DI > Ekonomi

Monday, 23 July, 19:39

Liknande nyheter

Taggar: Dyrareatt , besiktiga, bilen
PrivataAffärer - 13 sep 17 kl. 10:07

Allt dyrare besiktiga bilen efter avregleringen

Det har blivit allt dyrare att besiktiga bilen på senare år, enligt statistik från Transportstyrelsen....

Skånskan - 17 maj 17 kl. 10:22

Dyrare besiktiga bilen

Sedan avregleringen av fordonsbesiktningen trädde i kraft för sex år har en kontrollbesiktning av en personbil blivit 9 procent dyrare. ERWP.fif(0)Själva besiktningsverksamheten fungerar annars i stort sett på samma sätt som tidigare.

DN - 26 apr 14 kl. 07:02

Dyrare besiktiga bilen efter avregleringen

Snittpriset för bilbesiktning av personbil ökade med 13 procent under 2013. Det visar en ny rapport från Transportstyrelsen..

Jönköpingsnytt - 15 apr 13 kl. 11:07

Nu kan du besiktiga bilen även på Ekhagen

Nu kan du besiktiga bilen även på Ekhagen. På måndagen invigde Carspect sin station i Jönköping, vilket innebär att det nu finns tre olika besiktningsaktörer i Jönköping..

YLE - 15 jun 15 kl. 04:15

Nu kan allt fler besiktiga bilen på landsbygden

Det blir allt vanligare att bilverkstäder erbjuder besiktning. I Korsnäs har Molpeborna fått betydligt närmare än tidigare sedan en verkstad öppnade besiktning. Av landets omkring 330 besiktningsstationer fungerar 9 samtidigt som bilverkstäder.

DI - 09 mar 14 kl. 10:35

Här besiktigar du bilen billigast

Avskaffandet av besiktningsmonopolet gjorde det dyrare att besiktiga bilen. Den snåle besiktigar hos lilla Clearcar eller hos gamla statliga Svensk Bilprovning.  .

DN - 13 jan 14 kl. 06:00

Dyrare och krångligare att besiktiga bilen

Sedan avregleringen av bilbesiktningsmarknaden har stationerna blivit fler, priserna högre och bilägarna förvirrade över hur de ska boka besiktningen..

BT - 29 feb 12 kl. 13:20

Enklare att besiktiga bilen

14 bilprovningar i Västra Götaland är ute till försäljning. Omregleringen öppnar upp för fler aktörer och det medför i sin tur bättre service, längre öppettider samt möjliggör för drop in-tider och bättre spridning av stationer i landet, menar skribenterna. Nu är försäljningsprocessen av Svensk Bilprovning i full gång.

Vimmerby Tidning - 02 mar 12 kl. 09:14

Vi vill göra det enklare att besiktiga bilen

Nu är försäljningsprocessen av Svensk Bilprovning i full gång. Två tredjedelar av stationerna ingår i processen vilket innebär att i Kalmar län kommer Borgholm, Kalmar, Nybro och Västervik att få nya huvudmän. Syftet är att genomföra en ansvarsfull omreglering och skapa en väl fungerande marknad som tillvaratar en fortsatt god geografisk täckning och även medför etableringar av nya fordonsbesiktningar i landet.

NT - 19 okt 17 kl. 20:00

Besiktiga bilen – och dig själv

Under torsdagen kunde de som besiktigade sin bil även kolla synen frivilligt..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Tobias Wikström: Stärk beredskapen

LEDARE. De omfattande skogsbränderna kommer säkerligen att få politiska konsekvenser om katastrofen urartar. Men om bränderna till slut kommer under kontroll kan det vara svårt att utnyttja situationen i politiska syften..

DI - 5 minuter sedan

Chefsekonom: Trumps twittrande har slutat påverka börsen

Trots att Donald Trump på Twitter hotat Iran med "konsekvenser som få har lidit av tidigare i historien" var marknaderna i det närmaste opåverkade.  "Det verkar som att marknaderna inte längre tar tweetsen på allvar", säger Paul Donovan, global chefsekonom på UBS. .

DI - 15 minuter sedan

Arvid Åhlund: Özil-affären är uppförstorad

LEDARE. Att fotboll och politik inte hör ihop är en floskel som inte lirar. Fotboll kan både ena befolkningar, som i Frankrike häromveckan, och leda till krig, som mellan El Salvador och Honduras 1969..

DI - 30 minuter sedan

Urstarkt halvår för schweizisk klockexport

Den schweiziska klockindustrin fick en bra start på 2018. Totalt exporterade alplandet klockor för 10,5 miljarder schweizerfranc, motsvarande 93,8 miljarder kronor, under årets första sex månader vilket var en ökning på 10,5 procent jämfört med samma period 2017. .

DI - 30 minuter sedan

Länsstyrelsen tar över ansvaret för Ljusdalsbranden

Länsstyrelsen tar över ansvaret för den kommunala räddningstjänsten från Ljusdals kommun. Det är andra gången det sker i svensk historia. Första gången var i Västmanland 2014.

DI - 1 timme sedan

Precomp solutions genomför riktad nyemission om cirka 3,6 miljoner

First North-bolaget Precomp Solutions har under måndagen beslutat att genomföra en riktad nyemission om cirka 3,6 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Avvaktande på Wall Street – Halliburton sjunker

De ledande amerikanska börserna inledde veckan utan någon tydlig riktning. USA:s president Donald Trump har hällt bränsle på den geopolitiska elden genom en tweet där han uppmanade Irans president Hassan Rouhani att "aldrig någonsin hota USA igen".     .

DI - 1 timme sedan

Delseger för ÖoB i toffelbråk – slipper uppge hur många "foppatofflor" de sålt

ÖoB har sålt "foppatofflor" i strid mot upphovsrätten, menar den amerikanska skotillverkaren Crocs. Men nu slipper ÖoB att uppge företagshemligheter innan fallet prövats i sin helhet efter en dom i Patent- och marknadsdomstolen..

DI - 1 timme sedan

Trevande på Norden-börserna – Danske Bank steg trots böter

De nordiska börserna inledde veckan trevande. Samlingsindexet Vinx 30 steg 0,2 procent till nivån 937. Helsingforsbörsens OMXH25-index var ned 0,1 procent till nivån 4.

DI - 1 timme sedan

Europabörserna svagt nedåt

Handelsoron ökade under måndagen och de ledande europeiska börserna inledde veckan något lägre. Samlingsindexet Europe Stoxx 600 sjönk 0,2 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.