VA > Ekonomi

Saturday, 17 February, 20:34

VA - 13 sep 17 kl. 08:58

Trump vann plöstligt en stor seger inattDet har varit många turer kring Donald Trumps omdiskuterade inreseförbud för flyktingar från flera länder. Den första versionen av förbudet föll, och den andra ”urvattnade” (som Trump har kallat den för) versionen blockerades direkt av flera distriktsdomare. Trump och Vita huset tog fallet till....
Läs mer på VA
Läs mer om:
Donald Trumps, Trump, Vita

Dela artikeln

107 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trumpvann , plöstligten , stor, seger, inatt
Sydsvenskan - 09 nov 16 kl. 05:08

Trump mycket nära seger

Efter segrar i stora stater som Pennsylvania, Florida och Ohio, och ledning i rösträkningen i flera återstående jämna stater, lutar det nu starkt åt en sensationell seger för Donald Trump i USA:s presidentval. Efter segern i Pennsylvania, enligt nyhetsb.

GöteborgsPosten - 09 nov 16 kl. 07:48

Trump mycket nära seger

Efter segrar i stora stater som Pennsylvania, Florida och Ohio, och ledning i rösträkningen i flera återstående jämna stater, lutar det nu starkt åt en sensationell seger för Donald Trump i USA:s presidentval..

Helsingborgs Dagblad - 09 nov 16 kl. 05:08

Trump mycket nära seger

Efter segrar i stora stater som Pennsylvania, Florida och Ohio, och ledning i rösträkningen i flera återstående jämna stater, lutar det nu starkt åt en sensationell seger för Donald Trump i USA:s presidentval. Efter segern i Pennsylvania, enligt nyhetsb.

UNT - 09 nov 16 kl. 07:47

Trump mycket nära seger

Efter segrar i stora stater som Pennsylvania, Florida och Ohio, och ledning i rösträkningen i flera återstående jämna stater, lutar det nu starkt åt en sensationell seger för Donald Trump i USA:s presidentval..

DN - 30 nov 15 kl. 07:05

Stukad Donald Trump fortfarande i stor ledning


Stödet för Donald Trump faller kraftigt, enligt en ny mätning. Uttalanden om muslimer och flyktingar efter Parisattackerna kan spela in, men Trump leder fortfarande stort bland de republikanska presidentkandidaterna..

SvD - 09 jun 16 kl. 17:10

Wallström oroas av Trump: "Anledning till stor oro"

Möjligheten att näste amerikanske president heter Donald Trump oroar utrikesminister Margot Wallström. – Ju mer man hör av Donald Trump, desto mer orolig kan man bli, säger hon till TT..

UNT - 27 apr 16 kl. 17:54

Trump och Clinton mot seger

Helt klart är det inte, men med de senaste primärvalsegrarna står Donald Trump och Hillary Clinton på tröskeln till att bli presidentkandidater..

Affärsvärlden - 09 nov 16 kl. 06:33

Donald Trump går mot seger i presidentvalet

Hillary Clinton, Demokraternas kandidat, har vunnit delstaten Nevada enligt AP. Donald Trump, Republikanernas kandidat, har enligt Fox News utropats till segrare i Wisconsin, medan andra tv-bolag ser det som för tidigt att bestämma vinnare..

Nerikes Allehanda - 09 nov 16 kl. 08:05

Valet inne i slutskedet – Trump går mot seger

Resultaten i de sista staterna presenteras nu, och mycket talar för att Donald Trump kommer att bli USA:s näste president..

DN - 18 aug 17 kl. 19:33

Michael Winiarski: Trump har till stor del Bannon att tacka för sin valseger

Tre frågor till DN:s utrikeskommentator Mickael Winiarski efter att Donald Trump bytt ut sin chefstrateg Steve Bannon..

Fler nyheter från VA

VA - 6 timmar sedan

Fintech-drottningen: Det här är gammelbankernas bästa chans att överleva finansracet som väntar

"De sitter med uråldriga system som är lappade och lagade i 40 år..." .

VA - Igår: 12:49

Så byggde han ett miljardbolag av sin digitala vårdcentral

Den tidigare hypokondrikern tillika VA:s Supertalang Johannes Schildt hävdar att 9 av 10 ärenden inom primärvården lika gärna skötas via videosamtal.  Idag är hans digitala tjänst Kry, som möjliggör läkarbesök via mobilen, verksam i Sverige, Norge och Spanien med sikte på hela Europa. De har 100....

VA - Igår: 15:13

Experten: så skapar du engagerade medarbetare

I veckans avsnitt av podden "Min bästa idé" träffar vi organisationsexperten Niklas Delmar. .

VA - Igår: 14:47

Topp 10: Hetaste aktierna i hela Norden

Här är bolagen att satsa dina pengar i vinterkylan. .

VA - Igår: 14:39

Så ska Bergslagen bli nya Kongo – regeringen kartlägger värdefulla metaller i jakten på ”vår tids olja”

Sverige har unika tillgångar i berggrunden. Den slutsatsen drar närings- och innovationsminister Mikael Damberg efter att myndigheten Sveriges geologiska undersökning, SGU, har analyserat tillgången på metaller som kan användas för att exempelvis tillverka mobiltelefoner och batterier för elbilar. Regeringen öronmärker även 10 miljoner kronor för att djupstudera Bergslagen.

VA - Igår: 11:43

Tech-pionjärer bekämpar det man själva har skapat i mångmiljondollarkampanjen ”The Truth About Tech”

En grupp Facebook- och Google-pionjärer är mäkta bekymrade över vad man själva har skapat. Som direkt effekt har man etablerat Center for humane technology. Målet är bland annat att göra världen vaksam på vad smarta telefoner och plattor gör med våra barns hjärnor och de inskränka techjättarnas enorma makt.

VA - Igår: 11:38

Lista: Världens 20 mäktigaste kvinnor just nu

Veckans Affärers lista Näringslivets mäktigaste kvinnor firar 20 år den 7 mars 2018. Här är Forbes Magazines lista över världens 20 mäktigaste kvinnor år 2017. .

VA - Igår: 10:43

VA passerar milstolpe – Här är näringslivets mäktigaste kvinnor under två decennier

Veckans Affärers lista Näringslivets mäktigaste kvinnor firar 20 år den 7 mars 2018. Här är listan över de kvinnor som varje år toppat rankingen sedan starten 1999. .

VA - Igår: 09:26

Efter Kinapaketen – Postnords nya avgift slår hårt mot alla paket utanför EU

Nya avgifter på paket från länder utanför Europa kommer införas i vår. .

VA - Igår: 00:01

Leif GW om miljonmissen, bitcoin och favoritaktien just nu

"Att lösa ett spaningsmord är tio gånger svårare än att hitta ett bra företag" .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.