SVT > Inrikes

Sunday, 24 June, 23:55

Liknande nyheter

Taggar: Filipoch , Fredrikhar , köpthalva , SVT:s, soffaDen , ska få se världen på ålderns höst
Resume - 09 maj 14 kl. 07:30

Filip & Fredriks schlagerkupp mot SVT


Kanal 5-duon Filip & Fredrik schlagerkuppar mot SVT genom att ge sig in i kampen om Eurovison-tittarna i morgon kväll..

Resume - 24 feb 14 kl. 13:34

”Som en blandning mellan Agenda och Filip & Fredrik”


Belinda Olsson och Janne Josefsson drar tillsammans igång ett nytt SVT-program inför valet.Konceptet är enligt Belinda Olsson "som en blandning mellan Agenda och Filip & Fredrik"..

Expressen - 25 aug 17 kl. 14:07

Filip och Fredrik snuvade på SVT:s morgonsoffa

När auktionen av SVT:s kända morgonsoffa på onsdagskvällen gick in i sitt slutskede var spänningen olidlig. Kanal 5-profilerna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson ledde budgivningen in i det sista, men då det bara återstod några få sekunder utav auktionen gick företagaren Peter Ribbing in med ett bud på 150 100 kronor och knep den..

Expressen - 22 apr 18 kl. 17:00

Ingvar Oldsberg vill se Filip & Fredrik leda ”På spåret”

Kristian Luuk och Fredrik Lindström leder SVT:s succéformat ”På spåret” med bravur.Men hade det varit upp till företrädaren Ingvar Oldsberg hade en helt annan duo lett det populära programmet.– Jag föreslog att Filip och Fredrik skulle köra det, säger han i podcasten ”Tv-fabriken”..

Aftonbladet - 23 jun 14 kl. 05:54

Filip och Fredrik bakom nya SVT-satsningen

”Det känns härligt att det går på SVT”.

Aftonbladet - 13 feb 15 kl. 20:59

De möter Filip & Fredrik i finalen av ”På spåret”

Elisabet Höglund och Jesper Rönndahl vidare i SVT-tävlingen.

SVT - 29 mar 12 kl. 13:48

Här svarar Tolgfors och Reinfeldt på SVT:s frågor

Sten Tolgfors avgår. Här svarar Tolgfors och Fredrik Reinfeldt på SVT:s frågor efter presskonferensen.

SVT - 23 jun 14 kl. 09:54

Filip och Fredrik bakom SVT-satsning

Kanal 5-profilerna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson ligger bakom SVT:s nya humorsatsning ”Brevfilmen”, skriver Aftonbladet. Programmet produceras av duons produktionsbolag Mexiko..

SVT - 13 apr 12 kl. 17:46

Intervju med Fredrik och Filip

Hans Lindblom träffade Fredrik och Filip i Östersund..

SVT - 03 jun 14 kl. 09:13

Filip och Fredrik gör sin sista pod

I veckan är det dags för det sista avsnittet av Filip Hammars och Fredrik Wikingssons podcast..

SVT - 16 mar 17 kl. 17:01

Filip och Fredrik samlade in en miljon till Syrien

Programledarduon Filip Hammar och Fredrik Wikingsson uppmanade folk att skänka sex kronor till Syrien efter sex års krig i landet. 24 timmar senare hade de fått in en miljon kronor till UNHCR: ”Vilket underbart engagemang det finns i Sverige”, kommenterar UNHCR efter blixtinsamlingen..

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Skogens kris hotar även oss människor

Sveriges skogar används i allt högre grad för avverkning. Det medför att artrikedomen minskar när livsmiljöer förstörs – och det kan få allvarliga konsekvenser..

SVT - 3 timmar sedan

Den svenska skogen i centrum för klimatkonflikt

Den svenska skogen har hamnat i centrum för en strid om framtidens biobränsle, framför allt när det gäller flyget. På ena sidan står de som vill använda skogen till att göra bland annat flygbränsle av för att minska flygets klimatpåverkan, på den andra finns de som vill bevara mer skog för naturvård, turism och friluftsliv..

SVT - 3 timmar sedan

Miljöministern: Vi ska inte blåsa upp förväntningarna

I våras tillsatte regeringen en utredning om hållbara biobränslen för flyget. Miljöminister Karolina Skog (MP) säger att flyget självklart måste vara med i en omställning till ett fossilfritt samhälle – men hon vill inte blåsa upp förväntningarna på att biobränslen ska bli lösningen på flygets klimatutsläpp..

SVT - 9 timmar sedan

Träning och upplevelser – här är svenskarnas nya resvanor

Ensamresor, träningsresor, unika upplevelser och flera kortare utlandsbesök. Så ser svenskarnas nya resmönster ut, enligt några av Sveriges största resebolag..

SVT - Igår: 18:23

Gustav Vasas ättlingar kartlagda

Per Andersson har dragit svensk släktforskning till sin spets – han har kartlagt Gustav Vasas alla ättlingar. Inklusive ingifta rör det sig om en kvarts miljon personer..

SVT - I förrgår: 14:26

Fler lyckade häckningar för kungsörnen

Enligt en ny norsk mätmetod som nu har börjat användas i Sverige ser det nu ut att bli fler lyckade häckningar för kungsörnen. I stället för att som tidigare kontrollera alla de 250 revir som finns i Sverige, intensivinventerar man nu istället specifika områden. Man använder sedan data från dessa områden och gör en uträkning för hela landet..

SVT - Igår: 12:22

Marianna kom över sin förlossningsrädsla med ny metod: ”Jag var rädd för att det värsta skulle hända”

När Marianna, 35, äntligen blev gravid med hjälp av IVF var hon rädd för att det värsta skulle hända – att hon skulle förlora barnet. Men tack vare att ha en och samma barnmorska med sig under hela graviditeten lyckades hon övervinna sin rädsla. – Jag kände mig helt trygg med att hon visste vad mina rädslor var..

SVT - I förrgår: 19:47

Mjölkbrist på flera neonatalavdelningar

För barn födda före vecka 32 är bröstmjölken livsavgörande. Om mamman inte kan producera tillräckligt tiden efter förlossningen är donerad bröstmjölk lösningen. Men just nu råder stor brist på bröstmjölk på flera av landets neonatalavdelningar, rapporterar Dagens Nyheter..

SVT - I förrgår: 13:22

Beslut om årets björnjakt närmar sig

Snart ska det fattas beslut om hur många björnar som får skjutas i årets björnjakt. Jägarna vill att tilldelningen ökar och hänvisar till den senaste spillningsinventeringen. Men länsstyrelserna vill först analysera resultatet av den..

SVT - I förrgår: 10:15

Magiska midsommarafton: ”Bli inte förvånad om en granne rullar naken i daggen”

Stång, sång och sill känner de flesta till – men hur mycket kan du om midsommarens mystiska ritualer? SVT:s reporter Therese Bergstedt vågade sig ut i ovädret för att prata med marknadsföraren Kylliki Hellström om spådomar, läkeväxter och att rulla sig naken i daggen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.