DI > Ekonomi

Saturday, 21 October, 16:03

Liknande nyheter

Taggar: Almi, Invest, miljoninvesterari , Linköpingsbolag
IT24 - 19 mar 13 kl. 14:39

Miljonregn över Linköpingsbolag


Statliga Almi Invest har tillsammans med en grupp privata investerare gått in med två miljoner kronor i Linköpingsbaserade startupbolaget XMReality..

NT - 09 jun 12 kl. 10:24

Linköpingsbolag sponsrar IFK Norrköping

Linköpingsföretaget Tekniska Verken sponsrar IFK Norrköping med 460 000 kronor i år. Linköpings damlag LFC får nöja sig med 100 000 kronor och allsvenska konkurrenten Åtvidabergs FF får 121 000 kronor..

Corren - 07 jun 12 kl. 13:17

Linköpingsbolag sponsrar Peking

Tekniska verken sponsrar fotbollsklubben IFK Norrköping med 460 000 kronor i år. Linköpings damlag LFC får nöja sig med 100 000 kronor..

IT24 - 13 jan 15 kl. 14:02

Linköpingsbolag tar drönaren till börsen


Börsåret 2015 fick bokstavligen talat en flygande start. Först ut att noteras var nämligen den Linköpingsbaserade drönartillverkaren Intuitive Aerial..

IDG - 13 jan 15 kl. 14:02

Linköpingsbolag tar drönaren till börsen

Börsåret 2015 fick bokstavligen talat en flygande start. Först ut att noteras var nämligen den Linköpingsbaserade drönartillverkaren Intuitive Aerial..

Affärsvärlden - 30 nov 15 kl. 09:08

Bravida köper Linköpingsbolag

Bravida köper Linköpingsbolaget RTS Lås och Larm..

Corren - 05 sep 16 kl. 11:00

Linköpingsbolag nära affär med BBC

Det relativt unga, börsnoterade drönarföretaget Intuitive Aerial i Linköping kan snart få den brittiska BBC:s naturfilmsenhet som slutkund..

Corren - 12 apr 17 kl. 19:45

Nytt bakslag för Linköpingsbolag

Ett exporttillstånd som Linköpingsbolaget Cybaero tidigare fick, har återkallats..

Corren - 18 sep 17 kl. 18:10

Linköpingsbolag gör en Ericsson

Linköpingsföretaget Cybaero gör en omvänd split med villkoret 1:10..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Renée Voltaire: ”Jag skulle gärna hitta en annan vd, men jag tror inte att det går”

Hur hon byggt upp sitt företag och hur man undviker att bränna ut sig. Det pratar entreprenören Renée Voltaire, som driver matföretag i eget namn, om i lördagens avsnitt av podden Förnuft & Känsla. .

DI - 30 minuter sedan

Securitas bestulna på finansiell information – tidigarelägger rapport

Securitas meddelar under lördagen att bolaget skjuter fram delårsrapporten till söndag 22 oktober 20.00 svensk tid. Det efter att en medarbetare blivit besluten på bland annat finansiell information, uppger bolaget i ett pressmeddelande.

DI - 1 timme sedan

Hans Bolander: Våga prata sparande vid köksbordet

Visst är det bra att under lång tid bygga upp ett sparkapital som ungdomarna kan utnyttja när de väl lämnar boet. Men viktigare än att ekonomiskt curla barnen maximalt är att skapa förutsättningar så att de kan stå på egna ben..

DI - 1 timme sedan

Experterna: Så sparar du bäst till barnen

Nästa års barnbidragshöjning innebär fetare spargrisar för många barn. Sex av tio barnfamiljer månadssparar åt de minsta och många har en framtida bostad i sikte..

DI - 1 timme sedan

Magnus Dagel: Kontorsbrist lyfter fastighetsbolag

När börsens bostadsutvecklare kollapsat på börsen visar fastighetsaktierna styrka. När det skett en överetablering bland utvecklarna har det i stället byggts för lite kontor vilket nu gör att hyrorna rusar..

DI - 2 timmar sedan

Katalanska regeringen sparkas

Spaniens premiärminister föreslår att Kataloniens regionregering avsätts, med hänvisning till grundlagens artikel 155..

DI - 2 timmar sedan

Delat boende vinner mark

Delningsekonomin slår nu igenom även i boendet. Den nya trenden är att ytan per person minskar och de gemensamma ytorna ökar. Kollektivboendet är tillbaka..

DI - 3 timmar sedan

Bannon: "George W Bush var inkompetent"

Steve Bannon, före detta rådgivare åt Donald Trump, anklagar expresident George W Bush för att ha varit inkompetent som USA:s president. Uttalandet skedde på ett republikanskt partimöte i Kalifornien, och är ett svar på kritik från Bush..

DI - 3 timmar sedan

Scania vill lyfta åkeriernas lönsamhet

Trots låga räntor och hyfsat billiga drivmedel är lönsamheten hos många åkeriföretag dålig. Ett dotterbolag hos lastbilstillverkaren Scania säljer tjänster som hjälper svenska åkerier att tjäna mer pengar genom bättre logistik och nu är siktet inställt på övriga världen..

DI - 3 timmar sedan

Japaner föredrar spargris framför börsen

Tokyobörsen har inte gått så här bra på över 50 år. Men det imponerar inte på den vanlige japanen, som fortsätter att spara i kontanter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.