Dagens PS > Ekonomi

Monday, 23 September, 05:07

Dagens PS - 07 sep 17 kl. 21:09

Wall Street Journal: Fiasko hotar Iphone 8Problemen hopar sig för Apple inför nästa veckas stora släpp, avslöjar källor. Lanseringen av Apples nya iPhone närmar sig men det kan bli problem att få tag i den nya telefonen direkt vid försäljningsstarten som väntas bli den 22 september. Teknikjätten ska ha haft flera problem med produktionen under sommaren, enligt källor till Wall Street Journal. Det i sin tur kan innebära att antalet tillgängliga telefoner blir begränsat till en början och att kunderna riskerar att få vänta på leverans. Det är visserligen relativt vanligt att det är en begränsad mängd telefoner som finns färdiga inledningsvis men om det fortsätter även efter den 22 september kan det leda till att analytiker och investerare tvingas sänka sina estimat för försäljningen under de viktiga he
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Street Journal, Iphone, Apple, Apples, Wall Street Journal, Foxconn, LCD, ID, Wall Street Journals, Bloomberg News, HomePod, Pearl ID, Apple Pay, The Verge, Plus, Dagensps

Dela artikeln

79 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wall, Street, Journal, Fiasko, hotar, Iphone8
Dagens PS - 17 feb 17 kl. 08:46

Svensk i rasande attack mot Wall Street Journal

Som DagensPS.se har skrivit om i veckan har svenske Youtube-fenomenet Felix ”Pewdiepie” Kjellberg varit i rejält blåsväder efter videor innehållande antisemitiska skämt som uppmärksammats av den tunga affärstidningen Wall Street Journal. En skandal som kostat den framgångsrike svensken både samarbetet med jätten Disney samt ”miljontals dollar” i uteblivna intäkter från Youtube.

Dagens PS - 12 jul 19 kl. 11:47

Starbucks har fått nog – slopar Wall Street Journal

Kaffejätten Starbucks slutar sälja tidningar vid sina butiker med start den 1 september, skriver New York Post med hänvisning till Media Ink. The New York Times, Wall Street Journal och USA Today försvinner samtliga från bolagets mer än 8.600 butiker.

DI - 23 aug 18 kl. 13:19

Hård kritik mot H&M i Wall Street Journal-krönika

Det är ovisst om och när H&M lyckas vända de senaste årens negativa utveckling.  Det är slutsatsen i en krönika i Wall Street Journal under vinjetten "Heard on the Street". .

Hela Gotland - 06 aug 11 kl. 04:00

Wall Street Journal granskar modern gotländsk arkitektur

Wall Street Journal har gjort ett nedslag i den gotländska arkitekturen..

Computer Sweden - 01 feb 13 kl. 04:37

Wall Street Journal attackerat av hackare

Misstankar om att kinesiska hackare ligger bakom omfattande attacker mot både New York Times och Wall Street Journal. .

IDG - 01 feb 13 kl. 04:37

Wall Street Journal attackerat av hackare

Misstankar om att kinesiska hackare ligger bakom omfattande attacker mot både New York Times och Wall Street Journal..

IDG - 20 sep 13 kl. 03:38

Walt Mossberg lämnar Wall Street Journal

Den inflytelserika teknikskribenten Walt Mossberg lämnar Wall Street Journal och satsar på oberoende teknikprojekt..

Computer Sweden - 20 sep 13 kl. 03:38

Walt Mossberg lämnar Wall Street Journal

Den inflytelserika teknikskribenten Walt Mossberg lämnar Wall Street Journal och satsar på oberoende teknikprojekt..

Resume - 20 sep 13 kl. 09:45

Wall Street Journal bryter med Allthingsd efter 20 år


Finanstidningen Wall Street Journal har inte lyckats nå et tnytt avtal med Walt Mossberg och tekniksajten Allthingsd. Parterna går åt varsitt håll efter ett 20-årigt samarbete..

Affärsvärlden - 09 jan 14 kl. 11:44

Kinesisk miljardär vill köpa Wall Street Journal

Den kinesiske miljardären Chen Guangbiao är intresserad av att köpa Wall Street Journal..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 8 timmar sedan

Är bilmässornas tid förbi?

Frankfurt, Tyskland. Sedan 1951 har Frankfurt stått som värd för en av världens största och viktigaste bilmässor, IAA (Internationale Automobil Auststellung). Men något har hänt och frågan är om det är början till slutet för det som tidigare har varit biltillverkarnas skyltfönster mot världen när hela 22 bilmärken uteblev?

Dagens PS - I förrgår: 12:25

Se upp! Buybacks funkar inte längre

Företag som annonserar så kallade buybacks får oftast en extra skjuts uppåt av investerare i samband med offentliggörandet. Då kan det vara läge att sälja. Med buybacks menar tillbakaköp av aktier.

Dagens PS - I förrgår: 11:04

Uppsägningarna ökar stort – industrin utsatt

Antalet uppsagda som sökt stöd hos Trygghetsfonden TSL under sommaren ökade med 17 procent jämfört med ifjol.  ”Vi ser ett klart högre inflöde nu”, säger TSL:s vd Caroline Söder, till Svenska Dagbladet. Totalt har 750 personer sökt stöd under det första halvåret 2019.

Dagens PS - I förrgår: 10:53

Här bor du kungligt – om du har råd

Startpriset för den pampiga gården är 40 miljoner kronor. Det här får du. Björkviks gård på Värmdölandet ligger bara cirka fyra mil från Stockholm.

Dagens PS - I förrgår: 10:16

Danske bank utser ny Sverigechef

Danske Bank har rekryterat Johanna Norberg till ny vd för Danske Banks verksamhet i Sverige. Hon efterträder Berit Behring som nyligen utsågs till Head of Wealth Management i Danske Bank och som ny medlem i koncernledningen. Johanna Norberg tillträder sin nya tjänst omgående, enligt ett pressmeddelande.

Dagens PS - I förrgår: 10:26

Jyske Bank-kunder får minusränta i december

Från 1 december i år kommer kunder med mer än 750.000 danska kronor på sitt konto i Jyske Bank att åka på en negativ ränta om -0,75 procent. Det skriver banken på sin hemsida.

Dagens PS - I förrgår: 10:35

Vaping-sjukan i USA: Sju dödsfall rapporterade

Antalet personer som har insjuknat genom vaping eller rökning av e-cigaretter har ökat dramatiskt i USA, rapporterar CNBC. Enligt landets hälsomyndighet, CDC, har siffran ökat till 530 personer jämfört med 380 från i förra veckan. Samtidigt har sju dödsfall rapporterats in.

Dagens PS - I förrgår: 09:42

Medarbetare begår självmord på Facebooks campus

I dagens techbrief kan du läsa om nya iOS 13, renoveringen av Apples ikoniska butik i New York och ett tragiskt dödsfall på Facebooks campus i Kalifornien. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. I dag släpps nya iOS 13 – här är alla nyheter The Verge har hårdtestat den nya versionen av det populära operativsystemet.

Dagens PS - I förrgår: 08:28

Resebjässen gör sista desperat försök

Resejätten Thomas Cook håller sista-minuten-samtal om att sälja av vissa tillgångar för att slippa gå under, rapporterar Sky News med hänvisning till källor. Diskussionerna avser en försäljning av bolagets flyg- och tourverksamhet i Norden som ett desperat sätt att få in pengar. Förhandlingarna förs med private equity-bolaget Triton Partners.

Dagens PS - I förrgår: 08:34

New York-börsen stängde kring nollan

Indexen på New York-börsen stängde kring nollan på torsdagen, i närheten av tidigare toppnoteringar, efter negativa signaler om handelskriget mellan USA och Kina raderat ut tidiga uppgångar. Trump-rådgivaren Michael Pillsbury varnade för att USA är redo att eskalera handelskriget om inte en uppgörelse nås snart, samtidigt som det från kinesiskt håll kom uppgifter om att Kina inte är i någon brådska om att sluta ett avtal. På den breda marknaden steg S&P 500-index med 0,00 procent till 3 006,8.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.