DI > Ekonomi

Saturday, 22 September, 21:33

DI - 13 sep 17 kl. 09:28

Nordea tror på nytt försäljningsmål för AutolivNordea tror att Autoliv kommer att avisera ett nytt försäljningsmål för 2021 vid torsdagens kapitalmarknadsdag, och att detta kommer att läggas på 14 miljarder dollar exklusive förvärv, med begränsat bidrag från underliggande bilproduktion..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Autoliv

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordea, tror, nytt, försäljningsmålför , Autoliv
DI - 08 jun 18 kl. 09:07

Gucci sätter nytt försäljningsmål

Keringägda lyxbolaget Gucci siktar på att nå en försäljning på 10 miljarder euro i kampen mot konkurrenten Louis Vuitton..

DI - 19 nov 14 kl. 08:25

Astrazeneca: Barclays tror inte bolaget når försäljningsmål

Barclays spår att Astrazeneca inte kommer att nå sitt försäljningsmål vid 2017, som innebär att försäljningen ska ligga på samma nivå som 2013 då den var 25,7 miljarder dollar. Även vid en fullständig framgång i portföljen tror analyshuset att läkemedelsbolaget missar målet med 2 miljarder dollar..

Västerbottens Folkblad - 05 sep 14 kl. 06:00

Löven nära försäljningsmål

Målsättningen är 2100 sålda säsongskort. Drygt 1900 har sålts och Björklövens vd, Fredric Åkerblom, tror att man skall lyckas med målsättningen. Intresset för Björklöven är på topp och klubbens vd Fredric Åkerblom tror att klubben kommer att nå målsättningen på 2100 sålda säsongskort för säsongen 2014-2015.

YA - 23 jun 14 kl. 20:00

Nytt projekt för ung företagsamhet

Foto: Sprisse Nilsson
Från trädgårdsskötsel till fotbollscamp. I sommar får nio ungdomar från Skurup chansen att vässa sin entreprenöranda i ett nytt projekt för att uppmuntra ungas företagande.
– Entreprenörskap är inte lika med att starta eget.

Kristianstadsbladet - 17 sep 13 kl. 07:00

"Jag var oerhört trött på musik och musiker"

Foto: Howard Barlow
När skotten Alan McGee insåg att han inte var tillräckligt talangfull för att bli rockstjärna bestämde han sig för att se till att andra blev det. I?dag har han ett cv som få andra inom musikbranschen, och är mannen bakom artister som The Jesus And Mary Chain och Oasis.

YLE - 10 sep 13 kl. 04:32

"Bygg inte budgeten på tomtpengar"

Försäljningen av kommunala tomter går trögt i Västnyland, utom i Hangö där staden når sina försäljningsmål trots hög arbetslöshet och utflyttning. Ingås kommundirektör Jarl Boström anser att pengar från tomtförsäljning inte är något kommunen ska ta för givet. Yle Västnyland ringde runt till kommunerna i regionen och frågade hur det går med tomtförsäljningen.

BT - 21 jan 14 kl. 16:17

Nya Nokia med nätverk i fokus

På torsdag presenterar Nokia sin rapport för det fjärde kvartalet 2013. På många sätt är det ett nytt bolag som investerarna har att ta ställning till. - Aktiemarknaden har dragit slutsatsen att Microsoft-affären är i hamn, även om den formellt inte är slutförd.

YLE - 01 okt 16 kl. 15:54

EU ratificerar klimatavtalet – lång väg kvar innan målen uppnås

Parisavtalets målsättningar är fortfarande avlägsna. Finland ser ut att lägga käppar i hjulen för klimatförhandlingarna. Under den senaste månaden har flera stora länder ratificerat klimatavtalet som gjordes upp i Paris i december.

Dagens PS - 11 maj 18 kl. 10:36

Mäklare spår fortsatt rea på bomarknaden

Gå du i köptankar? Grattis – guldläget väntas bestå. Enligt nya siffror från Booli, som Di refererar till, såldes 24 procent av alla bostäder i hela landet under utgångspris mellan januari och maj i år, vilket kan jämföras med 14 procent av bostäderna som var till salu de två föregående åren.

Kristianstadsbladet - 27 mar 14 kl. 07:19

Starkt kvartal väntas från H&M

I dag släpper klädjätten Hennes & Mauritz sin rapport för årets första kvartal. Marknaden inväntar bruttomarginalen och signaler kring det pågående kvartalets försäljning.
Analytiker tror på ett bra kvartal för världens näst största klädbolag.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Siklöja på kritisk nivå – Kalixlöjrommen hotas

Siklöjebeståndet i Bottenviken ligger på en mycket låg nivå. Forskare föreslår därför att fisket minskar kraftigt. Det kan hota den åtråvärda Kalixlöjrommen.

DI - 30 minuter sedan

Ford går med på att vittna om Kavanaugh

Kvinnan som anklagar den tilltänkte HD-domaren Brett Kavanaugh för sexuella övergrepp går med på att vittna i senaten. Beskedet kommer efter en hård dragkamp mellan senatens justitieutskott och kvinnans advokater..

DI - 30 minuter sedan

Den gamle och Medelhavet – Jan Gradvall simmar till Albanien

Flera kilometer på öppet hav, simmandes mellan två länder. Jan Gradvall utmanar sig själv – och får ­uppleva bland det största i livet hittills..

DI - 1 timme sedan

Comcast bjuder över Fox i slaget om Sky

Den dramatiska auktionen om tv-jätten Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen om Sky och trumfar därmed Fox. Det skriver CNBC..

DI - 1 timme sedan

Miljardaffären är klar – Comcast bjuder över Fox

Den dramatiska auktionen om Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen och köper därmed tv-jätten Sky, det skriver CNBC..

DI - 1 timme sedan

Miljardaffären uppges vara klar – Comcast bjuder över Fox

Den dramatiska auktionen om Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen, det skriver CNBC..

DI - 1 timme sedan

Feltryckt frimärke sålt för 300 000 kronor

Ett ovanligt exemplar av Sveriges första frimärke har sålts på auktion i helgen. Frimärket 3 Skilling Banco gick under klubban för 29..000 euro, nästan 300 000 kronor..

DI - 2 timmar sedan

Sociala medier gör hästjobb för hennes ridmärke

Med sociala medier som främsta marknadsföringskanal är ridmodeföretaget Equestrian Stockholm efter tre år världens snabbast växande ridvarumärke på Instagram. I augusti nominerades grundaren Johanna Ingelsson till Årets unga entreprenör..

DI - 2 timmar sedan

Manusförfattaren blev deckarstjärna

Stefan Ahnhem är manusförfattaren som blev framgångsrik deckarförfattare. Nu släpps hans fjärde bok, Motiv X. ”Jag tror att vi manusförfattare är duktiga på att driva på handlingen och skapa bladvändare”, säger han.

DI - 2 timmar sedan

Tusentals demonstrerade i Moskva mot höjd pensionsålder

En demonstration mot regeringens impopulära lagförslag om höjd pensionsålder samlade cirka 3.000 människor i Moskva på lördagen. Deltagarna marscherade fram med bildplakat på höga ryska politiker, däribland premiärminister Dmitrij Medvedev, och budskap som "Folkfiende" samt "Skam"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.