Aftonbladet > Nöje

Thursday, 24 May, 10:21

Liknande nyheter

Taggar: Ny säsongav , Bagges, hemlösa, hundar
Expressen - 13 sep 17 kl. 07:52

"Bagges hemlösa hundar" är klart för en ny säsong

Anders Bagge fortsätter att hjälpa utsatta hundar i nöd.Hans program "Bagges hemlösa hundar" får en ny säsong. ”Är så lycklig att det blev av”, skriver han på Instagram..

Skånskan - 06 maj 18 kl. 17:23

Promenad för hjälp till hemlösa hundar

Torup Bokskogen var en av de omkring 60 platser i landet där föreningen Hundar Utan Hem på söndagen arrangerade Hundpromenad.Syftet var att uppmärksamma att det finns många hundar som behöver nya hem och att samla in pengar till veterinärvård för hemlösa hundar.
– Det blir allt vanligare att adoptera en hund i stället för att köpa en valp, säger Lena Göransson, som höll i arrangemanget i Bokskogen för tredje året och själv gör hembesök inför adoptioner.

BT - 06 dec 12 kl. 01:31

Veterinärer hjälper hemlösas hundar

Veterinärer i Helsingborg ska ge sig ut på gatorna för att undersöka hemlösas hundar.
- För många i den här gruppen är hunden enda vännen, säger veterinären Fanny Mauritzon till Helsingborgs Dagblad.
Hon fick idén när hon utbildade sig i Köpenhamn, där det fanns ett liknande projekt.

Jönköpingsnytt - 21 aug 12 kl. 07:07

De kämpar för Rumäniens hemlösa hundar

Från Ystad till Haparanda anordnades under lördagen hundpromenader till förmån för hemlösa hundar i Rumänien. Bakom eventet står organisationen DogRescue som samlar in pengar för att förbättra situationen..

Expressen - 11 nov 14 kl. 13:47

Hemlösa hundar får miljoner av tv-profil

Den välkända tv-producenten Sam Simon har bara dagar kvar att leva. Nu väljer profilen att skänka en stor del av sin förmögenhet på över 730 miljoner kronor till bland annat hemlösa hundar, skriver The Advertiser..

Expressen - 25 nov 14 kl. 14:09

Arthur kan hjälpa andra hemlösa hundar i nöd

Arthur som adopterades av ett svenskt multisportlag har blivit världsberömd. Runt om i världen rapporteras om gathundens öde – och nu hoppas laget att uppmärksamheten ska kunna hjälpa andra hemlösa hundar i Ecuador genom Arthurs foundation..

GöteborgsPosten - 01 mar 16 kl. 12:08

Hemlösa hundar hoppade in som bollkallar på tennismatch

Fyra hemlösa hundar testades som bollkallar på en tennismatch i Brasilien. Hur det gick? De svarade för en i stort sett prickfri insats..

Kristianstadsbladet - 28 apr 18 kl. 00:01

Hundpromenad för hemlösa hundar

”Kom och delta i Hundpromenaden 2018”. Den uppmaningen kommer från Jasna Sehic och Anya Kräusel som båda har ett stort hundintresse, de hoppas att det är många som vill vara med och göra en insats för hemlösa hundar..

Helsingborgs Dagblad - 06 dec 12 kl. 12:28

Hemlösas hundar får omvårdnad i ny satsning

Hemlösa i Helsingborg ska få hjälp av veterinärer att titta till sina hundar..

Nyheter 24 - 14 feb 14 kl. 08:16

OS-medaljörens insats: Räddar livet på fem hemlösa hundar i Sotji

Under vinter-OS i Sotji har många medier uppmärksammat alla de herrelösa hundar som drar omkring i staden. Nyheter24 har tidigare skrivit om ett företag som har anlitats för att avliva hundarna och att det sedan öppnats upp ett tillfälligt hem i staden för att skydda några av hundarna. Nu fortsätter historien om Sotjis hundar, som har berört många.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.