DI > Ekonomi

Sunday, 27 May, 13:45

DI - 13 sep 17 kl. 09:28

Nordea tror på nytt försäljningsmål för AutolivNordea tror att Autoliv kommer att avisera ett nytt försäljningsmål för 2021 vid torsdagens kapitalmarknadsdag, och att detta kommer att läggas på 14 miljarder dollar exklusive förvärv, med begränsat bidrag från underliggande bilproduktion..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Autoliv

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordea, tror, nytt, försäljningsmålför , Autoliv
DI - 19 nov 14 kl. 08:25

Astrazeneca: Barclays tror inte bolaget når försäljningsmål

Barclays spår att Astrazeneca inte kommer att nå sitt försäljningsmål vid 2017, som innebär att försäljningen ska ligga på samma nivå som 2013 då den var 25,7 miljarder dollar. Även vid en fullständig framgång i portföljen tror analyshuset att läkemedelsbolaget missar målet med 2 miljarder dollar..

Västerbottens Folkblad - 05 sep 14 kl. 06:00

Löven nära försäljningsmål

Målsättningen är 2100 sålda säsongskort. Drygt 1900 har sålts och Björklövens vd, Fredric Åkerblom, tror att man skall lyckas med målsättningen. Intresset för Björklöven är på topp och klubbens vd Fredric Åkerblom tror att klubben kommer att nå målsättningen på 2100 sålda säsongskort för säsongen 2014-2015.

YA - 23 jun 14 kl. 20:00

Nytt projekt för ung företagsamhet

Foto: Sprisse Nilsson
Från trädgårdsskötsel till fotbollscamp. I sommar får nio ungdomar från Skurup chansen att vässa sin entreprenöranda i ett nytt projekt för att uppmuntra ungas företagande.
– Entreprenörskap är inte lika med att starta eget.

Kristianstadsbladet - 17 sep 13 kl. 07:00

"Jag var oerhört trött på musik och musiker"

Foto: Howard Barlow
När skotten Alan McGee insåg att han inte var tillräckligt talangfull för att bli rockstjärna bestämde han sig för att se till att andra blev det. I?dag har han ett cv som få andra inom musikbranschen, och är mannen bakom artister som The Jesus And Mary Chain och Oasis.

YLE - 10 sep 13 kl. 04:32

"Bygg inte budgeten på tomtpengar"

Försäljningen av kommunala tomter går trögt i Västnyland, utom i Hangö där staden når sina försäljningsmål trots hög arbetslöshet och utflyttning. Ingås kommundirektör Jarl Boström anser att pengar från tomtförsäljning inte är något kommunen ska ta för givet. Yle Västnyland ringde runt till kommunerna i regionen och frågade hur det går med tomtförsäljningen.

BT - 21 jan 14 kl. 16:17

Nya Nokia med nätverk i fokus

På torsdag presenterar Nokia sin rapport för det fjärde kvartalet 2013. På många sätt är det ett nytt bolag som investerarna har att ta ställning till. - Aktiemarknaden har dragit slutsatsen att Microsoft-affären är i hamn, även om den formellt inte är slutförd.

YLE - 01 okt 16 kl. 15:54

EU ratificerar klimatavtalet – lång väg kvar innan målen uppnås

Parisavtalets målsättningar är fortfarande avlägsna. Finland ser ut att lägga käppar i hjulen för klimatförhandlingarna. Under den senaste månaden har flera stora länder ratificerat klimatavtalet som gjordes upp i Paris i december.

Dagens PS - 11 maj 18 kl. 10:36

Mäklare spår fortsatt rea på bomarknaden

Gå du i köptankar? Grattis – guldläget väntas bestå. Enligt nya siffror från Booli, som Di refererar till, såldes 24 procent av alla bostäder i hela landet under utgångspris mellan januari och maj i år, vilket kan jämföras med 14 procent av bostäderna som var till salu de två föregående åren.

Kristianstadsbladet - 27 mar 14 kl. 07:19

Starkt kvartal väntas från H&M

I dag släpper klädjätten Hennes & Mauritz sin rapport för årets första kvartal. Marknaden inväntar bruttomarginalen och signaler kring det pågående kvartalets försäljning.
Analytiker tror på ett bra kvartal för världens näst största klädbolag.

Trelleborgs Allehanda - 27 mar 14 kl. 07:19

Starkt kvartal väntas från H&M

I dag släpper klädjätten Hennes & Mauritz sin rapport för årets första kvartal. Marknaden inväntar bruttomarginalen och signaler kring det pågående kvartalets försäljning.
Analytiker tror på ett bra kvartal för världens näst största klädbolag.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Magnus Dagel: Ta rygg på vd:n – köp nedpressade byggjätten

Hög direktavkastning, stark balansräkning, stor förbättringspotential i byggverksamheten tillsammans med en ny hungrig vd gör byggaktien spännande. Vi ställer oss på köpsidan..

DI - 1 timme sedan

Miljöpartiet vill ha sänkt arbetstid

Miljöpartiets kongress har nu beslutat vilka sex frågor som ska vara prioriterade i valmanifestet. En av dem är att partiet vill sänka normalarbetstiden och öka människors möjligheter att påverka sin arbetstid. Att sänka normalarbetstiden stod inte med i partistyrelsens förslag..

DI - 1 timme sedan

Nya siffror: Rejält produktionslyft i Kinas industri

Kinas industriproduktion tog ett skutt uppåt i april. Produktionen steg 21,9 procent i april jämfört med samma period förra året..

DI - 1 timme sedan

Ryska soldater dödade i Syrien

Fyra ryska soldater har dödats i en attack mot en syrisk militärbas i provinsen Dayr al-Zawr i Syrien, uppger ryska försvarsdepartementet. Ytterligare fem ryska soldater ska ha skadats vid attacken..

DI - 1 timme sedan

Så femfaldigade industri-duon omsättningen

När hans tjänst förändrades tröttnade Michael Lyckhagen och sa upp sig för att starta eget. Sex år senare omsätter LN Industrimontage 26 miljoner kronor. ”Man måste jaga kunder och träffa folk, annars får man inget”, säger Michael Lyckhagen..

DI - 1 timme sedan

ZTE på agendan när Trump-administration reser till Kina

Trump-administrationen har bett kongressen att inte underminera kommande handelssamtal med Kina genom att blockera förslaget att lätta på sanktioner på ZTE. Det rapporterar Wall Street Journal..

DI - 2 timmar sedan

Oljeoro kan slå hårt mot semesterbilister

Bensinpriserna har den senaste veckan nått rekordnivåer på i en del fall över 16 kronor litern. Inför kommande sommarsemestrar kan de stiga ytterligare..

DI - 2 timmar sedan

Geely tror på starkt år – kan höja prognos

Biltillverkaren Geely kan komma att höja försäljningsprognosen för helåret, mot bakgrund av förbättrade bilförsäljningssiffror och att försäljningen av bilmodellen Lynk & Co kan öka efter kapacitetsförbättringar..

DI - 2 timmar sedan

Köper Chalmersknutna bolaget – ska växa inom heta trendtekniken

Telematikföretaget Vehco, som sysslar med flotthantering, köptes i veckan av kommunikationsföretaget Addsecure Group. Med ny finansiell styrka är tanken att tillväxttakten ska skruvas upp. .

DI - 3 timmar sedan

Smarta bilar nya måltavlan för hackare

Internet tog tidigt plats i bilen och med uppkopplad teknik i allt fler prylar ökar möjligheterna. Bilen kan se runt hörn, varna för halka eller ta emot beställda varor i bagaget. Men tekniken öppnar också för hackare och ­säkerhetsriskerna ger branschen frossa.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.