DI > Ekonomi

Sunday, 27 May, 13:45

DI - 13 sep 17 kl. 10:50

Volkswagens nya elbilsoffensiv: "Gett ett löfte"För två år sedan intervjuade jag dåvarande Porsche-chefen Matthias Müller i ett trångt konferensrum i märkets monter på bilsalongen i Frankfurt. Sedan blev han chef för hela Volkswagen. Nu sitter vi tillsammans i det hyggligt rymliga baksätet i konceptbilen VW Sedric och pratar om ödmjukhet, självkritik och förändring..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Porsche, Matthias Müller, Frankfurt, Volkswagen, VW Sedric

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volkswagensnya , elbilsoffensiv, Gettett , löfte
NT - 22 aug 17 kl. 09:30

IFK Norrköpings löfte: Vi kommer

Allsvenska IFK Norrköping har gett löfte om att komma till Borens IP för invigning av det nya klubbhuset nästa år..

Corren - 22 aug 17 kl. 09:30

IFK Norrköpings löfte: Vi kommer

Allsvenska IFK Norrköping har gett löfte om att komma till Borens IP för invigning av det nya klubbhuset nästa år..

Skånskan - 01 maj 18 kl. 19:29

100 nya ungdomsbostäder S-löfte

MALMÖ För sex år sen höll de sitt första 1 maj-tal som ny finansminister respektive kommunstyrelseordförande.
I dag tågade Magdalena Andersson och Katrin Stjernfeldt Jammeh tillsammans igen i Socialdemokraternas tåg i regnet med 4 000 Malmöbor.I sina tal i Folkets park lovade de två toppolitikerna höjda pensioner respektive 100 nya ungdomsbostäder i Malmö.

Barometern - 12 sep 14 kl. 09:28

Löfte om asfalt på kritiserad parkering

Grusparkeringen vid Elajohallen kommer att ­asfalteras - på kommunens bekostnad. Det löftet levererade i går kommunalrådet Peter Wretlund (S) – Visst – det är ett vallöfte. Men får vi ­behålla makten så lovar jag att det ska bli asfalterat här inom ett eller ett par år, sa han.

Cornucopia - 26 jan 15 kl. 14:53

Genomför ditt eget mjölklöfte

Centerpartiet kör just nu kampanjen Mjölklöftet, där tanken är att handlarna i butiken ska höja priset på mjölk med en krona per liter, och att denna krona ska gå hela vägen ner till bonden. Det går dock att genomföra sitt eget mjölklöfte redan idag - köp några extra liter mjölk och häll ut.
Med Rysslands stopp för mjölkimport har mjölkpriset kraschat på minskad efterfrågan och många svenska mjölkbönder har nu ett konkurshot över sig.

Expressen - 04 okt 15 kl. 06:53

Löfven håller inte S- löfte om Västsahara

LYNGBY-TAARBÆK/KAPSTADEN. Marocko valde tidigare i veckan att stoppa Ikea från att öppna sitt första varuhus i landet. Skälet uppges vara rykten om att ett svenskt erkännande av Västsahara är nära förestående.

Västerbottens Folkblad - 03 maj 16 kl. 18:59

[PLUS] Klart: Regnbågsbindel i Täfteå

Styrelsen har gett sitt medgivande. Nu är det fritt fram för Täfteå IK:s representationslag att....

Blekinge Läns tidning - 06 maj 16 kl. 06:10

Reste hem för att hålla sitt löfte

För att den tioåriga sonen Jacob ska kunna vara med i en fotbollsturnering med Mjällby AIF den här helgen har Kim Svensson rest från Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten till Hällevik. – Har man gett ett löfte så ska man hålla det, säger Kim Svensson..

Kristianstadsbladet - 09 sep 17 kl. 00:01

Kraftig minskning av stölder effekt av löfte

47 trafikkontroller har gjorts i Bromölla under året, som en del i polisens medborgarlöfte. I Sölvesborg handlar löftet om att minska stölderna och det har gett resultat – även i Bromölla..

Sydöstran - 10 sep 17 kl. 12:00

Löfte har minskat stölder

47 trafikkontroller har gjorts i Bromölla under året, som en del i polisens medborgarlöfte. I Sölvesborg handlar löftet om att minska stölderna och det har gett resultat – även i Bromölla..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Magnus Dagel: Ta rygg på vd:n – köp nedpressade byggjätten

Hög direktavkastning, stark balansräkning, stor förbättringspotential i byggverksamheten tillsammans med en ny hungrig vd gör byggaktien spännande. Vi ställer oss på köpsidan..

DI - 1 timme sedan

Miljöpartiet vill ha sänkt arbetstid

Miljöpartiets kongress har nu beslutat vilka sex frågor som ska vara prioriterade i valmanifestet. En av dem är att partiet vill sänka normalarbetstiden och öka människors möjligheter att påverka sin arbetstid. Att sänka normalarbetstiden stod inte med i partistyrelsens förslag..

DI - 1 timme sedan

Nya siffror: Rejält produktionslyft i Kinas industri

Kinas industriproduktion tog ett skutt uppåt i april. Produktionen steg 21,9 procent i april jämfört med samma period förra året..

DI - 1 timme sedan

Ryska soldater dödade i Syrien

Fyra ryska soldater har dödats i en attack mot en syrisk militärbas i provinsen Dayr al-Zawr i Syrien, uppger ryska försvarsdepartementet. Ytterligare fem ryska soldater ska ha skadats vid attacken..

DI - 1 timme sedan

Så femfaldigade industri-duon omsättningen

När hans tjänst förändrades tröttnade Michael Lyckhagen och sa upp sig för att starta eget. Sex år senare omsätter LN Industrimontage 26 miljoner kronor. ”Man måste jaga kunder och träffa folk, annars får man inget”, säger Michael Lyckhagen..

DI - 1 timme sedan

ZTE på agendan när Trump-administration reser till Kina

Trump-administrationen har bett kongressen att inte underminera kommande handelssamtal med Kina genom att blockera förslaget att lätta på sanktioner på ZTE. Det rapporterar Wall Street Journal..

DI - 2 timmar sedan

Oljeoro kan slå hårt mot semesterbilister

Bensinpriserna har den senaste veckan nått rekordnivåer på i en del fall över 16 kronor litern. Inför kommande sommarsemestrar kan de stiga ytterligare..

DI - 2 timmar sedan

Geely tror på starkt år – kan höja prognos

Biltillverkaren Geely kan komma att höja försäljningsprognosen för helåret, mot bakgrund av förbättrade bilförsäljningssiffror och att försäljningen av bilmodellen Lynk & Co kan öka efter kapacitetsförbättringar..

DI - 2 timmar sedan

Köper Chalmersknutna bolaget – ska växa inom heta trendtekniken

Telematikföretaget Vehco, som sysslar med flotthantering, köptes i veckan av kommunikationsföretaget Addsecure Group. Med ny finansiell styrka är tanken att tillväxttakten ska skruvas upp. .

DI - 3 timmar sedan

Smarta bilar nya måltavlan för hackare

Internet tog tidigt plats i bilen och med uppkopplad teknik i allt fler prylar ökar möjligheterna. Bilen kan se runt hörn, varna för halka eller ta emot beställda varor i bagaget. Men tekniken öppnar också för hackare och ­säkerhetsriskerna ger branschen frossa.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.