DN > Inrikes

Wednesday, 22 November, 08:28

DN - 24 aug 17 kl. 07:52

Kevinutredarna brydde sig inte om provsvaren om pojkarnaI utredningen av Kevinmordet 1998 togs prover på de två pojkar som polisen pekade ut som misstänkta, men sedan brydde man sig inte om analyssvaren – efter att polisen bestämt sig för att pojkarna var skyldiga. Det visar den nyöppnade förundersökningen, skriver Aftonbladet..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kevinmordet, Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kevinutredarna, bryddesig inte om , provsvarenom , pojkarna
DN - 24 aug 17 kl. 07:52

Kevinutredarna tittade inte på provsvar om pojkarna

I utredningen av Kevinmordet 1998 togs prover på de två misstänkta pojkarna, men sedan brydde man sig inte om analyssvaren – efter att polisen riktat in sig på spåret att pojkarna var skyldiga. Det visar den nyöppnade förundersökningen, skriver Aftonbladet..

Magazin24 - 26 jan 12 kl. 14:10

Provsvaren kan komma i morgon

Utredningen kring vad som hände kvinnan och barnet som hittades döda i Arboga den 16 januari fortsätter oavbrutet. Under denna vecka har polisen väntat på provsvaren som ska ge svar på hur kvinnan och barnet dog.
?

YA - 30 nov 13 kl. 04:01

Pojkarna på bakgården

Foto: Hasse Holmberg / TT
Skolorna i London har det senaste decenniet förbättrat resultaten avsevärt.
Från att ha legat i botten i England har Londonbarnen i dag skolresultat som ligger i toppskiktet. Men staden har inte genomgått några andra utbildningsreformer än övriga landet.

Kristianstadsbladet - 04 dec 13 kl. 12:24

Forskare: Samhället sviker pojkarna

Pojkar i Sverige presterar sämre i skolan än både pojkar i andra länder och flickor i Sverige. Men det är inte barnen det är fel på. - Vi ser ett samhälleligt svek mot pojkarna, säger hjärnforskaren Martin Ingvar.

BT - 04 dec 13 kl. 12:36

Forskare: Samhället sviker pojkarna

Pojkar i Sverige presterar sämre i skolan än både pojkar i andra länder och flickor i Sverige. Men det är inte barnen det är fel på. - Vi ser ett samhälleligt svek mot pojkarna, säger hjärnforskaren Martin Ingvar.

TA - 04 dec 13 kl. 12:35

Forskare: Samhället sviker pojkarna

Arkivfoto: Mikko Lehtimäki/TT
Pojkar i Sverige presterar sämre i skolan än både pojkar i andra länder och flickor i Sverige. Men det är inte barnen det är fel på. – Vi ser ett samhälleligt svek mot pojkarna, säger hjärnforskaren Martin Ingvar.

SmålandsPosten - 07 jul 14 kl. 13:41

En av pojkarna återfunnen

En av de tre pojkarna som varit försvunna sedan igår kväll har nu gett sig tillkänna. Nu har en av de tre pojkarna som försvann efter en båttur igår kväll gett sig tillkänna. Polisen nåddes av meddelandet vid lunchtid i dag.

SmålandsPosten - 07 jul 14 kl. 13:41

Alla pojkarna har kommit tillrätta

De tre pojkarna som varit försvunna sedan igår kväll är nu upphittade. Vid lunchtid i dag nåddes polisen av meddelandet att en av pojkarna gett sig tillkänna. Det är en av de tre pojkarna som försvann efter en båttur igår kväll.

SmålandsPosten - 07 jul 14 kl. 13:41

Alla tre pojkarna återfunna

De tre pojkarna som varit försvunna sedan igår kväll är nu upphittade. Vid lunchtid i dag nåddes polisen av meddelandet att en av pojkarna gett sig tillkänna. Det är en av de tre pojkarna som försvann efter en båttur igår kväll.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Linda, 35: "Ni som inte brydde er när jag blev brutalt misshandlad – hur kan ni sova om natten?"

Klockan var omkring 22 på lördagskvällen när tvåbarnsmamman Linda lämnade sin lägenhet. Kort därefter blev hon överfallen bakifrån av fyra män. Därefter följde en brutal misshandel – hennes huvud dunkades mot asfalten och hon fick motta spark efter spark.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Varning för snö och halka i hela landet

Snöfallsvarningar, snöfall i kombination med blåst och ishalka. SMHI har varningar ute för vädret i stora delar av landet..

DN - Igår: 07:00

Samhällsviktiga it-system saknar skydd

Viktiga it-system som styr bland annat avlopp och brandlarm är ofta oskyddade. Över 1.000 sådana system saknar till exempel lösenordsskydd..

DN - Igår: 21:44

Ickebinäras upplevda hälsa sämre än i andra grupper

Ickebinäras uppfattning om sin egen hälsa är tio gånger sämre än i samhället i stort, enligt en rapport som RFSL publicerat. För första gången i Sverige redovisas nu ickebinäras, personer som inte identifierar som som man eller kvinna, som egen grupp i en hälsoundersökning..

DN - Igår: 13:35

Spaningsmord utreds i Bollnäs

En man i 50-årsåldern har avlidit av de skador som han fick i Bollnäs i söndags kväll..

DN - I förrgår: 12:48

Flygplan har kraschat utanför Kungsbacka

Ett ultralätt flygplan har kraschat vid Fjärås stationssamhälle. De två personerna ombord på planet har lindriga skador..

DN - 19 nov 17 kl. 05:27

SMHI: Varning för snö och halka

Vintern visar upp sig ordentligt på många håll i landet under söndagen och i början av veckan. SMHI har utfärdat flera varningar om snö och halka.  .

DN - 18 nov 17 kl. 17:52

Viktor Barth-Kron: Nja, framtiden ser måttligt liberal ut

Framtiden är liberal, står det över hela scenen på Liberalernas landsmöte. Ingenting talar för att det stämmer..

DN - 18 nov 17 kl. 05:21

Kvinna stal läsk för panten

En kvinna stal läsk och energidryck i en matvaruaffär i Kalmar för pantens skull, skriver Barometern..

DN - 17 nov 17 kl. 20:53

Hon lämnade partiet efter sexuella trakasserier

Under fredagen publicerade Svenska dagbladet ett upprop av över 1.300 kvinnliga politiker mot sexuella övergrepp och trakasserier i maktens korridorer. Anna Troberg, tidigare partiledare för Piratpartiet, valde att lämna politiken efter sexuella trakasserier..

DN - 17 nov 17 kl. 18:16

Tovas tysta rop på hjälp: ”Jag fixar inte det här. Nästa gång dödar han mig”

Tova Moberg, 19, fruktade för sitt liv. Den flera år långa kärleksrelationen med den tre år äldre pojkvännen kantades av våld och hot. ”Jag fixar inte det här.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.