DN > Inrikes

Monday, 25 June, 00:00

DN - 24 aug 17 kl. 07:52

Kevinutredarna brydde sig inte om provsvaren om pojkarnaI utredningen av Kevinmordet 1998 togs prover på de två pojkar som polisen pekade ut som misstänkta, men sedan brydde man sig inte om analyssvaren – efter att polisen bestämt sig för att pojkarna var skyldiga. Det visar den nyöppnade förundersökningen, skriver Aftonbladet..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kevinmordet, Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kevinutredarna, bryddesig inte om , provsvarenom , pojkarna
DN - 24 aug 17 kl. 07:52

Kevinutredarna tittade inte på provsvar om pojkarna

I utredningen av Kevinmordet 1998 togs prover på de två misstänkta pojkarna, men sedan brydde man sig inte om analyssvaren – efter att polisen riktat in sig på spåret att pojkarna var skyldiga. Det visar den nyöppnade förundersökningen, skriver Aftonbladet..

Magazin24 - 26 jan 12 kl. 14:10

Provsvaren kan komma i morgon

Utredningen kring vad som hände kvinnan och barnet som hittades döda i Arboga den 16 januari fortsätter oavbrutet. Under denna vecka har polisen väntat på provsvaren som ska ge svar på hur kvinnan och barnet dog.
?

YA - 30 nov 13 kl. 04:01

Pojkarna på bakgården

Foto: Hasse Holmberg / TT
Skolorna i London har det senaste decenniet förbättrat resultaten avsevärt.
Från att ha legat i botten i England har Londonbarnen i dag skolresultat som ligger i toppskiktet. Men staden har inte genomgått några andra utbildningsreformer än övriga landet.

Kristianstadsbladet - 04 dec 13 kl. 12:24

Forskare: Samhället sviker pojkarna

Pojkar i Sverige presterar sämre i skolan än både pojkar i andra länder och flickor i Sverige. Men det är inte barnen det är fel på. - Vi ser ett samhälleligt svek mot pojkarna, säger hjärnforskaren Martin Ingvar.

BT - 04 dec 13 kl. 12:36

Forskare: Samhället sviker pojkarna

Pojkar i Sverige presterar sämre i skolan än både pojkar i andra länder och flickor i Sverige. Men det är inte barnen det är fel på. - Vi ser ett samhälleligt svek mot pojkarna, säger hjärnforskaren Martin Ingvar.

TA - 04 dec 13 kl. 12:35

Forskare: Samhället sviker pojkarna

Arkivfoto: Mikko Lehtimäki/TT
Pojkar i Sverige presterar sämre i skolan än både pojkar i andra länder och flickor i Sverige. Men det är inte barnen det är fel på. – Vi ser ett samhälleligt svek mot pojkarna, säger hjärnforskaren Martin Ingvar.

SmålandsPosten - 07 jul 14 kl. 13:41

En av pojkarna återfunnen

En av de tre pojkarna som varit försvunna sedan igår kväll har nu gett sig tillkänna. Nu har en av de tre pojkarna som försvann efter en båttur igår kväll gett sig tillkänna. Polisen nåddes av meddelandet vid lunchtid i dag.

SmålandsPosten - 07 jul 14 kl. 13:41

Alla pojkarna har kommit tillrätta

De tre pojkarna som varit försvunna sedan igår kväll är nu upphittade. Vid lunchtid i dag nåddes polisen av meddelandet att en av pojkarna gett sig tillkänna. Det är en av de tre pojkarna som försvann efter en båttur igår kväll.

SmålandsPosten - 07 jul 14 kl. 13:41

Alla tre pojkarna återfunna

De tre pojkarna som varit försvunna sedan igår kväll är nu upphittade. Vid lunchtid i dag nåddes polisen av meddelandet att en av pojkarna gett sig tillkänna. Det är en av de tre pojkarna som försvann efter en båttur igår kväll.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Linda, 35: "Ni som inte brydde er när jag blev brutalt misshandlad – hur kan ni sova om natten?"

Klockan var omkring 22 på lördagskvällen när tvåbarnsmamman Linda lämnade sin lägenhet. Kort därefter blev hon överfallen bakifrån av fyra män. Därefter följde en brutal misshandel – hennes huvud dunkades mot asfalten och hon fick motta spark efter spark.

Fler nyheter från DN

DN - 6 timmar sedan

Totalstopp på E4:an i norrgående riktning efter olycka i Salem

E4:an är helt avstängd i norrgående körriktning efter en trafikolycka i höjd med Salem söder om Stockholm. Skadeläget är ännu oklart. Minst två fordon behöver bärgas från platsen.

DN - Igår: 14:25

80-åring fortfarande borta – stor sökinsats

Den kvinna i 80-års åldern som försvann från sitt hem i Tierp i torsdags kväll saknas ännu. .

DN - I förrgår: 13:54

Äldre kvinna borta – stor sökinsats

En kvinna i 80-årsåldern har försvunnit i Tierp och en stor sökinsats pågår. Bland annat används hundpatruller och helikopter i sökandet..

DN - I förrgår: 11:04

Kvinna föll från andra våningen – man gripen

Tidigt på midsommaraftons morgon föll en kvinna från andra våningen på ett bostadshus i Skellefteå. Kvinnan har förts till sjukhus och en man i 60-årsåldern är gripen, misstänkt för försök till mord..

DN - I förrgår: 05:53

Bilar och garage förstörda i brand

Fem bilar och en garagelänga eldhärjades i Oxie i Malmös utkanter under natten. Elden riskerade ett tag att spridas till en radhuslänga, men hotet kunde avvärjas av räddningstjänsten..

DN - I förrgår: 00:51

Våldtog nioåring – får långt fängelsestraff

En man i 30-årsåldern har dömts till elva års fängelse av Kristianstads tingsrätt efter att ha förgripit sig på ett barn. Offret, som utsatts under fem års tid från 2013, var nio år gammal när övergreppen började, rapporterar Kvällsposten..

DN - 21 jun 18 kl. 21:48

Nattfjäril flyttar med inbyggd kompass

Inte bara fåglar kan flytta långa sträckor genom att orientera sig med hjälp av jordens magnetfält. En ny studie ledd av forskare vid Lunds universitet avslöjar att även en liten nattfjäril har samma förmåga..

DN - 21 jun 18 kl. 16:07

Fakta i frågan: Kommer tågen fram i tid?

Det finns inget som tyder på att punktligheten på tåg har försämrats. Nio av tio långdistanståg kom förra året fram högst 15 minuter för sent..

DN - 21 jun 18 kl. 13:29

Sexmaten – sant och falskt om maten som lovar lust

Ett midsommarbetonat Studio DN ger dig lustfylld midsommarmat, svarar på den eviga frågan om man kan lita på väderprognoserna och en direktrapport från Johar Bendjelloul om fotbolls-VM i Ryssland. Programledare Karin Eriksson..

DN - 21 jun 18 kl. 10:48

Tova Mobergs mördares livstidsdom står fast

Livstidsdomen mot den 23-årige man som dömts för mordet på 19-åriga Tova Moberg i Hudiksvall står fast. Det står klart sedan Högsta domstolen beslutat att inte bevilja mannen prövningstillstånd, rapporterar P4 Gävleborg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.