Mobil > Teknik

Saturday, 22 September, 20:42

Mobil - 13 sep 17 kl. 11:38

Spara datapotten med HallonÄven Hallon sluter sig nu till de operatörer som låter dig spara oanvänd datapott från månad till månad..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Hallon

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spara, datapottenmed , Hallon
Kristianstadsbladet - 11 aug 14 kl. 05:55

Spara sommarens skörd på burk

Nu är det högsäsong för gurkor och plommon. Även äpplen börjar komma. Lägg in på burk och spara en smak av sommaren.

BT - 11 aug 14 kl. 05:55

Spara sommarens skörd på burk

Nu är det högsäsong för gurkor och plommon. Även äpplen börjar komma. Lägg in på burk och spara en smak av sommaren.

YLE - 27 jun 14 kl. 05:37

Färska inhemska hallon från växthus

Yvonne och Mats Hammar i Närpes har redan i några veckors tid skördat de första inhemska hallonen. De återanvänder två växthus som är för omoderna för tomatodling och har nu cirka tvåtusen kvadratmeter hallonodling i dem i stället. De är relativt ensamma i sin nisch.

Mobil - 24 feb 15 kl. 09:32

Telenor höjer datapotten men stryper trafiken

Numera får du mer surf till samma pris hos Telenor, men om du gör av med datapotten är du helt strandsatt..

Sydsvenskan - 20 okt 13 kl. 06:30

Hallonänger kan drabba björnbär

Fråga: Vi har ett stort björnbärssnår på tomten som varje år ger rikligt med bär. Det fanns när vi flyttade hit för 25 år sedan som ger riklig skörd med rätt stora bär.I september upptäckte jag små vita larver/maskar på bären.

Sydsvenskan - 13 maj 15 kl. 15:57

Hallon återkallas — kräkvirus funnet

Frysta hallon i storhushållsförpackning med en vikt på 2 500 gram återkallas av Magnihill. Orsaken är att hallonen, som kommer från Serbien, orsakat utbrott av magsjuka på en restaurang i Östersund, uppger företaget i ett pressmeddelande på sin hemsida. Frågor och svar om hallon Efter en analys har det så kallade noroviruset, som bland annat kan orsaka illamående, kräkningar och diarré, hittats i de frusna bären.

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 15 kl. 15:57

Hallon återkallas — kräkvirus funnet

Frysta hallon i storhushållsförpackning med en vikt på 2 500 gram återkallas av Magnihill. Orsaken är att hallonen, som kommer från Serbien, orsakat utbrott av magsjuka på en restaurang i Östersund, uppger företaget i ett pressmeddelande på sin hemsida. Frågor och svar om hallon Efter en analys har det så kallade noroviruset, som bland annat kan orsaka illamående, kräkningar och diarré, hittats i de frusna bären.

Helsingborgs Dagblad - 08 aug 11 kl. 12:15

Frysta hallon kan ge diarré

Kunder ska passa sig för frusna hallon från Netto-butiker. Det rådet kommer från danska Födevarestyrelsen som upptäckt spår av norovirus i bären - något som ger illamående, diarré, feber och magsmärtor. Mer konkret handlar det om "Frugthaven Hindbär/Hallon" 300 gram med bäst före-datum till 11 maj 2013.

Kristianstadsbladet - 19 jun 13 kl. 11:13

Vinterkräkrisk i importerade hallon


Även frysta importerade hallon bör kokas någon minut innan de konsumeras, råder Livsmedelsverket.Uppmaningen gäller främst äldre och personer med nedsatt immunförsvar men även företag och storkök.Bakgrunden är återkommande utbrott av norovirus, som orsakar vinterkräksjukan.

Trelleborgs Allehanda - 14 jul 13 kl. 19:10

Hallondagar bjöd på mer än bara hallon

Foto: Sara Johari
Vin, bröd och sås. Hallon går att ha till mycket. Det vill familjen Biärsjö visa på årets upplaga av Hallondagarna.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - Igår: 15:25

Nu finns Apple Iphone XS och XS Max i svenska butiker – här är den billigast

Idag den 21 september började nya Iphonemodellerna att säljas och de första som förbeställt har fått sina telefoner levererade..

Mobil - Igår: 14:40

Huawei går starkt framåt i Sverige

Färska siffror från analysfirman GFK visar att Huawei går starkt framåt på den svenska marknaden, något som sannolikt kan tillskrivas de nya P20-telefonernas popularitet..

Mobil - Igår: 14:47

Uppgifter: Facebook presenterar sin videochatt-enhet Portal nästa vecka

Redan i början av året kom uppgifter om att Facebook stod i begrepp att lansera en hårdvaru-enhet för videochatt, kallad Portal. Den sköts dock upp – sannolikt till följd av Cambridge Analytica-skandalen – men ska nu vara på gång att presenteras under nästa vecka, enligt ett färskt rykte..

Mobil - Igår: 12:15

Xiaomis spelmobil Black Shark testad

Jag är osäker på om det finns något behov av en särskild spelmobil, men är du säker är Xiaomi Black Shark ett utmärkt val..

Mobil - Igår: 11:14

Nu blir det möjligt att köpa betalappar till Androidmobiler för barn

Google har släppt funktionen Familjebibliotek i Sverige, vilket löser problemet att minderåriga Androidanvändare sedan en tid inte kunnat installera betalappar på sina mobiler..

Mobil - Igår: 09:36

HMD Global bjuder in till lanserings-event den 4 oktober

HMD Global har börjat skicka ut inbjudningar till ett event i London den 4 oktober. Exakt vad man har på gång är oklart, men det lutar åt att det är Nokia 7.1 Plus som ska göra global debut..

Mobil - Igår: 09:20

Alexa-fest när Amazon bjöd på spontant hårdvaru-event

Förhandsryktena visade sig stämma. Amazon offentliggjorde i samband med ett spontant event under torsdagen mängder av nya enheter, samtliga med AI-assistenten Alexa ombord..

Mobil - I förrgår: 16:10

Test av Defunc True: Headset och laddare i ett

Svenska Defunc har hittat en egen variant på helt trådlösa headset och fått till en klart intressant produkt..

Mobil - I förrgår: 15:13

Kan Nokia ha en renodlad gaming-telefon på gång?

Gamingtelefoner har blivit lite av en trend på sistone, och nu tycks även HMD Global kunna ha en enhet på gång i segmentet. Åtminstone att döma av en minst sagt förbryllande tweet som nu dykt upp..

Mobil - I förrgår: 14:55

Batterikapacitet och arbetsminne i nya Iphone-modellerna avslöjade

Apple pratar inte i samma utsträckning som andra tillverkare om vilka komponenter som sitter under skalet på de telefoner man tillverkar. Men det är oftast en rätt smal sak att ta reda på ändå, och nu har det mesta avslöjats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.