DI > Ekonomi

Wednesday, 24 January, 10:47

DI - 13 sep 17 kl. 09:28

Nordea tror på nytt försäljningsmål för AutolivNordea tror att Autoliv kommer att avisera ett nytt försäljningsmål för 2021 vid torsdagens kapitalmarknadsdag, och att detta kommer att läggas på 14 miljarder dollar exklusive förvärv, med begränsat bidrag från underliggande bilproduktion..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Autoliv

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordea, tror, nytt, försäljningsmålför , Autoliv
DI - 19 nov 14 kl. 08:25

Astrazeneca: Barclays tror inte bolaget når försäljningsmål

Barclays spår att Astrazeneca inte kommer att nå sitt försäljningsmål vid 2017, som innebär att försäljningen ska ligga på samma nivå som 2013 då den var 25,7 miljarder dollar. Även vid en fullständig framgång i portföljen tror analyshuset att läkemedelsbolaget missar målet med 2 miljarder dollar..

Västerbottens Folkblad - 05 sep 14 kl. 06:00

Löven nära försäljningsmål

Målsättningen är 2100 sålda säsongskort. Drygt 1900 har sålts och Björklövens vd, Fredric Åkerblom, tror att man skall lyckas med målsättningen. Intresset för Björklöven är på topp och klubbens vd Fredric Åkerblom tror att klubben kommer att nå målsättningen på 2100 sålda säsongskort för säsongen 2014-2015.

YA - 23 jun 14 kl. 20:00

Nytt projekt för ung företagsamhet

Foto: Sprisse Nilsson
Från trädgårdsskötsel till fotbollscamp. I sommar får nio ungdomar från Skurup chansen att vässa sin entreprenöranda i ett nytt projekt för att uppmuntra ungas företagande.
– Entreprenörskap är inte lika med att starta eget.

Kristianstadsbladet - 17 sep 13 kl. 07:00

"Jag var oerhört trött på musik och musiker"

Foto: Howard Barlow
När skotten Alan McGee insåg att han inte var tillräckligt talangfull för att bli rockstjärna bestämde han sig för att se till att andra blev det. I?dag har han ett cv som få andra inom musikbranschen, och är mannen bakom artister som The Jesus And Mary Chain och Oasis.

YLE - 10 sep 13 kl. 04:32

"Bygg inte budgeten på tomtpengar"

Försäljningen av kommunala tomter går trögt i Västnyland, utom i Hangö där staden når sina försäljningsmål trots hög arbetslöshet och utflyttning. Ingås kommundirektör Jarl Boström anser att pengar från tomtförsäljning inte är något kommunen ska ta för givet. Yle Västnyland ringde runt till kommunerna i regionen och frågade hur det går med tomtförsäljningen.

BT - 21 jan 14 kl. 16:17

Nya Nokia med nätverk i fokus

På torsdag presenterar Nokia sin rapport för det fjärde kvartalet 2013. På många sätt är det ett nytt bolag som investerarna har att ta ställning till. - Aktiemarknaden har dragit slutsatsen att Microsoft-affären är i hamn, även om den formellt inte är slutförd.

YLE - 01 okt 16 kl. 15:54

EU ratificerar klimatavtalet – lång väg kvar innan målen uppnås

Parisavtalets målsättningar är fortfarande avlägsna. Finland ser ut att lägga käppar i hjulen för klimatförhandlingarna. Under den senaste månaden har flera stora länder ratificerat klimatavtalet som gjordes upp i Paris i december.

Kristianstadsbladet - 27 mar 14 kl. 07:19

Starkt kvartal väntas från H&M

I dag släpper klädjätten Hennes & Mauritz sin rapport för årets första kvartal. Marknaden inväntar bruttomarginalen och signaler kring det pågående kvartalets försäljning.
Analytiker tror på ett bra kvartal för världens näst största klädbolag.

Trelleborgs Allehanda - 27 mar 14 kl. 07:19

Starkt kvartal väntas från H&M

I dag släpper klädjätten Hennes & Mauritz sin rapport för årets första kvartal. Marknaden inväntar bruttomarginalen och signaler kring det pågående kvartalets försäljning.
Analytiker tror på ett bra kvartal för världens näst största klädbolag.

Opinionen.se - 27 mar 14 kl. 07:24

Starkt kvartal väntas från H&M


I dag släpper klädjätten Hennes & Mauritz sin rapport för årets första kvartal. Marknaden inväntar bruttomarginalen och signaler kring det pågående kvartalets försäljning. Analytiker tror på ett bra kvartal för världens näst största klädbolag.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Di:s experter: Tio bolag du ska hålla extra koll på i rapportfloden

Behåller H&M sin utdelning trots försäljningsraset? Och kommer slumrande bjässen Telia bjuda aktieägarna på ännu en besvikelse?  Di:s experter synar tio tunga bolag inför boksluten.

DI - 15 minuter sedan

Volkswagen ser efterfrågan på ellastbilar

Tyska Volkswagen ser ett behov av eldrivna lastbilar för användning i stadsområden, för så kallade "last mile"-leveranser, den sista biten av en transportsträcka..

DI - 15 minuter sedan

Carnegie sänker JM

Carnegie sänker riktkursen på JM till 210 kronor (220), upprepar behåll - BN.

DI - 15 minuter sedan

Skingsley: Kan agera före ECB

Riksbanken har uppnått det de avsett att göra vad gäller inflationen, och det är rimligt att de kan agera före ECB med att höja räntan. Det sade vice riksbankschef Cecilia Skingsley i en intervju under Davos-mötet enligt Bloomberg News..

DI - 45 minuter sedan

Electrolux stiger efter tullbesked

Electrolux stiger som mest 1,9 procent på onsdagen då det visat sig att vitvarutillverkaren antagligen inte kommer påverkas av USA:s nya tullar på import av tvättmaskiner..

DI - 45 minuter sedan

EMU-KPI steg i januari

Ett snabbestimat över euroområdets kombinerade inköpschefsindex (Composite PMI) steg till 58,6 i januari, jämfört med 58,1 föregående månad. .

DI - 45 minuter sedan

Polens arbetslöshet ökar

Polens arbetslöshet ökade som väntat till 6,6 procent i december (6,5..

DI - 45 minuter sedan

Europabörserna viker nedåt

Europabörserna har inlett med mestadels försiktiga nedgångar på onsdagen. .

DI - 30 minuter sedan

Gita Nabavi föreslås leda Fi

Gita Nabavi föreslås till partiledare, vid sidan av Gudrun Schyman, för Feministiskt initiativ. Hon tror att Fi har goda chanser att ta steget in i riksdagen i valet i höst. "Jag ser chanserna som väldigt stora", säger Gita Nabavi till TT..

DI - 45 minuter sedan

Japans avvaktar med bitcointerminer

Japans finansiella tillsynsmyndighet har inte bråttom med att möjliggöra för listning av bitcointerminer, enligt en tjänsteman vid myndigheten som Bloomberg News pratat med. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.