DN > Inrikes

Monday, 18 June, 17:34

Liknande nyheter

Taggar: Nya interna, krav, Kinberg, Batras, avgång
Expressen - 30 maj 17 kl. 21:05

Interna kritiken: Kinberg Batras framtid hotad

Tålamodet med Anna Kinberg Batra krymper i takt med de sjunkande opinionssiffrorna.Nu börjar hennes framtid som moderatledare ifrågasättas internt, uppger flera moderatkällor för Expressen på tisdagskvällen.– Anna Kinberg Batra kommer ryka.

Alliansfritt Sverige - 02 nov 12 kl. 07:48

Anna Kinberg Batras stipendium delas ut av Anna Kinberg Batra

 Anna Kinberg Batra.
Stipendieutdelare.STIPENDIUM.

Expressen - 01 jun 17 kl. 06:10

Siffran som kan avgöra Kinberg Batras framtid

Oron är stor i flera av riksdagens partier när SCB publicerar sin stora partisympatimätning i dag klockan 9.30.Men för en partiledare kan siffrorna vara avgörande.

SR - 23 mar 17 kl. 09:10

Flera moderater kräver Anna Kinberg Batras avgång

Dagen före Moderaternas stora Sverigemöte kommer en handfull lokala krav på partiledare Anna Kinberg Batras avgång. En av dem som vill byta ut henne är Kerstin Franzen, moderat och andre vice ordförande i kommunfullmäktige i Sollefteå..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Anna Kinberg Batras gamla nakenbildstrick dyker upp igen

I dagarna har en gammal artikel som publicerades i Aftonbladet 2002, med rubriken "Moderatpolitiker säljer sig med sex", åter börjat delas flitigt. Anledningen? Huvudpersonen är den dåvarande riksdagsledamoten Anna Kinberg.

Supermiljöbloggen - 11 jan 15 kl. 12:52

Klimatet enda miljöfrågan i Kinberg Batras installationstal

Nya Moderaternas fick i går en ny partiordförande. I går valdes Anna Kinberg Batra till ny partiordförande för Moderaterna på den extra partistämman som hölls i Solna. I sitt cirka 40 minuter långa installationstal, med titeln ”Sverige kan mer”, nämnde Anna Kinberg Batra miljöfrågan, då specifikt klimatfrågan, två gånger, båda gångerna kopplade till säkerhetspolitiska läget i världen.

Expressen - 31 maj 17 kl. 10:50

Kinberg Batras kris– plan efter USA–resan

Tre män och två kvinnor pekas internt redan ut som möjliga efterträdare till Anna Kinberg Batra.Men Moderatledaren har inga planer på att avgå. Kinberg Batras krisplan efter USA-resan är i stället ett "medialt framträdande" i slutet av veckan, kan Expressen berätta.

Helsingborgs Dagblad - 24 aug 17 kl. 12:58

Åtta förbund kräver Kinberg Batras avgång

Även Stockholms stad kräver nu Moderatledaren Anna Kinberg Batras avgång. Kravet för ett nytt partiledarval på stämman i oktober är då uppfyllt. "Det är med blandade känslor jag meddelar att vi vill att Anna Kinberg Batra avgår", säger Moderaterna i Sto.

Sydsvenskan - 24 aug 17 kl. 14:31

Åtta förbund kräver Kinberg Batras avgång

Även Stockholms stad kräver nu Moderatledaren Anna Kinberg Batras avgång. Kravet för ett nytt partiledarval på stämman i oktober är då uppfyllt. "Det är med blandade känslor jag meddelar att vi vill att Anna Kinberg Batra avgår", säger Moderaterna i Sto.

Expressen - 26 aug 17 kl. 08:48

Åkesson: Kinberg Batras avgång "inte bra" för SD

Experter menar att en ny M-ledare måste tydligt bestämma hållning till Sverigedemokraterna. Kinberg Batras avgång kan vara negativt för SD, tror Jimmie Åkesson.– Anna Kinberg Batra har varit den av partiledarna inom borgerligheten som har varit mest nykter det senaste året i förhållande till oss, säger Åkesson till DN..

SvD - 09 dec 14 kl. 19:09

MP positivt till Kinberg Batras besked

Anna Kinberg Batras besked kring migrationspolitiken välkomnas av Miljöpartiet. – Det är bra att vi får svar i en så viktig fråga, säger Maria Ferm, migrationspolitisk talesperson. .

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

7.600 beräknas dö i förtid varje år till följd av luftföroreningar

Sverige ligger i topp när det gäller luftkvaliteten i Europa. Trots det beräknas omkring 7.600 människor dö varje år till följd av dålig luft, visar en ny studie..

DN - 1 timme sedan

Malmöpolisen jagar cyklande serievåldtäktsman

MALMÖ. Polisen jagar en misstänkt serievåldtäktsman som på kort tid överfallit två kvinnor i centrala Malmö. Båda offren blev förföljda när de cyklade och teknisk bevisning binder samma gärningsman till båda platserna..

DN - 3 timmar sedan

Brandflygen återvänder till Italien

Under helgen spelade de två italienska brandflygplanen en avgörande roll vid släckningen av stora skogsbränder i Nacka och Umeå. Nu skickas planen tillbaka till Italien då brandrisken i Sverige har minskat väsentligt, enligt Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB..

DN - 23 timmar sedan

Fakta i frågan: Har barngrupperna i förskolan blivit större?

Barngrupperna minskar i förskolan, men de flesta är ändå större än vad Skolverkets riktmärken anger. Samtidigt saknar en växande andel av förskolans personal utbildning för att arbeta med barn..

DN - Igår: 12:00

Svensk omkom i fallskärmsolycka i Norge

En person omkom på lördagen vid fjället Katthammaren i norska Møre og Romsdal efter ett så kallat basejump, hopp med fallskärm från en fast punkt på hög höjd. Enligt Aftonbladet är den omkomna en svensk kvinna i 30-årsåldern..

DN - Igår: 09:24

Länstrafiken i Uppsala står stilla

All busstrafik med regionbussarna, UL, har stoppats sedan ett fel upptäckts i bussarnas larmsystem..

DN - Igår: 09:00

Bostadshus skadat vid explosion

En villa skadades i samband med en explosion på Håkanstorpsvägen i Malmö i natt. Huset fick bland annat skador på fasaden och tre fönster..

DN - Igår: 06:36

Två anhållna för grova hot i Hagfors

Tre personer greps i värmländska Hagfors under lördagskvällen sedan polisen fått larm om att de riktat vapen mot andra, skriver Nya Wermlands-Tidningen..

DN - I förrgår: 14:01

Säpochefen: Ryssland, Kina, Iran mest aktiva här

Tre länder bedriver särskilt aktiv underrättelseverksamhet i Sverige, enligt chefen för Säkerhetspolisen Klas Friberg: Ryssland, Kina och Iran..

DN - I förrgår: 19:47

Man fälls för sexmeddelande till Linnéa Claeson

I mars förra året anmälde handbollsspelaren och opinionsbildaren Linnéa Claeson ett mejl innehållande hot om våldtäkt och bifogade bilder på erigerade penisar. För första gången har en av hennes anmälningar nu också lett till en fällande dom..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.