DI > Ekonomi

Monday, 17 December, 02:19

DI - 06 sep 17 kl. 14:18

Teknisk analys: Tre snabba klipp - med hög riskFör kortsiktiga placerare kan aktier med potential att stiga flera tiotals procent på någon vecka vara lockande. Investtech har identifierat tre sådana aktier – men varnar samtidigt för riskerna..
Läs mer på DI

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teknisk, analys, Tre, snabba, klippmed hög , risk
SvD - 24 feb 17 kl. 10:30

Teknisk analys: Tre köpvärda aktier – Bahnhof är en

Trender är ett centralt begrepp inom teknisk analys och enligt Investtechs forskning har aktier i stigande trender i genomsnitt presterat klart bättre än index. Analysföretaget har också sett att volymutveckling är en indikator som kan stärka eller försvaga en trend och man har denna vecka tittat på tre aktier där volymutvecklingen stärker en stigande trend..

DI - 29 okt 18 kl. 15:46

Teknisk analys: Tre bjässar du ska sälja

Pessimisterna styr Stockholmsbörsen på kort sikt enligt en teknisk analys från Investtech. I tre storbolag som nyligen rapporterat, bland annat en bankbjässe, är det läge att kasta in handduken. .

DI - 19 nov 18 kl. 14:04

Teknisk analys: Tre köplägen för årets slutspurt på börsen

Stockholmsbörsen är alltjämt tekniskt neutral, men tre aktier laddar för en fin slutspurt fram till årsskiftet, enligt en teknisk analys från Investtech..

DI - 08 feb 17 kl. 15:59

Teknisk analys: Tre köptips i medvindssektorn

Sektorn som har gått så starkt har kraft kvar. Det visar en teknisk analys som analysfirman Investtech har gjort exklusivt för Di..

DI - 12 feb 18 kl. 13:49

Teknisk analys: Tre kvalitetsaktier som klarar börsstormen

Utsikterna för Stockholmsbörsen har försämrats, men med hjälp av teknisk analys har Investtech hittat kvalitetsaktier som står emot i oroliga tider. .

SvD - 31 maj 14 kl. 14:02

Teknisk analys: Tre aktier att undvika

Analysföretaget Investtech har den här veckan analyserat tre aktier att undvika. Enligt Investtechs tekniska analys är de starkt negativa och indikerar vidare nedgång..

DI - 26 mar 18 kl. 11:46

Teknisk analys: Tre aktier att sälja på svag börs

Det är pessimisterna som styr börsen just nu, enligt Investtechs tekniska analys. Analyshuset pekar ut tre aktier – bland annat en av storbankerna – med särskilt svaga signaler, som du bör sälja. .

DI - 16 apr 18 kl. 14:26

Teknisk analys: Tre starka utbrott på börsen

I tre aktier har det nu skett utbrott från tidigare trendkanaler, enligt Investtechs tekniska analys. Då gäller det att vara snabb på hanen. Köp en spelaktie som rusat på börsen och ett verkstadsbolag, rekommenderar analyshuset.

DI - 08 okt 18 kl. 13:20

Teknisk analys: Tre storbolag du ska köpa inför rapportfloden

Börsen är svagt positiv inför årets sista rapportperiod, visar Investtechs tekniska analys. I tre storbolag ser trenden särskilt stark ut. Analysfirmans råd är att köpa aktierna redan nu, eftersom de brukar gå starkt både inför och efter rapporterna.

DI - 10 dec 18 kl. 13:05

Teknisk analys: Tre nyårsraketer i börsfrossan

Stockholmsbörsen har utlöst en säljsignal och det finns inga stöd på medellång sikt, enligt Investtechs tekniska analys. Analysfirman pekar dock ut tre aktier som kan bli riktiga kursvinnare de kommande veckorna – bland annat ett spelbolag som rasat 70 procent, men som nu närmar sig fyndläge..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Spacex slog rekord igen

Elon Musks Spacex har slagit rekord i flest antal kommersiella uppskjutningar under ett år, vilket landade på 20 stycken under 2018. Det rapporterar Business Insider Nordic.

DI - 3 timmar sedan

Demonstration i Ungern mot Orbáns regering

Omkring 10.000 människor demonstrerade på söndagen i Ungerns huvudstad Budapest mot en ny lag som ger arbetsgivarna rätt att kräva 400 övertidstimmar per år av anställda..

DI - 4 timmar sedan

Vd:n om H&M-prognosen: Låter optimistiskt

På måndagen presenterar H&M nya försäljningssiffror, ett år efter mardrömsdagen då klädjätten rasade på börsen efter missad prognos. 6,5 procent väntas ökningen bli för kvartalet.  ”Det låter optimistiskt”, säger Andreas Jonason på Simon Kucher.

DI - 4 timmar sedan

Fjärrvärmeverk redovisade för låga utsläpp

Straffavgifter på flera miljoner kronor – det kan Värtaverket i Stockholm, landets största koleldade fjärrvärmeverk, ha att vänta efter att ha lämnat felaktiga siffror rörande utsläpp av växthusgaser till Naturvårdsverket..

DI - 4 timmar sedan

Gaming Corps petar vd:n

Den krisande spelutvecklaren Gaming Corps vd får gå på dagen. .

DI - 4 timmar sedan

Gabriel Forss sjunger lönsamhetens lov

Få människor kan leva på sin sång. Gabriel Forss lever på att leda andras.  Omsättningen i hans bolag Piece of Me ökar varje år med fantastiska marginaler: "På sikt skulle jag vilja exportera konceptet utomlands.

DI - 6 timmar sedan

Minskat förtroende för USA:s ekonomi

Inte sedan 2013 har så många amerikaner trott att det kommande året blir sämre.  Det visar en opinionsundersökning som tidningen Wall Street Journal och tv-kanalen NBC låtit göra..

DI - 6 timmar sedan

Det gör ont när skuldbubblor brister

Nytt år, nya möjligheter. Hurtigt i överkant? Kanske det, men världen brukar växa och trotsa politiker, väder och vind.

DI - 6 timmar sedan

Uppgifter: 5.000 jobb bort på Jaguar Land Rover

Brittiska biltillverkaren Jaguar Land Rover kommer skära bort tusentals jobb under nästa år. Det skriver The Guardian..

DI - 6 timmar sedan

Kärnkraften är olönsam

DEBATT. Nyligen skrev tre kristdemokrater, bland andra Ebba Busch Thor, på Di Debatt att Sverige bör nyinvestera i modern kärnkraft. Att föreslå moderna kärnkraftverk är ungefär som att kräva att Volvo skulle skapa en modern Volvo Amazon, skriver författaren Åsa Moberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.