DI > Ekonomi

Sunday, 19 May, 16:38

DI - 07 sep 17 kl. 09:17

De ska fortsätta använda mutanmälda LabcenterSjöfartsverket anmäler ytterligare fyra personer för att ha tagit emot mutor från Labcenter. Myndigheten har också anmält utbildningsföretaget till åklagare. Samtidigt öppnar region Östergötland för att fortsätta använda Labcenter..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Labcenter, Östergötland

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De ska fortsätta, använda, mutanmälda, Labcenter
Skånskan - 26 jun 18 kl. 01:00

Fortsätt använd kontanter

Sverige kan inte en­si­digt av­skaffa kon­tan­ter
I stora delar av Europa do­mi­nerar fort­fa­ran­de kon­tant be­tal­ning, och man kan i många fall en­dast be­tala med kort vid köp över 15 Euro. Att bara gå ned till kiosken och köpa ett tuggum­mi med kort är inte att tänka på.
Allt fär­re re­stau­ranger, pubar och barer i Sverige ac­cep­terar emel­ler­tid i dag kon­tan­ter som be­tal­ning.

Cornucopia - 11 aug 15 kl. 08:55

Förfogandelagen och sålda bergrum

Vid händelse av svensk beredskap eller krigsrisk kan de som köpt bergrum från gamla totalförsvaret få en spännande överraskning. Med stöd av förfogandelagen kan nämligen staten åter ta över dessa bergrum och rent av tvinga ägarna att tömma dem på utrustning.

Förfogandelagen gäller staten, vilket innebär att landsting och kommuner inte kan ta tillbaka sina utförsålda bergrum.

Skånskan - 15 feb 17 kl. 13:00

Ökad otrygghet trots färre anmälda brott

Kävlinge Bland de boende i de östra delarna av Kävlinge kommun finns en stor oro för att vistas ensam utomhus kvällstid.
Samtidigt minskar brottsligheten sett till antalet anmälningar. ERWP.

YLE - 13 aug 15 kl. 07:00

Roxette – nöjesfärden fortsätter

Roxette. Sveriges mest framgångsrika band efter Abba. 60 miljoner sålda skivor världen över och fyra ettor på singellistan i USA.

Sydsvenskan - 21 jan 14 kl. 06:30

490 lag anmälda i Svenska Cupen

När Svenska bridgeförbundet förra året tog initiativet till en ny lagtävling i cupform blev intresset mycket större än väntat. Och sämre blev det inte av att man lyckades locka Stena Line som sponsor. Tävlingen kommer att spelas i år också, men utan Stena Lines deltagande, så namnet ändrades till Svenska Cupen.

Dalarnas tidningar - 31 jan 16 kl. 13:00

Live-TV från Göransson Cup med Falu BS och Slätta

Mittmedia fortsätter satsningen på att sända lokal sport. Under hela helgen sänder vi live-TV från Göransson Cup i Sandviken som är landets största fotbollsinomhuscup för ungdomar. Fler än 260 lag är anmälda till årets cup..

Kristianstadsbladet - 12 mar 14 kl. 15:52

"Yahya har brutit sig ut och brutit sig in"

Foto: TT
Danske Yahya Hassans självbetitlade debutbok kom i höstas, har någon missat det? Även i Sverige har uppmärksamheten varit stor, trots att boken släpps först i nästa vecka. Några av alla dem som boken har engagerat är tre journalister hos oss.

YLE - 03 jul 15 kl. 18:00

Så skapades Toroidion

Sällan har något så stort hållits så hemligt i så många år som projektet med världens starkaste superelbil, Toroidion. Att det dessutom gjorts med minimala resurser i skogarna i Pojo är nästan otroligt. Men sant.

YLE - 29 maj 17 kl. 19:18

Skofynd förbryllar i Ingå

Vid Svenviken i Ingå har familjen Fogelholm hittat ett tjugotal gamla skor nedgrävda på sin tomt. Lena Selén på Igor museum tror att det inte rör sig om någon trevlig bakgrundshistoria. Skorna är kanske från tiden före Porkalaparentesen.

News55 - 18 nov 17 kl. 09:00

Personal inom äldreomsorgen utbildas i våld i nära relationer

I konferensrummet på Elite hotel Marina i Saltsjöqvarn i Stockholm har ett stort antal biståndshandläggare samlats en kall förmiddag i november för att delta i en utbildningsdag om våld i nära relation mot äldre. En kortfilm som visats på tavlan har just tagit slut. – Nu vill jag att ni vid borden diskuterar era intryck från filmen som vi just har sett.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Del 2: Kärnkraften och moralen

När kärnkraftsmotståndet växte fram som folkrörelse i Sverige på 1970-talet var tekniken ny och utbyggnaden mycket snabb. Under loppet av några år gick Sverige från ett normalt europeiskt kol&olja-land till det största kärnkraftslandet per capita..

DI - 45 minuter sedan

I sex år har Game of Thrones varit Lineas liv: ”Hela resan har varit fantastisk”

Fem frågor Linea Stenfors, Head of couture effects, som i sex år skapat kostymer åt skådespelarna i tv-serien Game of Thrones..

DI - 1 timme sedan

Boeing medger fel i flygsimulatorn för olycksplanet 737 Max

Flygjätten Boeing medger att det var fel i flygsimulatorn för det olycksdrabbade planet 737 Max, uppger Financial Times. Enligt Boeing ska inte alla problem som kan uppkomma under flygning ha gått återskapa i flygsimulatorn. Samtliga piloter lär sig flyga flygplansmodellen i en simulator.

DI - 1 timme sedan

Prisrally på fläsk efter kinesisk epidemi

Chicagobörsens pris på fläskkött har stigit med 50 procent sedan årsskiftet, och är nu uppe på femårshögsta. Orsaken är en dödlig smitta som sprids bland kinesiska grisar, och redan lett till nödslakt av minst en miljon slaktdjur..

DI - 1 timme sedan

Krisrabatten når 64 miljarder kronor

Det är skilda världar för Nordens banker. Danske Bank åker på en ny kalldusch medan rivalen DNB är på stark frammarsch. Norska storbanken bör kunna fortsätta göda aktieägarna med saftig avkastning – och nu har värderingen dessutom sjunkit.

DI - 2 timmar sedan

Doldisen tvingades bort från svenska jobbet – kom tillbaka som vd för global jätte

LONDON. Efter 16 år som vd tog det slut, abrupt och utan förklaring. Peter Bodin lämnade revisionsjätten Grant Thorntons svenska verksamhet ”i fysisk och psykisk chock”.

DI - 2 timmar sedan

Statliga vd:n: Riksbanken äventyrar Sveriges anseende

I en färsk undersökning från Svensk exportkredit (SEK) anser endast hälften av Sveriges exportbolag att dagens ränteläge är fördelaktig. Det är en anmärkningsvärd siffra givet den historiskt låga räntenivån. .

DI - 2 timmar sedan

Svårsläckt brand på Billerud Korsnäs ger inga störningar

Billerud Korsnäs pappersbruk i Gävle drabbades av en brand natten till söndagen. Men branden är släckt, ingen skadades allvarligt och produktionen påverkas inte. ”Nej, det har pågått underhållsarbete”, säger Anna Helsén, tillförordnad presschef på Billerud Korsnäs..

DI - 3 timmar sedan

Krympande tallskog oroar Skogsstyrelsen

Tallskogen minskar kraftigt, varnar Skogsstyrelsen. I stället för tall planeras i många fall gran, ofta på torra marker som inte är anpassade för det. Det ökar risken för både torkstress och angrepp från svamp och granbarkborre..

DI - 2 timmar sedan

Österrike: Nyval i september

Nyval ska hållas snarast, om möjligt redan i början av september, meddelade Österrikes president Alexander van der Bellen vid en gemensam presskonferens med förbundskansler Sebastian Kurz..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.