Sydsvenskan > IT

Saturday, 23 June, 08:31

Sydsvenskan - 29 aug 17 kl. 10:00

Är det bättre att ha en linjesträckning som är mindre attraktiv?Per Stöckel undrar hur Skånetrafikens prioriteringar kring stadsbussarna ser ut..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Stöckel, Skånetrafikens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Är det bättre att ha en linjesträckningsom är , mindre attraktiv
SmålandsPosten - 28 jun 13 kl. 06:56

Få resenärer får försämring

Svar på insändare Angående busstrafiken Sandsbro Växjö. ?Länstrafiken Kronoberg genomför under året den största satsningen någonsin på kollektivtrafik i länet.

Sydsvenskan - 02 jul 15 kl. 10:55

Fokus borde vara på enkla och flexibla lösningar

”Ett miljövänligt drivmedel är långtifrån tillräckligt som svar på frågan om vilka fordon som bör väljas på de linjesträckningar som måste kunna svälja stora passagerarmängder i timmen", skrev Bo Adamsson på Åsikter den 28/6. ”Förutsägelse är mycket svårt, särskilt om det handlar om framtiden”, sa Niels Bohr. Bo Adamssons (Mp), vinkel är obegriplig för mig som inte har framtidskunskaper om hur många människor som var femte minut vill åka kommunalt till Brunnshög år 2030.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

"Tråkigt" Belgien jagar åttondelsfinal

Blir detta VM stjärnspäckade Belgiens mästerskap, till slut? Förbundskaptenen Roberto Martinez har haft planen klar länge. – Vi vill vara tråkiga, och inte fylla tidningarna av fel anledningar, säger han.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Varnar för orkanskadade bilar i Sverige

En ny ström av vattenskadade bilar med dolda fel som utslagen elektronik har börjat dyka upp på den svenska marknaden. Nu varnar branschen för bilar från USA, som drabbades hårt av flera orkaner i fjol. Fordonen kan vara livsfarliga att köra.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Bunden man hittades i brinnande lokal

En man i 50-årsåldern har förts till sjukhus, med oklara skador, från en brand i ett industriområde i Norrköping. Han hittades bunden inne i den brinnande lokalen av polisen, som rubricerar händelsen som mordförsök. – Han hängde ut med överkroppen ur et.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Turkiet bombade kurdiska mål i Irak

Det turkiska flygvapnet har genomfört bombangrepp i norra Irak. Minst 15 kurdiska gerillaanhängare dödades i attacken som utfördes i regionen Gara, enligt den turkiska militären. Enligt president Recep Tayyip Erdogan har också mål i Sinjar och Qandilreg.

Sydsvenskan - 19 timmar sedan

Var på motorcykelsemester

Hösten 2011 ger sig Johan Gustafsson, då 36 år, ut på en motorcykelsemester som ska ta honom från Sverige genom Europa och ner genom Afrika. Men det blir inte riktigt som han har tänkt sig. I november 2011 befinner sig Johan Gustafsson tillsammans med s.

Sydsvenskan - 23 timmar sedan

Spelarna som flydde – eller straffades

Åtskilliga fotbollsspelare har hoppat av från sitt lag för att slippa förtryck på hemmaplan. Andra råkar illa ut när de kommer hem – det finns flera exempel på hur spelare som har varit sin regim trogen plågats efter förlust på bortaplan. Här är några a.

Sydsvenskan - 23 timmar sedan

Landslaget som vägrade åka hem

Under kvalet till fotbolls-VM i Ryssland vägrade tio spelare ur Eritreas landslag att åka hem efter en bortamatch i Botswana. Det är inte första gången ett eritreanskt landslag hoppat av. Fotbollen är ofta spelarnas enda biljett ut ur landet, som håller.

Sydsvenskan - 23 timmar sedan

Supersamlaren som jagar nya VM-bilder

I och med årets fotbolls-VM vankas det högtidsstunder i samlarlyan med nya album och mängder med nya samlarbilder..

Sydsvenskan - 23 timmar sedan

Man skottskadad i Kristianstad

En skadad man har förts till sjukhus efter en skottlossning i Kristianstad, enligt polisen. Mannen skador ska vara allvarliga men inte livshotande. Den misstänkta brottsplatsen är avspärrad för teknisk undersökning och kommer även att avsökas av hund.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.