare är ju Stefan Löfven, vars främsta vallöfte är att inte förändra sådant han ogillar att Alliansen genomfört.

SmålandsPosten - 08 aug 14 kl. 06:45

Skolan och vården betalar vänsterns jobbexperiment

Fler människor i Sverige ska ha ett jobb till och fler ska kunna bidra till allt vårt gemensamma. Vänsterns jobbexperiment betalas av skolan och vården, skriver Anna Tenje (M) och Suzanne Frank (M). Att Sverige sedan 2006 i många avseenden har utvecklats till ett bättre land är vi stolta över.

SmålandsPosten - 10 sep 14 kl. 00:30

Mer fackbas än statsman

Det finns något otidsenligt över Stefan Löfven. Hans ointresse kring de frågor som engagerar den moderna socialdemokratin återspeglas när han i en radiointervju återkommande kallar romer för zigenare. Socialdemokraterna valde den trygge Metallbasen och fick således en partiledare som helst talar om industri och avtal.

BT - 21 nov 14 kl. 07:17

Lång resa mot trygghet för alla barn

Statsminister Stefan Löfven och drottning Silvia var huvudpersoner när barnkonventionen diskuterades i FN i går kväll. - Vi ska jobba för barns rättigheter lokalt, nationellt och globalt, säger Löfven dom vill göra lag av konventionen.FN:s högkvarter i New York är ett populärt utflyktsmål för skolklasser på jakt efter kunskap om mänskliga rättigheter och internationellt samarbete.

Nerikes Allehanda - 13 mar 16 kl. 05:15

Onödigt kaxig kritik mot ”högern”

Det är ingen hemlighet att Socialdemokraterna har haft ett tungt halvår. Visserligen har det blåst motvind en längre tid för den svenska socialdemokratin, men den stora flyktingströmmen förra sommaren, efterverkningarna och de många politiska kappvändningarna puffade knappast till kuddarna bakom statsminister Löfvens rygg.I de senaste opinionsmätningarna, bland annat av Novus i februari, har partiet placerat sig på samma nivåer som under Juholt-tiden – och det säger inte lite.

Sydsvenskan - 31 dec 12 kl. 06:30

De laddar för kampen om gräsrötterna

Nu börjar uppladdningen inför valet 2014.Nästa år håller inte mindre än sju av åtta riksdagspartier kongress.Det är då partiledarna måste övertyga sina gräsrötter om bästa strategin för en valframgång.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

En död efter brand i Långaryd

En person har hittats död efter en villabrand i Långaryd i Hylte kommun. Enligt SVT Nyheter Halland har kroppen inte identifierats, men det kan handla om en man i 60-årsåldern som är skriven på adressen. Mannens närmast anhöriga har informerats, uppger polisen.

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Barbiehån väcker ilska i Kanada

Den konservative parlamentsledamoten Gerry Ritz har hamnat i blåsväder, efter att ha kallat Kanadas miljöminister Catherine McKenna för "klimat-Barbie", skriver BBC. Ritz skrev kommentaren på Twitter, där reaktionerna från politiker och andra kanadensare inte lät vänta på sig.(TT).

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Man hotar kvinnor i grannfejd

En man i 70-årsåldern misstänks för ofredande och olaga hot efter att en långdragen granntvist eskalerat i tisdags..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Danny Saucedo ställer in fler shower

Danny Saucedo är fortfarande sjuk och tvingas ställa in torsdagens, fredagens och lördagens föreställningar av showen "Nu" på Hamburger Börs i Stockholm. "Jag är en sådan som alltid kör på ändå i vanliga fall.(TT).

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Stjärnkocken avslöjar sexismen på jobbet: ”Jag vill ha ett annat liv”

Sexuella trakasserier, obetalt arbete och förolämpningar. Nu har stjärnkocken Isabella Morrone tröttnat och i ett öppenhjärtigt inlägg på sin blogg gör hon upp med en bransch som hon har tillbringat hela sitt yrkesverksamma liv i..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

SJ köper tåg för miljarder

SJ ska köpa ett 30-tal nya snabbtåg till en kostnad av mellan fem och sex miljarder kronor. SJ:s styrelse har tagit beslut om att inleda en upphandling. Under hösten ska SJ skicka ut anbudsförfrågningar till leverantörer i och utanför Europa, skriver tågoperatören i ett pressmeddelande.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Landslagsturnering startar nästa höst

Nu är det klubbat. Från och med nästa höst blir det inga landskamper i fotboll för herrlandslagen i Europa. I stället ska Uefas 55 nationer mötas i en landslagsserie, Nations League.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Branschorgan önskar fartkameror vid vägarbeten

Branschorganisationen Maskinentreprenörerna önskar sig fartkameror vid alla vägarbeten och tror att dessa kan skapa en bättre arbetsmiljö för personalen. - I stort sett alla som har jobbat en tid ute på vägarna har historier att berätta, om när det gick riktigt fort och var riktigt nära.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kvinna misstänks för brott efter krock

En kvinna som var inblandad i onsdagens seriekrock på Vankivavägen ska ha haft flera fel på sin bil. Nu misstänks hon för brott..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Inga vaccinationer mot hepatit B

Vaccination mot hepatit B ska inte ingå i det allmänna vaccinationsprogrammet. Det beslutade regeringen på torsdagens sammanträde - efter flera års diskussioner, skriver Dagens Medicin. Regeringens motivering är att kriteriet om samhällsekonomisk kostnadseffektivitet inte är uppfyllt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.