Nyteknik > Teknik

Monday, 19 March, 21:18

Nyteknik - 28 aug 17 kl. 12:18

Lista: Orden du ska undvika på LinkedinDin Linkedin-sida är som en annons: den säljer dig som person. Därför ser de smarta till att hålla den attraktiv. Men även om det är lockande, se till att inte använda de bannlysta orden..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Linkedin

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lista, Ordendu ska , undvika, Linkedin
Entreprenör24 - 11 dec 13 kl. 15:18

Här är de mest överanvända orden på LinkedIn

Det är viktigt att ha en säljande LinkedIn-profil, men hur sticker du ut ur mängden? LinkedIn publicerar idag de mest överanvända orden och fraserna på medlemmarnas LinkedIn-profiler under 2013.  För att synas på LinkedIn måste du sticka ut.

Dagensanalys.se - 26 jan 17 kl. 15:06

10 ord att undvika på LinkedIn om du vill sticka ut

För sjätte året avslöjar LinkedIn de mest överanvända orden på svenska LinkedIn-profiler. För att öka dina chanser att synas på LinkedIn är det här orden du bör undvika. Hur väljer du att beskriva dig själv för att sticka ut när det kommer till din yrkesroll?

Dagensanalys.se - 21 jan 16 kl. 15:22

10 ord du inte ska använda på din LinkedIn-profil

LinkedIn avslöjar årets upplaga av de mest använda orden bland sina användare. Vill du sticka ut med din profil är det här orden du ska undvika.  Hur beskriver människor sig själva när det gäller sin yrkesroll?

Aftonbladet - 02 jan 13 kl. 15:15

Hemnets lista: Orden som får din bostad såld

DI - 02 mar 17 kl. 09:33

Lista: Orden mäklarna använder som säljknep

Det är inte helt lätt att tyda mäklarspråket. Fina ortsnamn överanvänds ofta och ord som optimalt och stilrent ska övertyga dig om att du hittat drömbostaden. Di listar mäklarnas 100 främsta säljargument och hjälper dig tyda dem..

Dagensanalys.se - 05 feb 18 kl. 14:45

Här är de hetaste jobbsökarorden på LinkedIn

Januari markerar inte bara nytt år utan också den månad då flest svenskar söker nytt jobb på LinkedIn. Nu avslöjar nätverket sin årliga lista på de mest populära orden som svenskar använder för att beskriva sin kompetens och sina egenskaper. Årets första månad innebär en nystart för många och en chans för många svenskar som känner sig omotiverade på jobbet att hitta en ny karriär.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

6 klyschor du bör undvika om du vill få ett jobb

Fler och fler använder LinkedIn för att söka jobb och för att visa upp sitt egna CV för framtida arbetsgivare.
Därför är det också viktigt att ha en profilsida som sticker ut bland de tusentals andra. LÄS MER: Vem som helst kan stalka dig på LinkedIn LinkedIn har sammanställt en lista över de mest klyschiga orden som används på svenskarnas profilsidor.

Dagensanalys.se - 07 nov 16 kl. 15:19

Annonsera på LinkedIn – bra eller dåligt?

Många anser att annonsering på LinkedIn, jobbnätverket som blivit rätt poppis de senaste åren, inte är för dem. Orsakerna är att man inte tycker att de ger någon effekt, och att de kostar för mycket. Men hemligheten ligger i att inte alla företag bör annonsera på nätverket.

DrivaEget - 25 jan 18 kl. 14:26

Orden som du inte ska använda om du vill sticka ut

 Nätaffärer  Januari är den månad då flest svenskar söker nytt jobb på Linkedin.  Nu avslöjar nätverket sin årliga lista på de mest populära orden som svenskar använder för att beskriva sin kompetens och sina egenskaper. Läs vidare, kommentera eller dela.

Dagensanalys.se - 09 feb 17 kl. 14:38

Här är marknadsförarna som fångat störst intresse på LinkedIn

Om du hänger på jobbnätverket LinkedIn så vet du att det krävs passion för att bygga ett gediget nätverk och få spridning på kunskap och inspirera. LinkedIn har nu släppt en lista på svenska marknadsförare som är mest engagerade och enligt dem lyckats bäst. Så vill du nätverka med eliten ska du bli vän med den här listan.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 5 timmar sedan

Vägg av mossa renar London-luft

En mossvägg i centrala London ska bidra till att rena luften från skadliga farliga partiklar och föroreningar. Enligt tillverkaren kan mossan fånga upp lika mycket partiklar som 275 träd..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Förslaget: Högre krav på gräsrotsfinansiering

Gräsrotsfinansiering – såkallad crowdfunding – får en ny lag som ska reglera verksamheten. Lagen kräver dels tillstånd för den typen av finansiering, dels regler om hur verksamheten ska bedrivas och hur tillsyn ska gå till..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Vattenfall: 1.500 heltidstjänster ska bort

Vattenfall planerar att minska antalet anställda och konsulter inom stabsfunktionen med 1.500 heltidstjänster, varav 600 i Sverige, skriver den statliga kraftkoncernen i ett pressmeddelande..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Tre frågor utan svar kring batterifabriken i Trollhättan

De kinesiska planerna på en batterifabrik i Trollhättan rymmer ännu så länge få svar men många frågor..

Nyteknik - 7 timmar sedan

”Många kvinnor vill visst byta jobb – och bli chefer”

Byggingenjören Maria Paavola tröttnade på att höra andra uttala sig om vad kvinnor vill och inte vill i karriären. När hon frågade kvinnorna själva visade sig verkligheten vara en helt annan..

Nyteknik - 6 timmar sedan

De 3d-printar betonghus för fattiga i El Salvador

Ett nytt hem på mindre än ett dygn. I El Salvador ska man i ett nytt projekt ”skriva ut” hus till fattiga. ”Vi planerar inte bara ett 3d-printat hem, utan ett 3d-printat kvarter, säger Jason Ballard”, vd företaget Icon..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Nytt center håller koll på uppkopplade gruvor

Gruvor ska bli mer lönsamma genom dataanalys. Ett nytt center i Västerås ska övervaka gruvprocesser på distans..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Svenskarna kan bli pionjärer i att återvinna litium

Initiativtagarna till Northvolt siktar på att återvinna metallerna i sina batterier. Lyckas de återanvända sitt litium i nya batterier kan de bli först i världen..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Sexuell diskriminering slår hårt mot queer-studenter inom teknik

Områden som teknik, ingenjörsvetenskap och matematik är ökända för att inte vara särskilt välkomnande mot kvinnor och mörkhyade. Nu visar en studie, som publicerats i tidskriften Science Advances, att även lesbiska, homosexuella, bisexuella och transpersoner som utbildar sig inom dessa områden drabbas..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Den här boxen kan knäcka lösenordet på din Iphone

Grayshift påstår att deras utrustning kan ta sig förbi pin-koden på de senaste Iphone-modellerna - för en femhundring per telefon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.