Mobil > Teknik

Monday, 21 May, 09:27

Mobil - 13 sep 17 kl. 08:52

Så vanliga är Android-versionernaGoogle har nu publicerat siffrorna för september månad när det gäller marknadsandelarna för de olika distributionerna av Android. Marshmallow är alltjämt störst, men Nougat växer stadigt..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Android, Nougat

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , vanligaär , Android-versionerna
IDG - 13 jan 15 kl. 16:27

Säkerhetsbugg drabbar 6 av 10 Android-användare - Google vägrar fixa felet

Det här är Android-versionerna som är drabbade..

Mobil - 07 okt 15 kl. 07:00

Så mycket har Android Lollipop växt

Senaste användarsiffrorna från Google visar att KitKat fortfarande är störst bland Android-versionerna - men Lollipop ökar..

Mobil - 04 jun 13 kl. 14:09

Så många Android körs med Jelly Bean

Varje månad släpper Google siffror över världens Android-enheter, och hur de olika versionerna av Android är fördelade över dessa. Juni-siffrorna visar att Jelly Bean (Android 4.1.

Mobil - 31 okt 13 kl. 20:48

Android 4.4 Kitkat är här

Nya Nexus 5 släpps med Android 4.4, men även Nexus 4, 7, 10 samt Google Play-versionerna av Samsung Galaxy S4 och HTC One får det nya systemet..

IDG - 13 nov 13 kl. 10:58

Android 4.4 Kitkat skickas ut till Nexus 7 och 10 idag

Nu händer det, damer och herrar. Den senaste versionen av Android börjar skickas ut till diverse enheter världen över. Först ut är wi-fi-versionerna av Nexus 7 (både 2012 och 2013) och 10..

IDG - 29 jan 15 kl. 10:23

Office för Android släppt i skarp version


Microsoft har nu släppt de skarpa versionerna av Office för Android, samt e-postklienten Outlook för IOS..

Mobil - 04 jun 13 kl. 14:09

Så många Androider körs med Jelly Bean

Varje månad släpper Google siffror över världens Android-enheter, och hur de olika versionerna av Android är fördelade över dessa. Juni-siffrorna visar att Jelly Bean (Android 4.1.

Mobil - 04 jun 13 kl. 14:09

Så stor andel Androider körs med Jelly Bean

Varje månad släpper Google siffror över världens Android-enheter, och hur de olika versionerna av Android är fördelade över dessa. Juni-siffrorna visar att Jelly Bean (Android 4.1.

Dagensanalys.se - 01 jul 16 kl. 16:00

Nu är det officiellt – Androids nya OS heter Nougat

Gott värre! Efter att ha låtit internet bestämma namnet på den nyaste versionen av det mobila operativsystemet Android, så blir det alltså Nougat. Den stora frågan är – kommer Nougatförsäljningen att öka som en följd av detta?

Dagensanalys.se - 02 feb 18 kl. 13:45

Resan mot ett digitalt hem – Så beställer du din Amazon Echo

Resan mot ett digitalt hem – Sedan den 9:e december är det möjligt att köpa Amazon Echo i massor av länder, däribland Sverige. Men det är inte bara att gå in på Amazons hemsida och beställa, det är lite trixigare än så. Däremot händer det en del andra kul grejer när du beställer grejer från Amazon och redan har en Alexa installerad hemma.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 3 minuter sedan

IOS-utvecklare går samman och bildar enad front mot Apple

Det finns många regler att förhålla sig till om man som utvecklare vill få in sina IOS-appar i Apples App Store. Men nu har en grupp utvecklare gått samman för att tillsammans försöka påverka Apple att genomföra diverse förändringar som kan underlätta livet som IOS-utvecklare..

Mobil - I förrgår: 17:11

LG G7 Thinq snart i Sverige – här är våra första intryck

Bättre ljusstyrka och högre ljud säger LG, vi har så klart provat det och telefonens andra främsta funktioner..

Mobil - I förrgår: 17:05

Honor 10 slutsåld på ett dygn i Europa

Honor har meddelat att man på mindre än ett dygn efter säljstart sålt slut på den europeiska tilldelningen av Honor 10..

Mobil - I förrgår: 15:32

Fulla specifikationer och bilder på HTC U12 Plus läcker ut

HTC U12 Plus kommer att offentliggöras den 23 maj, men till följd av att den notoriske techläckaren Evan Blass varit framme igen, så tycks allt om telefonen nu vara avslöjat..

Mobil - I förrgår: 14:17

Google Home knappar in på Amazon Echo – men finns fortfarande inte i Sverige

Intresset för så kallade AI-högtalare ökar lavinartat. Det visar färska siffror från analysfirman Strategy Analytics. Och Google Home knappar nu snabbt in på rivalen Amazon Echo..

Mobil - I förrgår: 14:11

Abonnemangen som ger mest datapott för pengarna

Mobil tipsar dig om hur du väljer mobilabonnemang för att få så mycket datapott du behöver till minsta kostnad..

Mobil - I förrgår: 12:47

Paypal köper Izettle

Den amerikanska betalningsjätten Paypal har tecknat avtal om att köpa svenska Izettle för motsvarande 19 miljarder kronor..

Mobil - I förrgår: 10:06

Googles AI-demo på I/O-konferensen kan ha varit fejkad

Google visade i samband med sin utvecklarkonferens I/O under förra veckan upp en mycket imponerande demo, där en AI-assistent ringde upp en frisör och en restaurang för att boka tid. Men nu ifrågasätts trovärdigheten i presentationen, eftersom Google avböjt att besvara frågor om detaljerna kring demon..

Mobil - 18 maj 18 kl. 09:24

HMD Global frågar konsumenterna om de vill ha Nokia X6

Häromdagen offentliggjorde HMD Global sin nya mellansegments-enhet Nokia X6, en telefon som åtminstone initialt enbart är aktuell för den kinesiska marknaden. Men i kölvattnet av all uppmärksamhet som telefonen fått, så har nu HMD Globals produktchef Juho Sarvikas valt att fråga konsumenterna om de vill se enheten på fler marknader. Detta med hjälp av en omröstning på Twitter..

Mobil - 17 maj 18 kl. 17:01

Fler mobiler får HDR-video med Netflix

Netflix har lagt till tre nya modeller till listan över telefoner som kan da del av HDR-innehåll från deras streamingtjänst..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.