DI > Ekonomi

Saturday, 22 September, 20:34

DI - 13 sep 17 kl. 10:50

Volkswagens nya elbilsoffensiv: "Gett ett löfte"För två år sedan intervjuade jag dåvarande Porsche-chefen Matthias Müller i ett trångt konferensrum i märkets monter på bilsalongen i Frankfurt. Sedan blev han chef för hela Volkswagen. Nu sitter vi tillsammans i det hyggligt rymliga baksätet i konceptbilen VW Sedric och pratar om ödmjukhet, självkritik och förändring..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Porsche, Matthias Müller, Frankfurt, Volkswagen, VW Sedric

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volkswagensnya , elbilsoffensiv, Gettett , löfte
NT - 22 aug 17 kl. 09:30

IFK Norrköpings löfte: Vi kommer

Allsvenska IFK Norrköping har gett löfte om att komma till Borens IP för invigning av det nya klubbhuset nästa år..

Corren - 22 aug 17 kl. 09:30

IFK Norrköpings löfte: Vi kommer

Allsvenska IFK Norrköping har gett löfte om att komma till Borens IP för invigning av det nya klubbhuset nästa år..

Skånskan - 01 maj 18 kl. 19:29

100 nya ungdomsbostäder S-löfte

MALMÖ För sex år sen höll de sitt första 1 maj-tal som ny finansminister respektive kommunstyrelseordförande.
I dag tågade Magdalena Andersson och Katrin Stjernfeldt Jammeh tillsammans igen i Socialdemokraternas tåg i regnet med 4 000 Malmöbor.I sina tal i Folkets park lovade de två toppolitikerna höjda pensioner respektive 100 nya ungdomsbostäder i Malmö.

Barometern - 12 sep 14 kl. 09:28

Löfte om asfalt på kritiserad parkering

Grusparkeringen vid Elajohallen kommer att ­asfalteras - på kommunens bekostnad. Det löftet levererade i går kommunalrådet Peter Wretlund (S) – Visst – det är ett vallöfte. Men får vi ­behålla makten så lovar jag att det ska bli asfalterat här inom ett eller ett par år, sa han.

Cornucopia - 26 jan 15 kl. 14:53

Genomför ditt eget mjölklöfte

Centerpartiet kör just nu kampanjen Mjölklöftet, där tanken är att handlarna i butiken ska höja priset på mjölk med en krona per liter, och att denna krona ska gå hela vägen ner till bonden. Det går dock att genomföra sitt eget mjölklöfte redan idag - köp några extra liter mjölk och häll ut.
Med Rysslands stopp för mjölkimport har mjölkpriset kraschat på minskad efterfrågan och många svenska mjölkbönder har nu ett konkurshot över sig.

Expressen - 04 okt 15 kl. 06:53

Löfven håller inte S- löfte om Västsahara

LYNGBY-TAARBÆK/KAPSTADEN. Marocko valde tidigare i veckan att stoppa Ikea från att öppna sitt första varuhus i landet. Skälet uppges vara rykten om att ett svenskt erkännande av Västsahara är nära förestående.

Västerbottens Folkblad - 03 maj 16 kl. 18:59

[PLUS] Klart: Regnbågsbindel i Täfteå

Styrelsen har gett sitt medgivande. Nu är det fritt fram för Täfteå IK:s representationslag att....

Blekinge Läns tidning - 06 maj 16 kl. 06:10

Reste hem för att hålla sitt löfte

För att den tioåriga sonen Jacob ska kunna vara med i en fotbollsturnering med Mjällby AIF den här helgen har Kim Svensson rest från Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten till Hällevik. – Har man gett ett löfte så ska man hålla det, säger Kim Svensson..

Kristianstadsbladet - 09 sep 17 kl. 00:01

Kraftig minskning av stölder effekt av löfte

47 trafikkontroller har gjorts i Bromölla under året, som en del i polisens medborgarlöfte. I Sölvesborg handlar löftet om att minska stölderna och det har gett resultat – även i Bromölla..

Sydöstran - 10 sep 17 kl. 12:00

Löfte har minskat stölder

47 trafikkontroller har gjorts i Bromölla under året, som en del i polisens medborgarlöfte. I Sölvesborg handlar löftet om att minska stölderna och det har gett resultat – även i Bromölla..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Miljardaffären är klar – Comcast bjuder över Fox

Den dramatiska auktionen om Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen och köper därmed tv-jätten Sky, det skriver CNBC..

DI - 15 minuter sedan

Miljardaffären uppges vara klar – Comcast bjuder över Fox

Den dramatiska auktionen om Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen, det skriver CNBC..

DI - 1 timme sedan

Feltryckt frimärke sålt för 300 000 kronor

Ett ovanligt exemplar av Sveriges första frimärke har sålts på auktion i helgen. Frimärket 3 Skilling Banco gick under klubban för 29..000 euro, nästan 300 000 kronor..

DI - 1 timme sedan

Sociala medier gör hästjobb för hennes ridmärke

Med sociala medier som främsta marknadsföringskanal är ridmodeföretaget Equestrian Stockholm efter tre år världens snabbast växande ridvarumärke på Instagram. I augusti nominerades grundaren Johanna Ingelsson till Årets unga entreprenör..

DI - 1 timme sedan

Manusförfattaren blev deckarstjärna

Stefan Ahnhem är manusförfattaren som blev framgångsrik deckarförfattare. Nu släpps hans fjärde bok, Motiv X. ”Jag tror att vi manusförfattare är duktiga på att driva på handlingen och skapa bladvändare”, säger han.

DI - 1 timme sedan

Tusentals demonstrerade i Moskva mot höjd pensionsålder

En demonstration mot regeringens impopulära lagförslag om höjd pensionsålder samlade cirka 3.000 människor i Moskva på lördagen. Deltagarna marscherade fram med bildplakat på höga ryska politiker, däribland premiärminister Dmitrij Medvedev, och budskap som "Folkfiende" samt "Skam"..

DI - 2 timmar sedan

USA bygger Mexikomur i Texas

Amerikanska myndigheter påbörjar under lördagen bygget av en liten del av president Donald Trumps utlovade mur mot Mexiko. Det nu aktuella bygget gäller sex kilometer mur som ska ersätta ett stängsel mellan El Paso i Texas och Ciudad Juárez i Mexiko..

DI - 2 timmar sedan

Krogtest: Ny nisch och höga ambitioner

På Nisch serveras en fast sexrättsmeny som visar sig vara ett riktigt fynd..

DI - 2 timmar sedan

Siklöja på kritisk nivå – Kalixromen hotas

Siklöjebeståndet i Bottenviken ligger på en mycket låg nivå. Forskare föreslår därför att fisket minskar kraftigt. Det kan hota den åtråvärda Kalixlöjromen.

DI - 3 timmar sedan

Kinesisk protest mot USA-sanktioner

Kina har överlämnat en officiell protest till USA:s ambassadör Terry Branstad över sanktionerna mot inköpsenheten EDD inom det kinesiska försvaret, samt dess chef..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.