DI > Ekonomi

Tuesday, 25 September, 15:42

DI - 06 sep 17 kl. 14:18

Teknisk analys: Tre snabba klipp - med hög riskFör kortsiktiga placerare kan aktier med potential att stiga flera tiotals procent på någon vecka vara lockande. Investtech har identifierat tre sådana aktier – men varnar samtidigt för riskerna..
Läs mer på DI

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teknisk, analys, Tre, snabba, klippmed hög , risk
SvD - 24 feb 17 kl. 10:30

Teknisk analys: Tre köpvärda aktier – Bahnhof är en

Trender är ett centralt begrepp inom teknisk analys och enligt Investtechs forskning har aktier i stigande trender i genomsnitt presterat klart bättre än index. Analysföretaget har också sett att volymutveckling är en indikator som kan stärka eller försvaga en trend och man har denna vecka tittat på tre aktier där volymutvecklingen stärker en stigande trend..

DI - 08 feb 17 kl. 15:59

Teknisk analys: Tre köptips i medvindssektorn

Sektorn som har gått så starkt har kraft kvar. Det visar en teknisk analys som analysfirman Investtech har gjort exklusivt för Di..

DI - 12 feb 18 kl. 13:49

Teknisk analys: Tre kvalitetsaktier som klarar börsstormen

Utsikterna för Stockholmsbörsen har försämrats, men med hjälp av teknisk analys har Investtech hittat kvalitetsaktier som står emot i oroliga tider. .

SvD - 31 maj 14 kl. 14:02

Teknisk analys: Tre aktier att undvika

Analysföretaget Investtech har den här veckan analyserat tre aktier att undvika. Enligt Investtechs tekniska analys är de starkt negativa och indikerar vidare nedgång..

DI - 26 mar 18 kl. 11:46

Teknisk analys: Tre aktier att sälja på svag börs

Det är pessimisterna som styr börsen just nu, enligt Investtechs tekniska analys. Analyshuset pekar ut tre aktier – bland annat en av storbankerna – med särskilt svaga signaler, som du bör sälja. .

DI - 16 apr 18 kl. 14:26

Teknisk analys: Tre starka utbrott på börsen

I tre aktier har det nu skett utbrott från tidigare trendkanaler, enligt Investtechs tekniska analys. Då gäller det att vara snabb på hanen. Köp en spelaktie som rusat på börsen och ett verkstadsbolag, rekommenderar analyshuset.

SvD - 10 feb 17 kl. 11:13

Teknisk analys: Tre vinnande aktier efter bokslut

Denna vecka har analysföretaget Investtech tittat på tre aktier som tekniskt indikerar fortsatt uppgång efter att bolagen redovisat nyligen redovisat sina bokslut..

DI - 27 sep 17 kl. 16:34

Teknisk analys: Tre svaga kort på stark börs

Optimismen härskar på Stockholmsbörsen men en lång rad aktier är samtidigt tekniskt negativa. Investtech har sållat fram tre bolag som uppvisar särskilt illavarslande tecken,.

DI - 25 okt 17 kl. 13:04

Teknisk analys: Tre aktier som laddar för höstspurt

Hösten har historiskt varit en gynnsam period att handla aktier och Investtech listar denna vecka tre aktier med stor potential fram till årsskiftet..

DI - 13 dec 17 kl. 12:51

Teknisk analys: Tre raketer för de modiga

Året går mot sitt slut och då har det historiskt varit läge att köpa aktier som normalt anses uppvisa tydliga varningstecken. Investtech pekar ut tre potentiella nyårsraketer för den som är beredd att ta risken..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Debatt: "Kritiken mot oss visar på anmärkningsvärd misstro"

DEBATT. I måndags kritiserade Elin Karlsson, Sveriges läkarförbund, att Apotek Hjärtat har köpt in sig i Min Doktor. Kritiken visar på en anmärkningsvärd misstro till sina förbundsmedlemmars integritet, skriver företrädare för Apotek Hjärtat och Min Doktor..

DI - 15 minuter sedan

Argentinas centralbankschef ansöker om avsked

Chefen för Argentinas centralbank, Luis Caputo, har lämnat in en avskedsansökan, rapporterar Bloomberg News..

DI - 30 minuter sedan

Förbud av försäljning av e-cigaretter online övervägs

Ett alternativ "på bordet" för den amerikanska hälsovårdsmyndigheten FDA är att förbjuda försäljningen av e-cigaretter online.  Det sade FDA-chefen Scott Gottlieb i samband med en kongress i Washington, rapporterar Bloomberg News. .

DI - 30 minuter sedan

New York-börser: Öppning upp väntas

Finansmarknaderna fortsätter att ta in den senaste utvecklingen i handelskonflikten mellan Kina och USA. På måndagen trädde en ny omgång amerikanska och kinesiska importtullar i kraft och Kinas vice handelsminister har sagt att det är svårt att gå vidare i handelssamtalen när Washington håller en "kniv mot Kinas strupe"..

DI - 45 minuter sedan

Huspriser i USA uppåt

Huspriserna i 20 storstadsområden runt om i USA steg 5,9 procent i juli jämfört med samma månad 2017, enligt S&P Corelogic Case-Shillers index.  Enligt Reuters enkät väntade analytiker att priserna skulle ha stigit 6,2 procent på årsbasis..

DI - 45 minuter sedan

Lyft för USA:s detaljhandel

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 5,8 procent vecka 38, som avslutades den 22 september, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare. Det visar Johnson Redbooks index, enligt ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

50.000 aktier sållades bort – här är förvaltarens guldkorn

Med vad han kallar en "fokuserad värdebaserad strategi" förvaltar Mikael Tarnawski-Berlin Carnegies nya globalfond. Utifrån ett universum med över 50.000 bolag har han sållat fram ett tjugotal som klarar hans kritierier..

DI - 45 minuter sedan

Stockholmsbörsen: SSAB en tisdagsvinnare

Stockholmsbörsen handlades nära oförändrat på tisdagseftermiddagen. SSAB hittades i storbolagstopp medan Autoliv tappade efter att hela den europeiska fordonssektorn fått sig en kyss av tyska BMW:s vinstvarning strax efter lunchtid. De ledande Europabörserna handlades på plus.

DI - 1 timme sedan

Ledamot i Irlab Therapeutics köper 4.000 aktier

John Wakely, styrelseledamot i Irlab Therapeutics, har på måndagen den 24 september köpt 4.000 aktier i bioteknikbolaget.  Det framgår av Finansinspektionens insynslista.

DI - 1 timme sedan

Telias ex-vd: Ägare ville väl vara anonyma

Telias förre vd Lars Nyberg bad inte om information om vem företagets partner var i Uzbekistan. ”De här människorna ville väl inte att vi skulle veta. Jag kan ge hur mycket instruktioner som helst då, vi kommer i alla fall inte att få veta”, svarar Nyberg, när han förhörs i korruptionsmålet i Stockholms tingsrätt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.