NSD > Nyheter

Sunday, 05 July, 03:18

NSD - 09 sep 17 kl. 11:07

Så mycket regn ska falla – kommun för kommunTa fram chipsen, koka tevatten och slå på en film – den här helgen bjuder på mycket regn i alla Norrbottens kommuner..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Norrbottens

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: mycket , regnska , falla, kommunför , kommun
Skånskan - 20 jun 18 kl. 16:40

Midsommar bjuder på regn och blåst

Väder "Ingen rolig prognos", så beskriver SMHI's meteorolog vädret på midsommarafton.Det ruggiga skånska midsommarvädret tar sin början redan på torsdagen då vindarna tilltar och en del regnskurar väntas passera. Framåt kvällen drar ett rejält blåsigt väder in med kylig luft från nordväst.

ÖstersundsPosten - 25 jul 15 kl. 15:59

Varning för stora mängder regn och höga vattenflöden

En klass 1-varning är utfärdad för rikligt med regn i stora delar av länet. Under söndagen väntas 20 till 40 millimeter regn falla, som mest upp till 50 millimeter. Som en följd av detta varnas för mycket höga vattenflöden i små vattendrag kring Östersund och sydöst om Östersund under måndagen..

Trelleborgs Allehanda - 14 jan 11 kl. 12:21

Snösmältning och regn - nu stiger vattnet

SMHI går ut med en klass 1-varning för Skåne.
Under fredagskvällen väntas omkring tio millimeter regn falla över södra Skåne. ?

Kristianstadsbladet - 13 feb 14 kl. 03:52

Regn väntas förvärra översvämningar


De redan hårt översvämningsdrabbade områdena i sydvästra England gör sig nu redo för ytterligare prövningar. Till fredagen väntas 70 millimeter regn falla i området och myndigheterna har utfärdat varningar om översvämningar i 14 områden.Enligt prognoserna väntas Themsen-floden på vissa ställen att nå sin högsta nivå på över 60 år och hota samhällen väster om London.

NT - 13 feb 14 kl. 03:52

Regn väntas förvärra översvämningar

De redan hårt översvämningsdrabbade områdena i sydvästra England gör sig nu redo för ytterligare prövningar. Till fredagen väntas 70 millimeter regn falla i området och myndigheterna har utfärdat varningar om översvämningar i 14 områden..

Helsingborgs Dagblad - 13 feb 14 kl. 03:54

Regn väntas förvärra översvämningar

De redan hårt översvämningsdrabbade områdena i sydvästra England gör sig nu redo för ytterligare prövningar. Till fredagen väntas 70 millimeter regn falla i området och myndigheterna har utfärdat varningar om översvämningar i 14 områden. Enligt prognoserna väntas Themsen-floden på vissa ställen att nå sin högsta nivå på över 60 år och hota samhällen väster om London..

BT - 13 feb 14 kl. 03:54

Regn väntas förvärra översvämningar

De redan hårt översvämningsdrabbade områdena i sydvästra England gör sig nu redo för ytterligare prövningar. Till fredagen väntas 70 millimeter regn falla i området och myndigheterna har utfärdat varningar om översvämningar i 14 områden. Enligt prognoserna väntas Themsen-floden på vissa ställen att nå sin högsta nivå på över 60 år och hota samhällen väster om London.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Stora mängder regn att vänta närmsta tiden

Under ett dygn räknat från tisdagskvällen väntas stora mängder regn falla över Värmland. SMHI har utfärdat en klass 1-varning..

BT - 19 aug 14 kl. 20:25

Mer regn väntas över Halland

Flera skolor och en vårdcentral i Getinge utanför Halmstad har tvingats stänga på grund av översvämningar. Och kulmen är ännu inte nådd. SMHI har utfärdat en klass 3-varning för området.

Barometern - 08 aug 13 kl. 11:38

SMHI-varning för rikliga regnmängder i kraftiga regn över södra och sydöstra landet

SMHI varnar för rikliga regnmängder i södra och sydöstra landet i kraftiga regn. Under torsdagen kan det komma stora regnmängder i kraftiga regn över Skåne, Bleinge, hela sydöstra landet inklusive Kalmar län, Östergötlands län och Stockholms län. Det varnar SMHI för sent på torsdagsförmiddagen i en så kallad Klass 1-varning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.