LV > Nyheter

Friday, 23 March, 08:10

LV - 30 aug 17 kl. 12:00

Nu börjar första etappen – nästa vecka sätts spaden i jordenNu går startskottet för Hultsfred Makeover. Nästa vecka sätts spaden, eller rättare sagt skopan, i marken för första etappen genom Hagadalsparken, eller Mimerparken som den kallas i bland..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Hultsfred Makeover, Hagadalsparken, Mimerparken

Dela artikeln

51 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu börjar första etappennästa , vecka, sätts, spadeni , jorden
Expressen - 15 okt 15 kl. 22:06

Redan nästa vecka sätts tältläger upp

Redan nästa vecka kommer de första tälten för flyktingar att sättas upp av Myndigheten för samhällskydd och beredskap (MSB). Sannolikt sätts de upp på militärfältet P7 i Revingehed, öster om Lund i Skåne, enligt uppgift till SVT Nyheter..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Då öppnar sista etappen i Välsviken

Snart sätts spaden i marken.

Skånskan - 25 feb 17 kl. 11:00

Rivet ridhus ersätts av 58 bostadsrätter

löddeköpinge 2015 minskade antalet Löddebor eftersom bygget av nya bostäder var i det närmaste obefintligt.
Så blir fallet inte de kommande åren. I fjor och i år byggs nya villor i Björkenäsparken, och om ett år står 58 bostadsrätter klara på ridhustomten.

Vimmerby Tidning - 17 jan 14 kl. 08:32

Nu är spaden satt i jorden

Nu har spaden satts i jorden. Första etappen av fibernätsutbyggnaden i Mörlunda är i full gång.
Den gula maskinen jobbar på för fullt, längs vägen mellan Torp och Marhult, och om vintern fortsätter som hittills så blir det ett enkelt jobb..

Kristianstadsbladet - 10 mar 16 kl. 03:00

Bygger till för barnens skull

I nästa vecka sätts spaden i jorden för nya barnakuten. Det blir en tillbyggnad, som en barnens ö, utanför nuvarande akutmottagning..

Skånskan - 10 jan 17 kl. 18:40

Sista spaden i jorden

MALMÖ Det började dåligt men slutade bra. Riksbyggen tog tisdagen det första spadtaget för den sista etappen i området Gyllins trädgård i östra Malmö. ERWP.

Dagens PS - 20 feb 17 kl. 07:58

Chocken: Miljonsmäll mot bostadsrättsägare

Det kan bli en dyr affär att ändra ytan i sin bostadsrätt eller köpa exempelvis en p-plats till bilen. Den kan utlösa full reavinstskat och i storstäderna kan det notan hamna på miljonbelopp. Bakgrunden är enligt Svenka Dagbladet en ”rättslig vägledning” från Skatteverket som får effekt på hur bostadsrätter ska beskattas.

YLE - 03 jul 13 kl. 11:49

M-tågen ersätts med bussar nästa vecka

På grund av förbättringsarbeten på Vandaforsbanan ställs tågtrafiken in helt och hållet nästa vecka, 11.7-17.7, mellan Norra Haga och Vandaforsen.

SVT - 15 okt 15 kl. 21:41

Första flyktingtälten sätts upp nästa vecka

Redan under nästa vecka kommer de första tälten för flyktingar att sättas upp av Myndigheten för samhällskydd och beredskap. Tälten sätts upp på militärfältet P7 i Revingehed, öster om Lund, i Skåne, enligt SVT Nyheter..

YLE - 02 dec 14 kl. 11:03

En vecka mellan Ilonens säsonger

Mikko Ilonen inleder sin säsong 2015 redan den här veckan då han golfar i sydafrikanska Sun City. Efter turneringen där 6,5 miljoner dollar står på spel drar sig Ilonen tillbaka för ett jullov på en månad. Säsongen 2014 avslutades nyligen och direkt från en familjesemester i Thailand åkte Ilonen till Sydafrika för att påbörja nästa säsong en vecka senare.

Fler nyheter från LV

LV - 9 timmar sedan

Elden är Emmas arbetsredskap

Cirkus-Emma, Emma Lundqvist, möter upp utanför Domkyrkan i Linköping. Här, i domkyrkoparken, har hon uppträtt flera gånger med eldshower. Men Emma gör mycket mer än så, och för oss berättar hon om intresset för att uppträda och hålla på med nycirkus..

LV - 9 timmar sedan

VIK:s drömstart knäckte Troja

Tre poäng – och en stor portion självförtroende. Ja, Västerviks IK fick sannerligen en drömstart på kvalserien..

LV - 11 timmar sedan

På lördag släcker kommunen ljuset

Lördagen den 24 mars släcker miljontals personer jorden runt lamporna i en hel timme, mellan klockan 20:30-21:30. Det gör även Västerviks kommun..

LV - 17 timmar sedan

Securitasvakter patrullerar på högstadieskola

Under torsdagen och fredagen finns en väktare utplacerad vid högstadiedelen av Vimarskolan. Detta efter att obehöriga personer ska ha befunnit sig på området..

LV - 18 timmar sedan

Brister i riskbedömning av flygplatsen

Västervik Miljö & Energi AB pekar på flera brister i en riskbedömning av flygplatsen i Västervik..

LV - 18 timmar sedan

Flickorna skänker sitt hår till bättre behövande

Systrarna Wilma och Vera Lindström från Vimmerby har tillsammans skänkt nästan 80 centimeter hår, som nu kan användas till att göra peruker åt människor som på grund av sjukdom inte har något eget hår. - Jag och deras pappa kände att ”vill tjejerna göra det här måste de få det” men vi har inte påverkat dem. Men visst blir man stolt som förälder, det känns ju jättefint att de ville göra det här, säger mamma Agnetha Kinell..

LV - 19 timmar sedan

"Märkligt agerande av KD"

Hultsfreds kommun har sedan ett antal månader beslutat att satsa ordentligt på att bygga ut äldreboendena i olika etapper i kommunen..

LV - 19 timmar sedan

Därför förlängdes flygplatsen

Det var argumentet att Västerviks sjukhus behövde ha tillgång till ambulansflyg som fick socialdemokraternas partigrupp att rösta för en förlängning av Mommehåls flygplats. Då visste de inte om att det var en helt annan författare till brevet från sjukhuschefen Henrik Holmberg om behovet av ambulansflyg..

LV - 20 timmar sedan

Veterinär frias efter anmälan

En veterinär i Västerviks kommun som anmälts för felbehandling av en kanin frias av Ansvarsnämnden för djurens hälso- och sjukvårdsbeslut..

LV - 20 timmar sedan

Fick diagnos, trots missat besök på US

Patienten glömde helt enkelt bort sin bokade tid på Hudmottagningen på US i Linköping. När patienten en månad senare gick in på nätet för att kontrollera sin journal, upptäcktes att besöket trots detta var journalfört och dessutom försett med en diagnos..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.