Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 21 November, 07:22

Dagensanalys.se - 23 aug 17 kl. 08:03

Box samarbetar med Google Cloud Vision för avancerad bildanalysBox har numera ett samarbete med Google Cloud Vision. Det rör sig om en AI-funktion för bildanalys där användaren kan scanna eller fotografera exempelvis ifyllda formulär, för att trigga aktiviteter, eller tagga bilder för att sortera dem i olika kategorier. AI:n känner också igen vad som faktiskt är på bilden. För digitala marknadsförare kan funktionen användas för att klassificera och känna igen bilder, utifrån vad de faktiskt föreställer. Om en digital marknadsförare behöver en bild på exempelvis en middagsbjudning kan hen söka bland bilder med detta motiv i sin DAM-databas (Digital Asset Management).
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Google Cloud Vision, AI, DAM, Asset Management, Box, Google Cloud, Aaron Levie, VD, Cloud Vision, OCR, API, Vision API, Fei-Fei Li, Chief Scientist, Google Cloud AI, Stanford University

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Box, samarbetarmed , Google, Cloud, Visionför , avancerad, bildanalys
Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Outfox är numera Google Cloud Partner

Outfox gillar Google och Google gillar verkligen Outfox. Därför har de båda tagit ännu ett steg närmare varandra. Så här skriver Outfox på sin webbplats: To help marketers solve these challenges, Outfox is proud to announce that we have teamed up with the Google Cloud team as a Google Cloud Partner.

Dagensanalys.se - 24 feb 16 kl. 09:01

Spotify etablerar partnerskap med Google Cloud Platform

Spotify har via sin blog meddelat att de har valt Google Cloud Platform som partner för sin populära musikstreamingtjänst. Det verkar som Spotify skall kunna hantera maskinvaran via flera leverantörer och olika datacenter (inklusive Amazon Web Services). Spotify anser molnplattformsprodukter nu har nått en nivå och mognad som gör att de känner sig bekväma med outsourcing.

IDG - 07 apr 11 kl. 08:03

Google Cloud Print funkar nu med HP-skrivare

HP släpper nya skrivare med funktionen Eprint. Tillsammans med Google Cloud Print kan du skriva ut från molnet och vilken Androidmobil som helst..

IDG - 22 dec 11 kl. 09:05

Epsons skrivare stödjer Google Cloud Print

Epson meddelar att flera av företagets skrivare från 2011 är kompatibla med trådlösa utskriftssystemet Google Cloud Print..

The Local - 17 sep 13 kl. 12:52

School told to halt Google cloud service

Sweden's Data Inspection Board has told a Stockholm school that they must either desist from using a Google cloud service or sign an agreement with the US firm the personal information of pupils.
    .

IDG - 12 sep 14 kl. 06:28

Red Hat-höjdare till Google Cloud

Brian Stevens, som ledde in öppen källkodsleverantören Red Hat in i molneran, blir chef för Google Cloud..

Computer Sweden - 12 sep 14 kl. 06:28

Red Hat-höjdare till Google Cloud

Brian Stevens, som ledde in öppen källkodsleverantören Red Hat in i molneran, blir chef för Google Cloud.

.

Computer Sweden - 08 sep 16 kl. 09:50

Box tar Google till hjälp för att sätta ny standard för fildelning på företagen


Lagringstjänsten Box presenterar en ny produktsvit som ska göra det enklare att dela filer och information mellan olika program. Ett nytt samarbete med Google ger draghjälp..

IDG - 08 sep 16 kl. 09:50

Box tar Google till hjälp för att sätta ny standard för fildelning på företagen


Lagringstjänsten Box presenterar en ny produktsvit som ska göra det enklare att dela filer och information mellan olika program. Ett nytt samarbete med Google ger draghjälp..

IDG - 07 maj 14 kl. 07:35

"Så samarbetar Google med NSA"


Nya uppgifter pekar på att att Google samarbetat mer med NSA än vad företaget tidigare påstått..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Med stor förväntan stängde jag av min reklamblockerare

Jag hatar verkligen annonser som inte har någon koll på vad jag gillar. De ödslar inte bara bort min tid utan också annonsörens pengar. Det var ändå med stor förväntan som jag stängde av min reklamblockerare, för tänk om de äntligen lyssnat på mig.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

”Vi förlorar vår integritet online”

Från personliga fotografier som vårdslöst sprids omkring på Facebook till ”buggar” på webben som bevakar våra köpvanor, så exponerar Internet vårt privata oss för allmänheten mer än någon annan teknologi i historien, skriver Företagsvärlden i denna krönika. Tidningen Företagsvärlden som ges ut av förlaget Ultimedia AB har skrivit en krönika om vår integritet online. Läskig när man tänker på hur stor del av våra liv är online.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Sveriges mest rekommenderade varumärken 2017

YouGov har i BrandIndex tittat närmare på vilka företag och varumärken som är bra på att skapa ambassadörer, det vill säga nöjda kunder som rekommenderar dem och deras varumärke.   Det är den mobila betaltjänsten Swish som är det mest rekommenderade varumärket 2017 med ett värde på 73,5 poäng. Det är ett långt försprång till andraplatsens Nokian (66,5) som är tätt följd av ännu en däckproducent, Michelin (66,3).

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

United Screens firar milstolpen ”100 miljoner kronor”

Fyra år efter starten har nu United Screens passerat 100 miljoner kronor i omsättning. Omsättningsökningen är tack vare ett ökat tittande i United Screens premiumnätverk och en stark tillströmning av kunder som flyttar sina reklaminvesteringar till online video från linjär-TV, skriver United Screens i ett pressmeddelande. – Detta är tack vare ett stort tittande och en hög räckvidd på de kanaler som ingår i vårt premiumnätverk, samt många annonsörer och byråer verkar ha omplacerat sina reklaminvesteringar från linjär-TV till online video.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Outfox är numera Google Cloud Partner

Outfox gillar Google och Google gillar verkligen Outfox. Därför har de båda tagit ännu ett steg närmare varandra. Så här skriver Outfox på sin webbplats: To help marketers solve these challenges, Outfox is proud to announce that we have teamed up with the Google Cloud team as a Google Cloud Partner.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Nordea får ny press-chef

Det är Afroditi Kellberg som tidigare jobbat på Dagens Industri som får rollen som press-chef på Nordea. – Afroditi har en lång och gedigen erfarenhet av svensk media genom sina tidigare jobb. Men hon är inte bara journalist utan också utbildad till civilekonom på Handelshögskolan i Stockholm.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

IAB lanserar riktlinjer för transparens, och anställer samtidigt ny chef för derad Data Center of Excellence

IAB Europe lanserade nyligen helt nya riktlinjer för transparens, något som allt fler efterfrågar. Arbetsgruppen har fokuserat på vilka frågor en annonsör bör ställa till sin leverantör för att få korrekt och användbar data. Detta blirextra viktigt när nu mer än hälften av all annonsering sker programmatiskt, något som många menar försämrat transparensen i branschen.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Ny funktion från AudienceProject gör det enklare att följa annonskampanjer

Det kan ibland vara lika mycket jobb att sätta upp en annonskampanj som att ta fram en rapport för sagda kampanj. Därför har AudienceProject en ny funktion som genom en integrering med Google DoubleClick for Publishera automatiskt kan generera rapporter för dina kampanjer över flera plattformar. Om du som publicist sliter med att få fram aktuell och korrekt data från dina olika sidor kan den nya funktionen från AudienceProject verkligen vara något för dig.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Chatt-appar leder till träffar IRL

Trodde du att folk ersätter riktiga möten med chatt-appar och smartphones? En nyligen genomförd undersökning av Facebook visar motsatsen. Facebook har genomfört en undersökning med anledning av 25-årsfirandet av det första textmeddelandet.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

A/B-testa bild och rubrik – du kan öka läsning, öppning och konvertering med 500%

Jag har gjort ett enkelt A/B-test denna månad på en artikel som jag skrev ihop lite snabbt och publicerade. Artikeln var riktigt bra (tycker jag själv) men nästan ingen läste den. Så jag la en roligare bild och en vassare rubrik och ökningen av antal läsare på den återpublicerade artikeln veckan efter var över 500 procent bättre än samma artikel som jag publicerade veckan innan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.