Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Wednesday, 22 November, 22:59

Nya Wermlands Tidningen - 05 sep 17 kl. 12:09

Fastighetsbyte för en krona vid resecentrumTorsby kommun köper det före detta bärrenseriet vid Torsby resecentrum för 1 krona. Samtidigt säljs mark i närheten för samma summa till Helmia fastigheter. Förslaget går nu vidare till fullmäktige..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Torsby, Helmia

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fastighetsbyteför en , kronavid , resecentrum
BT - 20 jan 12 kl. 12:55

Landvetter resecentrum invigt

På fredagen invigdes Landvetter nya resecentrum. Det beräknas möjliggöra en fördubbling av resandeströmmen inom 10-12 år. Vanliga bussresenärer fick chansen att premiäråka från Landvetter resecentrum klockan 12 i går, men då hade politiker och tjänstemän från bland annat Härryda kommun, Västra Götalandsregionen och Västtrafik redan fått tjuvstarta med en egen buss som gick från Göteborg via Mölnlycke till bussterminalen.

Uppsalanyheter.se - 18 sep 17 kl. 23:41

Polis och Kommun i trygghetsdialog med Uppsalabor vid Resecentrum

På torsdagen 21 september står Uppsala kommun och polisen på Resecentrum för att samla in synpunkter och ha dialog om tryggheten och trivseln vid Uppsala Resecentrum.På torsdagen 21 september står Uppsala kommun och polisen på Resecentrum för att samla in synpunkter och ha dialog om tryggheten och trivseln vid Uppsala Resecentrum.   Under hela dagen, från klockan 6.

BT - 16 aug 14 kl. 12:22

Samlat resecentrum vid Krokshallsberget

En välfungerande kollektivtrafik ska man kunna förvänta sig som boråsare. För över tre år sedan skrev vi en motion om att vi snarast ville se en utredning om möjligheterna att få till stånd ett samlat resecentrum i Borås.
Med den motionen har tyvärr intet hänt från den rödgröna ledningen i kommunen.

Kristianstadsbladet - 01 aug 12 kl. 21:51

Snart är Resecentrum ett minne blott

Nu är det inte mycket kvar av Kristianstads Resecentrum. Byggnaden invigdes 1996 som en toppmodern och flygplatsliknande reseplattform. Det var ett bygge för framtiden, en framtid som inte varade längre än 16 år.

Kristianstadsbladet - 21 apr 11 kl. 05:00

Polisen ska rensa Resecentrum

Foto: Lars Ottosson
Resehängare. Det kallas de ungdomar som av och till hänger på Resecentrum.
?

Uppsalanyheter.se - 15 mar 17 kl. 02:44

Stort polisinsats efter bråk på Resecentrum

En stor polisinsats genomfördes på Resecentrum i Uppsala sedan ett bråk uppstått på ett tåg mellan Stockholm och Uppsala samt Bålsta.En stor polisinsats genomfördes på Resecentrum i Uppsala sedan ett bråk uppstått på ett tåg mellan Stockholm och Uppsala samt Bålsta.   Cirka 200 personer hade varit i Stockholm för ett nyårsfirande som hade varit stökigt.

Kristianstadsbladet - 06 sep 11 kl. 22:37

Tjejer dömdes för ofredad vid Resecentrum

På tisdagen dömdes två tjejer för att de ofredat en 12-årig pojke utanför Resecentrum. För pojkens berättelse om att han misshandlats av tjejerna fanns ingen stödbevisning.
Tingsrätten meddelade sin dom efter en kort överläggning.

Kristianstadsbladet - 23 nov 11 kl. 04:30

Anmälda brott har halverats på resecentrum

Både polis och väktarbolag ser kameror som en lösning på problemen med brottslighet på resecentrum.
Från september 2009 till september 2011 har antalet anmälda brott vid resecentrum halverats. En del av minskningen tillskriver polisen den kameraövervakning som tillkommit.

Kristianstadsbladet - 02 apr 12 kl. 21:57

Stökigt på resecentrum

I omgångar fick polisen rycka ut till resecentrum på måndagskvällen.
Det var på måndagskvällen stökigt på resecentrum i Kristianstad. Ungdomar uppträdde, som polisen uttryckte det, "respektlöst".

SmålandsPosten - 06 mar 14 kl. 14:07

Ficktjuvar greps vid Resecentrum

Polisen har gripit tre ficktjuvar som opererat på Resecentrum i Växjö. De tre männen är i 35-årsåldern och sitter anhållna för grov stöld. Den 23 januari blev en kvinna av med sin plånbok på Resecentrum.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 30 minuter sedan

Rekordmannen utgick skadad

Fredrik Höggren spelade sin 645:e allsvenska match och blev därmed den spelare i hockeyallsvenskans historia som gjort flest matcher. Men han fick aldrig spela färdigt.– Läkaren stoppade mig, berättar han efter BIK Karlskogas 0–3-förlust i Tingsryd..

Nya Wermlands Tidningen - 30 minuter sedan

FBK serieledare

FBK J20 gav Örebro ett hårt välkomnande i Löfbergs Arena..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

BIK förlorade – och fick alla spelare utvisade

Tingsryd vann bottenmötet hemma mot BIK Karlskoga med 3–0. Därmed har BIK fem poäng upp till fast mark. I slutet av matchen blev alla tio utespelare på isen utvisade efter bråk vid Tingsryds mål..

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Alla utespelare på isen utvisade

BIK-KAPTENEN: "Det har jag aldrig någonsin varit med om".

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Bil kanade av vägen

En bil kanade av väg 63 mellan Filipstad och Karlstad på onsdagskvällen. – Det var väldigt, väldigt halt på vägen, och mycket snömodd, säger Dick Eriksson, räddningsledare i område Bergsslagen..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Karlsson fortsätter i Carlstad United

Jesper Karlsson, 24, har valt att förlänga sitt kontrakt med Carlstad United.– Jag tror att klubben har något stort på gång och ser fram emot säsongen 2018, säger mittfältaren till klubbens hemsida..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Stadsbyggnadsnämnden Karlstad

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Värmländsk kapten förlänger med Gais

Den värmländske Gais-kaptenen Carl Nyström har förlängt sitt kontrakt med två år. – Fantastiskt kul och jag ser verkligen fram emot att fortsätta kämpa uppe på gården, säger 27-åringen till klubbens hemsida..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

De förstärker BIF:s damlag

Bengtsfors damlag har förstärkt sin trupp med två nya spelare. Lina Hedström och Madelen Johannesson skrev på tidigare i veckan. Även tränarduon Martin Åström och Berat Maloku är klara..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Nya bostäder på gång på Norra Stockfallet

Utbyggnaden av Norra Stockfallet fortsätter. Nu har kommunen tecknat ett markanvisningsavtal med BoKlok Housing AB.Samtidigt går arbetet med infrastrukturen mot ett färdigställande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.