Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 24 January, 06:53

Liknande nyheter

Taggar: Nazister, judarnas, egen, daghur , tänkerni
Sydsvenskan - 29 mar 11 kl. 11:08

Britney Spears får egen dag

Foto: Randee St Nicholas Sony
Det råder Brittan-feber i San Francisco. På tisdagen fick Britney Spears en helt egen dag av staden,?
På tisdagen fick Britney Spears en helt egen dag av staden, när officiella San Francisco-representanter meddelade att man utsett tisdagen den 29/3 till "Britney Spears day".

Jönköpingsnytt - 18 mar 17 kl. 12:50

En egen dag för busschauffören

I dag är det bussförarens dag. Keolis busschaufförer möttes av ballonger och fika när de kom till jobbet.
– Klart att bussförarna ska ha en egen dag.

Trelleborgs Allehanda - 28 mar 12 kl. 11:00

Livet på landet får en egen dag

Livet på landet får en egen dag i början av juni. Verksamheter i byarna och deras historia visas upp och det ordnas särskilda busslinjer för att ta sig till de olika arrangemangen.
Livet på landet är en del av evenemanget Trelleborg till tusen som under en vecka i juni ska lyfta fram kommunens historia, nutid och framtid.

Västerbottens Folkblad - 27 dec 13 kl. 09:49

Nirvana får egen dag

Nirvana får en egen dag – den 10 april ska det amerikanska rockbandet hedras. Det är den lilla staden Hoquiam i Washington, där den framlidne sångaren Kurt Cobain bodde en kort period av sitt liv, som infört dagen. I vår kommer datumet att firas med hyllningar till bandet, skriver Rolling Stone.

Trelleborgs Allehanda - 27 dec 13 kl. 09:47

Nirvana får egen dag


Nirvana får en egen dag - den 10 april ska det amerikanska rockbandet hedras. Det är den lilla staden Hoquiam i Washington, där den framlidne sångaren Kurt Cobain bodde en kort period av sitt liv, som infört dagen. I vår kommer datumet att firas med hyllningar till bandet, skriver Rolling Stone.

Kristianstadsbladet - 27 dec 13 kl. 09:47

Nirvana får egen dag


Nirvana får en egen dag - den 10 april ska det amerikanska rockbandet hedras. Det är den lilla staden Hoquiam i Washington, där den framlidne sångaren Kurt Cobain bodde en kort period av sitt liv, som infört dagen. I vår kommer datumet att firas med hyllningar till bandet, skriver Rolling Stone.

YA - 08 sep 14 kl. 06:30

Folkfest på byns egen dag

Foto: Sprisse Nilsson
Tipsrunda, fika, lotter, dans... Hela byn var på benen när Hammenhög firade sin egen dag.
Hammenhögsborna hade tumme med vädergudarna i lördags, när de i strålande brittsommarväder firade Hammenhögsdagen.

SR - 31 okt 14 kl. 15:23

FI får egen dag i Almedalen

Måndagen den 6 juli 2015 blir en rosa dag under Almedalsveckan i Visby. Anledningen är att arrangörerna har beslutat att ge Feministiskt initiativ en egen dag, rapporterar SVT..

Nerikes Allehanda - 21 jan 15 kl. 22:20

"På tiden att vinet har fått en egen dag"

För Carl Jan Granqvist är det på tiden att vinet får sin egen dag. – Det är lite torftigt att det tagit så lång tid att få en vinets dag, säger han..

Nya Wermlands Tidningen - 06 apr 17 kl. 20:46

En egen dag för målvakter

På lördag arrangerar Arvika Fotboll målvaktens dag i Sparbankshallen på Vik. 26 unga målvakter kommer att få en helt egen dag med målvaktsträning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.