LV > Nyheter

Thursday, 23 November, 12:00

LV - 24 aug 17 kl. 08:30

Informationsmöte om bränderna – nu ska polisnärvaron på orten ökaUppslutningen blev större än förväntat när polis, räddningstjänst och ambulans bjöd in till ett informationsmöte i Ankarsrum med anledning av den senaste tidens bränder..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Ankarsrum

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Informationsmöteom , brändernanu ska , polisnärvaron, orten, öka
YLE - 02 maj 16 kl. 08:07

Utbyarna glöms bort när kommunerna siktar framåt

Hur är det att bo alldeles i utkanten av en ort i Svenskfinland och uppleva hur service efter service försvinner mitt framför näsan på en? Bland annat invånarna i Bromarf i Raseborg vet hur det är. Bromarf är en by med omkring 550 invånare och ett tusental sommargäster.

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Döms för grov rattfylla i Hultsfred

Mannen bråkade med sin fru och tog bilen till en sjö trots att han hade druckit. vid sjön drack han ännu mer. när polisen stoppade honom i centrala Hultsfred hade han 1,4 promille i blodet..

LV - 30 minuter sedan

Vittne berättar om inbrottet i Citybutiken

- Det var mycket märkligt att möta två män ute vid fem-tiden på måndagsmorgonen, säger vittnet till vår tidning. Hon själv var ute och rastade hunden när hon såg männen gå upp mot Hallströmsgatan..

LV - 30 minuter sedan

"Privata aktörer brister i journalföring"

Landstinget anmäler fyra fysioterapeuter i länet till Inspektionen för vård och omsorg (IVO) för allvarliga brister i journalföringen..

LV - 1 timme sedan

VSGF/JAIK:s årsfest gjorde comeback

Det är några år sedan nu, som VSGF/JAIK hade en ”riktig” avslutningsfest. När den gjorde comeback visade de aktiva att initiativet var uppskattat..

LV - 1 timme sedan

Så är läget i VSGF/JAIK

VSGF/JAIK gjorde en stark säsong i division sex. Nu är det klart att huvudtränaren Emir Asic fortsätter även 2018. Till sin hjälp får han hemvändaren Joakim Svensson..

LV - 17 timmar sedan

Flera stölder från personalen

Under tisdagseftermiddagen var någon inne på Folktandvården i Gamleby och stal två mobiltelefoner och en plånbok från några ur personalen..

LV - 18 timmar sedan

"Granen är donerad av Blekhem"

I måndags eftermiddag sattes den stora Julgranen upp på Stora torget i Västervik. I år är det Blekhems egendom som har donerat granen..

LV - 19 timmar sedan

SD svarar Glennfalk

Så trevligt att du skriver om SD, men känner att jag måste bemöta det för att jag ser en del oklarheter och felaktigheter..

LV - 22 timmar sedan

Alliansen och SD försämrar för vanligt folk

Både Alliansen och SD påstår att man lägger en budget för vanligt folk. Granskar man deras budgetförslag blir det uppenbart att sanningen är en annan..

LV - Igår: 12:00

Alla måste med på tåget

All kommunikation till och från Kalmar län måste bli bättre! Vi måste sluta att prata om avstånd, utan istället titta på restiden och förkorta den. Om du reser kollektivt ska det inte ta längre tid än 40 minuter till Växjö och två timmar till Linköping.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.