DI > Ekonomi

Wednesday, 24 January, 10:47

DI - 13 sep 17 kl. 10:50

Volkswagens nya elbilsoffensiv: "Gett ett löfte"För två år sedan intervjuade jag dåvarande Porsche-chefen Matthias Müller i ett trångt konferensrum i märkets monter på bilsalongen i Frankfurt. Sedan blev han chef för hela Volkswagen. Nu sitter vi tillsammans i det hyggligt rymliga baksätet i konceptbilen VW Sedric och pratar om ödmjukhet, självkritik och förändring..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Porsche, Matthias Müller, Frankfurt, Volkswagen, VW Sedric

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volkswagensnya , elbilsoffensiv, Gettett , löfte
NT - 22 aug 17 kl. 09:30

IFK Norrköpings löfte: Vi kommer

Allsvenska IFK Norrköping har gett löfte om att komma till Borens IP för invigning av det nya klubbhuset nästa år..

Corren - 22 aug 17 kl. 09:30

IFK Norrköpings löfte: Vi kommer

Allsvenska IFK Norrköping har gett löfte om att komma till Borens IP för invigning av det nya klubbhuset nästa år..

Barometern - 12 sep 14 kl. 09:28

Löfte om asfalt på kritiserad parkering

Grusparkeringen vid Elajohallen kommer att ­asfalteras - på kommunens bekostnad. Det löftet levererade i går kommunalrådet Peter Wretlund (S) – Visst – det är ett vallöfte. Men får vi ­behålla makten så lovar jag att det ska bli asfalterat här inom ett eller ett par år, sa han.

Cornucopia - 26 jan 15 kl. 14:53

Genomför ditt eget mjölklöfte

Centerpartiet kör just nu kampanjen Mjölklöftet, där tanken är att handlarna i butiken ska höja priset på mjölk med en krona per liter, och att denna krona ska gå hela vägen ner till bonden. Det går dock att genomföra sitt eget mjölklöfte redan idag - köp några extra liter mjölk och häll ut.
Med Rysslands stopp för mjölkimport har mjölkpriset kraschat på minskad efterfrågan och många svenska mjölkbönder har nu ett konkurshot över sig.

Expressen - 04 okt 15 kl. 06:53

Löfven håller inte S- löfte om Västsahara

LYNGBY-TAARBÆK/KAPSTADEN. Marocko valde tidigare i veckan att stoppa Ikea från att öppna sitt första varuhus i landet. Skälet uppges vara rykten om att ett svenskt erkännande av Västsahara är nära förestående.

Västerbottens Folkblad - 03 maj 16 kl. 18:59

[PLUS] Klart: Regnbågsbindel i Täfteå

Styrelsen har gett sitt medgivande. Nu är det fritt fram för Täfteå IK:s representationslag att....

Blekinge Läns tidning - 06 maj 16 kl. 06:10

Reste hem för att hålla sitt löfte

För att den tioåriga sonen Jacob ska kunna vara med i en fotbollsturnering med Mjällby AIF den här helgen har Kim Svensson rest från Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten till Hällevik. – Har man gett ett löfte så ska man hålla det, säger Kim Svensson..

Kristianstadsbladet - 09 sep 17 kl. 00:01

Kraftig minskning av stölder effekt av löfte

47 trafikkontroller har gjorts i Bromölla under året, som en del i polisens medborgarlöfte. I Sölvesborg handlar löftet om att minska stölderna och det har gett resultat – även i Bromölla..

Sydöstran - 10 sep 17 kl. 12:00

Löfte har minskat stölder

47 trafikkontroller har gjorts i Bromölla under året, som en del i polisens medborgarlöfte. I Sölvesborg handlar löftet om att minska stölderna och det har gett resultat – även i Bromölla..

Expressen - 27 okt 17 kl. 09:00

Zlatans löfte: "Jag ska gå på vatten"

Zlatan Ibrahimovic är på väg tillbaka.Nu har han gett ett löfte till Manchester United-supportrarna.– Jag tänker gå på vatten, säger Zlatan till Sky Sports.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Di:s experter: Tio bolag du ska hålla extra koll på i rapportfloden

Behåller H&M sin utdelning trots försäljningsraset? Och kommer slumrande bjässen Telia bjuda aktieägarna på ännu en besvikelse?  Di:s experter synar tio tunga bolag inför boksluten.

DI - 15 minuter sedan

Volkswagen ser efterfrågan på ellastbilar

Tyska Volkswagen ser ett behov av eldrivna lastbilar för användning i stadsområden, för så kallade "last mile"-leveranser, den sista biten av en transportsträcka..

DI - 15 minuter sedan

Carnegie sänker JM

Carnegie sänker riktkursen på JM till 210 kronor (220), upprepar behåll - BN.

DI - 15 minuter sedan

Skingsley: Kan agera före ECB

Riksbanken har uppnått det de avsett att göra vad gäller inflationen, och det är rimligt att de kan agera före ECB med att höja räntan. Det sade vice riksbankschef Cecilia Skingsley i en intervju under Davos-mötet enligt Bloomberg News..

DI - 45 minuter sedan

Electrolux stiger efter tullbesked

Electrolux stiger som mest 1,9 procent på onsdagen då det visat sig att vitvarutillverkaren antagligen inte kommer påverkas av USA:s nya tullar på import av tvättmaskiner..

DI - 45 minuter sedan

EMU-KPI steg i januari

Ett snabbestimat över euroområdets kombinerade inköpschefsindex (Composite PMI) steg till 58,6 i januari, jämfört med 58,1 föregående månad. .

DI - 45 minuter sedan

Polens arbetslöshet ökar

Polens arbetslöshet ökade som väntat till 6,6 procent i december (6,5..

DI - 45 minuter sedan

Europabörserna viker nedåt

Europabörserna har inlett med mestadels försiktiga nedgångar på onsdagen. .

DI - 30 minuter sedan

Gita Nabavi föreslås leda Fi

Gita Nabavi föreslås till partiledare, vid sidan av Gudrun Schyman, för Feministiskt initiativ. Hon tror att Fi har goda chanser att ta steget in i riksdagen i valet i höst. "Jag ser chanserna som väldigt stora", säger Gita Nabavi till TT..

DI - 45 minuter sedan

Japans avvaktar med bitcointerminer

Japans finansiella tillsynsmyndighet har inte bråttom med att möjliggöra för listning av bitcointerminer, enligt en tjänsteman vid myndigheten som Bloomberg News pratat med. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.