DI > Ekonomi

Sunday, 17 December, 18:43

Liknande nyheter

Taggar: Dyrareatt , besiktiga, bilen
PrivataAffärer - 13 sep 17 kl. 10:07

Allt dyrare besiktiga bilen efter avregleringen

Det har blivit allt dyrare att besiktiga bilen på senare år, enligt statistik från Transportstyrelsen....

Skånskan - 17 maj 17 kl. 10:22

Dyrare besiktiga bilen

Sedan avregleringen av fordonsbesiktningen trädde i kraft för sex år har en kontrollbesiktning av en personbil blivit 9 procent dyrare. ERWP.fif(0)Själva besiktningsverksamheten fungerar annars i stort sett på samma sätt som tidigare.

DN - 26 apr 14 kl. 07:02

Dyrare besiktiga bilen efter avregleringen

Snittpriset för bilbesiktning av personbil ökade med 13 procent under 2013. Det visar en ny rapport från Transportstyrelsen..

Jönköpingsnytt - 15 apr 13 kl. 11:07

Nu kan du besiktiga bilen även på Ekhagen

Nu kan du besiktiga bilen även på Ekhagen. På måndagen invigde Carspect sin station i Jönköping, vilket innebär att det nu finns tre olika besiktningsaktörer i Jönköping..

YLE - 15 jun 15 kl. 04:15

Nu kan allt fler besiktiga bilen på landsbygden

Det blir allt vanligare att bilverkstäder erbjuder besiktning. I Korsnäs har Molpeborna fått betydligt närmare än tidigare sedan en verkstad öppnade besiktning. Av landets omkring 330 besiktningsstationer fungerar 9 samtidigt som bilverkstäder.

DI - 09 mar 14 kl. 10:35

Här besiktigar du bilen billigast

Avskaffandet av besiktningsmonopolet gjorde det dyrare att besiktiga bilen. Den snåle besiktigar hos lilla Clearcar eller hos gamla statliga Svensk Bilprovning.  .

DN - 13 jan 14 kl. 06:00

Dyrare och krångligare att besiktiga bilen

Sedan avregleringen av bilbesiktningsmarknaden har stationerna blivit fler, priserna högre och bilägarna förvirrade över hur de ska boka besiktningen..

BT - 29 feb 12 kl. 13:20

Enklare att besiktiga bilen

14 bilprovningar i Västra Götaland är ute till försäljning. Omregleringen öppnar upp för fler aktörer och det medför i sin tur bättre service, längre öppettider samt möjliggör för drop in-tider och bättre spridning av stationer i landet, menar skribenterna. Nu är försäljningsprocessen av Svensk Bilprovning i full gång.

Vimmerby Tidning - 02 mar 12 kl. 09:14

Vi vill göra det enklare att besiktiga bilen

Nu är försäljningsprocessen av Svensk Bilprovning i full gång. Två tredjedelar av stationerna ingår i processen vilket innebär att i Kalmar län kommer Borgholm, Kalmar, Nybro och Västervik att få nya huvudmän. Syftet är att genomföra en ansvarsfull omreglering och skapa en väl fungerande marknad som tillvaratar en fortsatt god geografisk täckning och även medför etableringar av nya fordonsbesiktningar i landet.

NT - 19 okt 17 kl. 20:00

Besiktiga bilen – och dig själv

Under torsdagen kunde de som besiktigade sin bil även kolla synen frivilligt..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

USA tipsade Ryssland om terrorattack

Rysslands president Vladimir Putin har ringt USA:s president Donald Trump för att tacka honom för information som gjort det möjligt att förhindra en terrorattack i Ryssland, enligt Nyhetsbyrån Interfax som refererar till källor från Kreml..

DI - 45 minuter sedan

Spänt inför veckans Riksbanksbesked

När riksbankschef Stefan Ingves på onsdag levererar besked om penningpolitiken är läget mer osäkert än på länge. Och det kan leda till stora rörelser på ränte- och valutamarknaden..

DI - 1 timme sedan

Bo Hugemark m.fl: Gråzonen inbjuder till missförstånd

REPLIK. I och med angreppen mot Georgien och Ukraina förstörde Ryssland den säkerhetsordning i Europa som rått sedan det kalla krigets slut. .

DI - 1 timme sedan

Björn Rosengren: Fiskodling kan rädda Sveriges landsbygd

DEBATT. Sverige bör ändra den restriktiva lagstiftningen kring fisk-, skaldjurs-, ostron-, och musselodling. Det här är en näring som kan få hela Sverige att leva igen.

DI - 2 timmar sedan

Storägare ger H&M underkänt

Marknaden har förändrats mer än vad H&M vill ta till sig, och det behövs troligen en ny ledning för att vända utvecklingen.Det säger stjärnförvaltaren Henrik Didner om den problemtyngda modejätten..

DI - 2 timmar sedan

Byt spår för statsskulden

Alla bristproblem beror inte på pengar, men ibland är pengabrist det viktigaste. Krisen i ordningsmakten och sjukvården beror till exempel på att det offentliga under lång tid bedrivit rovdrift på poliser och sjuksköterskor som därför flyr sina arbetsplatser.   .

DI - 2 timmar sedan

Majoritet av britterna vill stoppa brexit

Den brittiska opinionen har svängt i Brexitfrågan - med bred marginal dessutom. En ny undersökning visar att 51 procent av britterna vill stanna i EU, medan bara 41 procent vill lämna..

DI - 3 timmar sedan

Veckans aktie: Pressad nykomling lockar till köp

Medicinteknikbolaget har inte rosat aktiemarknaden under sin första tid som börsnoterat bolag. Framtida kassaflöde tillsammans med den potentiella nytändning som brukar börja lysa runt avknoppade företag gör aktien köpvärd med en kurspotential på 30 procent. .

DI - 4 timmar sedan

Plågsam utfrågning för Trumps kandidat

Matthew S Petersen är president Trumps kandidat till att bli federal domare i Washington DC. När han frågades ut under ed i kongressen av senatorn John Kennedy blev det plågsamt uppenbart att Petersen inte kunde svara på frågorna om grundläggande juridiska begrepp..

DI - 4 timmar sedan

Biltest: Alfa Romeo siktar mot toppen med Stelvio

Stelvio är uppkallad efter Italiens högsta bergspass (2 757 meter) och det råder inga tvivel om att Alfa Romeo siktar högt med modellen. För två år sedan, 2015, såldes det endast 57 351 Alfa Romeo, om tre år, 2020, ska siffran vara uppe i 400 000..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.