DI > Ekonomi

Monday, 19 March, 21:19

DI - 06 sep 17 kl. 14:18

Teknisk analys: Tre snabba klipp - med hög riskFör kortsiktiga placerare kan aktier med potential att stiga flera tiotals procent på någon vecka vara lockande. Investtech har identifierat tre sådana aktier – men varnar samtidigt för riskerna..
Läs mer på DI

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teknisk, analys, Tre, snabba, klippmed hög , risk
SvD - 24 feb 17 kl. 10:30

Teknisk analys: Tre köpvärda aktier – Bahnhof är en

Trender är ett centralt begrepp inom teknisk analys och enligt Investtechs forskning har aktier i stigande trender i genomsnitt presterat klart bättre än index. Analysföretaget har också sett att volymutveckling är en indikator som kan stärka eller försvaga en trend och man har denna vecka tittat på tre aktier där volymutvecklingen stärker en stigande trend..

DI - 08 feb 17 kl. 15:59

Teknisk analys: Tre köptips i medvindssektorn

Sektorn som har gått så starkt har kraft kvar. Det visar en teknisk analys som analysfirman Investtech har gjort exklusivt för Di..

DI - 12 feb 18 kl. 13:49

Teknisk analys: Tre kvalitetsaktier som klarar börsstormen

Utsikterna för Stockholmsbörsen har försämrats, men med hjälp av teknisk analys har Investtech hittat kvalitetsaktier som står emot i oroliga tider. .

SvD - 31 maj 14 kl. 14:02

Teknisk analys: Tre aktier att undvika

Analysföretaget Investtech har den här veckan analyserat tre aktier att undvika. Enligt Investtechs tekniska analys är de starkt negativa och indikerar vidare nedgång..

SvD - 10 feb 17 kl. 11:13

Teknisk analys: Tre vinnande aktier efter bokslut

Denna vecka har analysföretaget Investtech tittat på tre aktier som tekniskt indikerar fortsatt uppgång efter att bolagen redovisat nyligen redovisat sina bokslut..

DI - 27 sep 17 kl. 16:34

Teknisk analys: Tre svaga kort på stark börs

Optimismen härskar på Stockholmsbörsen men en lång rad aktier är samtidigt tekniskt negativa. Investtech har sållat fram tre bolag som uppvisar särskilt illavarslande tecken,.

DI - 25 okt 17 kl. 13:04

Teknisk analys: Tre aktier som laddar för höstspurt

Hösten har historiskt varit en gynnsam period att handla aktier och Investtech listar denna vecka tre aktier med stor potential fram till årsskiftet..

DI - 13 dec 17 kl. 12:51

Teknisk analys: Tre raketer för de modiga

Året går mot sitt slut och då har det historiskt varit läge att köpa aktier som normalt anses uppvisa tydliga varningstecken. Investtech pekar ut tre potentiella nyårsraketer för den som är beredd att ta risken..

DI - 03 jan 18 kl. 13:38

Teknisk analys: Tre starka aktier för 2018

Analysfirman Investtech har gått igenom Stockholmsbörsen för att hitta vinnaraktierna för 2018. Baserat på matematiska värderingar presenteras här tre av aktierna som tydligast signalerar att de ska prestera en bra kursutveckling i år..

DI - 17 jan 18 kl. 13:29

Teknisk analys: Tre heta aktier inför boksluten

Rapportperioden närmar sig med stormsteg. Investtech har hittat tre aktier där de tekniska analyserna pekar på fortsatt uppgång inför rapporterna. Rådet blir köp.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Bankens oberoende står på spel

Slutar Oktogonen få vinstavsättningar från Handelsbanken tvingas stiftelsen att sälja aktier i banken. Det riskerar påverka bankens oberoende och bli en stor skattesmäll för Oktogonens andelsägare..

DI - 15 minuter sedan

Richard Bråse: Uppförsbacke när digitaliseringen tar fart

Efter H&M:s kurskollaps riskerar Handelsbanken att bli nästa börsjätte att hamna under hård strukturell press. Den kontorsfokuserade affärsmodellen kan vändas till en utmaning när banktjänster digitaliseras i allt högre utsträckning..

DI - 15 minuter sedan

Håkan Blomdahl fortsätter öka i Mertiva - har nu 54,5 procent

Mertivas majoritetsägare Håkan Blomdahl fortsätter att steg för steg öka sitt innehav i investeringsbolaget. .

DI - 15 minuter sedan

Atrium Ljungbergs vd köper aktier för 700.000

Annica Ånäs har per den 19 mars köpt 5.431 B-aktier i Atrium Ljungberg, där hon är vd..

DI - 15 minuter sedan

Missnöjd personal hot mot Handelsbanken

Vinstandelsstiftelsen Oktogonen, som har varit avgörande för Handelsbankens framgångar, riskerar att bli ett allvarligt problem för banken. Om Handelsbankens lönsamhet fortsätter att sjunka, jämfört med konkurrenterna, stoppar banken avsättningarna till stiftelsen..

DI - 1 timme sedan

Kryphål i nya Postnord-lagen

Den första mars införde Postnord avgifter på varor från Kina. Det riskerar att sänka näthandeln på billiga produkter. Men lågprishandlare har hittat ett kryphål, rapporterar SVT.

DI - 1 timme sedan

Hans Bolander: Uppstickarnas bolån pressar storbankerna

När det gäller tjänster inom bank och finans är svenska kunder konservativa och i många fall ointresserade av nya aktörer. Det visar sig i de fyra svenska storbankernas dominans på en mängd områden..

DI - 1 timme sedan

Tobias Wikström: Hur blev Andersson en vänsterpopulist?

LEDARE. Erfaren, kompetent, skolad. De orden använde Di på ledarplats om Magdalena Andersson, dagen efter att hon för sex år sedan hade utsetts till Socialdemokraternas finansministerkandidat.

DI - 1 timme sedan

Sex and the city-stjärna vill bli guvernör

Cynthia Nixon, mest känd för sin roll i tv-serien Sex and the city, ställer upp i guvernörsvalet i New York, skriver amerikanska medier..

DI - 1 timme sedan

Ann Linde om avtalet: "Trodde inte det skulle komma så här snabbt"

”Idag är det vit rök i Bryssel. Avtalet är ett väldigt stort framsteg. Jag trodde inte att det skulle komma så här snabbt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.