Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 21 October, 16:02

Dagens Media - 13 sep 17 kl. 08:27

Pewdiepie ber om ursäkt efter rasistiska uttalandetYoutube-stjärnan Pewdiepie har publicerat en video där han ber om ursäkt för att ha uttryckt sig grovt rasistiskt i en liveström: "Jag är bara en idiot"..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Pewdiepie

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pewdiepie, berom , ursäktefter , rasistiska, uttalandet
DN - 12 sep 17 kl. 17:16

”Pewdiepie” ber om ursäkt efter rasistskandalen

Den svenska Youtube-stjärnan Felix ”Pewdiepie” Kjellberg ber om ursäkt efter att ha använt det rasistiska och nedsättande n-ordet i en av sina spelvideor..

Expressen - 20 aug 16 kl. 12:37

Stjärnans ursäkt efter rasistiska orden

"Harry Potter"-skådespelaren Daniel Radcliffe bad om ursäkt på inspelningen av nya filmen "Imperium" - för sina rasistiska repliker. – När jag sa rasistiska skällsord och så i filmen så gick jag till skådespelarna efteråt och sa "Jag ber så mycket om ursäkt", berättar Daniel Radcliffe i The Daily Show, skriver Huffington Post..

Expressen - 18 jul 14 kl. 00:11

Ber om ursäkt efter rasistiska utspelet

Fabio Fognini tappade fullständigt fattningen i Hamburgs ATP-turnering. Efter att han sparkat sönder sin egen racket - gick han till attack mot motståndaren. Nu ber italienaren om ursäkt efter sitt rasistiska utspel..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

17 konstiga saker med SD-toppens "ursäkt"Rensade på Twitter

I ett blogginlägg "förklarar" SD-toppen Christoffer Dulny dagens avslöjande i Expressen där det framkommit att han själv både kommenterat på och tipsat rasistiska sidor. Av en mängd skäl går det inte jättebra. Nyheter24 listar varför – från början till slut.

Kristianstadsbladet - 28 aug 13 kl. 07:57

Ken Ring ber om ursäkt

Efter sin hårda attack mot rapkollegan Petter backar nu Ken Ring från sina antisemitiska uttalanden och ber om ursäkt - men inte till Petter.
I ett Instagram-inlägg gick rapparen Ken Ring under tisdagen till hårt angrepp mot kollegan Petter. Bland annat använde han ett antisemitiskt uttryck för att beskriva Petter, eftersom han tycker att rapparen är snål.

Trelleborgs Allehanda - 28 aug 13 kl. 07:57

Ken Ring ber om ursäkt

Efter sin hårda attack mot rapkollegan Petter backar nu Ken Ring från sina antisemitiska uttalanden och ber om ursäkt - men inte till Petter.
I ett Instagram-inlägg gick rapparen Ken Ring under tisdagen till hårt angrepp mot kollegan Petter. Bland annat använde han ett antisemitiskt uttryck för att beskriva Petter, eftersom han tycker att rapparen är snål.

BT - 28 aug 13 kl. 08:08

Ken Ring ber om ursäkt

Efter sin hårda attack mot rapkollegan Petter backar nu Ken Ring från sina antisemitiska uttalanden och ber om ursäkt - men inte till Petter. I ett Instagram-inlägg gick rapparen Ken Ring under tisdagen till hårt angrepp mot kollegan Petter. Bland annat använde han ett antisemitiskt uttryck för att beskriva Petter, eftersom han tycker att rapparen är snål.

YLE - 23 jun 16 kl. 12:05

Tolppanen: Jag ber om ursäkt

Riksdagsledamot Maria Tolppanen (SDP) ber om ursäkt om hennes tidigare skriverier har sårat någon. Det här som svar på de krav om avbön från hennes tidigare uttalanden som kan tolkas som rasistiska. En grupp socialdemokratiska politiker och aktiva publicerade igår kväll ett öppet brev till SDP:s ledning där man kräver att nyblivna socialdemokraten Maria Tolppanen ska ta avstånd från sina tidigare uttalanden.

YLE - 23 jun 16 kl. 06:47

Socialdemokrater kräver ursäkt av Tolppanen

Riksdagsledamot Maria Tolppanens flytt från Sannfinländarna till socialdemokraterna applåderas inte av alla socialdemokrater. Det skriver Iltalehti idag. Ett antal aktiva socialdemokrater publicerade på onsdagskvällen ett öppet brev till SDP:s ledning, där man kräver att Tolppanen offentligt tar avstånd från rasism och också ber om ursäkt för, som man uttrycker det, sina tidigare rasistiska skriverier.

Sydsvenskan - 09 feb 13 kl. 06:30

Klumpiga politiker ber inte om ursäkt

Kan Tyskland fortsätta ha en vice förbundskansler som ser ut som en vietnames? Inte självklart, tycker en ledande liberal politiker och sällar sig därmed till den växande skara makthavare som gjort sig omöjliga på senare tid. Utan att förstå varför.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 8 timmar sedan

Margaux Dietz: "Det viktigaste jag har gjort i år"

HELGLÄSNING. Bloggaren och influencern Margaux Dietz berättar om valet att publicera förlossningsvideon, skambud från företag och hur synen på bloggare har förändrats..

Dagens Media - Igår: 17:14

SVT-chefen polisanmäls – lämnar bolaget

Efter anklagelser om sexuella trakasserier lämnar företaget med omedelbar verkan..

Dagens Media - Igår: 15:57

Martin Timell erkänner: "Jag ska söka hjälp"

TV4-profilen Martin Timell bryter tystnaden och erkänner att han gjort sig skyldig till de anklagelser som riktats mot honom. Nu ska han gå i terapi för att komma till rätta med sitt beteende..

Dagens Media - Igår: 14:21

Casten Almqvist: "Ett underbetyg till oss som organisation"

TV4 publicerar namnet på programledaren Martin Timell och vd Casten Almqvist kommenterar anklagelserna..

Dagens Media - Igår: 13:21

Steve Angello väljer Assefa Communication

Pr-byrån Assefa Communication får Steve Angellos förtroende i varumärkesfrågor..

Dagens Media - Igår: 13:32

Sonos lyfter musiken som humörförändrare

Sonos senaste kampanj visar hur musik kan verka både läkande och sövande – se de nya filmerna här..

Dagens Media - Igår: 11:34

Svag start för TV3:s premiärer

TV3 har i veckan bjudit på tre premiärer. Men tittandet linjärt har varit svagt..

Dagens Media - Igår: 10:45

"Måste serveras på silverfat"

TIPS OCH INSPIRATION. Så optimerar du landningssidan, enligt Iprospects Christin Sarmell..

Dagens Media - Igår: 10:27

Paul Macksey till TBS Mediabyrå

Paul Macksey lämnade Vera & John i somras – nu återvänder han till mediebyråsidan..

Dagens Media - Igår: 10:08

Så många kollade in ÖFK mot Athletico

Östersund ställdes igår mot Athletico Bilbao i Europa League. Matchen sändes i Kanal 9..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.