DI > Ekonomi

Tuesday, 24 October, 07:19

DI - 13 sep 17 kl. 07:11

Richard Bråse: Fingerprint har hoppat på fel hästNär Apple köpte fingersensorbolaget Authentec i juli 2012 för motsvarande 2,8 miljarder kronor gick det att köpa aktier i Fingerprint Cards för 69 öre stycket, justerat för aktiesplit. Det är över fem år sedan - och för investerarna som såg möjligheten är det över 4.500 procent sedan.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bråse, Apple, Authentec, Fingerprint Cards

Dela artikeln

118 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Richard, Bråse, Fingerprinthar , hoppat, fel, häst
DI - 05 nov 15 kl. 11:18

Richard Bråse: Fingerprint imponerar

Börsens mest inspirerande tillväxtresa fortsätter när Fingerprint Cards skruvar upp helårsprognosen för femte gången i år.Samtidigt drämmer vd:n Jörgen Lantto till med urstark bruttomarginal..

DI - 01 feb 17 kl. 14:21

Richard Bråse: Fingerprint tar ett viktigt steg

Förvärvet av irisigenkänningsföretaget Delta ID är strategiskt viktigt för Fingerprint Cards. Med köpet tar ett endimensionellt fingersensorbolag steget till att bli ett mer fullfjädrat biometribolag..

DI - 10 okt 16 kl. 11:48

Richard Bråse: Fingerprint mognar när Janus lämnar

KOMMENTAR. Om det nu är möjligt att ge Janusansiktet ett ansikte är det en träffande beskrivning av vad Johan Carlström har gjort..

DI - 09 dec 15 kl. 06:41

Ödesstund för Fingerprint

Strax efter lunch på onsdagen "stannar Sverige" enligt Di:s börsexpert Richard Bråse. Då presenteras nämligen kursraketen Fingerprint Cards försäljningsprognos för 2016. Di rapporterar live om märkeshändelsen..

DI - 27 okt 16 kl. 11:43

Richard Bråse: Det spökar i Fingerprint

Fingerprint Cards står inte och faller med en negativ rörelseresultatavvikelse på 1 procent i ett enskilt kvartal. En så liten resultatavvikelse i ett bolag som växer med 93 procent får snarast tas som intäkt för att det har varit välguidat inför rapporten..

DI - 08 nov 16 kl. 15:19

Richard Bråse: Dåliga nyheter för Fingerprint

Precise Biometrics lyckas äntligen med något Fingerprint Cards inte klarat av - att skriva in Samsung i kundlistan..

DI - 28 nov 16 kl. 17:55

Richard Bråse: Ännu ett fiasko för Fingerprint

Fingerprint Cards har gjort bort sig. Igen. Måndagens optionsbakslag visar att cirkusen runt bolaget aldrig vill ta slut.

DI - 29 nov 16 kl. 17:59

Richard Bråse: Norrmännen redo att utmana Fingerprint

Sverige har hittills utklassat Norge i den nordiska biometrilandskampen. Efter Fingerprint Cards totaldominans i mobilsegmentet får de norska konkurrenterna Idex och Next Biometrics en ny chans när slaget om smarta kort avgörs. Bevisbördan ligger på utmanarna..

DI - 27 feb 17 kl. 10:42

Richard Bråse: Prestigeförlust skakar Fingerprint

Fingerprint Cards kom till mobilmässan Mobile World Congress som en skakad marknadsledare.  Nyheten att man får samsas med kinesiska konkurrenten Goodix om leveranser till Huaweis nya flaggskepp gjorde inte saken bättre..

DI - 21 mar 17 kl. 08:55

Bråse: "Episkt vinstvarning" från Fingerprint

Di:s expert Richard Bråse kommenterar Fingerprint Cards vinstvarning..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Boeing får stororder från Singapore Airlines

Boeing har tecknat ett avtal om att sälja ett större antal flygplan till Singapore Airlines som vid gällande listpriser innebär en order på 13,8 miljarder dollar. Avtalet undertecknades vid en ceremoni i Vita huset där president Donald Trump och Singapores premiärminister Lee Hsien Loong närvarade.  .

DI - 10 minuter sedan

Japans inköpschefsindex, PMI, för industrin minskade i oktober

Japans inköpschefsindex, PMI Nikkei, minskade i oktober, enligt preliminär data..

DI - 15 minuter sedan

Tieto redovisar bättre resultat än förväntat

IT-konsulten Tieto redovisar ett justerat rörelseresultat på 41,2 miljoner euro, exklusive engångsposter för det tredje kvartalet 2017..

DI - 15 minuter sedan

Följ morgonens rapportflod direkt

Di TV sänder direkt om morgonens delårsrapporter. Då de senaste nyheterna och analyserna..

DI - 15 minuter sedan

Swedbanks rörelseresultat bättre än väntat

Swedbanks rörelseresultat blev 6.193 miljoner kronor i det tredje kvartalet, att jämföra med väntade 5.870 miljoner kronor, enligt SME Direkt..

DI - 15 minuter sedan

Electrolux kvar hos Sears när konkurrent åker ut

Vitvarutillverkaren Electrolux kommer fortsatt att få sälja sina produkter hos återförsäljaren Sears. Däremot stoppar Sears försäljningen av Electrolux-konkurrenten Whirlpools utrustning efter oenigheter kring priser och förändrad marknadsdynamik. Det skriver The Wall Street Journal med hänvisning till källor med insyn i ärendet..

DI - 45 minuter sedan

Xi Jinpings namn skrivs in i Kinas konstitution

Kinas kommunistparti godkände på tisdagen en förändring i konstitutionen som direkt nämner president Xi Jinpings namn, och hans "Xi Jinpings tankar om socialism med kinesisk karakteristik för en ny era", rapporterar Reuters..

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Avvaktande i väntan på ny Fed-chef

Amerikanska statspappersräntor noteras oförändrat till marginellt högre efter den svenska marknadens stängning på måndagen, dollarn handlas samtidigt något svagare mot euron och japanska yen..

DI - 1 timme sedan

Nya Zeelands nya regering vill reformera centralbanken

Nya Zeelands tillträdande regeringskoalition kommer att "se över och reformera" centralbankslagen (Reserve Bank act). Det framgår av den koalitionsöverenskommelse som Labour och New Zeeland First presenterade på tisdagen, enligt Bloomberg News och Reuters..

DI - 1 timme sedan

Vinstlyft väntas för oljejättarna

En rad tunga utländska oljebolag rapporterar under veckan. Analytikerna räknar med ordentliga vinstökningar, då bolagen rör sig allt mer mot lågkostnadsprojekt, skriver Wall Street Journal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.