Mobil > Teknik

Sunday, 27 May, 13:44

Mobil - 13 sep 17 kl. 11:38

Spara datapotten med HallonÄven Hallon sluter sig nu till de operatörer som låter dig spara oanvänd datapott från månad till månad..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Hallon

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spara, datapottenmed , Hallon
Kristianstadsbladet - 11 aug 14 kl. 05:55

Spara sommarens skörd på burk

Nu är det högsäsong för gurkor och plommon. Även äpplen börjar komma. Lägg in på burk och spara en smak av sommaren.

BT - 11 aug 14 kl. 05:55

Spara sommarens skörd på burk

Nu är det högsäsong för gurkor och plommon. Även äpplen börjar komma. Lägg in på burk och spara en smak av sommaren.

Mobil - 24 feb 15 kl. 09:32

Telenor höjer datapotten men stryper trafiken

Numera får du mer surf till samma pris hos Telenor, men om du gör av med datapotten är du helt strandsatt..

YLE - 27 jun 14 kl. 05:37

Färska inhemska hallon från växthus

Yvonne och Mats Hammar i Närpes har redan i några veckors tid skördat de första inhemska hallonen. De återanvänder två växthus som är för omoderna för tomatodling och har nu cirka tvåtusen kvadratmeter hallonodling i dem i stället. De är relativt ensamma i sin nisch.

Sydsvenskan - 20 okt 13 kl. 06:30

Hallonänger kan drabba björnbär

Fråga: Vi har ett stort björnbärssnår på tomten som varje år ger rikligt med bär. Det fanns när vi flyttade hit för 25 år sedan som ger riklig skörd med rätt stora bär.I september upptäckte jag små vita larver/maskar på bären.

Sydsvenskan - 13 maj 15 kl. 15:57

Hallon återkallas — kräkvirus funnet

Frysta hallon i storhushållsförpackning med en vikt på 2 500 gram återkallas av Magnihill. Orsaken är att hallonen, som kommer från Serbien, orsakat utbrott av magsjuka på en restaurang i Östersund, uppger företaget i ett pressmeddelande på sin hemsida. Frågor och svar om hallon Efter en analys har det så kallade noroviruset, som bland annat kan orsaka illamående, kräkningar och diarré, hittats i de frusna bären.

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 15 kl. 15:57

Hallon återkallas — kräkvirus funnet

Frysta hallon i storhushållsförpackning med en vikt på 2 500 gram återkallas av Magnihill. Orsaken är att hallonen, som kommer från Serbien, orsakat utbrott av magsjuka på en restaurang i Östersund, uppger företaget i ett pressmeddelande på sin hemsida. Frågor och svar om hallon Efter en analys har det så kallade noroviruset, som bland annat kan orsaka illamående, kräkningar och diarré, hittats i de frusna bären.

Helsingborgs Dagblad - 08 aug 11 kl. 12:15

Frysta hallon kan ge diarré

Kunder ska passa sig för frusna hallon från Netto-butiker. Det rådet kommer från danska Födevarestyrelsen som upptäckt spår av norovirus i bären - något som ger illamående, diarré, feber och magsmärtor. Mer konkret handlar det om "Frugthaven Hindbär/Hallon" 300 gram med bäst före-datum till 11 maj 2013.

Kristianstadsbladet - 19 jun 13 kl. 11:13

Vinterkräkrisk i importerade hallon


Även frysta importerade hallon bör kokas någon minut innan de konsumeras, råder Livsmedelsverket.Uppmaningen gäller främst äldre och personer med nedsatt immunförsvar men även företag och storkök.Bakgrunden är återkommande utbrott av norovirus, som orsakar vinterkräksjukan.

Trelleborgs Allehanda - 14 jul 13 kl. 19:10

Hallondagar bjöd på mer än bara hallon

Foto: Sara Johari
Vin, bröd och sås. Hallon går att ha till mycket. Det vill familjen Biärsjö visa på årets upplaga av Hallondagarna.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - Igår: 16:09

Vevo lägger ned alla sina mobil-appar och satsar allt på Youtube-närvaron

Musikvideotjänsten Vevo – som för de flesta användare primärt är känd från Youtube – lägger nu ned samtliga sina mobil-appar och sin egen webbportal. I stället kommer man att satsa allt på sin närvaro på Youtube..

Mobil - Igår: 16:10

141 telefonmodeller med Android har sålts med skadlig kod förinstallerad

Säkerhetsexperter på cybersäkerhetsfirman Avast har avslöjat att inte mindre än 141 olika Android-telefonmodeller har sålts med skadlig kod förinstallerad på dem. En kriminell liga tros ha lyckats infiltrera tillverkningskedjan och planterat koden på telefonerna..

Mobil - Igår: 14:31

Mobilt BankID slutar stödjas på Windows 10 Mobile

Finansiell ID-teknik, som gör tjänsten mobilt BankID, har meddelat att stödet för Windows 10 Mobile upphör om några månader..

Mobil - Igår: 13:51

Nokia 8 Sirocco i test: Bättre kan ni, HMD

Nokia 8 Sirocco känns som en första prototyp som borde ha skickats tillbaka till ritbordet för omdesign..

Mobil - I förrgår: 10:15

Youtube Music behåller de unika funktionerna från Google Play Music

När Google snart ersätter en musiktjänst med en annan kommer det musikbibliotek man själv laddat upp att finnas kvar..

Mobil - I förrgår: 09:21

Läsartest: Mobils läsare har testat Moto G6 Plus

För en tid sedan bad vi er läsare att testa Moto G6 Plus och berätta vad ni tyckte om telefonen. Här kommer den femte av Mobils läsartester av Moto G6 Plus..

Mobil - I förrgår: 09:30

Uppgifter: Essential lägger ned produktionen av ny smartphone

Det blir ingen Essential Phone 2, av allt att döma. Färska uppgifter från källor med insyn i saken gör nämligen gällande att Essential har ställt in allt arbete med enheten..

Mobil - I förrgår: 09:18

Echo-högtalare skickade ljudfil med konversation till slumpvis utvald kontakt

Portland-familjens Amazon Echo-högtalare spelade av misstag in en konversation i hemmet och skickade dessutom sedan ljudfilen till en av familjens bekanta. Det ska enligt Amazon vara en extremt osannolik kedja av missförstånd som ska ha vara skälet till incidenten..

Mobil - I förrgår: 16:09

Apple och Xiaomi i täten på glödhet wearable-marknad

Antalet leveranser av wearable tech-enheter ökar stadigt. Det visar färska siffror från analysfirman Canalys. Och Apple står tillsammans med Xiaomi för en förkrossande stor del av samtliga leveranser globalt..

Mobil - I förrgår: 14:31

Läsartest: Mobilläsare testar Moto G6 Plus

Mobil har låtit fem läsare testa nya Moto G6 Plus för att sedan skriva om vad de tycker om telefonen. Här publicerar vi del två där Roger Lundkvist och Margareta von Rosen delar med sig av sina åsikter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.