Expressen > Nyheter

Thursday, 21 September, 14:13

Liknande nyheter

Taggar: Madeleines, oväntade, val, Togmed sig , Patrick46
BT - 13 okt 13 kl. 08:06

Tysktalande män eftersöks för Madeleines försvinnande

Enligt brittiska Sunday Mirror har en man gripits, misstänkt för delaktighet i försvinnandet av den då 3-åriga Madeleine McCann 2007. Polisen söker nu efter ytterligare två män, som uppges vara tysktalande. Madeleine McCann försvann i Portugal 2007, på semester med sin mamma och pappa i Praia de Luz.

YLE - 02 maj 17 kl. 06:57

Madeleines sjuka moster nekades plats på äldreboende - Helsingfors reagerade först efter hot om polisanmälan

Madeleine Wendelin har i flera år kämpat för att hennes 85-åriga sjuka moster, som behövde hjälp med allt, ska få plats på ett äldreboende. Men först efter hot om polisanmälan för utsättande reagerade Helsingfors stad. - På morgonen kom hemvårdare och hjälpte upp henne ur sängen för annars kom hon inte upp.

Opinionen.se - 07 jun 13 kl. 08:04

Chris O'Neills svår val: "Blir unik i Europa"

Prinsessan Madeleines blivande make, finansmannen Chris O'Neill, har ställts inför ett mycket svårt val, skriver Dagens Nyheter..

BT - 13 okt 13 kl. 08:06

Brittisk man gripen för Madeleines försvinnande

Enligt brittiska Sunday Mirror har en man gripits, misstänkt för delaktighet i försvinnandet av 9-åriga Madeleine McCann 2007. Madeleine McCann försvann i Portugal 2007, på semester med sin mamma och pappa i Praia de Luz. Hon var då tre år gammal och försvinnandet har gäckat polisen sedan dess.

Sydsvenskan - 19 jun 11 kl. 09:36

Mission för monarkin

Foto: Daniel Ekbladh
När prins Daniel vänder hem firar Ockelbo, men i resten av landet rasar debatten om svärfars kaffeflickor. Därför har kronprinsessan och hennes man ur folket en ny strategi för att rädda kungahuset.
Nu kommer de!

Sydsvenskan - 19 jun 11 kl. 06:30

Här är prinsen kung

När prins Daniel vänder hem firar Ockelbo, men i resten av landet rasar debatten om svärfars kaffeflickor.
Nu kommer de! Det var då på tiden.

BT - 16 mar 13 kl. 15:12

Prinsessan Lilian förd till Haga

Begravningsgudtjänsten har avslutats och prinsessan Lilians kista är förd till kungliga begravningsplatsen på Haga. Drottning Silvia och prins Carl Philip höll varandra i handen under ceremonin innan kortegen genom Stockholm.Hedersvakten på Slottsbacken stod i givakt medan kortegen rullade förbi.

BT - 25 okt 12 kl. 17:16

Madeleine gifter sig till sommaren

Sverige rustar åter för bröllop med kunglig glans. Nästa sommar gifter sig prinsessan Madeleine med brittisk-amerikanske Christopher O'Neill. Se tv-klippet längst ned i artikeln!

BT - 21 feb 14 kl. 05:45

Det blir knappast en kunglig Ulla

Bland favoriterna finns Elouise och Desirée. En högoddsare däremot vore Ulla.Frågan är - vad ska prinsessan Madeleines och Christopher O'Neills nyfödda dotter heta?

Kristianstadsbladet - 21 feb 14 kl. 05:43

Det blir knappast en kunglig Ulla

Bland favoriterna finns Elouise och Desirée.En högoddsare däremot vore Ulla.Frågan är - vad ska prinsessan Madeleines och Christopher O'Neills nyfödda dotter heta?

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Jimmie Åkessons nya anklagelse mot Löfven

SD-ledaren Jimmie Åkesson anklagar statsminister Stefan Löfven för att bagatellisera problemet med nazistorganisationen Nordiska motståndsrörelsen. – Det är uppenbart att Stefan Löfven sätter den partipolitiska agendan först, säger han till Expressen efter beskedet om att regeringen återigen utestänger SD från blocköverskridande samtal. .

Expressen - 30 minuter sedan

Aurora 17 pågår som planerat trots terrorhot

Under förmiddagen blev det känt att Säpo mottagit ett terrorhot mot Stockholm. Samtidigt pågår försvarsmaktsövningen Aurora 17 på flera platser i huvudstaden – och Försvarsmakten har för närvarande inga planer på att förändra sina övningsplaner. – Försvarsmakten följer noga den händelseutveckling som sker nu och i och med detta får vi vara beredda var det här tar vägen, säger Jesper Tengroth, pressekreterare vid Försvarsmakten.

Expressen - 30 minuter sedan

Lastbil övertänd – lågorna sprider sig

En lastbil brinner på Norra Långgatan i Borgholm.Fordonet har stått parkerad vid en lastbrygga intill en livsmedelsaffär.– Lågorna har spridit sig till byggnaden, säger Stephan Söderholm, pressinformatör vid polisens regionledningscentral..

Expressen - 1 timme sedan

Det här vet vi om terrorhotet mot Stockholm

Säpo har tagit emot ett terrorhot mot Stockholm, uppger källor för Expressen.Det här vet vi – och det här vet vi inte. .

Expressen - 1 timme sedan

Här är nya suven Volvo XC40

Snygg, kompakt och med en helt egen stil.Nya Volvo XC40 märks på vägen och ger Volvo en given plats bland premiumsuvarna.Men baksätet kan fälla Volvos nya storsäljare.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Person funnen död efter villabrand

En oidentifierad person har hittats avliden efter en villabrand.Polisen misstänker att den döda personen bott i fastigheten.– En person är skriven på adressen, det handlar om en man i 60-årsåldern, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson hos polisen i Halland..

Expressen - 1 timme sedan

GW:s nya klipp – tjänade miljoner på några timmar

Leif GW Persson investerade nästan sju miljoner kronor i allergitestbolaget Senzagen. Under torsdagen börsnoterades bolaget och vid lunchtid hade aktiekursen nästan dubblerats.– Hittills har jag inte haft någon anledning att klaga, säger han.

Expressen - 2 timmar sedan

Efter äggskandalen: Inget insektsgift i svenska ägg

De svenska ägg som har testats innehåller inte giftet fipronil, enligt Livsmedelsverket.Men analyserna fortsätter.– Som konsument kan du känna dig trygg med svenska ägg, säger Petra Fohgelberg på myndigheten..

Expressen - 2 timmar sedan

Semesterön stänger stränder – vattnet fullt med avföring

Flera populära badstränder på Mallorca har spärrats av sedan badvattnet smittats av avföring.Kraftigt regn har fått öns föråldrade avloppssystem att svämma över..

Expressen - 2 timmar sedan

Terrorhot mot Stockholm

Säpo har tagit emot ett terrorhot mot Stockholm, uppger källor för Expressen.– Vi har informerat vår uppdragsgivare som vi ska göra, säger rikspolischef Dan Eliasson till Expressens Hanna Jakobsson.– Det har spridits ett meddelande med hot om ett attentat som vi arbetar med att samla in underrättelser om, säger Sofia Hellqvist på Säpos pressjour till Aftonbladet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.