SVT > Inrikes

Friday, 22 September, 10:00

SVT - 23 aug 17 kl. 21:08

Hanif Bali: ”Jag ställer min plats till förfogande”Hanif Bali ställer sin plats som ledamot i Moderaternas partistyrelse till förfogande. Det skriver han i en tweet, och bekräftar senare för SVT Nyheter. – Jag tycker att vi har uppenbara problem med trovärdighet, säger han..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Bali, Moderaternas, SVT Nyheter

Dela artikeln

1539 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hanif, BaliJag , ställermin plats till , förfogande

Fler nyheter från SVT

SVT - 10 minuter sedan

Teliachefer åtalas för mutbrott

Tre före detta chefer för Telia åtalas för mutbrott.

SVT - 1 timme sedan

Så blir du en mästerbagare – proffsens 3 bästa tips

Hur mäter du upp ditt mjöl inför bakningen? Om du gör samma vanliga fel som Morgonstudions programledare kommer nu mästerbagarna till undsättning..

SVT - 1 timme sedan

S-politiker vill KU-anmäla Reinfeldt för IT-skandalen

Socialdemokratiske riksdagspolitikern Hans Hoff vill KU-anmäla förre moderate statsminister Fredrik Reinfeldt eftersom hans regering inte informerade Transportstyrelsen om säkerhetsrisker vid outsourcing. Det uppger Aftonbladet..

SVT - 3 timmar sedan

Bildt får kritik av kidnappade Johan Gustafssons familj

Johans syster: ”Det kändes ju jättekonstigt att vi aldrig hade träffat Carl Bildt”.

SVT - 12 timmar sedan

C vill sänka skatten för alla som jobbar

Centerpartiet vill sänka inkomstskatten för alla som jobbar med 2.000 kronor om året. Det föreslår centern i sin skuggbudget som presenteras inom kort..

SVT - 13 timmar sedan

Polis använder 3D-teknik för att lösa brott

Polis och åklagare har börjat ta hjälp av 3D-teknik för att lösa brott. Tekniken kan användas för att till exempel beräkna kroppslängd på misstänkta, dokumentera brottsplatser och beräkna hastighet och avstånd vid trafikolyckor. – Det går att återskapa brottsplatsen och se vilka vittnen som kommer ihåg rätt detaljer, säger Håkan Larsson vid Nationellt Forensiskt Centrum..

SVT - 13 timmar sedan

Sverige halkar efter EU i kampen för nya jobb

Det går väldigt bra för Sverige och sysselsättningen ökar. Ändå har EU lyckats bättre än Sverige i kampen mot arbetslösheten under den här mandatperioden. Detta visar en genomgång som SVT Nyheter har gjort av statistik från Eurostat..

SVT - 18 timmar sedan

Sommarvärme på väg från öster

Ser ut att bli soligt i så gott som hela landet.

SVT - 19 timmar sedan

Här är Kristerssons nyckelspelare

Ulf Kristersson blir med all sannolikhet ny partiledaree för Moderaterna. Men Kristersson kommer inte att göra jobbet själv. SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein listar toppnamnen som Kristersson kommer omge sig med..

SVT - 20 timmar sedan

Moderaternas valberedning går ut med sitt val

Nu ska det bli ännu mer offentligt vem som troligen blir Anna Kinberg Batras efterträdare som moderatledare. Valberedningen ska klockan 14.00 redovisa vem den föreslår att ta över rodret i partiet – och allt talar för den ekonomisk-politiske talespersonen Ulf Kristersson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.