DI > Ekonomi

Tuesday, 24 October, 07:56

DI - 13 sep 17 kl. 09:28

Nordea tror på nytt försäljningsmål för AutolivNordea tror att Autoliv kommer att avisera ett nytt försäljningsmål för 2021 vid torsdagens kapitalmarknadsdag, och att detta kommer att läggas på 14 miljarder dollar exklusive förvärv, med begränsat bidrag från underliggande bilproduktion..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Autoliv

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordea, tror, nytt, försäljningsmålför , Autoliv
DI - 19 nov 14 kl. 08:25

Astrazeneca: Barclays tror inte bolaget når försäljningsmål

Barclays spår att Astrazeneca inte kommer att nå sitt försäljningsmål vid 2017, som innebär att försäljningen ska ligga på samma nivå som 2013 då den var 25,7 miljarder dollar. Även vid en fullständig framgång i portföljen tror analyshuset att läkemedelsbolaget missar målet med 2 miljarder dollar..

Västerbottens Folkblad - 05 sep 14 kl. 06:00

Löven nära försäljningsmål

Målsättningen är 2100 sålda säsongskort. Drygt 1900 har sålts och Björklövens vd, Fredric Åkerblom, tror att man skall lyckas med målsättningen. Intresset för Björklöven är på topp och klubbens vd Fredric Åkerblom tror att klubben kommer att nå målsättningen på 2100 sålda säsongskort för säsongen 2014-2015.

YA - 23 jun 14 kl. 20:00

Nytt projekt för ung företagsamhet

Foto: Sprisse Nilsson
Från trädgårdsskötsel till fotbollscamp. I sommar får nio ungdomar från Skurup chansen att vässa sin entreprenöranda i ett nytt projekt för att uppmuntra ungas företagande.
– Entreprenörskap är inte lika med att starta eget.

Kristianstadsbladet - 17 sep 13 kl. 07:00

"Jag var oerhört trött på musik och musiker"

Foto: Howard Barlow
När skotten Alan McGee insåg att han inte var tillräckligt talangfull för att bli rockstjärna bestämde han sig för att se till att andra blev det. I?dag har han ett cv som få andra inom musikbranschen, och är mannen bakom artister som The Jesus And Mary Chain och Oasis.

YLE - 10 sep 13 kl. 04:32

"Bygg inte budgeten på tomtpengar"

Försäljningen av kommunala tomter går trögt i Västnyland, utom i Hangö där staden når sina försäljningsmål trots hög arbetslöshet och utflyttning. Ingås kommundirektör Jarl Boström anser att pengar från tomtförsäljning inte är något kommunen ska ta för givet. Yle Västnyland ringde runt till kommunerna i regionen och frågade hur det går med tomtförsäljningen.

BT - 21 jan 14 kl. 16:17

Nya Nokia med nätverk i fokus

På torsdag presenterar Nokia sin rapport för det fjärde kvartalet 2013. På många sätt är det ett nytt bolag som investerarna har att ta ställning till. - Aktiemarknaden har dragit slutsatsen att Microsoft-affären är i hamn, även om den formellt inte är slutförd.

YLE - 01 okt 16 kl. 15:54

EU ratificerar klimatavtalet – lång väg kvar innan målen uppnås

Parisavtalets målsättningar är fortfarande avlägsna. Finland ser ut att lägga käppar i hjulen för klimatförhandlingarna. Under den senaste månaden har flera stora länder ratificerat klimatavtalet som gjordes upp i Paris i december.

Kristianstadsbladet - 27 mar 14 kl. 07:19

Starkt kvartal väntas från H&M

I dag släpper klädjätten Hennes & Mauritz sin rapport för årets första kvartal. Marknaden inväntar bruttomarginalen och signaler kring det pågående kvartalets försäljning.
Analytiker tror på ett bra kvartal för världens näst största klädbolag.

Trelleborgs Allehanda - 27 mar 14 kl. 07:19

Starkt kvartal väntas från H&M

I dag släpper klädjätten Hennes & Mauritz sin rapport för årets första kvartal. Marknaden inväntar bruttomarginalen och signaler kring det pågående kvartalets försäljning.
Analytiker tror på ett bra kvartal för världens näst största klädbolag.

Opinionen.se - 27 mar 14 kl. 07:24

Starkt kvartal väntas från H&M


I dag släpper klädjätten Hennes & Mauritz sin rapport för årets första kvartal. Marknaden inväntar bruttomarginalen och signaler kring det pågående kvartalets försäljning. Analytiker tror på ett bra kvartal för världens näst största klädbolag.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Bonavas kvartal över förväntan

Bostadsutvecklaren Bonava gjorde ett bättre tredje kvartal än väntat. Vd:n Joachim Hallengren lyfter fram en stark efterfrågan på bolagets bostäder från såväl konsumenter som investerare..

DI - 5 minuter sedan

Bolidens rapport en besvikelse

Gruv- och smältverksbolaget Bolidens resultat före skatt blev 1.790 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017.  .

DI - 15 minuter sedan

Kopparpriset fortsätter uppåt, tror Goldman Sachs

Den senaste tidens kraftiga uppgång av kopparpriset är fundamentalt motiverat och inte i första hand spekulationsdrivet.  .

DI - 15 minuter sedan

Stark rapport från Saab

Försvarskoncernen Saabs rörelseresultat exklusive engångsposter blev 388 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017..

DI - 15 minuter sedan

Bonava minskar omsättning och rörelseresultat

Bostadsutvecklaren Bonava redovisar minskar omsättning under tredje kvartalet 2017 jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar minskat rörelseresultat..

DI - 30 minuter sedan

Alm Equity: Byggstarter kommer att skjutas upp

Nu väntar tuffare tider för bostadsproducenter och tiotusentals planerade bostäder kan komma att skjutas på framtiden. Det säger Alm Equitys vd Joakim Alm till Svenska Dagbladet Näringsliv..

DI - 30 minuter sedan

Aker BP köper konkurrent i oljebranschen

Det norska oljebolaget Aker BP köper Hess Norge för 2,0 miljarder dollar som betalas i kontanter. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Enea ökar omsättning och ökar rörelseresultat

Enea redovisar ökar omsättning under tredje kvartalet 2017 jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre rörelseresultat..

DI - 30 minuter sedan

BASF redovisar högre vinst och omsättning än väntat

Tyska kemijätten BASF har släppt en starkare rapport än väntat under morgonen.  .

DI - 45 minuter sedan

Volvo Cars köper konkursboet Garantibil

Volvo Cars har genom ett av sina dotterbolag köpt upp den konkursade bilsajten Garantibil, skriver Breakit.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.