Expressen > Nyheter

Wednesday, 24 January, 06:51

Expressen - 13 sep 17 kl. 06:00

Kommunpolitikern åtalas - nyköpta datorer bortaDen miljöpartistiske kommunpolitikern i Vänersborg, Abdullahi Hassan Moalin, gick omkull med företaget som skulle lotsa nyanlända flyktingar till arbete.Men efter konkursen hittades vare sig bokföringen eller 25 nyinköpta datorer för 66 750 kronor.Nu åtalas kommunpolitikern för bokföringsbrott.– Inga kommentarer, säger Moalin och lägger på luren..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Vänersborg, Hassan Moalin, Moalin

Dela artikeln

8831 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunpolitikernåtalas , nyköpta, datorer, borta
Expressen - 10 jul 12 kl. 08:32

Silverfiskar vällde fram i deras nyköpta hus

Deras nyköpta hus invaderades av silverfiskar och Michael Jansson, 29, och Jamie Bornhammar, 24, i Hedared tvingades fly mitt i natten. En vecka senare har de fortfarande inte fått hjälp av försäkringsbolaget. ?

Metro - 14 sep 12 kl. 08:40

Nya datorer infekterade av virus

Forskare från Microsoft har upptäckt virus i nyköpta datorer, som tros ha infekterats under....

Sydsvenskan - 14 sep 12 kl. 09:12

Virus i nya datorer

Forskare från Microsoft har upptäckt virus i nyköpta datorer, som tros ha infekterats under tillverkningen i Kina. Var tionde ny PC i undersökningen bar på virus, enligt BBC..

SN - 03 mar 13 kl. 16:24

Nyköpingskvinnan fortfarande borta

Vad har hänt 66-åriga Anita Persson? Hon är fortfarande borta från sin bostad på Solbergavägen i Nyköping..

SN - 08 feb 13 kl. 12:18

Bra läge i Nyköping ? flera borta i Falun

Det är inte ofta spelarläget är klart bättre i Nyköpings Hockey än hos motståndarna två dagar innan match ? men inför söndagens hemmamöte med Falun är det minst sagt så..

Aftonbladet - 26 sep 13 kl. 06:32

Jag och min nyköpta polo gör debut

GT - 29 jun 14 kl. 18:28

Tysk kackerlacka kröp i nyköpta kaffepaketet

JÖNKÖPING. En kackerlacka i det nyöppnade kaffepaketet - den otrevliga överraskningen möttes kaffefantasten William Bergman, 33, av i helgen. När han skulle göra sig en kopp på kvällen började det krypa i förpackningen.

Aftonbladet - 28 aug 14 kl. 08:22

Tvingades avliva nyköpta valpen

Kristianstadsbladet - 28 jan 17 kl. 03:00

Nyköpta bilar på fossilfritt bränsle

Skånetrafiken utökar sitt uppdrag för serviceresor med 20 personbilar som drivs med ett förnyelsebart syntetiskt bränsle..

Västerbottens Folkblad - 03 mar 17 kl. 15:13

Nyköpta bilen gick sönder efter tio minuter

Han fick en bil som gick sönder efter tio minuter. Nu har Umeåbon anmält bilföretaget till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) Umeåbon åkte ner till Gävle med en kompis för att köpa en ny bil. En begagnad Toyota.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

SMHI larmar om svår halka i snöovädret

SMHI går ut med flera väderlarm över stora delar av Sverige.Kraftigt snöfall och plötslig ishalka riskerar att ställa till det i trafiken – under dagen kan det falla tre decimeter snö, varnar SMHI.Samtidigt varnas det för översvämningsrisk på flera håll..

Expressen - 45 minuter sedan

Advokatens kritik mot Peter Madsen-åtalet

Peter Madsen band och misshandlade Kim Wall innan han dödade henne och styckade hennes kropp. Han utsatte även sitt offer för handlingar som rubriceras som ett grovt sexuellt övergrepp – och brotten var planerade.Det framgår av det åtal som offentliggjordes i går, där specialåklagare Jakob Buch-Jepsen yrkar på att Madsen döms till livstids fängelse, alternativt lagens strängaste straff: förvaring på obestämd tid.

Expressen - 45 minuter sedan

Anneli, 74, vågar inte åka buss efter attacken

Anneli Piironen, 74, var på väg hem med sin älskade hund Frida.Då överfölls de av två attackerande hundar – vars ägare sedan snabbt försvann från platsen.Kvar satt en chockad Anneli Piironen.

Expressen - 3 timmar sedan

Hästar ska förhindra rånvåg mot barn

Efter att flera barn rånats i Nacka i Stockholm arbetar polisen febrilt för att få fast gärningsmännen.På tisdagen hämtades flera personer in på förhör och polisen genomförde ett flertal husrannsakningar.Dessutom sätts ridande poliser in för att förhindra fler brott, skriver SVT..

Expressen - 4 timmar sedan

Tonårspojkar sköts i bostadsområde

Två pojkar i övre tonåren sköts i ett bostadsområde i Södertälje strax före midnatt, skriver LT.
Båda har förts till sjukhus med skottskador i benen. Ingen är gripen efter händelsen..

Expressen - 5 timmar sedan

Veganska tatueringar spås bli nya trenden

Att bläcket du tatuerar dig med innehåller animalier kan komma som en chock.Men det går att tatuera sig helt utan djurdelar.– Jag tycker att efterfrågan på veganska tatueringar har ökat, säger Klara Meri..

Expressen - 5 timmar sedan

Transportstyrelsen: ”Obehöriga har haft tillgång till hemliga uppgifter”

Känsliga uppgifter har spridits från Transportstyrelsen till utländsk personal som inte varit säkerhetsklassad, visar myndighetens utredning. Bland annat rör det sig om runt 80 obehöriga IT-tekniker, skriver SVT..

Expressen - 6 timmar sedan

Ebba Busch Thor: Kris är normalläge i svensk vård

Normalläget i svensk sjukvård är att den är i kris. Det anser KD-ledaren Ebba Busch Thor som intervjuas av Svenska Dagbladet. – Nu har Stefan Löfven varit statsminister i snart en mandatperiod.

Expressen - 6 timmar sedan

Källor: Då frågas Trump ut om rysskopplingarna

Förra veckan frågade specialåklagare Robert Muellers medarbetare ut justitieminister Jeff Sessions under flera timmar, avslöjar källor till CNN.Redan förra året förhördes den forna FBI-chefen James Comey som en del i Rysslandsutredningen.Nu avslöjar källor till Washington Post att USA:s president Donald Trump kommer att frågas ut nästa vecka..

Expressen - 8 timmar sedan

Ministerns krav: Bättre stöd till sjukskrivna

Stödet för personer som är sjukskrivna måste förbättras och myndigheter måste samarbeta bättre för att förhindra att sjukskrivna faller mellan stolarna, anser socialminister Annika Strandhäll (S)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.