DN > Inrikes

Thursday, 21 September, 14:10

Liknande nyheter

Taggar: Man avledefter , singelolyckai , Blekinge
Blekinge Läns tidning - 22 aug 17 kl. 14:27

Man avled efter singelolycka i Blekinge

En man i 55-årsåldern har avlidit efter en singelolycka i Fridlevstad norr om Karlskrona i går kväll, skriver polisen på sin hemsida. Han körde av vägen, krockade med en stolpe och fördes svårt skadad till sjukhus, där han senare avled.(TT).

Blekinge Läns tidning - 25 aug 16 kl. 16:03

Avled efter krock med träd

En man i 50-årsåldern avled efter en singelolycka i Ornunga utanför Vårgårda på torsdagsmorgonen. Mannen körde av vägen och kolliderade med ett träd. - Vi misstänker att det rör sig om ett sjukdomsfall.

Blekinge Läns tidning - 11 mar 17 kl. 07:54

Kvinna avled efter trädkrock

En kvinna i 30-årsåldern avled av sina skador efter en trafikolycka på fredagskvällen, utanför Korsberga, Vetlanda. Det rör sig om en singelolycka där en bil körde av vägen och körde in i ett träd. Samtliga fem personer som satt i bilen fick föras till lasarett för vård.

Blekinge Läns tidning - 12 aug 16 kl. 10:19

Ung kvinna avled efter bilolycka

En ung kvinna som skadades allvarligt i en singelolycka utanför Åstorp i Skåne har avlidit av sina skador, rapporterar lokala medier. Föraren, en ung man, vårdas för allvarliga skador på Helsingborgs lasarett. Olyckan inträffade på väg 107.

Blekinge Läns tidning - 05 nov 16 kl. 23:40

Man avled efter trafikolycka

En man i 30-årsåldern har avlidit i en singelolycka med bil vid Asarum, uppger polisen..

Blekinge Läns tidning - 13 aug 17 kl. 03:47

Ung man död i singelolycka

En 23-årig man avled av skadorna han fick när hans bil körde av vägen i Tuvan utanför Skellefteå under lördagskvällen. Larmet om olyckan kom 22. 39 och föraren fick vård på plats av ambulanspersonal, men fördes till sjukhus där han senare förklarades död av läkare.

Blekinge Läns tidning - 14 sep 15 kl. 19:28

Kvinna omkom i singelolycka

En kvinna i 80-årsåldern omkom på måndagseftermiddagen i en singelolycka i Svängsta norr om Karlshamn i Blekinge. När polis, räddningstjänst och ambulans kom till platsen var hon redan avliden. Enligt P4 Blekinge hade hon kört av vägen och in i ett träd.

Blekinge Läns tidning - 07 jul 17 kl. 22:49

Ung man avled i mc-olycka

Den ene mannen avled till följd av skadorna, uppger Landstinget Blekinge. Samtidigt vårdades den andre mannen under fredagen med allvarliga skador..

Blekinge Läns tidning - 16 dec 15 kl. 14:27

Brann i kläderna - kvinna avled

En rullstolsburen, 82-årig kvinna i Malmö avled i går efter en brand. Hennes kläder fattade eld och skadorna blev så allvarliga att hon senare avled på sjukhus, rapporterar sydsvenskan. se.

Blekinge Läns tidning - 22 okt 16 kl. 06:00

Chaufför avled efter lastbilskrock

En lastbilschaufför avled av de skador han ådrog sig när han krockade med en annan lastbil på E4 vid Ljungby i Kronobergs län. Chauffören var i 30-årsåldern. - Det var en trafikolycka mellan två lastbilar.

Blekinge Läns tidning - 31 jan 17 kl. 10:08

Avled efter skottlossning i Vårby

Den man som sköts vid en skola i Vårby i lördags kväll har avlidit, uppger Aftonbladet. Polisen inledde efter skottlossningen en förundersökning om försök till mord, och den skottskadade mannen fördes till sjukhus. Mannen avled på sjukhuset nu under morgonen avled, bekräftar polisen.

Fler nyheter från DN

DN - 17 timmar sedan

”Polis ska inte avgöra skuldfrågan”

Att väcka bevistalan, en domstolsliknande process för minderåriga misstänkta för allvarliga brott, borde vara en grundprincip. Det anser en av landets tyngsta jurister, Svea hovrätts president Fredrik Wersäll. – Om det visar sig finnas brister i rättsäkerheten för unga lagöverträdare är jag öppen för att titta närmare på frågan, säger justitieminister Morgan Johansson (S)..

DN - 21 timmar sedan

Regeringen: Kommunal omsorg ska inte tillståndsprövas

Regeringen har beslutat att äldreboenden som drivs i kommunal regi inte behöver få tillstånd från Inspektionen för vård och omsorg, IVO. Det framgår av den nya budgetpropositionen.  Att tillståndsprövningen endast gäller för privata vårdgivare har tidigare kritiserats.

DN - 23 timmar sedan

Ny misstänkt it-säkerhetsrisk på svensk myndighet

Ytterligare en stor säkerhetsrisk har upptäckts på en svensk myndighet. DN kan nu avslöja att det finns misstänkta brister i it-säkerheten på Ekobrottsmyndigheten. Bristerna bedöms vara så allvarliga att Åklagarmyndigheten har beslutat att kasta ut Ekobrottsmyndigheten från det gemensamma nätverket..

DN - Igår: 13:20

Barnfamiljer glada över höjt barnbidrag

Barnbidraget höjs med 200 kronor i månaden nästa år. Ett välkommet besked för familjen Andersson i Hägerstensåsen. – Då kan du få en cykel eller något annat roligt, säger Håkan Andersson till sin ettåriga son Hjalmar..

DN - Igår: 08:22

Lavrov om Sverige: Paranoida uttalanden

I maj lovade USA:s försvarsminister till DN att man skulle försvara Sverige vid ett eventuellt ryskt angrepp. Nu uttalar sig Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov om den svenska oron – som han kallar ”paranoid”.

DN - Igår: 22:09

En man skottskadad i Malmö

En 25-årig man med skottskador har hittats på Västra Skrävlingevägen i Malmö..

DN - Igår: 22:09

Larm om skottlossning i Malmö – en skadad

En person har hittats med misstänkta skottskador på Västra Skrävlingevägen i Malmö..

DN - Igår: 20:32

Man allvarligt skottskadad i Uppsala

En man har skjutits i stadsdelen Gottsunda i Uppsala, rapporterar Aftonbladet..

DN - Igår: 16:54

Förundersökningen i Hovsjömordet ska granskas på nytt

Förundersökningen av Hovsjöfallet kommer att granskas på nytt. Det beslutade Katarina Johansson Welin, chef för åklagarområde Stockholm, sent på tisdagseftermiddagen..

DN - Igår: 14:41

Nazister döms för attack mot poliser

Tre medlemmar ur nazistiska Nordiska motståndsrörelsen (NMR) dömdes i går för att ha attackerat poliser vid en demonstration i Stockholm förra året, skriver tidningen Expo..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.