Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 24 January, 04:58

Kristianstadsbladet - 13 sep 17 kl. 11:50

Vem blir trygg av Löfvens floskler?”Sverige ska vara tryggt för alla” sa statsministern vid riksmötets öppnande på tisdagen. Men vem litar på honom med tanke på de stinkande rättsrötor som uppdagats i dagarna?.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Löfvens

Dela artikeln

3559 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vem blir tryggav , Löfvens, floskler
Skånskan - 06 feb 17 kl. 01:00

Kan trygg­hets­bud­skap rädda Löfvens par­ti?

ERWP.fif(0)Om två må­nader, i bör­jan av ap­ril, har Socialdemokraterna par­ti­kon­gress i Gö­te­borg. Te­mat för kon­gressen blir ”trygg­het i en ny tid”, be­rättade nya par­ti­sek­re­te­ra­ren Lena Råd­ström Baasta till­sam­mans med Ste­fan Löfven i Dagens Nyheters nät­upp­la­ga i går.

SmålandsPosten - 10 mar 14 kl. 06:56

Löfvens slag mot jobben hotar jämställdheten

I Sverige har vi drygt 2,1 miljoner heltidsarbetande män, men knappt en och en halv miljon kvinnor. Det är en stor potential som inte tillvaratas, skriver Oliver Rosengren, riksdagskandidat nya Moderaterna. Arbetslinjen är i rörelse.

Alliansfritt Sverige - 15 sep 11 kl. 14:50

Helt slut på idéer


REGERINGSFÖRKLARING. Den viktigaste poängen med statsminister Fredrik Reinfeldts (M) regeringsförklaring är att den bygger på förra årets. Han säger:?

Hela Gotland - 09 jun 12 kl. 04:00

Hon ska få företagen att växa och frodas

Absolut inte kaxig, snarare säker och trygg. Tillväxt Gotlands nya verksamhetsledare Monica Ivnäs står stadigt med fötterna på jorden, ganska befriad från floskler. Bra egenskaper när hon ska utveckla näringslivet på ön..

BT - 16 sep 13 kl. 08:04

Schlaug: Löfven ? partiledaren som inte vill förändra

Knappt ett år kvar till nästa riksdagsval. Jag undrar om det blir någon vidare valrörelse. Oppositionens huvudrollsinnehavare är ju Stefan Löfven, vars främsta vallöfte är att inte förändra sådant han ogillar att Alliansen genomfört.

SmålandsPosten - 08 aug 14 kl. 06:45

Skolan och vården betalar vänsterns jobbexperiment

Fler människor i Sverige ska ha ett jobb till och fler ska kunna bidra till allt vårt gemensamma. Vänsterns jobbexperiment betalas av skolan och vården, skriver Anna Tenje (M) och Suzanne Frank (M). Att Sverige sedan 2006 i många avseenden har utvecklats till ett bättre land är vi stolta över.

SmålandsPosten - 10 sep 14 kl. 00:30

Mer fackbas än statsman

Det finns något otidsenligt över Stefan Löfven. Hans ointresse kring de frågor som engagerar den moderna socialdemokratin återspeglas när han i en radiointervju återkommande kallar romer för zigenare. Socialdemokraterna valde den trygge Metallbasen och fick således en partiledare som helst talar om industri och avtal.

BT - 21 nov 14 kl. 07:17

Lång resa mot trygghet för alla barn

Statsminister Stefan Löfven och drottning Silvia var huvudpersoner när barnkonventionen diskuterades i FN i går kväll. - Vi ska jobba för barns rättigheter lokalt, nationellt och globalt, säger Löfven dom vill göra lag av konventionen.FN:s högkvarter i New York är ett populärt utflyktsmål för skolklasser på jakt efter kunskap om mänskliga rättigheter och internationellt samarbete.

Nerikes Allehanda - 13 mar 16 kl. 05:15

Onödigt kaxig kritik mot ”högern”

Det är ingen hemlighet att Socialdemokraterna har haft ett tungt halvår. Visserligen har det blåst motvind en längre tid för den svenska socialdemokratin, men den stora flyktingströmmen förra sommaren, efterverkningarna och de många politiska kappvändningarna puffade knappast till kuddarna bakom statsminister Löfvens rygg.I de senaste opinionsmätningarna, bland annat av Novus i februari, har partiet placerat sig på samma nivåer som under Juholt-tiden – och det säger inte lite.

Sydsvenskan - 31 dec 12 kl. 06:30

De laddar för kampen om gräsrötterna

Nu börjar uppladdningen inför valet 2014.Nästa år håller inte mindre än sju av åtta riksdagspartier kongress.Det är då partiledarna måste övertyga sina gräsrötter om bästa strategin för en valframgång.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 5 minuter sedan

Krocktestare nonchalerar fortfarande kvinnor

Trots att en prototyp för en kvinnlig krockdocka finns framtagen används den fortfarande inte. Det innebär att krocktester med bilar blir missvisande för hälften av befolkningen. - Man kan prata om vikt och längd och egenskaper.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Kritiskt för flera skjutna elever

Två 15-åringar, en pojke och en flicka, dödades när en elev i samma ålder öppnade eld på en skola i Kentucky, USA. Fjorton personer träffades av skott, inklusive de två som dödades. Fem personer fick andra skador i kaoset som uppstod.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Lula fortsätter kampen oavsett dom

Brasiliens ex-president Luiz Inácio Lula da Silva säger att han kommer att fortsätta den politiska kampen även om han döms för korruptionsbrott. I dag bestäms det om domen mot honom på nio och ett halvt års fängelse står fast eller inte.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Mest nedåt på Asiens ledande börser

Tokyobörsen har gått ned trots uppgångar på Wall Street. Japanska exportörer tyngs av en stark yen. Vid öppningen tappade Nikkei 225-index 0,4 procent och det bredare Topix-index 0,3 procent.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Två tonåringar skottskadade i Södertälje

Två pojkar i övre tonåren har skottskadats i ett bostadsområde i Södertälje, rapporterar Länstidningen. De skjutna, som uppges vara 17 till 18 år, ska inte ha fått livshotande skador. - Dessbättre ådrog de sig lindriga skador.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Stor brand i båthus i Jönköping

En fullt utvecklad brand har rasat i en länga båthus vid Munksjön i centrala Jönköping under natten. Omkring 25 personer från räddningstjänsten har bekämpat elden. Larmet kom strax efter klockan 01.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kritik efter försvunna sms

Särskilde åklagaren Robert Muellers utredning i USA får kritik sedan fem månader av sms-kontakt mellan två FBI-anställda försvunnit. Det har lett till angrepp från republikaner, som anklagar Mueller för att försöka mörka uppgifter.(TT).

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Brott: Fem åtalas för stöld av mossa

Fem personer som plockade vitmossa, som fyllde 60 trälådor, utanför Sveg, åtalas nu för stöld..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Vilks i rätten för återuppbyggnad av Nimis

Konstnären Lars Vilks stod inför rätta i Helsingborg på tisdagen, åtalad för att i fjol utan tillstånd ha byggt på det omstridda konstverket Nimis. Enligt åklagaren har han gjort sig skyldig till brott mot områdesskyddet i naturreservatet Kullaberg. Lars Vilks medverkade per videolänk.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Miljoner för mindre utanförskap i arbetslivet

39,5 miljoner kronor. Så mycket går till 24 vinnare i en tävling arrangerad av Post- och telestyrelsen (PTS) och Arbetsförmedlingen om att hitta digitala lösningar för att minska utanförskapet och diskrimineringen i arbetslivet.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.