Expressen > Nyheter

Friday, 22 September, 10:02

Expressen - 13 sep 17 kl. 06:00

Kommunpolitikern åtalas - nyköpta datorer bortaDen miljöpartistiske kommunpolitikern i Vänersborg, Abdullahi Hassan Moalin, gick omkull med företaget som skulle lotsa nyanlända flyktingar till arbete.Men efter konkursen hittades vare sig bokföringen eller 25 nyinköpta datorer för 66 750 kronor.Nu åtalas kommunpolitikern för bokföringsbrott.– Inga kommentarer, säger Moalin och lägger på luren..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Vänersborg, Hassan Moalin, Moalin

Dela artikeln

8233 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunpolitikernåtalas , nyköpta, datorer, borta
Expressen - 10 jul 12 kl. 08:32

Silverfiskar vällde fram i deras nyköpta hus

Deras nyköpta hus invaderades av silverfiskar och Michael Jansson, 29, och Jamie Bornhammar, 24, i Hedared tvingades fly mitt i natten. En vecka senare har de fortfarande inte fått hjälp av försäkringsbolaget. ?

Metro - 14 sep 12 kl. 08:40

Nya datorer infekterade av virus

Forskare från Microsoft har upptäckt virus i nyköpta datorer, som tros ha infekterats under....

Sydsvenskan - 14 sep 12 kl. 09:12

Virus i nya datorer

Forskare från Microsoft har upptäckt virus i nyköpta datorer, som tros ha infekterats under tillverkningen i Kina. Var tionde ny PC i undersökningen bar på virus, enligt BBC..

SN - 03 mar 13 kl. 16:24

Nyköpingskvinnan fortfarande borta

Vad har hänt 66-åriga Anita Persson? Hon är fortfarande borta från sin bostad på Solbergavägen i Nyköping..

SN - 08 feb 13 kl. 12:18

Bra läge i Nyköping ? flera borta i Falun

Det är inte ofta spelarläget är klart bättre i Nyköpings Hockey än hos motståndarna två dagar innan match ? men inför söndagens hemmamöte med Falun är det minst sagt så..

Aftonbladet - 26 sep 13 kl. 06:32

Jag och min nyköpta polo gör debut

GT - 29 jun 14 kl. 18:28

Tysk kackerlacka kröp i nyköpta kaffepaketet

JÖNKÖPING. En kackerlacka i det nyöppnade kaffepaketet - den otrevliga överraskningen möttes kaffefantasten William Bergman, 33, av i helgen. När han skulle göra sig en kopp på kvällen började det krypa i förpackningen.

Aftonbladet - 28 aug 14 kl. 08:22

Tvingades avliva nyköpta valpen

Kristianstadsbladet - 28 jan 17 kl. 03:00

Nyköpta bilar på fossilfritt bränsle

Skånetrafiken utökar sitt uppdrag för serviceresor med 20 personbilar som drivs med ett förnyelsebart syntetiskt bränsle..

Västerbottens Folkblad - 03 mar 17 kl. 15:13

Nyköpta bilen gick sönder efter tio minuter

Han fick en bil som gick sönder efter tio minuter. Nu har Umeåbon anmält bilföretaget till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) Umeåbon åkte ner till Gävle med en kompis för att köpa en ny bil. En begagnad Toyota.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Vi ser inte katastrofen förrän den drabbat oss

 Händelseförloppet är klarlagt. Den nu 14-årige mördaren är omhändertagen för vård. Åklagaren har avslutat fallet.

Expressen - 15 minuter sedan

15-årig mopedist i krock – bilförare smet från platsen

På fredagen krockade en bil och mopedist samman i en korsning. Mopedisten ska vara 15 år, enligt polisen.Bilen ska sedan ha lämnat platsen.

Expressen - 15 minuter sedan

Danmark kan införa avgift för bilturister

Funderar du på att köra bil i Danmark?Se upp – det kan bli nämligen bli dyrt.Den danska regeringen och Dansk Folkeparti är nämligen överens om att utreda möjligheterna att införa vägtullar för utländska turister, rapporterar TT.

Expressen - 1 timme sedan

Förseningar i pendeltågstrafiken efter utlösta brandlarm

Utlösta brandlarm i pendeltågstrafiken i Stockholm under fredagsmorgonen har lett till upp till 25 minuter långa förseningar på en viss sträcka.SL bekräftar:– Det är lite besvär på sträckan mellan Stockholm södra och Sundbyberg/Solna, säger Martina Wiklund vid SL:s presstjänst. .

Expressen - 1 timme sedan

Undersökning visar: En miljon svenskar flyr Nordea

Här är Nordeas nästa bakslag: Över en miljon svenska privatkunder överväger att lämna banken, enligt Svenska Dagbladet – som har låtit Inizio genomföra en undersökning..

Expressen - 1 timme sedan

Reinfeldt KU-anmäls av S – efter IT-skandalen

Den tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt KU-anmäls av Socialdemokraterna, avslöjar Aftonbladet.Trots ett beslut i riksdagen om vikten av säkerhet vid outsourcing informerade inte den förra regeringen Transportstyrelsen om riskerna, menar riksdagsledamoten Hans Hoff (S).– Han är ytterst ansvarig, säger han till tidningen..

Expressen - 1 timme sedan

Alliansen kräver att Heléne Fritzon förklarar sig

I våras gav riksdagen i uppdrag till regeringen att tillsätta en utredning med målet att månggiften som ingåtts utomlands inte längre ska accepteras i Sverige. Nu tycker Allianspartierna att frågan dras i långbänk och kräver att ansvariga statsrådet Heléne Fritzon (S) förklarar sig i riksdagen..

Expressen - 2 timmar sedan

Kaos i fredagstrafiken när militärfordon flyttas

Det finns risk för kaos i fredagstrafiken när E18, från Enköping till Bålsta, stängs av helt under ett antal timmar. Avstängningen är ett led i militärövningen Aurora 17. Men det är oklart när på dagen det blir totalstopp på motorvägen.

Expressen - 2 timmar sedan

Väljarna gillar inte politiken – ändå röstar de på C

Vem bryr sig om politiken? Annie Lööf har sålt in sig som den store liberalen och får ohemult bra betalt, skriver Expressens Torbjörn Nilsson..

Expressen - 2 timmar sedan

Stöldkupp mot Elgiganten – Audi anträffad

Eljätten Elgiganten i Upplands Väsby utsattes under natten mot fredagen för en fräck stöldkupp.– Det var tre Audibilar. En av dem körde rakt in i butiken, säger Sven-Erik Olosson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.