DI > Ekonomi

Tuesday, 24 October, 07:56

DI - 13 sep 17 kl. 08:46

Di TV lyfter fram politikEkonomistudion är Di TV:s nya program som ska röra sig i skärningspunkten mellan politik och ekonomi. I det första avsnittet, med premiär på onsdagen, avhandlas bland annat Prosperas inflationssiffror, tillväxten och Ulf Kristerssons möjligheter att vända moderaternas opinionsläge..
Läs mer på DI
Läs mer om:
TV, Di TV, Prosperas, Ulf Kristerssons

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Di TV lyfterfram , politik
YLE - 26 sep 12 kl. 16:49

Unga gillar politik men misstror medmänniskor

Unga intresserar sig allt mer för politik - särskilt de som hemma aktivt har diskuterat politik. Men överraskande nog säger sig många av de här unga komma från hem med svag ekonomi, skriver Sami Myllyniemi i årets ungdomsbarometer. De unga är mindre nöjda med livet i allmänhet och sina människorelationer, men mer nöjda mer sin ekonomi och fritid.

BT - 07 dec 14 kl. 07:59

"Vi tar ansvar för vår politik och våra väljare"

Kommunalråd Annette Carlson (M) är beredd att ta över ansvaret för Borås tillsammans med allianskollegorna. På måndag presenterar de sin budget. Precis som i riksdagen kan Sverigedemokraterna avgöra hur det går i Borås.

BT - 31 maj 14 kl. 21:07

Miljöpartiet lyfter upp jämställdhet

Feminism ska väga lika tungt i Miljöpartiets valmanifest som klimat och miljö, skola och nya jobb. Det beslutade partiets kongress i dag, efter påtryckningar från Grön Ungdom. Jämställdhetsfrågor lyfte under valrörelsen till EU-valet.

Alliansfritt Sverige - 08 dec 11 kl. 07:00

Brist på utvärdering av Alliansens politik

UTVÄRDERAT. Högerns politik skulle vara hård, men den skulle fungera - det var dealen. Så fungerade regeringens politik?

YLE - 26 sep 12 kl. 16:53

Politik populärare bland unga

Unga intresserar sig allt mer för politik - särskilt de som hemma aktivt har diskuterat politik, framgår ur den färska ungdomsbarometern. De unga är mindre nöjda med livet i allmänhet och sina människorelationer, men mer nöjda mer sin ekonomi och fritid. Unga litar mer på både politiker och samhällsinstitutioner än för tre år sedan då den senaste barometern gavs ut.

Sydsvenskan - 28 feb 16 kl. 18:46

Hillary Clinton lyfter. Bra, för hon har störst chans att sätta stopp för Trump.

Hillary Clintons övertygande seger i South Carolina stärker henne inför den viktiga supertisdagen, då ett dussintal delstater samtidigt väljer mellan presidentkandidaterna. Clinton vann med nästan 50 procentenheter, hon fick 74 procent mot medtävlaren Bernie Sanders 26. Det ökar möjligheterna för att hon ska få ihop tillräckligt många delegater inför sommarens partikonvent.

Kristianstadsbladet - 15 feb 11 kl. 08:23

Besk självkritik mot S-politik

Kritiserar partiets politik och arbete.
Socialdemokraternas kriskommission riktar i sin rapport hård kritik mot partiets politik och arbete. Väljarnas bristande förtroende för socialdemokratins förmåga att skapa full sysselsättning pekas ut som ett av de viktigaste skälen till partiets dåliga valresultat.

Sydsvenskan - 25 nov 11 kl. 06:30

Drabbande politik. Iranska "Good Bye" är en smärtsam njutning.

Annika Gustafsson filmkritiker På Stortorget i Lund stoppas jag av två engelsktalande iranier som re?
Annika GustafssonfilmkritikerPå Stortorget i Lund stoppas jag av två engelsktalande iranier som reser runt för att informera om läget för människorättsaktivister i hemlandet. Det inträffar veckan efter att jag på filmfestivalen i Thessaloniki intervjuade Mohammad Rasoulof, en av de omskrivna filmare som våren 2010 arresterades i Teheran för regimkritisk verksamhet.

YLE - 08 jun 13 kl. 11:50

Arhinmäki försvarade Vänsterförbundets politik

Vänsterförbundet kommer inte att acceptera höjd moms på mat, läkemedel och resebiljetter enligt den modell som finansministeriet lade fram nyligen. Det sade partiets ordförande Paavo Arhinmäki i sitt tal vid partikongressen i Tammerfors. - Vi är med bara i en regering som för skatterna i en progressiv riktning, sa Arhinmäki.

UNT - 17 jun 14 kl. 15:02

Osanningar om FI:s politik

Mycket av det Bush och Oscarsson lyfter som kritik är baserat på osanningar om Feministiskt Initiativs politik, skriver Tomas Karlsson med flera i en replik..

Helsingborgs Dagblad - 02 feb 16 kl. 20:22

Clinton mot Rubio ger plats för politik.

Politikerförakt och polarisering, ett klimat där att inte ha så stor politisk erfarenhet snarast ses som en merit. Vem som slutligen väljs till president i november avgörs av de amerikanska väljarna, men som vanligt kommer världen att hålla andan. Iowa var bara början och där vann Hillary Clinton med minsta möjliga marginal över Bernie Sanders.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Bonavas kvartal över förväntan

Bostadsutvecklaren Bonava gjorde ett bättre tredje kvartal än väntat. Vd:n Joachim Hallengren lyfter fram en stark efterfrågan på bolagets bostäder från såväl konsumenter som investerare..

DI - 5 minuter sedan

Bolidens rapport en besvikelse

Gruv- och smältverksbolaget Bolidens resultat före skatt blev 1.790 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017.  .

DI - 15 minuter sedan

Kopparpriset fortsätter uppåt, tror Goldman Sachs

Den senaste tidens kraftiga uppgång av kopparpriset är fundamentalt motiverat och inte i första hand spekulationsdrivet.  .

DI - 15 minuter sedan

Stark rapport från Saab

Försvarskoncernen Saabs rörelseresultat exklusive engångsposter blev 388 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017..

DI - 15 minuter sedan

Bonava minskar omsättning och rörelseresultat

Bostadsutvecklaren Bonava redovisar minskar omsättning under tredje kvartalet 2017 jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar minskat rörelseresultat..

DI - 30 minuter sedan

Alm Equity: Byggstarter kommer att skjutas upp

Nu väntar tuffare tider för bostadsproducenter och tiotusentals planerade bostäder kan komma att skjutas på framtiden. Det säger Alm Equitys vd Joakim Alm till Svenska Dagbladet Näringsliv..

DI - 30 minuter sedan

Aker BP köper konkurrent i oljebranschen

Det norska oljebolaget Aker BP köper Hess Norge för 2,0 miljarder dollar som betalas i kontanter. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Enea ökar omsättning och ökar rörelseresultat

Enea redovisar ökar omsättning under tredje kvartalet 2017 jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre rörelseresultat..

DI - 30 minuter sedan

BASF redovisar högre vinst och omsättning än väntat

Tyska kemijätten BASF har släppt en starkare rapport än väntat under morgonen.  .

DI - 45 minuter sedan

Volvo Cars köper konkursboet Garantibil

Volvo Cars har genom ett av sina dotterbolag köpt upp den konkursade bilsajten Garantibil, skriver Breakit.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.