Mobil > Teknik

Tuesday, 24 October, 07:52

Mobil - 13 sep 17 kl. 08:52

Så vanliga är Android-versionernaGoogle har nu publicerat siffrorna för september månad när det gäller marknadsandelarna för de olika distributionerna av Android. Marshmallow är alltjämt störst, men Nougat växer stadigt..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Android, Nougat

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , vanligaär , Android-versionerna
IDG - 13 jan 15 kl. 16:27

Säkerhetsbugg drabbar 6 av 10 Android-användare - Google vägrar fixa felet

Det här är Android-versionerna som är drabbade..

Mobil - 07 okt 15 kl. 07:00

Så mycket har Android Lollipop växt

Senaste användarsiffrorna från Google visar att KitKat fortfarande är störst bland Android-versionerna - men Lollipop ökar..

Mobil - 04 jun 13 kl. 14:09

Så många Android körs med Jelly Bean

Varje månad släpper Google siffror över världens Android-enheter, och hur de olika versionerna av Android är fördelade över dessa. Juni-siffrorna visar att Jelly Bean (Android 4.1.

Mobil - 31 okt 13 kl. 20:48

Android 4.4 Kitkat är här

Nya Nexus 5 släpps med Android 4.4, men även Nexus 4, 7, 10 samt Google Play-versionerna av Samsung Galaxy S4 och HTC One får det nya systemet..

IDG - 13 nov 13 kl. 10:58

Android 4.4 Kitkat skickas ut till Nexus 7 och 10 idag

Nu händer det, damer och herrar. Den senaste versionen av Android börjar skickas ut till diverse enheter världen över. Först ut är wi-fi-versionerna av Nexus 7 (både 2012 och 2013) och 10..

IDG - 29 jan 15 kl. 10:23

Office för Android släppt i skarp version


Microsoft har nu släppt de skarpa versionerna av Office för Android, samt e-postklienten Outlook för IOS..

Mobil - 04 jun 13 kl. 14:09

Så många Androider körs med Jelly Bean

Varje månad släpper Google siffror över världens Android-enheter, och hur de olika versionerna av Android är fördelade över dessa. Juni-siffrorna visar att Jelly Bean (Android 4.1.

Mobil - 04 jun 13 kl. 14:09

Så stor andel Androider körs med Jelly Bean

Varje månad släpper Google siffror över världens Android-enheter, och hur de olika versionerna av Android är fördelade över dessa. Juni-siffrorna visar att Jelly Bean (Android 4.1.

Dagensanalys.se - 01 jul 16 kl. 16:00

Nu är det officiellt – Androids nya OS heter Nougat

Gott värre! Efter att ha låtit internet bestämma namnet på den nyaste versionen av det mobila operativsystemet Android, så blir det alltså Nougat. Den stora frågan är – kommer Nougatförsäljningen att öka som en följd av detta?

IDG - 21 jun 13 kl. 06:00

Apple visar hur fragmenterat iOS är

Google har länge visat utvecklare hur de olika versionerna av Android är spridda bland användarna, och nu gör Apple samma sak med en liknande graf..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 17 timmar sedan

Specifikationer för Xiaomi Note 5 läckta

Dokument som lämnats in till den kinesiska telekommyndigheten Teena tycks nu ha avslöjat det mesta om Xiaomis kommande telefonmodell Note 5..

Mobil - 17 timmar sedan

Uppgifter: Google Home-enhet med skärm på gång

Enligt källor med insyn i saken ska Google ha ytterligare en ny version av sin AI-högtalare Google Home på gång, den här gången med en inbyggd skärm..

Mobil - 17 timmar sedan

Sony Xperia XZ Premium har börjat få Android 8.0

Trots rykten om en decemberuppdatering har Sony redan nu börjat rulla ut Android 8.0 Oreo till XZ Premium..

Mobil - 21 timmar sedan

Första intrycket: Kameran i Mate 10 Pro

En av flera intressanta egenskaper hos det nya flaggskeppet är kameran. Vi har börjat testa..

Mobil - 22 timmar sedan

Essential Phone kraftigt prissänkt

Android-skaparen Andy Rubins smartphone Essential Phone prissänks nu kraftigt från motsvarande 5 700 kronor till 4 070 kronor. Vad som är anledningen till prissänkningen är oklart, men sannolikt har Essential helt enkelt inte lyckat sälja så många enheter som man hade hoppats på..

Mobil - 22 timmar sedan

Flera rapporter om inbrännings-problem med Google Pixel 2 XL

Under helgen har flera nyblivna Google Pixel 2 XL-ägare vittnat i sociala medier och på forum om problem med inbränning i enheternas skärmar. Det är primärt de virtuella navigationsknapparna i skärmarnas bottenkant som tycks bränna fast. Google har nu börjat undersöka saken närmare..

Mobil - 20 okt 17 kl. 13:40

HTC U11 Plus presenteras den 2 november

HTC har med en färsk tweet mer eller mindre bekräftat att vi får se en Plus-version av flaggskeppet U11 i samband med ett lanseringsevent den 2 november..

Mobil - 20 okt 17 kl. 15:24

Test: Tåliga CAT S41 med jättebatteri

Utöver att vara en tålig telefon kan batteriet i den här förutom att driva telefonen en hel dag även ladda ytterligare en telefon..

Mobil - 20 okt 17 kl. 11:13

Apple stäms – namnet ”Animoji” anses vara varumärkes-intrång

En amerikansk man har stämt Apple för varumärkesintrång. Mannen hävdar nämligen att han äger rätten till namnet ”Animoji”, det vill säga det namn som Apple valt för den teknologi med animerade emoji-symboler som man offentliggjorde i samband med presentationen av flaggskeppet Iphone X..

Mobil - 20 okt 17 kl. 11:38

“Apple kan strypa Iphone 8-produktionen”

Med en vecka kvar innan Iphone X kan förbeställas kommer uppgifter om att Apple kraftigt drar ner produktionen av Iphone 8 och Iphone 8 Plus..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.