Expressen > Nöje

Monday, 25 March, 23:50

Liknande nyheter

Taggar: Skarsgårdom , Mamma, Mia2 , Förnedrande

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

PH-deltagarens ursäkt efter konflikterna

Efter flertalet konflikter väljer Erica Lindberg att be om ursäkt.”Paradise hotel”-deltagaren får nog av bråken och försöker reparera relationerna.– Jag ber aldrig om ursäkt för saker, aldrig, säger Erica Lindberg i programmet..

Expressen - 30 minuter sedan

Alexander Karims krav efter SVT-dokumentären

Skådespelaren Alexander Karim tar avstånd från att arbeta med kolleger som inte sköter sig. Nu kräver han att fler sluter upp och att produktionerna tar sitt ansvar. – När de känner att ”nej nu börjar vi förlora pengar på att anställa människorna”, när de känner att det börjar svida så då tror jag att det kommer bli ändring.

Expressen - 2 timmar sedan

Tv-parets kärlekslycka efter dejten i ”Hemliga beundrare”

William Persson blev överraskad i premiären av ”Hemliga beundrare” – och hittade kärleken.Vännen Christopher Rahlenfeldt uppvaktade honom i programmet och satte vänskapen på spel.– Vi är verkligen superlyckliga tillsammans och älskar varandra jättemycket, säger William Persson efter programmet..

Expressen - 3 timmar sedan

Paniken under ”Farmen VIP” – kossorna försvann

”Farmen VIP” fortsätter att bjuda på dramatik.I måndagens avsnitt skapar en ko panik på gården.– Jag kände mig som Usain Bolt, säger Vlad Reiser i programmet..

Expressen - 3 timmar sedan

Malin Gramers tårar inför nya säsongen

Malin Gramer är tillbaka med en tredje säsong av ”Hemliga beundrare” på TV3 – och det blir en känslostark start.– Det är så fantastiskt bra och varje gång jag börjar prata om det så börjar jag gråta för att jag får ståpäls på armarna och tårar för det är så fint och det är så otroligt härligt och så mycket känslor, berättar Malin Gramer. .

Expressen - 8 timmar sedan

Psykologer: Därför litade föräldrarna på Jackson

I ”Leaving Neverland” berättar Wade Robson och James Safechuck att de utsattes för sexuella övergrepp av Michael Jackson som barn.Dokumentären har fått stort genomslag, och många har ifrågasatt föräldrarnas roll i det hela. Hur kunde de låta sina barn tillbringa så pass mycket tid med en vuxen man?

Expressen - 8 timmar sedan

Bianca Ingrosso bekräftar nya kärleken – första orden

Bianca Ingrosso har hittat kärleken på nytt.Det avslöjar realitystjärnan på sin vlogg.– Jag träffar en människa nu som jag är inte redo att ha på kamera, säger Bianca Ingrosso i sin vlogg..

Expressen - 9 timmar sedan

Därför fick skådespelaren sänkt straff för misshandeln

Skådespelaren dömdes i tingsrätten till tre månaders fängelse för bland annat tre fall av misshandel av Josefin Nilsson.I hovrätten friades han sedan från två fall av misshandel.Samtidigt mildrades straffet och skådespelaren fick en villkorlig dom – bland annat därför att han var tidigare ostraffad och att han drabbats hårt av mediala uppmärksamheten.

Expressen - 14 timmar sedan

George Clooneys hyllning till Sverige – efter besöket

George och Amal Clooney besökte Sverige förra veckan, för att vara med på ett evenemang med Svenska postkodlotteriet.Nu har Postkodlotteriet publicerat ett klipp från eventet – där Clooney hyllar svenskarna.– Ni gör sådant otroligt arbete.

Expressen - 16 timmar sedan

Deltagaren lyfts ur programmet – beslutet efter regelbrotten

I måndagens avsnitt av Paradise hotel tvingas Jesper ”Jeppe” Johansson lämna huset på grund av ”upprepade regelbrott”. – Det är faktiskt lite oklart varför jag fick lämna än i dag, säger Jesper Johansson. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.