LV > Nyheter

Monday, 22 January, 17:01

Liknande nyheter

Taggar: Besvikelseöver , nejtill , sponsring
Nya Wermlands Tidningen - 14 okt 14 kl. 06:00

Nej till SM-sponsring från största företagen

Filipstads två största företag OLW och Barilla Sverige AB kommer inte, som vid tidigare liknande evenemang, att sponsra ungdoms-SM i skidor. Beskedet väcker besvikelse hos skidföreningen. – I år har vi avsett att sponsra andra arrangemang, säger Tommy Mohlin, platschef på Barilla Sverige, som tydligt vill framhålla företagets övriga stöd till skidsporten..

Sydsvenskan - 17 mar 11 kl. 06:30

Tv-avgiften byter kanal Finansieringen Sponsring Innehållet Webben Detta vill riksdagspartierna

Mossig. Otidsenlig. Så lyder omdömena om tv-avgiften från flera av de politiska företrädarna i riksd?

Nyheter 24 - 10 mar 14 kl. 14:37

Stjärnan kritiserade SD-sponsring – nu kallar klubben till krismöteSD:s tidigare sponsring

Handbollsproffset Emil Berggren gick i helgen till hård attack på Twitter mot att Team Eslövs IK hade sponsring från Sverigedemokraterna (SD) under sin elitseriematch mot Spårvägens HF. Han följde matchen på SVT och reagerade starkt mot sponsringen. – Det var ju en lite halvbitter känsla när man såg det.

Resume - 10 nov 14 kl. 16:21

Roy Andersson: "Sponsring är så fult"

Sveriges ende Guldlejon-belönade filmskapare Roy Andersson säger nej till all sponsring.– Då betalar jag hellre privat, säger han..

BT - 19 sep 14 kl. 07:09

Nej-sidan mot seger i Skottland

Skottland röstade nej till självständighet, enligt BBC:s prognos. När 26 av 32 län rapporterat leder nej-sidan med 54 procent. Nu blir den den stora utmaningen för Storbritannien att hålla de löften men gett om ökat självstyre för Skottland.

Helsingborgs Dagblad - 25 okt 11 kl. 20:44

Få skolor söker sponsring

Vi frågade alla 33 rektorer och chefer för kommunala förskolor, skolor och gymnasier i Landskrona stad om de sponsras på något sätt ? med pengar, material eller tjänster. Alla svarade, de flesta nej.?

Nya Wermlands Tidningen - 06 jul 13 kl. 08:30

Forskare om sponsring

Det är svårt att mäta effekterna av sponsring? Lika svårt är det att mäta om sponsring är lönsammare än att annonsera eller satsa på direktreklam. Ragnar Lund, Stockholms universitet, är en av få forskare i landet som undersökt effekterna av sponsring.

Kristianstadsbladet - 24 okt 13 kl. 08:00

Fusion ger ingen risk för minskad sponsring

Foto: Johanna Wallin
Sparbanken 1826 är sponsor till många av bygdens föreningar och organisationer, både genom ren sponsring och genom anslag från utvecklingsstiftelsen. Fusionen ska inte innebära några inskränkningar i verksamheten.
?

Helsingborgs Dagblad - 18 jan 14 kl. 14:21

Stor SOK-besvikelse efter OS-nej

Efter Stockholm-moderaternas nej till en ansökan om vinter-OS 2022 blir frågan inte ens aktuell för beslut i Stockholms kommunfullmäktige. Därmed försvann det viktigaste fundamentet för att fortsätta att driva frågan. — Det är klart att det är en stor besvikelse, säger SOK:s ordförande, Stefan Lindeberg till TT..

BT - 18 jan 14 kl. 14:23

Stor SOK-besvikelse efter OS-nej

Efter Stockholm-moderaternas nej till en ansökan om vinter-OS 2022 blir frågan inte ens aktuell för beslut i Stockholms kommunfullmäktige. Därmed försvann det viktigaste fundamentet för att fortsätta att driva frågan. – Det är klart att det är en stor besvikelse, säger SOK:s ordförande, Stefan Lindeberg till TT.

Kristianstadsbladet - 18 jan 14 kl. 14:19

Stor SOK-besvikelse efter OS-nej


Efter Stockholm-moderaternas nej till en ansökan om vinter-OS 2022 blir frågan inte ens aktuell för beslut i Stockholms kommunfullmäktige. Därmed försvann det viktigaste fundamentet för att fortsätta att driva frågan. - Det är klart att det är en stor besvikelse, säger SOK:s ordförande, Stefan Lindeberg till TT.

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Se upp i Allén - trafikljusen ur funktion

Trafikljusen i Allén var ur funktion under måndagen..

LV - 1 timme sedan

Åklagaren tror att utredningen kan växa ytterligare

En barnläkare är häktad misstänkt för flera sexualbrott mot barn. Brotten ska ha skett när han arbetat på en barnmottagning i Stockholm under en period..

LV - 5 timmar sedan

Kräver handlingsplan för medicinkliniken

Situationen på länssjukhusets medicinklinik, med flitigt omvittnade bemannings- och arbetsmiljöproblem, har kommit till vägs ände. Av medarbetarenkäten framgår att personalen oroar sig för patientsäkerheten. Eftersom det var den rödgröna majoritetens beslut hösten 2016 att inte återöppna sommarstängda vårdplatser som ledde fram till dagens kris, kräver vi nu att majoriteten också tar politiskt ansvar för att lösa den..

LV - 4 timmar sedan

Man gripen för grov misshandel i morse

En ung man slängde hett vatten på en annan ung man på ett boende på måndagsmorgonen. Nu misstänks en 20-åring för grov misshandel..

LV - 4 timmar sedan

Ett 40-tal ungdomar kom första gången!

I fredags kväll arrangerade Södra Vi IF, Södra Vi Hembygdsförening och Hyresgästföreningen för första gången en kväll med "Fredags-häng" för att aktivera ungdomar i samhället. Det är ett led i att motverka bus och skadegörelse...

LV - 5 timmar sedan

Högt prat fick chauffören att bromsa kraftigt - 18-åring skadade sig

Ungdomars höga prat i bussen fick chauffören att markera sitt missnöje med en kraftig inbromsning. I samband med det flög en av ungdomarna framåt och skadade sig. Händelsen är nu anmäld som misshandel..

LV - 6 timmar sedan

Robert briljerade – i ”fel” sport

Snacka om succédebut... I sin första endurotävling någonsin kom 16-årige Robert Blom sjua i Smålandscupen. – Det var långt över förväntan, säger han..

LV - 7 timmar sedan

Inbrott på företag upptäckt i morse

Lufttrycksmaskiner till ett värde av runt 400 000 kronor befaras har stulits vid ett inbrott i helgen. Polisen har fått samtal om inbrottet som upptäcktes nu på måndagsmorgonen..

LV - 9 timmar sedan

Kvinna anhållen för misshandel

En kvinna i 35-årsåldern misstänks för misshandel där hon ska ha använt ett verktyg som tillhygge. Kvinnan kommer att begäras häktad under måndagen..

LV - 21 timmar sedan

Stark match av Vimmerby

Upp i topp. Jodå. Vimmerby är just nu serieledare i den södra Allettan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.