DN > Inrikes

Sunday, 18 February, 21:22

Liknande nyheter

Taggar: Nya interna, krav, Kinberg, Batras, avgång
Expressen - 30 maj 17 kl. 21:05

Interna kritiken: Kinberg Batras framtid hotad

Tålamodet med Anna Kinberg Batra krymper i takt med de sjunkande opinionssiffrorna.Nu börjar hennes framtid som moderatledare ifrågasättas internt, uppger flera moderatkällor för Expressen på tisdagskvällen.– Anna Kinberg Batra kommer ryka.

Alliansfritt Sverige - 02 nov 12 kl. 07:48

Anna Kinberg Batras stipendium delas ut av Anna Kinberg Batra

 Anna Kinberg Batra.
Stipendieutdelare.STIPENDIUM.

Expressen - 01 jun 17 kl. 06:10

Siffran som kan avgöra Kinberg Batras framtid

Oron är stor i flera av riksdagens partier när SCB publicerar sin stora partisympatimätning i dag klockan 9.30.Men för en partiledare kan siffrorna vara avgörande.

SR - 23 mar 17 kl. 09:10

Flera moderater kräver Anna Kinberg Batras avgång

Dagen före Moderaternas stora Sverigemöte kommer en handfull lokala krav på partiledare Anna Kinberg Batras avgång. En av dem som vill byta ut henne är Kerstin Franzen, moderat och andre vice ordförande i kommunfullmäktige i Sollefteå..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Anna Kinberg Batras gamla nakenbildstrick dyker upp igen

I dagarna har en gammal artikel som publicerades i Aftonbladet 2002, med rubriken "Moderatpolitiker säljer sig med sex", åter börjat delas flitigt. Anledningen? Huvudpersonen är den dåvarande riksdagsledamoten Anna Kinberg.

Supermiljöbloggen - 11 jan 15 kl. 12:52

Klimatet enda miljöfrågan i Kinberg Batras installationstal

Nya Moderaternas fick i går en ny partiordförande. I går valdes Anna Kinberg Batra till ny partiordförande för Moderaterna på den extra partistämman som hölls i Solna. I sitt cirka 40 minuter långa installationstal, med titeln ”Sverige kan mer”, nämnde Anna Kinberg Batra miljöfrågan, då specifikt klimatfrågan, två gånger, båda gångerna kopplade till säkerhetspolitiska läget i världen.

Expressen - 31 maj 17 kl. 10:50

Kinberg Batras kris– plan efter USA–resan

Tre män och två kvinnor pekas internt redan ut som möjliga efterträdare till Anna Kinberg Batra.Men Moderatledaren har inga planer på att avgå. Kinberg Batras krisplan efter USA-resan är i stället ett "medialt framträdande" i slutet av veckan, kan Expressen berätta.

Helsingborgs Dagblad - 24 aug 17 kl. 12:58

Åtta förbund kräver Kinberg Batras avgång

Även Stockholms stad kräver nu Moderatledaren Anna Kinberg Batras avgång. Kravet för ett nytt partiledarval på stämman i oktober är då uppfyllt. "Det är med blandade känslor jag meddelar att vi vill att Anna Kinberg Batra avgår", säger Moderaterna i Sto.

Sydsvenskan - 24 aug 17 kl. 14:31

Åtta förbund kräver Kinberg Batras avgång

Även Stockholms stad kräver nu Moderatledaren Anna Kinberg Batras avgång. Kravet för ett nytt partiledarval på stämman i oktober är då uppfyllt. "Det är med blandade känslor jag meddelar att vi vill att Anna Kinberg Batra avgår", säger Moderaterna i Sto.

Expressen - 26 aug 17 kl. 08:48

Åkesson: Kinberg Batras avgång "inte bra" för SD

Experter menar att en ny M-ledare måste tydligt bestämma hållning till Sverigedemokraterna. Kinberg Batras avgång kan vara negativt för SD, tror Jimmie Åkesson.– Anna Kinberg Batra har varit den av partiledarna inom borgerligheten som har varit mest nykter det senaste året i förhållande till oss, säger Åkesson till DN..

SvD - 09 dec 14 kl. 19:09

MP positivt till Kinberg Batras besked

Anna Kinberg Batras besked kring migrationspolitiken välkomnas av Miljöpartiet. – Det är bra att vi får svar i en så viktig fråga, säger Maria Ferm, migrationspolitisk talesperson. .

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Två skadade vid politiskt möte i Lund

Två personer skadades i samband med ett politiskt möte i Lund..

DN - 15 timmar sedan

Döms för penisbild till politiker

En kvinnlig riksdagsledamot fick en bild på en penis via Facebook..

DN - Igår: 17:43

Hultqvist öppen för svensk trupp i Ukraina

Sverige kan tänka sig att bidra med soldater till en FN-ledd fredsbevarande styrka i Ukraina, under rätt förutsättningar. Det säger försvarsminister Peter Hultqvist (S) under den stora säkerhetskonferensen i München, enligt Reuters. – Om förutsättningarna är de rätta och om vi ser att ett sådant uppdrag kan bidra...

DN - Igår: 11:05

Migrationsverket kommer att ta tillbaka asylsökande från andra EU-länder

Migrationsverket kommer att ta tillbaka personer som tidigare befunnit sig i Sverige men sedan sökt asyl i ett annat europeiskt land.  DN rapporterade under torsdagen om att det blir allt vanligare att EU-länder kräver just detta. .

DN - Igår: 10:21

Kriminalvårdare misstänks ha piskat man

En kriminalvårdare som knuffade och piskade en omhändertagen man med ett bälte riskerar att förlora jobbet, uppger Sveriges Radio Uppland..

DN - I förrgår: 14:55

Professor: 5 procent av anmälda sexövergrepp kan vara falska

Runt 5 procent av anmälda sexuella övergrepp kan vara falska, enligt internationell forskning. Men en falsk anmälan som den i Malmö i slutet av december är ändå extremt sällsynt, enligt Mats Karlsson, polischef i Malmö.  – Det är väldigt ovanligt att man diktar upp ett helt scenario på det sättet..

DN - I förrgår: 12:28

Kvinnlig kabinchef åtalad för grovt flygfylleri

Den kvinnliga kabinchefen drack minst tre vodkagroggar under en flygning från Hongkong till Stockholm. Hon spillde kaffe över en passagerare i businessklass och enligt ett vittne sluddrade hon i ankomstutropet till passagerarna. Nu åtalas hon för grovt flygfylleri..

DN - I förrgår: 10:21

Dom i dag efter Friskis och svettis-mordet

Den 16-åring som åtalats misstänkt för kniv mord på en 17-åring på Friskis och svettis i Ängelholm hösten 2017 får sin dom i dag. .

DN - I förrgår: 08:00

Bengt Ohlsson: Jag är en vardagshjälte

KRÖNIKA. En helt vanlig dag förvandlas till en möjlighet att förändra bilden av Sverige. I varje fall kan man inbilla sig det.

DN - I förrgår: 22:12

Bombgrupp på plats hos åklagare

Polisen har larmats om ett misstänkt farligt föremål som lämnats i brevlådan i en åklagares hem utanför Uppsala. Larmet kom in vid 18-tiden och nationella bombskyddet har arbetat i bostaden under kvällen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.