DN > Inrikes

Thursday, 22 February, 13:27

Liknande nyheter

Taggar: Man avledefter , singelolyckai , Blekinge
Blekinge Läns tidning - 22 aug 17 kl. 14:27

Man avled efter singelolycka i Blekinge

En man i 55-årsåldern har avlidit efter en singelolycka i Fridlevstad norr om Karlskrona i går kväll, skriver polisen på sin hemsida. Han körde av vägen, krockade med en stolpe och fördes svårt skadad till sjukhus, där han senare avled.(TT).

Blekinge Läns tidning - 25 aug 16 kl. 16:03

Avled efter krock med träd

En man i 50-årsåldern avled efter en singelolycka i Ornunga utanför Vårgårda på torsdagsmorgonen. Mannen körde av vägen och kolliderade med ett träd. - Vi misstänker att det rör sig om ett sjukdomsfall.

Blekinge Läns tidning - 11 mar 17 kl. 07:54

Kvinna avled efter trädkrock

En kvinna i 30-årsåldern avled av sina skador efter en trafikolycka på fredagskvällen, utanför Korsberga, Vetlanda. Det rör sig om en singelolycka där en bil körde av vägen och körde in i ett träd. Samtliga fem personer som satt i bilen fick föras till lasarett för vård.

Blekinge Läns tidning - 12 aug 16 kl. 10:19

Ung kvinna avled efter bilolycka

En ung kvinna som skadades allvarligt i en singelolycka utanför Åstorp i Skåne har avlidit av sina skador, rapporterar lokala medier. Föraren, en ung man, vårdas för allvarliga skador på Helsingborgs lasarett. Olyckan inträffade på väg 107.

Blekinge Läns tidning - 05 nov 16 kl. 23:40

Man avled efter trafikolycka

En man i 30-årsåldern har avlidit i en singelolycka med bil vid Asarum, uppger polisen..

Blekinge Läns tidning - 13 aug 17 kl. 03:47

Ung man död i singelolycka

En 23-årig man avled av skadorna han fick när hans bil körde av vägen i Tuvan utanför Skellefteå under lördagskvällen. Larmet om olyckan kom 22. 39 och föraren fick vård på plats av ambulanspersonal, men fördes till sjukhus där han senare förklarades död av läkare.

Blekinge Läns tidning - 14 sep 15 kl. 19:28

Kvinna omkom i singelolycka

En kvinna i 80-årsåldern omkom på måndagseftermiddagen i en singelolycka i Svängsta norr om Karlshamn i Blekinge. När polis, räddningstjänst och ambulans kom till platsen var hon redan avliden. Enligt P4 Blekinge hade hon kört av vägen och in i ett träd.

Blekinge Läns tidning - 07 jul 17 kl. 22:49

Ung man avled i mc-olycka

Den ene mannen avled till följd av skadorna, uppger Landstinget Blekinge. Samtidigt vårdades den andre mannen under fredagen med allvarliga skador..

Blekinge Läns tidning - 16 dec 15 kl. 14:27

Brann i kläderna - kvinna avled

En rullstolsburen, 82-årig kvinna i Malmö avled i går efter en brand. Hennes kläder fattade eld och skadorna blev så allvarliga att hon senare avled på sjukhus, rapporterar sydsvenskan. se.

Blekinge Läns tidning - 22 okt 16 kl. 06:00

Chaufför avled efter lastbilskrock

En lastbilschaufför avled av de skador han ådrog sig när han krockade med en annan lastbil på E4 vid Ljungby i Kronobergs län. Chauffören var i 30-årsåldern. - Det var en trafikolycka mellan två lastbilar.

Blekinge Läns tidning - 31 jan 17 kl. 10:08

Avled efter skottlossning i Vårby

Den man som sköts vid en skola i Vårby i lördags kväll har avlidit, uppger Aftonbladet. Polisen inledde efter skottlossningen en förundersökning om försök till mord, och den skottskadade mannen fördes till sjukhus. Mannen avled på sjukhuset nu under morgonen avled, bekräftar polisen.

Fler nyheter från DN

DN - 20 timmar sedan

Polisaspiranter misstänks för jäv

Två polisaspiranter omhändertog en man i samband med en id-kontroll i Malmö. Men när mannen hotade dem började de två aspiranterna själva utreda situationen och förhöra vittnen till händelsen.  – Jag har inte tidigare sett några ärenden där en polis utreder sig själv, säger Per-Ola Cullin, föredragande jurist vid Justitieombudsmannen.

DN - 20 timmar sedan

Bil frontalkrockade med lastbil

En allvarlig trafikolycka har inträffat på E18 öster om Årjäng i Värmland. En personbil och en lastbil har frontalkrockat. Det pågår en stor räddningsinsats på platsen, bland annat används en ambulanshelikopter.

DN - 22 timmar sedan

Kylslagen natt väntar i hela landet

Kyligare temperaturer än normalt väntar i hela landet i natt. Störst temperaturavvikelser från en normal natt i slutet av februari hittas i delar av Götaland och Norrland..

DN - Igår: 11:26

Misstänkt medger dödligt våld i Vetlanda

Den man som misstänks för mord och mordförsök på ett serviceboende i Vetlanda har medgett att han har brukat dödligt våld, säger polisen. 25-åringen, som misstänks på sannolika skäl för brotten, förhördes på nytt under tisdagskvällen..

DN - Igår: 06:22

Palmegruppen lockade vittnen med pengar

Poliser från Palmegruppen lockade en missbrukare med en belöning på 50 miljoner kronor för att få honom att komma med uppgifter som skulle få Christer Pettersson dömd för mordet på Olof Palme, avslöjar SVT:s Uppdrag granskning..

DN - Igår: 05:03

Stal från äldre – döms till fängelse

Kvinnan och mannen utsatte äldre personer över 90 år för grova stölder..

DN - Igår: 16:22

Akilovs påståenden i rätten – DN reder ut

På tisdagen förhördes den misstänkte terroristen Rakhmat Akilov av åklagare Hans Ihrman i Stockholms tingsrätt.  Under förhöret påstod Akilov en rad olika saker om Sveriges försvarsmakt och terrorsekten IS och hänvisade till dessa påståenden för att rättfärdiga sina handlingar.  Men påståendena verkar i det närmsta vara tagna ur luften.

DN - I förrgår: 09:38

Sju av tio vuxna har erfarenhet av mobbning

Sju av tio vuxna har upplevt mobbning som barn. Det visar en ny Sifo-undersökning som organisationen Friends har genomfört..

DN - I förrgår: 07:50

Kraftig brand vid Kolmårdens djurpark

Det brinner kraftigt i en restaurang utanför Kolmårdens djurpark..

DN - I förrgår: 05:58

Kvinna hittad död i Vetlanda

En kvinna i 20-årsåldern har hittats död i Vetlanda under natten. Ytterligare en kvinna, i 23-årsåldern, har hittats svårt skadad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.