DN > Inrikes

Sunday, 19 November, 18:55

Liknande nyheter

Taggar: Nya interna, krav, Kinberg, Batras, avgång
Expressen - 30 maj 17 kl. 21:05

Interna kritiken: Kinberg Batras framtid hotad

Tålamodet med Anna Kinberg Batra krymper i takt med de sjunkande opinionssiffrorna.Nu börjar hennes framtid som moderatledare ifrågasättas internt, uppger flera moderatkällor för Expressen på tisdagskvällen.– Anna Kinberg Batra kommer ryka.

Alliansfritt Sverige - 02 nov 12 kl. 07:48

Anna Kinberg Batras stipendium delas ut av Anna Kinberg Batra

 Anna Kinberg Batra.
Stipendieutdelare.STIPENDIUM.

Expressen - 01 jun 17 kl. 06:10

Siffran som kan avgöra Kinberg Batras framtid

Oron är stor i flera av riksdagens partier när SCB publicerar sin stora partisympatimätning i dag klockan 9.30.Men för en partiledare kan siffrorna vara avgörande.

SR - 23 mar 17 kl. 09:10

Flera moderater kräver Anna Kinberg Batras avgång

Dagen före Moderaternas stora Sverigemöte kommer en handfull lokala krav på partiledare Anna Kinberg Batras avgång. En av dem som vill byta ut henne är Kerstin Franzen, moderat och andre vice ordförande i kommunfullmäktige i Sollefteå..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Anna Kinberg Batras gamla nakenbildstrick dyker upp igen

I dagarna har en gammal artikel som publicerades i Aftonbladet 2002, med rubriken "Moderatpolitiker säljer sig med sex", åter börjat delas flitigt. Anledningen? Huvudpersonen är den dåvarande riksdagsledamoten Anna Kinberg.

Supermiljöbloggen - 11 jan 15 kl. 12:52

Klimatet enda miljöfrågan i Kinberg Batras installationstal

Nya Moderaternas fick i går en ny partiordförande. I går valdes Anna Kinberg Batra till ny partiordförande för Moderaterna på den extra partistämman som hölls i Solna. I sitt cirka 40 minuter långa installationstal, med titeln ”Sverige kan mer”, nämnde Anna Kinberg Batra miljöfrågan, då specifikt klimatfrågan, två gånger, båda gångerna kopplade till säkerhetspolitiska läget i världen.

Expressen - 31 maj 17 kl. 10:50

Kinberg Batras kris– plan efter USA–resan

Tre män och två kvinnor pekas internt redan ut som möjliga efterträdare till Anna Kinberg Batra.Men Moderatledaren har inga planer på att avgå. Kinberg Batras krisplan efter USA-resan är i stället ett "medialt framträdande" i slutet av veckan, kan Expressen berätta.

Helsingborgs Dagblad - 24 aug 17 kl. 12:58

Åtta förbund kräver Kinberg Batras avgång

Även Stockholms stad kräver nu Moderatledaren Anna Kinberg Batras avgång. Kravet för ett nytt partiledarval på stämman i oktober är då uppfyllt. "Det är med blandade känslor jag meddelar att vi vill att Anna Kinberg Batra avgår", säger Moderaterna i Sto.

Sydsvenskan - 24 aug 17 kl. 14:31

Åtta förbund kräver Kinberg Batras avgång

Även Stockholms stad kräver nu Moderatledaren Anna Kinberg Batras avgång. Kravet för ett nytt partiledarval på stämman i oktober är då uppfyllt. "Det är med blandade känslor jag meddelar att vi vill att Anna Kinberg Batra avgår", säger Moderaterna i Sto.

Expressen - 26 aug 17 kl. 08:48

Åkesson: Kinberg Batras avgång "inte bra" för SD

Experter menar att en ny M-ledare måste tydligt bestämma hållning till Sverigedemokraterna. Kinberg Batras avgång kan vara negativt för SD, tror Jimmie Åkesson.– Anna Kinberg Batra har varit den av partiledarna inom borgerligheten som har varit mest nykter det senaste året i förhållande till oss, säger Åkesson till DN..

SvD - 09 dec 14 kl. 19:09

MP positivt till Kinberg Batras besked

Anna Kinberg Batras besked kring migrationspolitiken välkomnas av Miljöpartiet. – Det är bra att vi får svar i en så viktig fråga, säger Maria Ferm, migrationspolitisk talesperson. .

Fler nyheter från DN

DN - 6 timmar sedan

Flygplan har kraschat utanför Kungsbacka

Ett ultralätt flygplan har kraschat vid Fjärås stationssamhälle. De två personerna ombord på planet har lindriga skador..

DN - 13 timmar sedan

SMHI: Varning för snö och halka

Vintern visar upp sig ordentligt på många håll i landet under söndagen och i början av veckan. SMHI har utfärdat flera varningar om snö och halka.  .

DN - Igår: 17:52

Viktor Barth-Kron: Nja, framtiden ser måttligt liberal ut

Framtiden är liberal, står det över hela scenen på Liberalernas landsmöte. Ingenting talar för att det stämmer..

DN - Igår: 05:21

Kvinna stal läsk för panten

En kvinna stal läsk och energidryck i en matvaruaffär i Kalmar för pantens skull, skriver Barometern..

DN - Igår: 20:53

Hon lämnade partiet efter sexuella trakasserier

Under fredagen publicerade Svenska dagbladet ett upprop av över 1.300 kvinnliga politiker mot sexuella övergrepp och trakasserier i maktens korridorer. Anna Troberg, tidigare partiledare för Piratpartiet, valde att lämna politiken efter sexuella trakasserier..

DN - I förrgår: 18:16

Tovas tysta rop på hjälp: ”Jag fixar inte det här. Nästa gång dödar han mig”

Tova Moberg, 19, fruktade för sitt liv. Den flera år långa kärleksrelationen med den tre år äldre pojkvännen kantades av våld och hot. ”Jag fixar inte det här.

DN - I förrgår: 13:41

”Om jag var leverantör skulle jag skämmas”

Säkerhetsarbetet kring EU-toppmötet löper som planerat, berättar kommenderingschef Erik Nord.  Men poliserna på fältet är missnöjda med smörgåsarna som delats ut av myndigheten. – Jag förstår dem, om jag var leverantör skulle jag skämmas, säger Erik Nord..

DN - I förrgår: 13:02

Kommun i stabsläge efter våldtäktsanmälan

På torsdagen häktades en man och en kvinna i 30-årsåldern, på sannolika skäl misstänkta för grov våldtäkt mot barn. De två arbetar vid en skola i Västsverige – och anklagas för att ha begått övergrepp under en femårsperiod, rapporterar GP..

DN - I förrgår: 12:59

Västmanland dräneras på poliser efter skjutning

Allt brottsförebyggande arbete pausas och flera polisstyrkor omlokaliseras från Västmanlands län till Västerås. Anledning är oro inom poliskåren efter skjutningen mot en polismans bostad i slutet av oktober, rapporterar SVT Nyheter..

DN - I förrgår: 09:57

Ja till nya friskolor i 21 kommuner

Totalt 21 kommuner kan få en eller flera nya fristående skolor från och med nästa läsår. Skolinspektionen har sagt ja till 34 etableringar: 20 gymnasieskolor, 13 grundskolor och två gymnasiesärskolor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.