DI > Ekonomi

Sunday, 17 December, 18:43

Liknande nyheter

Taggar: Almi, Invest, miljoninvesterari , Linköpingsbolag
IT24 - 19 mar 13 kl. 14:39

Miljonregn över Linköpingsbolag


Statliga Almi Invest har tillsammans med en grupp privata investerare gått in med två miljoner kronor i Linköpingsbaserade startupbolaget XMReality..

NT - 09 jun 12 kl. 10:24

Linköpingsbolag sponsrar IFK Norrköping

Linköpingsföretaget Tekniska Verken sponsrar IFK Norrköping med 460 000 kronor i år. Linköpings damlag LFC får nöja sig med 100 000 kronor och allsvenska konkurrenten Åtvidabergs FF får 121 000 kronor..

Corren - 07 jun 12 kl. 13:17

Linköpingsbolag sponsrar Peking

Tekniska verken sponsrar fotbollsklubben IFK Norrköping med 460 000 kronor i år. Linköpings damlag LFC får nöja sig med 100 000 kronor..

IT24 - 13 jan 15 kl. 14:02

Linköpingsbolag tar drönaren till börsen


Börsåret 2015 fick bokstavligen talat en flygande start. Först ut att noteras var nämligen den Linköpingsbaserade drönartillverkaren Intuitive Aerial..

IDG - 13 jan 15 kl. 14:02

Linköpingsbolag tar drönaren till börsen

Börsåret 2015 fick bokstavligen talat en flygande start. Först ut att noteras var nämligen den Linköpingsbaserade drönartillverkaren Intuitive Aerial..

Affärsvärlden - 30 nov 15 kl. 09:08

Bravida köper Linköpingsbolag

Bravida köper Linköpingsbolaget RTS Lås och Larm..

Corren - 05 sep 16 kl. 11:00

Linköpingsbolag nära affär med BBC

Det relativt unga, börsnoterade drönarföretaget Intuitive Aerial i Linköping kan snart få den brittiska BBC:s naturfilmsenhet som slutkund..

Corren - 12 apr 17 kl. 19:45

Nytt bakslag för Linköpingsbolag

Ett exporttillstånd som Linköpingsbolaget Cybaero tidigare fick, har återkallats..

Corren - 18 sep 17 kl. 18:10

Linköpingsbolag gör en Ericsson

Linköpingsföretaget Cybaero gör en omvänd split med villkoret 1:10..

Corren - 01 nov 17 kl. 07:30

Linköpingsbolag tar in 100 nya miljoner

Linköpingsföretaget Impact coatings behöver fylla på kassan igen..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

USA tipsade Ryssland om terrorattack

Rysslands president Vladimir Putin har ringt USA:s president Donald Trump för att tacka honom för information som gjort det möjligt att förhindra en terrorattack i Ryssland, enligt Nyhetsbyrån Interfax som refererar till källor från Kreml..

DI - 45 minuter sedan

Spänt inför veckans Riksbanksbesked

När riksbankschef Stefan Ingves på onsdag levererar besked om penningpolitiken är läget mer osäkert än på länge. Och det kan leda till stora rörelser på ränte- och valutamarknaden..

DI - 1 timme sedan

Bo Hugemark m.fl: Gråzonen inbjuder till missförstånd

REPLIK. I och med angreppen mot Georgien och Ukraina förstörde Ryssland den säkerhetsordning i Europa som rått sedan det kalla krigets slut. .

DI - 1 timme sedan

Björn Rosengren: Fiskodling kan rädda Sveriges landsbygd

DEBATT. Sverige bör ändra den restriktiva lagstiftningen kring fisk-, skaldjurs-, ostron-, och musselodling. Det här är en näring som kan få hela Sverige att leva igen.

DI - 2 timmar sedan

Storägare ger H&M underkänt

Marknaden har förändrats mer än vad H&M vill ta till sig, och det behövs troligen en ny ledning för att vända utvecklingen.Det säger stjärnförvaltaren Henrik Didner om den problemtyngda modejätten..

DI - 2 timmar sedan

Byt spår för statsskulden

Alla bristproblem beror inte på pengar, men ibland är pengabrist det viktigaste. Krisen i ordningsmakten och sjukvården beror till exempel på att det offentliga under lång tid bedrivit rovdrift på poliser och sjuksköterskor som därför flyr sina arbetsplatser.   .

DI - 2 timmar sedan

Majoritet av britterna vill stoppa brexit

Den brittiska opinionen har svängt i Brexitfrågan - med bred marginal dessutom. En ny undersökning visar att 51 procent av britterna vill stanna i EU, medan bara 41 procent vill lämna..

DI - 3 timmar sedan

Veckans aktie: Pressad nykomling lockar till köp

Medicinteknikbolaget har inte rosat aktiemarknaden under sin första tid som börsnoterat bolag. Framtida kassaflöde tillsammans med den potentiella nytändning som brukar börja lysa runt avknoppade företag gör aktien köpvärd med en kurspotential på 30 procent. .

DI - 4 timmar sedan

Plågsam utfrågning för Trumps kandidat

Matthew S Petersen är president Trumps kandidat till att bli federal domare i Washington DC. När han frågades ut under ed i kongressen av senatorn John Kennedy blev det plågsamt uppenbart att Petersen inte kunde svara på frågorna om grundläggande juridiska begrepp..

DI - 4 timmar sedan

Biltest: Alfa Romeo siktar mot toppen med Stelvio

Stelvio är uppkallad efter Italiens högsta bergspass (2 757 meter) och det råder inga tvivel om att Alfa Romeo siktar högt med modellen. För två år sedan, 2015, såldes det endast 57 351 Alfa Romeo, om tre år, 2020, ska siffran vara uppe i 400 000..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.