Blekinge Läns tidning > Nyheter

Thursday, 21 September, 14:22

Liknande nyheter

Taggar: Ronnebyduonkan , vinna, nytt, storlopp
Sydöstran - 22 aug 17 kl. 18:26

Ronnebyduon kan vinna nytt storlopp

Under onsdagskvällen avgörs det. Vem kvalar in till finalen i Derbyt och Stoderbyt? Travtränaren Fredrik Persson har dubbla chanser..

DN - 10 apr 14 kl. 06:00

Nytt storlopp: Simma och spring i par

Simma 3.860 meter i öppet vatten och spring 21.097 meter på naturstigar.

Barometern - 11 jun 14 kl. 07:13

Drömmar om nytt storlopp

2014: Kalmar GP växer ytterligare.
2015: Långtgående planer på ett nytt cykellopp.
Framtiden: Vision om ett storlopp i Kalmar.

Barometern - 11 jun 14 kl. 07:13

Drömmar om nytt storlopp

2014: Kalmar GP växer ytterligare.
2015: Långtgående planer på ett nytt cykellopp.
Framtiden: Vision om ett storlopp i Kalmar.

Aftonbladet - 05 nov 11 kl. 17:33

Kadett kung i nytt storlopp

Vann Breeders's Crown och en miljon kronor på SundbyholmTränaren efter loppet: ?Det känns perfekt, kul att vinna på hemmaplan?..

Aftonbladet - 29 jun 12 kl. 14:32

Ägarens jättechans ? så ska han vinna två storlopp i helgen

Calle Wihlborgs succé fortsätter ? kan vinna E3-finalen och Forus Open i helgenBerättar: ?Det kommer bli spännande...?..

Nya Wermlands Tidningen - 18 apr 17 kl. 14:30

NWT-pokalen nytt storlopp på Färjestad

Färjestadstravet instiftar ett nytt fyraåringslopp i samband med NWT-dagen i juni..

BT - 25 jan 11 kl. 09:17

Elm valde Elfsborg ? för att vinna nytt guld

David Elm valde Elfsborg före Kalmar. Ett beslut han hoppas ska ge honom ett nytt SM-guld. - Jag är ute efter att försöka vinna och Elfsborg har ett bra lag, säger han.

Dalarnas tidningar - 11 apr 11 kl. 17:51

Femman i Västerby kan vinna nytt klassrum

[Västerby] Klass 5 i Västerby skola har chans att vinna sitt drömklassrum. Klassens förslag till hur framtidens klassrum ska se ut har utsetts till ett av de tio bästa som går vidare i tävlingen arrangerad av ett svenskt möbelföretag..

Nya Wermlands Tidningen - 04 feb 11 kl. 07:30

Nytt storlopp på Färjestad

Färjestads Travsällskap fortsätter att satsa vidare på Långfredagstravet som innehåller rubriklopp som Hertigen av Värmland, Prins Carl Philips Jubileumspokal och Folke Hjalmarssons Minneslopp..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Läkare missade sjuårings skada

Läkaren var trött och misstog en pojkes brustna bukspottskörtel för en skada på mjälten. Nu kritiseras han av Ivo (Inspektionen för vård och omsorg), skriver SVT Västernorrland. Pojken kom in på akutmottagningen i Sundsvall med svåra buksmärtor efter att ha fått ett cykelstyre i magen vid en olycka.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Danny Saucedo ställer in fler shower

Danny Saucedo är fortfarande sjuk och tvingas ställa in torsdagens, fredagens och lördagens föreställningar av showen "Nu" på Hamburger Börs i Stockholm. "Jag är en sådan som alltid kör på ändå i vanliga fall.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

SJ köper tåg för miljarder

SJ ska köpa ett 30-tal nya snabbtåg till en kostnad av mellan fem och sex miljarder kronor. SJ:s styrelse har tagit beslut om att inleda en upphandling. Under hösten ska SJ skicka ut anbudsförfrågningar till leverantörer i och utanför Europa, skriver tågoperatören i ett pressmeddelande.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Landslagsturnering startar nästa höst

Nu är det klubbat. Från och med nästa höst blir det inga landskamper i fotboll för herrlandslagen i Europa. I stället ska Uefas 55 nationer mötas i en landslagsserie, Nations League.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Branschorgan önskar fartkameror vid vägarbeten

Branschorganisationen Maskinentreprenörerna önskar sig fartkameror vid alla vägarbeten och tror att dessa kan skapa en bättre arbetsmiljö för personalen. - I stort sett alla som har jobbat en tid ute på vägarna har historier att berätta, om när det gick riktigt fort och var riktigt nära.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

En död efter brand i Långaryd

En person har hittats död efter en villabrand i Långaryd i Hylte kommun. Enligt SVT Nyheter Halland har kroppen inte identifierats, men det kan handla om en man i 60-årsåldern som är skriven på adressen. Mannens närmast anhöriga har informerats, uppger polisen.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Ronneby kommun polisanmäler Miljöteknik

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Inga vaccinationer mot hepatit B

Vaccination mot hepatit B ska inte ingå i det allmänna vaccinationsprogrammet. Det beslutade regeringen på torsdagens sammanträde - efter flera års diskussioner, skriver Dagens Medicin. Regeringens motivering är att kriteriet om samhällsekonomisk kostnadseffektivitet inte är uppfyllt.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Nytt och gammalt i italiensk valkamp

Ska en 31-årig nybörjare ta över Italien? Eller är det dags för 81-årige Silvio Berlusconi igen? Kampen lär bli tuff när oppositionen nu formerar sig inför parlamentsvalet i vår.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Jenna och Emelie bäst i Blekinge

Jenna Svensson, Karlshamns RK, och Emelie Anrell, Snapphanarnas RF. Där har ni distriktsmästarna i hästhoppning i senior- respektive junior-klassen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.