DI > Ekonomi

Tuesday, 24 October, 07:56

DI - 13 sep 17 kl. 10:50

Volkswagens nya elbilsoffensiv: "Gett ett löfte"För två år sedan intervjuade jag dåvarande Porsche-chefen Matthias Müller i ett trångt konferensrum i märkets monter på bilsalongen i Frankfurt. Sedan blev han chef för hela Volkswagen. Nu sitter vi tillsammans i det hyggligt rymliga baksätet i konceptbilen VW Sedric och pratar om ödmjukhet, självkritik och förändring..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Porsche, Matthias Müller, Frankfurt, Volkswagen, VW Sedric

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volkswagensnya , elbilsoffensiv, Gettett , löfte
NT - 22 aug 17 kl. 09:30

IFK Norrköpings löfte: Vi kommer

Allsvenska IFK Norrköping har gett löfte om att komma till Borens IP för invigning av det nya klubbhuset nästa år..

Corren - 22 aug 17 kl. 09:30

IFK Norrköpings löfte: Vi kommer

Allsvenska IFK Norrköping har gett löfte om att komma till Borens IP för invigning av det nya klubbhuset nästa år..

Barometern - 12 sep 14 kl. 09:28

Löfte om asfalt på kritiserad parkering

Grusparkeringen vid Elajohallen kommer att ­asfalteras - på kommunens bekostnad. Det löftet levererade i går kommunalrådet Peter Wretlund (S) – Visst – det är ett vallöfte. Men får vi ­behålla makten så lovar jag att det ska bli asfalterat här inom ett eller ett par år, sa han.

Cornucopia - 26 jan 15 kl. 14:53

Genomför ditt eget mjölklöfte

Centerpartiet kör just nu kampanjen Mjölklöftet, där tanken är att handlarna i butiken ska höja priset på mjölk med en krona per liter, och att denna krona ska gå hela vägen ner till bonden. Det går dock att genomföra sitt eget mjölklöfte redan idag - köp några extra liter mjölk och häll ut.
Med Rysslands stopp för mjölkimport har mjölkpriset kraschat på minskad efterfrågan och många svenska mjölkbönder har nu ett konkurshot över sig.

Expressen - 04 okt 15 kl. 06:53

Löfven håller inte S- löfte om Västsahara

LYNGBY-TAARBÆK/KAPSTADEN. Marocko valde tidigare i veckan att stoppa Ikea från att öppna sitt första varuhus i landet. Skälet uppges vara rykten om att ett svenskt erkännande av Västsahara är nära förestående.

Västerbottens Folkblad - 03 maj 16 kl. 18:59

[PLUS] Klart: Regnbågsbindel i Täfteå

Styrelsen har gett sitt medgivande. Nu är det fritt fram för Täfteå IK:s representationslag att....

Blekinge Läns tidning - 06 maj 16 kl. 06:10

Reste hem för att hålla sitt löfte

För att den tioåriga sonen Jacob ska kunna vara med i en fotbollsturnering med Mjällby AIF den här helgen har Kim Svensson rest från Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten till Hällevik. – Har man gett ett löfte så ska man hålla det, säger Kim Svensson..

Kristianstadsbladet - 09 sep 17 kl. 00:01

Kraftig minskning av stölder effekt av löfte

47 trafikkontroller har gjorts i Bromölla under året, som en del i polisens medborgarlöfte. I Sölvesborg handlar löftet om att minska stölderna och det har gett resultat – även i Bromölla..

Sydöstran - 10 sep 17 kl. 12:00

Löfte har minskat stölder

47 trafikkontroller har gjorts i Bromölla under året, som en del i polisens medborgarlöfte. I Sölvesborg handlar löftet om att minska stölderna och det har gett resultat – även i Bromölla..

BT - 03 jul 12 kl. 13:49

Fredad skola var tomt löfte

Nyligen kunde vi läsa på BT-debatt att Lena Palmén tillsammans med representanter i stadsdelsnämnderna hävdar att de tar ansvar för Borås grundskolor genom att freda skolan. Boråsarna ser idag något helt annat, skriver Annette Carlson (M). Allianspartiernas satsningar under förra mandatperioden har gett resultat.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Bonavas kvartal över förväntan

Bostadsutvecklaren Bonava gjorde ett bättre tredje kvartal än väntat. Vd:n Joachim Hallengren lyfter fram en stark efterfrågan på bolagets bostäder från såväl konsumenter som investerare..

DI - 5 minuter sedan

Bolidens rapport en besvikelse

Gruv- och smältverksbolaget Bolidens resultat före skatt blev 1.790 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017.  .

DI - 15 minuter sedan

Kopparpriset fortsätter uppåt, tror Goldman Sachs

Den senaste tidens kraftiga uppgång av kopparpriset är fundamentalt motiverat och inte i första hand spekulationsdrivet.  .

DI - 15 minuter sedan

Stark rapport från Saab

Försvarskoncernen Saabs rörelseresultat exklusive engångsposter blev 388 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017..

DI - 15 minuter sedan

Bonava minskar omsättning och rörelseresultat

Bostadsutvecklaren Bonava redovisar minskar omsättning under tredje kvartalet 2017 jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar minskat rörelseresultat..

DI - 30 minuter sedan

Alm Equity: Byggstarter kommer att skjutas upp

Nu väntar tuffare tider för bostadsproducenter och tiotusentals planerade bostäder kan komma att skjutas på framtiden. Det säger Alm Equitys vd Joakim Alm till Svenska Dagbladet Näringsliv..

DI - 30 minuter sedan

Aker BP köper konkurrent i oljebranschen

Det norska oljebolaget Aker BP köper Hess Norge för 2,0 miljarder dollar som betalas i kontanter. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Enea ökar omsättning och ökar rörelseresultat

Enea redovisar ökar omsättning under tredje kvartalet 2017 jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre rörelseresultat..

DI - 30 minuter sedan

BASF redovisar högre vinst och omsättning än väntat

Tyska kemijätten BASF har släppt en starkare rapport än väntat under morgonen.  .

DI - 45 minuter sedan

Volvo Cars köper konkursboet Garantibil

Volvo Cars har genom ett av sina dotterbolag köpt upp den konkursade bilsajten Garantibil, skriver Breakit.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.