DN > Utrikes

Tuesday, 18 December, 20:29

Liknande nyheter

Taggar: Nathan, Shachar, Katalanska, polisen, hyllasefter , terrordåden
DN - 05 dec 17 kl. 11:44

Nathan Shachar: Madrid har insett att Belgien inte kommer att utlämna Puigdemont

Spanien drar tillbaka den internationella efterlysningen av Carles Puigdemont och andra katalanska ledare. DN:s Nathan Shachar svarar på tre frågor om varför de plötsligt gjort en tvär kursomläggning. .

Trelleborgs Allehanda - 04 apr 14 kl. 16:38

Nathan Shachar får Övralidspriset


Årets Övralidspris går till författaren och journalisten Nathan Shachar "för hans lärdom och upptäckarglädje". Priset på 250 000 kronor delas ut på Övralidsdagen den 6 juli.Jurymedlemmen Per Wästberg konstaterar att Shachar främst belönas för sina böcker som han menar har en språkbehandling som få essäister i Sverige besitter.

Kristianstadsbladet - 04 apr 14 kl. 16:38

Nathan Shachar får Övralidspriset


Årets Övralidspris går till författaren och journalisten Nathan Shachar "för hans lärdom och upptäckarglädje". Priset på 250 000 kronor delas ut på Övralidsdagen den 6 juli.Jurymedlemmen Per Wästberg konstaterar att Shachar främst belönas för sina böcker som han menar har en språkbehandling som få essäister i Sverige besitter.

Västerbottens Folkblad - 04 apr 14 kl. 16:40

Nathan Shachar får Övralidspriset

Årets Övralidspris går till författaren och journalisten Nathan Shachar ”för hans lärdom och upptäckarglädje”. Priset på 250 000 kronor delas ut på Övralidsdagen den 6 juli. Jurymedlemmen Per Wästberg konstaterar att Shachar främst belönas för sina böcker som han menar har en språkbehandling som få essäister i Sverige besitter.

DN - 11 okt 17 kl. 19:12

Nathan Shachar: Katalanska politikens pirater djupt besvikna på Puigdemont

Något dramatiskt hände på tisdagskvällen i Barcelona, men det är ovisst vad..

DN - 03 jun 11 kl. 10:13

Nathan Shachar: ?Peru i historiens virvel?

Nobelpristagaren Mario Vargas Llosa har beskrivit söndagens val i Peru som att ­välja mellan aids och cancer. Nathan Shachar ser bakgrunden till det mest ­laddade valet i Latinamerika på länge..

Newsmill - 09 jan 12 kl. 13:26

Nathan Shachar säger att jag inte finns

http://www.newsmill.se/trackback/42148Skribent med diagnosen ADHD: Lättvindigt beskriver DN:s Nathan Shachar att diagnosen ADHD inte finns egentligen och att kriterierna är luddiga.

NT - 04 apr 14 kl. 16:38

Nathan Shachar får Övralidspriset

Årets Övralidspris går till författaren och journalisten Nathan Shachar "för hans lärdom och upptäckarglädje". Priset på 250 000 kronor delas ut på Övralidsdagen den 6 juli.(TT).

SR - 04 apr 14 kl. 17:01

Nathan Shachar får Övralidspriset

Årets Övralidspris går till författaren och journalisten Nathan Shachar "för hans lärdom och upptäckarglädje"..

DN - 04 apr 14 kl. 17:09

Nathan Shachar får Övralidspriset

Årets Övralidspris går till författaren och DN:s medarbetare Nathan Shachar ”för hans lärdom och upptäckarglädje”..

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Magnus fångade unikt ljusfenomen på bild

Ett vackert ljussken fick Magnus Edbäck i Borlänge att springa efter kameran. Det visade sig vara en spektakulär halo med komponenter som aldrig tidigare fotograferas. Nu kan han få upptäckten uppkallad efter sig..

DN - 4 timmar sedan

Kulturskolan kan förlora var tionde tjänst

”Rädda Kulturskolan – Kulturskolan räddade mig!!!” står det på skylten som Clara Bastreri har gjort av en gammal pizzakartong. Stockholms kulturförvaltning ska spara 45 miljoner kronor nästa år, Lärarförbundet räknar med att 10 miljoner drabbar Kulturskolan..

DN - 4 timmar sedan

Stor brist på influensavaccin i Stockholm

Många vårdgivare i Stockholms län har slut på influensavaccin. – Det är många som har velat vaccinera sig men inte kunnat. Det är olyckligt, säger smittskyddsläkaren Per Follin..

DN - 4 timmar sedan

Tio julklappsböcker med Stockholm i fokus

Tio julklappstips med Stockholm i fokus. En stadsdel, en byggnad, en barnbok och böcker om platser för den sista vilan. Det samt en hyllning till tunnelbanan är en del av innehållet i årets sista boktrave..

DN - 4 timmar sedan

Postnord räknar med att paketen kommer i tid till jul

Det verkar inte blir någon repris på paketkaoset från i fjol. Än så länge ser klappar som beställs på nätet ut att kunna ligga under granen i tid. .

DN - 5 timmar sedan

NWT Gruppen köper Nya Lidköpings-Tidningen

Nya Lidköpings-Tidningen säljs till NWT Gruppen som därmed stärker sin närvaro längs Vänerns västra sida. Även tidningshuset ingår i köpet..

DN - 5 timmar sedan

Surfplattor ger sköterskor på Karolinska mer tid till patienterna

Innovativ teknik förväntas förändra vården i grunden och göra den mer patientsäker, lättillgänglig och effektiv. På akuten på Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge ger surfplattor sköterskorna mer tid till patienterna. Mottagningen har även ambitionen att bli ledande på att förebygga trycksår.

DN - 6 timmar sedan

Sex kommuner i Stockholms län öppnar för tiggeriförbud

Flera Stockholmskommuner är positiva till att införa tiggeriförbud efter den vägledande domen från Högsta förvaltningsdomstolen. Men en majoritet säger nej eller har inte tagit ställning, visar DN:s genomgång. – Domen ger ökade möjligheter för kommuner att hantera de problem som uppkommer runt tiggeri, säger Adam Reuterskiöld (M), kommunstyrelsens ordförande för Ekerö, som nu ska utreda ett lokalt förbud..

DN - 6 timmar sedan

Avokatutredningen släppt: Så läckte Jean-Claude Arnault Nobelpristagare i förväg

På tisdagen offentliggjordes den advokatutredning som ska fastställa om det förekommit brott mot Akademiens stadgar vad gäller läckor av tidigare års Nobelpristagare i litteratur. Främst har utredningen riktat in sig på kulturprofilen Jean-Claude Arnault och hans hustru, Akademiledamoten Katarina Frostenson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.