Expressen > Nyheter

Monday, 10 December, 15:13

Expressen - 31 aug 17 kl. 22:06

Majblomman försvarar burkiniköpet till skolaNär Majblommekommittén i Hässleholms köpte in burkinis för utlåning till eleverna blev reaktionerna starka.Nu svarar Lena Holm, Majblommans generalsekreterare på kritiken."Vår Majblommeförening i Hässleholm har velat ge alla elever chansen att lära sig simma", skriver hon på organisationen blogg..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Majblommekommittén, Hässleholms, Lena Holm, Majblommeförening, Hässleholm

Dela artikeln

11701 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Majblomman, försvarar, burkiniköpettill , skola

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Störningar på E4 efter trafikolycka

Vid 14.15 på måndagen larmades polisen om en singelolycka på E4 i höjd med Östra Ljungby, Klippans kommun.Det handlar om en personbil som kört in i ett vägräcke..

Expressen - 1 timme sedan

Han knivmördade Emil, 34, på efterfest – straffet sänks

Mikaelas sambo Emil Jåfs skulle gå emellan när bråk uppstod på en efterfest i Vetlanda.Då fick han en kniv i halsen och dog.Tingsrätten dömde mördaren Kaj Hansson till 18 års fängelse.

Expressen - 1 timme sedan

”Ho Ho Ho” – Vellinge bäst i klassen på julpynt

Julen tar sig olika uttryck beroende på var du bor.Men det gäller att du bor i rätt kommun för att känna glitter och glamour..

Expressen - 1 timme sedan

Man föll i vattnet vid kallbadhus

Räddningstjänst och ambulans larmades på måndagen till Ribbersborg i Malmö efter ett drunkningslarm.Enligt uppgift ska personer på plats ha hjälp en man upp ur vattnet..

Expressen - 1 timme sedan

Uppgifter: May ställer in brexit-omröstning

Theresa May ska adressera parlamentet angående brexit.Enligt BBC har hon valt att ställa in den planerade omröstningen i parlamentet – som av allt att dömma skulle rösta ned avtalet. .

Expressen - 2 timmar sedan

Brand på grundskola i Uppsala

Det har börjat brinna i ett rum vid Östra Stenhagenskolan i Uppsala och hela skolan är utrymd. Larmet kom in klockan 12.37.

Expressen - 2 timmar sedan

Ryske "Varulven" dömd för 78 mord – anses frisk

Sibirisk domstol har dömt "Varulven" Mikhail Popkov till livstids fängelse för 56 kvinnomord. De 22 morden han dömts för tidigare gör honom nu till förra århundradets värsta seriemördare i Ryssland. En psykiatrisk undersökning slår fast att han är "frisk".

Expressen - 2 timmar sedan

Så påverkas du av en M+KD-budget

Övergångsregeringen kan tvingas styra med Moderaternas och Kristdemokraternas budget. I så fall tvingas finansminister Magdalena Andersson att gå emot sitt egets partis kärnfrågor – och bland annat sänka skatter och höja taket för RUT-avdrag.  – Deras budget bottnar i klassisk allianspolitik, säger Expressens Ekonomikrönikör Frida Bratt.

Expressen - 2 timmar sedan

Nu kan Stefan Löfven ta på sig hårdhandskarna

C-ledaren Annie Lööf nobbar Stefan Löfven och fortsätter utdela råsopar mot S-ledaren och Socialdemokraterna. Hittills har han tigit och tagit emot i hopp om att få hennes stöd som statsminister. – Om de kommer rösta nej till Stefan Löfven som statsminister finns det ingen anledning för honom att fjäska för Centerpartiet, säger Expressens statsvetare Jenny Madestam.

Expressen - 3 timmar sedan

Programledarna om utmaningarna i buren

LUND. ”Alla har rätt att funka olika” – det är temat i årets Musikhjälpen.Under luciaveckan blir programledarna Farah Abadi, Daniel Adams-Ray och William Spetz inlåsta i glasburen, som år 2018 står på Stortorget i Lund.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.