DN > Inrikes

Wednesday, 21 February, 11:52

DN - 24 aug 17 kl. 07:52

Kevinutredarna brydde sig inte om provsvaren om pojkarnaI utredningen av Kevinmordet 1998 togs prover på de två pojkar som polisen pekade ut som misstänkta, men sedan brydde man sig inte om analyssvaren – efter att polisen bestämt sig för att pojkarna var skyldiga. Det visar den nyöppnade förundersökningen, skriver Aftonbladet..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kevinmordet, Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kevinutredarna, bryddesig inte om , provsvarenom , pojkarna
DN - 24 aug 17 kl. 07:52

Kevinutredarna tittade inte på provsvar om pojkarna

I utredningen av Kevinmordet 1998 togs prover på de två misstänkta pojkarna, men sedan brydde man sig inte om analyssvaren – efter att polisen riktat in sig på spåret att pojkarna var skyldiga. Det visar den nyöppnade förundersökningen, skriver Aftonbladet..

Magazin24 - 26 jan 12 kl. 14:10

Provsvaren kan komma i morgon

Utredningen kring vad som hände kvinnan och barnet som hittades döda i Arboga den 16 januari fortsätter oavbrutet. Under denna vecka har polisen väntat på provsvaren som ska ge svar på hur kvinnan och barnet dog.
?

YA - 30 nov 13 kl. 04:01

Pojkarna på bakgården

Foto: Hasse Holmberg / TT
Skolorna i London har det senaste decenniet förbättrat resultaten avsevärt.
Från att ha legat i botten i England har Londonbarnen i dag skolresultat som ligger i toppskiktet. Men staden har inte genomgått några andra utbildningsreformer än övriga landet.

Kristianstadsbladet - 04 dec 13 kl. 12:24

Forskare: Samhället sviker pojkarna

Pojkar i Sverige presterar sämre i skolan än både pojkar i andra länder och flickor i Sverige. Men det är inte barnen det är fel på. - Vi ser ett samhälleligt svek mot pojkarna, säger hjärnforskaren Martin Ingvar.

BT - 04 dec 13 kl. 12:36

Forskare: Samhället sviker pojkarna

Pojkar i Sverige presterar sämre i skolan än både pojkar i andra länder och flickor i Sverige. Men det är inte barnen det är fel på. - Vi ser ett samhälleligt svek mot pojkarna, säger hjärnforskaren Martin Ingvar.

TA - 04 dec 13 kl. 12:35

Forskare: Samhället sviker pojkarna

Arkivfoto: Mikko Lehtimäki/TT
Pojkar i Sverige presterar sämre i skolan än både pojkar i andra länder och flickor i Sverige. Men det är inte barnen det är fel på. – Vi ser ett samhälleligt svek mot pojkarna, säger hjärnforskaren Martin Ingvar.

SmålandsPosten - 07 jul 14 kl. 13:41

En av pojkarna återfunnen

En av de tre pojkarna som varit försvunna sedan igår kväll har nu gett sig tillkänna. Nu har en av de tre pojkarna som försvann efter en båttur igår kväll gett sig tillkänna. Polisen nåddes av meddelandet vid lunchtid i dag.

SmålandsPosten - 07 jul 14 kl. 13:41

Alla pojkarna har kommit tillrätta

De tre pojkarna som varit försvunna sedan igår kväll är nu upphittade. Vid lunchtid i dag nåddes polisen av meddelandet att en av pojkarna gett sig tillkänna. Det är en av de tre pojkarna som försvann efter en båttur igår kväll.

SmålandsPosten - 07 jul 14 kl. 13:41

Alla tre pojkarna återfunna

De tre pojkarna som varit försvunna sedan igår kväll är nu upphittade. Vid lunchtid i dag nåddes polisen av meddelandet att en av pojkarna gett sig tillkänna. Det är en av de tre pojkarna som försvann efter en båttur igår kväll.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Linda, 35: "Ni som inte brydde er när jag blev brutalt misshandlad – hur kan ni sova om natten?"

Klockan var omkring 22 på lördagskvällen när tvåbarnsmamman Linda lämnade sin lägenhet. Kort därefter blev hon överfallen bakifrån av fyra män. Därefter följde en brutal misshandel – hennes huvud dunkades mot asfalten och hon fick motta spark efter spark.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Misstänkt medger dödligt våld i Vetlanda

Den man som misstänks för mord och mordförsök på ett serviceboende i Vetlanda har medgett att han har brukat dödligt våld, säger polisen. 25-åringen, som misstänks på sannolika skäl för brotten, förhördes på nytt under tisdagskvällen..

DN - 5 timmar sedan

Palmegruppen lockade vittnen med pengar

Poliser från Palmegruppen lockade en missbrukare med en belöning på 50 miljoner kronor för att få honom att komma med uppgifter som skulle få Christer Pettersson dömd för mordet på Olof Palme, avslöjar SVT:s Uppdrag granskning..

DN - 6 timmar sedan

Stal från äldre – döms till fängelse

Kvinnan och mannen utsatte äldre personer över 90 år för grova stölder..

DN - 19 timmar sedan

Akilovs påståenden i rätten – DN reder ut

På tisdagen förhördes den misstänkte terroristen Rakhmat Akilov av åklagare Hans Ihrman i Stockholms tingsrätt.  Under förhöret påstod Akilov en rad olika saker om Sveriges försvarsmakt och terrorsekten IS och hänvisade till dessa påståenden för att rättfärdiga sina handlingar.  Men påståendena verkar i det närmsta vara tagna ur luften.

DN - Igår: 09:38

Sju av tio vuxna har erfarenhet av mobbning

Sju av tio vuxna har upplevt mobbning som barn. Det visar en ny Sifo-undersökning som organisationen Friends har genomfört..

DN - Igår: 07:50

Kraftig brand vid Kolmårdens djurpark

Det brinner kraftigt i en restaurang utanför Kolmårdens djurpark..

DN - Igår: 05:58

Kvinna hittad död i Vetlanda

En kvinna i 20-årsåldern har hittats död i Vetlanda under natten. Ytterligare en kvinna, i 23-årsåldern, har hittats svårt skadad..

DN - Igår: 05:39

Man påkörd på E4 – avled av sina skador

En man i 20-årsåldern har avlidit efter att ha blivit påkörd på E4 nära Herrbeta utanför Linköping..

DN - Igår: 21:57

Åhlénsleksaker återkallas – kan kväva småbarn

Företaget Åhléns återkallar en barnservis, maracas och en xylofon. Anledningen är att smådelar kan lossna från leksakerna och utgöra en kvävningsrisk. Alla produkter tas även ur försäljning omedelbart, meddelar Konsumentverket..

DN - Igår: 19:02

”Miljonmannen” får tillbaka sedelbuntarna

”Miljonmannen” får tillbaka pengarna. Den omskrivne man som greps i Uppsala med drygt 6 miljoner kronor på sig är inte längre misstänkt för grovt penningbrott..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.