DI > Ekonomi

Saturday, 22 September, 21:12

DI - 13 sep 17 kl. 08:46

Di TV lyfter fram politikEkonomistudion är Di TV:s nya program som ska röra sig i skärningspunkten mellan politik och ekonomi. I det första avsnittet, med premiär på onsdagen, avhandlas bland annat Prosperas inflationssiffror, tillväxten och Ulf Kristerssons möjligheter att vända moderaternas opinionsläge..
Läs mer på DI
Läs mer om:
TV, Di TV, Prosperas, Ulf Kristerssons

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Di TV lyfterfram , politik
YLE - 26 sep 12 kl. 16:49

Unga gillar politik men misstror medmänniskor

Unga intresserar sig allt mer för politik - särskilt de som hemma aktivt har diskuterat politik. Men överraskande nog säger sig många av de här unga komma från hem med svag ekonomi, skriver Sami Myllyniemi i årets ungdomsbarometer. De unga är mindre nöjda med livet i allmänhet och sina människorelationer, men mer nöjda mer sin ekonomi och fritid.

BT - 31 maj 14 kl. 21:07

Miljöpartiet lyfter upp jämställdhet

Feminism ska väga lika tungt i Miljöpartiets valmanifest som klimat och miljö, skola och nya jobb. Det beslutade partiets kongress i dag, efter påtryckningar från Grön Ungdom. Jämställdhetsfrågor lyfte under valrörelsen till EU-valet.

BT - 07 dec 14 kl. 07:59

"Vi tar ansvar för vår politik och våra väljare"

Kommunalråd Annette Carlson (M) är beredd att ta över ansvaret för Borås tillsammans med allianskollegorna. På måndag presenterar de sin budget. Precis som i riksdagen kan Sverigedemokraterna avgöra hur det går i Borås.

Skånskan - 22 mar 18 kl. 14:00

Centerpartiet lyfter fram nytt toppnamn

ystad Kommunstyrelsens förste vice ordförande Eva Bramsvik Håkansson lämnar sin plats i toppen. Hon finns nu på fjärde plats på Centerpartiets kommunlista.
– Jag blir kvar i politiken men jag vill få mer tid för familjen, säger hon.

Alliansfritt Sverige - 08 dec 11 kl. 07:00

Brist på utvärdering av Alliansens politik

UTVÄRDERAT. Högerns politik skulle vara hård, men den skulle fungera - det var dealen. Så fungerade regeringens politik?

YLE - 26 sep 12 kl. 16:53

Politik populärare bland unga

Unga intresserar sig allt mer för politik - särskilt de som hemma aktivt har diskuterat politik, framgår ur den färska ungdomsbarometern. De unga är mindre nöjda med livet i allmänhet och sina människorelationer, men mer nöjda mer sin ekonomi och fritid. Unga litar mer på både politiker och samhällsinstitutioner än för tre år sedan då den senaste barometern gavs ut.

Sydsvenskan - 28 feb 16 kl. 18:46

Hillary Clinton lyfter. Bra, för hon har störst chans att sätta stopp för Trump.

Hillary Clintons övertygande seger i South Carolina stärker henne inför den viktiga supertisdagen, då ett dussintal delstater samtidigt väljer mellan presidentkandidaterna. Clinton vann med nästan 50 procentenheter, hon fick 74 procent mot medtävlaren Bernie Sanders 26. Det ökar möjligheterna för att hon ska få ihop tillräckligt många delegater inför sommarens partikonvent.

Dagens PS - 03 sep 18 kl. 10:54

Ledarkollen: Ebba Bush Thor lyfter KD

Idag handlar ledarkollen om Ebba Bush Thor, om gamla ideologier och om SD.  PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Bush lyfter KD DI skriver om att KD lyfter i opinionen: ”Inte ens ”Ebba-går-genom-rutan-Busch” kommer att klara detta ensam, sa Ebba Busch Thor när hon tog över som partiledare.

Kristianstadsbladet - 15 feb 11 kl. 08:23

Besk självkritik mot S-politik

Kritiserar partiets politik och arbete.
Socialdemokraternas kriskommission riktar i sin rapport hård kritik mot partiets politik och arbete. Väljarnas bristande förtroende för socialdemokratins förmåga att skapa full sysselsättning pekas ut som ett av de viktigaste skälen till partiets dåliga valresultat.

Sydsvenskan - 25 nov 11 kl. 06:30

Drabbande politik. Iranska "Good Bye" är en smärtsam njutning.

Annika Gustafsson filmkritiker På Stortorget i Lund stoppas jag av två engelsktalande iranier som re?
Annika GustafssonfilmkritikerPå Stortorget i Lund stoppas jag av två engelsktalande iranier som reser runt för att informera om läget för människorättsaktivister i hemlandet. Det inträffar veckan efter att jag på filmfestivalen i Thessaloniki intervjuade Mohammad Rasoulof, en av de omskrivna filmare som våren 2010 arresterades i Teheran för regimkritisk verksamhet.

YLE - 08 jun 13 kl. 11:50

Arhinmäki försvarade Vänsterförbundets politik

Vänsterförbundet kommer inte att acceptera höjd moms på mat, läkemedel och resebiljetter enligt den modell som finansministeriet lade fram nyligen. Det sade partiets ordförande Paavo Arhinmäki i sitt tal vid partikongressen i Tammerfors. - Vi är med bara i en regering som för skatterna i en progressiv riktning, sa Arhinmäki.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Siklöja på kritisk nivå – Kalixlöjrommen hotas

Siklöjebeståndet i Bottenviken ligger på en mycket låg nivå. Forskare föreslår därför att fisket minskar kraftigt. Det kan hota den åtråvärda Kalixlöjrommen.

DI - 10 minuter sedan

Ford går med på att vittna om Kavanaugh

Kvinnan som anklagar den tilltänkte HD-domaren Brett Kavanaugh för sexuella övergrepp går med på att vittna i senaten. Beskedet kommer efter en hård dragkamp mellan senatens justitieutskott och kvinnans advokater..

DI - 15 minuter sedan

Den gamle och Medelhavet – Jan Gradvall simmar till Albanien

Flera kilometer på öppet hav, simmandes mellan två länder. Jan Gradvall utmanar sig själv – och får ­uppleva bland det största i livet hittills..

DI - 45 minuter sedan

Comcast bjuder över Fox i slaget om Sky

Den dramatiska auktionen om tv-jätten Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen om Sky och trumfar därmed Fox. Det skriver CNBC..

DI - 45 minuter sedan

Miljardaffären är klar – Comcast bjuder över Fox

Den dramatiska auktionen om Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen och köper därmed tv-jätten Sky, det skriver CNBC..

DI - 45 minuter sedan

Miljardaffären uppges vara klar – Comcast bjuder över Fox

Den dramatiska auktionen om Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen, det skriver CNBC..

DI - 1 timme sedan

Feltryckt frimärke sålt för 300 000 kronor

Ett ovanligt exemplar av Sveriges första frimärke har sålts på auktion i helgen. Frimärket 3 Skilling Banco gick under klubban för 29..000 euro, nästan 300 000 kronor..

DI - 1 timme sedan

Sociala medier gör hästjobb för hennes ridmärke

Med sociala medier som främsta marknadsföringskanal är ridmodeföretaget Equestrian Stockholm efter tre år världens snabbast växande ridvarumärke på Instagram. I augusti nominerades grundaren Johanna Ingelsson till Årets unga entreprenör..

DI - 1 timme sedan

Manusförfattaren blev deckarstjärna

Stefan Ahnhem är manusförfattaren som blev framgångsrik deckarförfattare. Nu släpps hans fjärde bok, Motiv X. ”Jag tror att vi manusförfattare är duktiga på att driva på handlingen och skapa bladvändare”, säger han.

DI - 2 timmar sedan

Tusentals demonstrerade i Moskva mot höjd pensionsålder

En demonstration mot regeringens impopulära lagförslag om höjd pensionsålder samlade cirka 3.000 människor i Moskva på lördagen. Deltagarna marscherade fram med bildplakat på höga ryska politiker, däribland premiärminister Dmitrij Medvedev, och budskap som "Folkfiende" samt "Skam"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.