LV > Nyheter

Thursday, 22 February, 03:42

LV - 24 aug 17 kl. 08:30

Informationsmöte om bränderna – nu ska polisnärvaron på orten ökaUppslutningen blev större än förväntat när polis, räddningstjänst och ambulans bjöd in till ett informationsmöte i Ankarsrum med anledning av den senaste tidens bränder..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Ankarsrum

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Informationsmöteom , brändernanu ska , polisnärvaron, orten, öka
YLE - 02 maj 16 kl. 08:07

Utbyarna glöms bort när kommunerna siktar framåt

Hur är det att bo alldeles i utkanten av en ort i Svenskfinland och uppleva hur service efter service försvinner mitt framför näsan på en? Bland annat invånarna i Bromarf i Raseborg vet hur det är. Bromarf är en by med omkring 550 invånare och ett tusental sommargäster.

Fler nyheter från LV

LV - 5 timmar sedan

Osannolik vändning av VIK

AIK hade elva raka segrar på hemmais. Nu är den sviten bruten. Detta sedan Västervik fullkomligt exploderat andra halvan av mittperioden, då VIK vände underläge 0-1 till ledning 4-1.

LV - 5 timmar sedan

VH allt närmare allsvenska kvalet

En minut och 37 sekunder. Så länge var det liv i Vimmerby Hockeys bortamatch mot Valbo i kväll. Då gjorde Dennis Fröland 2-0 för VH och sedan var det bara frågan om hur mycket smålänningarna skulle vinna med..

LV - 6 timmar sedan

Flykting då - hjälper andra i dag

Sabre Ayoub flydde från Syrien i slutet av 1980-talet. I dag hjälper han flyktingar med kontakt med myndigheter genom sitt engagemang i svensk-syriska föreningen, och engagerar sig för att vara med och lösa konflikten i Syrien..

LV - 8 timmar sedan

Kraftig ökning av särskilda behov i skolan

Färre elever från andra kommuner till gymnasiet. Ökat behov av resurser till elever med särskild behov i grundskolan och ett nytt sätt att bokföra lärarnas semesterskuld driver upp barn- och utbildningsnämndens underskott för förra året till över 18 miljoner kronor..

LV - 10 timmar sedan

Dansant årsmöte

Vimmerby Folkdanslaget har haft sitt årsmöte- men innan var det dags för lite sportlovsaktivitet inom folkdans..

LV - 10 timmar sedan

"Bättre service med digitala vårdbesök"

När blir det möjligt att besöka hälsocentralen digitalt? Den frågan ställer Alliansen i landstinget (M, C, KD och L) i en interpellation till Anders Henriksson, landstingsstyrelsens ordförande..

LV - 10 timmar sedan

UF-alumner: "Välbehövlig erfarenhet"

Det är roligt, kreativt och man får en insikt i vad en egen företagare gör. Så tycker eleverna som driver UF-företaget Ved & trä UF på Vreta Utbildningscentrum det är att driva UF-företag..

LV - 11 timmar sedan

Svenskt fiasko i OS-hockeyn

Två tyska mål inom loppet av 29 sekunder i första perioden. Sedan lade sig mardrömmen över Tre Kronor – och den tog aldrig slut. Det gjorde däremot gulddrömmen och ett nytt kvartsfinalfiasko kan skrivas in i Tre Kronors OS-historia efter förlust med 3–4 efter förlängning..

LV - 12 timmar sedan

Fixar loppis för barnens skull

Förra gången drog arrangörerna in 6 000 kronor till Musikhjälpen på sin decemberloppis. Nu siktar de på ännu mer..

LV - 13 timmar sedan

Inga höjda patientavgifter med KD

Tack, Jonas Hellberg (S), för tillfället att bemöta den myt socialdemokrater försöker sprida!.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.