DI > Ekonomi

Monday, 19 March, 19:07

Liknande nyheter

Taggar: Dyrareatt , besiktiga, bilen
PrivataAffärer - 13 sep 17 kl. 10:07

Allt dyrare besiktiga bilen efter avregleringen

Det har blivit allt dyrare att besiktiga bilen på senare år, enligt statistik från Transportstyrelsen....

Skånskan - 17 maj 17 kl. 10:22

Dyrare besiktiga bilen

Sedan avregleringen av fordonsbesiktningen trädde i kraft för sex år har en kontrollbesiktning av en personbil blivit 9 procent dyrare. ERWP.fif(0)Själva besiktningsverksamheten fungerar annars i stort sett på samma sätt som tidigare.

DN - 26 apr 14 kl. 07:02

Dyrare besiktiga bilen efter avregleringen

Snittpriset för bilbesiktning av personbil ökade med 13 procent under 2013. Det visar en ny rapport från Transportstyrelsen..

Jönköpingsnytt - 15 apr 13 kl. 11:07

Nu kan du besiktiga bilen även på Ekhagen

Nu kan du besiktiga bilen även på Ekhagen. På måndagen invigde Carspect sin station i Jönköping, vilket innebär att det nu finns tre olika besiktningsaktörer i Jönköping..

YLE - 15 jun 15 kl. 04:15

Nu kan allt fler besiktiga bilen på landsbygden

Det blir allt vanligare att bilverkstäder erbjuder besiktning. I Korsnäs har Molpeborna fått betydligt närmare än tidigare sedan en verkstad öppnade besiktning. Av landets omkring 330 besiktningsstationer fungerar 9 samtidigt som bilverkstäder.

DI - 09 mar 14 kl. 10:35

Här besiktigar du bilen billigast

Avskaffandet av besiktningsmonopolet gjorde det dyrare att besiktiga bilen. Den snåle besiktigar hos lilla Clearcar eller hos gamla statliga Svensk Bilprovning.  .

DN - 13 jan 14 kl. 06:00

Dyrare och krångligare att besiktiga bilen

Sedan avregleringen av bilbesiktningsmarknaden har stationerna blivit fler, priserna högre och bilägarna förvirrade över hur de ska boka besiktningen..

BT - 29 feb 12 kl. 13:20

Enklare att besiktiga bilen

14 bilprovningar i Västra Götaland är ute till försäljning. Omregleringen öppnar upp för fler aktörer och det medför i sin tur bättre service, längre öppettider samt möjliggör för drop in-tider och bättre spridning av stationer i landet, menar skribenterna. Nu är försäljningsprocessen av Svensk Bilprovning i full gång.

Vimmerby Tidning - 02 mar 12 kl. 09:14

Vi vill göra det enklare att besiktiga bilen

Nu är försäljningsprocessen av Svensk Bilprovning i full gång. Två tredjedelar av stationerna ingår i processen vilket innebär att i Kalmar län kommer Borgholm, Kalmar, Nybro och Västervik att få nya huvudmän. Syftet är att genomföra en ansvarsfull omreglering och skapa en väl fungerande marknad som tillvaratar en fortsatt god geografisk täckning och även medför etableringar av nya fordonsbesiktningar i landet.

NT - 19 okt 17 kl. 20:00

Besiktiga bilen – och dig själv

Under torsdagen kunde de som besiktigade sin bil även kolla synen frivilligt..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Magnus Dagel: Valet är solklart – teckna inte e-handlaren

E-handlarens snabba tillväxt lär locka många när bolaget tar klivet in på börsen nästa vecka.  Men den skyhöga värderingen, massor med goodwill och lån och osäkra marginalutsikter ger ett svajigt intryck. Vi tecknar inte.

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Facebook faller ytterligare

New York-börserna handlas klart lägre när handeln nådde halvtid på måndagen. Inför Federal Reserves räntesignaler på onsdagskvällen fortsatte mycket av nyhetsflödet att ha med eventuella tullar och handelskrig att göra..

DI - 1 timme sedan

Uber avbryter test med självkörande bilar efter dödsolycka

Taxi- och samåkningsföretaget Uber avbryter sina tester med självkörande bilar i flera amerikanska städer efter en dödsolycka i delstaten Arizona där en kvinna blev påkörd och avled..

DI - 1 timme sedan

Europabörser: Tung dag för teknik och industri

Europabörserna inledde veckans handel med att tydligt sjunka på måndagen, efter en överlag negativ stämning på omvärldsbörserna..

DI - 1 timme sedan

Förvaltare om Putin: "Intressant situation för aktiemarknaden"

Vladimir Putins seger i det ryska presidentvalet har fått ett svalt mottagande på börsen. Nu vänds blickarna till vilka reformer han kan driva igenom under de kommande sex åren..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Bred nedgång på dyster handelsdag

Stockholmsbörsen backade i tidig måndagshandel för att därefter avsluta svagt. Utvecklingen var likartad på de ledande börserna i Europa. Börserna i New York inledde svagt vilket satte press på OMXS30 under eftermiddagen och fick index att stänga kring dagslägsta.

DI - 1 timme sedan

Nordenbörser: Rejäla minus i hela regionen

Norden-börserna föll tillbaka rejält på måndagen efter att omvärldsbörserna också pekat nedåt. Vinx 30-indexet, där de mest handlade aktierna i Norden ingår, var ned 1,2 procent till 936..

DI - 1 timme sedan

Astra Zeneca presenterar framgångsrik fas 3-studie

Läkemedelsbolaget Astra Zeneca presenterade på måndagen resultaten från fas 3-studien Derive som utvärderade effektiviteten och säkerheten kring Farxiga (dapagliflozin 10 mg) hos patienter med typ 2-diabetes med måttliga njurproblem. Studien nådde sina primära och sekundära effektivitetsmål..

DI - 1 timme sedan

Iskalla klädaktier fortsätter falla

Stockholmsbörsen fortsätter att ge klädbolagen kalla handen och måndagen blev ytterligare en röd dag för sektorn. Tyngst var det för MQ som rasar med 9,4 procent. .

DI - 2 timmar sedan

Mats Gabrielsson utlöser budplikt i Trention

Trentions storägare Mats Gabrielsson har på måndagen genom sitt helägda bolag B.O. Intressenter köpt ytterligare 2.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.