DN > Inrikes

Sunday, 24 September, 05:09

DN - 24 aug 17 kl. 07:52

Kevinutredarna brydde sig inte om provsvaren om pojkarnaI utredningen av Kevinmordet 1998 togs prover på de två pojkar som polisen pekade ut som misstänkta, men sedan brydde man sig inte om analyssvaren – efter att polisen bestämt sig för att pojkarna var skyldiga. Det visar den nyöppnade förundersökningen, skriver Aftonbladet..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kevinmordet, Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kevinutredarna, bryddesig inte om , provsvarenom , pojkarna
DN - 24 aug 17 kl. 07:52

Kevinutredarna tittade inte på provsvar om pojkarna

I utredningen av Kevinmordet 1998 togs prover på de två misstänkta pojkarna, men sedan brydde man sig inte om analyssvaren – efter att polisen riktat in sig på spåret att pojkarna var skyldiga. Det visar den nyöppnade förundersökningen, skriver Aftonbladet..

Magazin24 - 26 jan 12 kl. 14:10

Provsvaren kan komma i morgon

Utredningen kring vad som hände kvinnan och barnet som hittades döda i Arboga den 16 januari fortsätter oavbrutet. Under denna vecka har polisen väntat på provsvaren som ska ge svar på hur kvinnan och barnet dog.
?

YA - 30 nov 13 kl. 04:01

Pojkarna på bakgården

Foto: Hasse Holmberg / TT
Skolorna i London har det senaste decenniet förbättrat resultaten avsevärt.
Från att ha legat i botten i England har Londonbarnen i dag skolresultat som ligger i toppskiktet. Men staden har inte genomgått några andra utbildningsreformer än övriga landet.

Kristianstadsbladet - 04 dec 13 kl. 12:24

Forskare: Samhället sviker pojkarna

Pojkar i Sverige presterar sämre i skolan än både pojkar i andra länder och flickor i Sverige. Men det är inte barnen det är fel på. - Vi ser ett samhälleligt svek mot pojkarna, säger hjärnforskaren Martin Ingvar.

BT - 04 dec 13 kl. 12:36

Forskare: Samhället sviker pojkarna

Pojkar i Sverige presterar sämre i skolan än både pojkar i andra länder och flickor i Sverige. Men det är inte barnen det är fel på. - Vi ser ett samhälleligt svek mot pojkarna, säger hjärnforskaren Martin Ingvar.

TA - 04 dec 13 kl. 12:35

Forskare: Samhället sviker pojkarna

Arkivfoto: Mikko Lehtimäki/TT
Pojkar i Sverige presterar sämre i skolan än både pojkar i andra länder och flickor i Sverige. Men det är inte barnen det är fel på. – Vi ser ett samhälleligt svek mot pojkarna, säger hjärnforskaren Martin Ingvar.

SmålandsPosten - 07 jul 14 kl. 13:41

En av pojkarna återfunnen

En av de tre pojkarna som varit försvunna sedan igår kväll har nu gett sig tillkänna. Nu har en av de tre pojkarna som försvann efter en båttur igår kväll gett sig tillkänna. Polisen nåddes av meddelandet vid lunchtid i dag.

SmålandsPosten - 07 jul 14 kl. 13:41

Alla pojkarna har kommit tillrätta

De tre pojkarna som varit försvunna sedan igår kväll är nu upphittade. Vid lunchtid i dag nåddes polisen av meddelandet att en av pojkarna gett sig tillkänna. Det är en av de tre pojkarna som försvann efter en båttur igår kväll.

SmålandsPosten - 07 jul 14 kl. 13:41

Alla tre pojkarna återfunna

De tre pojkarna som varit försvunna sedan igår kväll är nu upphittade. Vid lunchtid i dag nåddes polisen av meddelandet att en av pojkarna gett sig tillkänna. Det är en av de tre pojkarna som försvann efter en båttur igår kväll.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Linda, 35: "Ni som inte brydde er när jag blev brutalt misshandlad – hur kan ni sova om natten?"

Klockan var omkring 22 på lördagskvällen när tvåbarnsmamman Linda lämnade sin lägenhet. Kort därefter blev hon överfallen bakifrån av fyra män. Därefter följde en brutal misshandel – hennes huvud dunkades mot asfalten och hon fick motta spark efter spark.

Fler nyheter från DN

DN - 14 timmar sedan

Så vill regeringen sätta stopp för svartjobb på byggplatser

På villatomten i västra Stockholm arbetar romska stensättare som bor i tält och vars fruar tigger. Några kvarter därifrån sliter ukrainska byggnadsarbetare för 30 kronor i timmen utan att följa skyddslagarna. DN var med när arbetsmarknadsministern följde med på inspektionsrunda för att motverka de växande svartjobben..

DN - 15 timmar sedan

Spanien tar över Kataloniens poliskår

Den spanska regeringen tar kontrollen över Kataloniens regionala poliskår, Mossos d'esquadra, för att förhindra den planerade folkomröstningen om katalansk självständighet. Det rapporterar flera spanska medier..

DN - 15 timmar sedan

Nazister attackerade Prideparad i Falun

Ett femtontal nazister gick till angrepp mot Prideparaden i Falun och motades bort av polisen. Ingen person har frihetsberövats..

DN - 19 timmar sedan

Polisen utrustas med nytt vapen från USA

Polisen har köpt in nya amerikanska automatvapen till Nationella insatsstyrkan och alla regionala insatsstyrkor i Sverige. I Göteborg och Stockholm har de nya vapnen redan börjat användas av polisen. – Det är ett bra vapen och svensk polis ska ha bra vapen, säger Stefan Hector från polisens Nationella operativa avdelning..

DN - 20 timmar sedan

Bengt Ohlsson: Nu behöver ingen vänta på någonting

KRÖNIKA. Plötsligt ter det sig surrealistiskt. Hur tänkte vi?

DN - 21 timmar sedan

Maneten saknar hjärna – ändå ”sover” den

Det brukar hävdas att vi sover för att vår hjärna behöver vila och laddas om. Men vad ska man då säga om maneter? De sover också enligt en ny studie – trots att de helt saknar hjärna..

DN - 23 timmar sedan

Ambulans misstog hjärtinfarkt för magsjuka

Ambulanspersonal som larmades till en bostad i Söderhamn misstog en hjärtinfarkt för magsjuka och förde aldrig patienten till sjukhus..

DN - Igår: 05:00

Erik Ohlsson: Frågan är inte om IS ska besegras – utan av vem?

Analys. Trots att stridigheterna ebbat ut i Syrien råder det stor ovisshet om hur freden kommer att se ut. I Deir ez-Zor-provinsen i östra delen av landet står två av krigets huvudaktörer – USA och Ryssland – med vapnen vända mot varandra..

DN - Igår: 21:21

Man skjuten i Torshälla

En man har blivit skjuten i Torshälla utanför Eskilstuna. Skjutningen inträffade i närheten av en restaurang, rapporterar lokala medier..

DN - Igår: 20:21

Allt färre brottslingar söker nåd hos regeringen

Regeringen kan ge nåd och befria dömda brottslingar. Men antalet nådeansökningar har minskat kraftigt under 2000-talet - och regeringen ger också nåd till allt färre..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.