DN > Inrikes

Thursday, 21 June, 14:01

Liknande nyheter

Taggar: Man avledefter , singelolyckai , Blekinge
Blekinge Läns tidning - 22 aug 17 kl. 14:27

Man avled efter singelolycka i Blekinge

En man i 55-årsåldern har avlidit efter en singelolycka i Fridlevstad norr om Karlskrona i går kväll, skriver polisen på sin hemsida. Han körde av vägen, krockade med en stolpe och fördes svårt skadad till sjukhus, där han senare avled.(TT).

Blekinge Läns tidning - 02 mar 18 kl. 00:22

Man död efter singelolycka

En 73-årig man avled efter en singelolycka på väg 641 i Mönsterås i Kalmar län. Olyckan inträffade vid 16-tiden och polis, räddningstjänst och ambulans kallades till platsen, skriver polisen på sin hemsida. Föraren var ensam i bilen och fördes till sjukhus med ambulans.

Blekinge Läns tidning - 25 aug 16 kl. 16:03

Avled efter krock med träd

En man i 50-årsåldern avled efter en singelolycka i Ornunga utanför Vårgårda på torsdagsmorgonen. Mannen körde av vägen och kolliderade med ett träd. - Vi misstänker att det rör sig om ett sjukdomsfall.

Blekinge Läns tidning - 11 mar 17 kl. 07:54

Kvinna avled efter trädkrock

En kvinna i 30-årsåldern avled av sina skador efter en trafikolycka på fredagskvällen, utanför Korsberga, Vetlanda. Det rör sig om en singelolycka där en bil körde av vägen och körde in i ett träd. Samtliga fem personer som satt i bilen fick föras till lasarett för vård.

Blekinge Läns tidning - 30 apr 18 kl. 15:31

Man avled vid olycka utanför Kumla

En man i 25-årsåldern har avlidit i en singelolycka på E20 utanför Kumla på måndagsmorgonen. Mannen hittades svårt skadad i en slänt vid sidan av vägen, och avled senare på sjukhus, rapporterar Nerikes Allehanda.(TT).

Blekinge Läns tidning - 12 aug 16 kl. 10:19

Ung kvinna avled efter bilolycka

En ung kvinna som skadades allvarligt i en singelolycka utanför Åstorp i Skåne har avlidit av sina skador, rapporterar lokala medier. Föraren, en ung man, vårdas för allvarliga skador på Helsingborgs lasarett. Olyckan inträffade på väg 107.

Blekinge Läns tidning - 05 nov 16 kl. 23:40

Man avled efter trafikolycka

En man i 30-årsåldern har avlidit i en singelolycka med bil vid Asarum, uppger polisen..

Blekinge Läns tidning - 13 aug 17 kl. 03:47

Ung man död i singelolycka

En 23-årig man avled av skadorna han fick när hans bil körde av vägen i Tuvan utanför Skellefteå under lördagskvällen. Larmet om olyckan kom 22. 39 och föraren fick vård på plats av ambulanspersonal, men fördes till sjukhus där han senare förklarades död av läkare.

Blekinge Läns tidning - 14 sep 15 kl. 19:28

Kvinna omkom i singelolycka

En kvinna i 80-årsåldern omkom på måndagseftermiddagen i en singelolycka i Svängsta norr om Karlshamn i Blekinge. När polis, räddningstjänst och ambulans kom till platsen var hon redan avliden. Enligt P4 Blekinge hade hon kört av vägen och in i ett träd.

Blekinge Läns tidning - 07 jul 17 kl. 22:49

Ung man avled i mc-olycka

Den ene mannen avled till följd av skadorna, uppger Landstinget Blekinge. Samtidigt vårdades den andre mannen under fredagen med allvarliga skador..

Blekinge Läns tidning - 06 apr 18 kl. 13:10

Ökade morfindos - patienten avled

Landstinget Blekinge lex Maria-anmäler en händelse där en patient avled efter att ha fått morfin som smärtlindring vid cancer..

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Sexmaten – sant och falskt om maten som lovar lust

Ett midsommarbetonat Studio DN ger dig lustfylld midsommarmat, svarar på den eviga frågan om man kan lita på väderprognoserna och en direktrapport från Johar Bendjelloul om fotbolls-VM i Ryssland. Programledare Karin Eriksson..

DN - 3 timmar sedan

Tova Mobergs mördares livstidsdom står fast

Livstidsdomen mot den 23-årige man som dömts för mordet på 19-åriga Tova Moberg i Hudiksvall står fast. Det står klart sedan Högsta domstolen beslutat att inte bevilja mannen prövningstillstånd, rapporterar P4 Gävleborg..

DN - 8 timmar sedan

Midsommartrafiken: Här är vägarna där trängseln blir störst

Midsommar är en av de mest trafikintensiva helgerna och det blir trångt på de stora vägarna. Framför allt mot Dalarna, västkusten och längs ostkusten ned mot Öland. Starta i god tid och ta det försiktigt, uppmanar Trafikverket..

DN - 13 timmar sedan

Pojke misshandlad av tre förövare

En pojke i yngre tonåren har misshandlats av tre personer i stadsdelen Dammfri i centrala Malmö. Han fick stick- eller skärskador, uppger polisen..

DN - 23 timmar sedan

Livstid för mord på vandrarhem

Mannen misshandlade sitt offer till döds och tände sedan eld på både kroppen och vandrarhemmet för att dölja brottet. Nu döms en 30-årig man till livstids fängelse för mordet utanför Ljungskile förra året..

DN - Igår: 12:23

Livsmedelsverket ska granska blodiga burgare

Saftiga och flotta hamburgare har de senaste åren varit en het trend runt om i landet. Oftast serveras de inte genomstekta, vilket kan innebära, om köttet inte hanteras rätt, att de innehåller bakterier som kan göra dig sjuk. Därför inleder Livsmedelsverket i år en kontrollinsats där cirka 500 inspektioner ska genomföras till och med december..

DN - Igår: 11:55

Man åtalas för mord utanför Falköping

En man i 40-årsåldern åtalas, misstänkt för att ha mördat en kvinna i Falköpings kommun tidigare i år..

DN - Igår: 11:48

Tåg evakuerat söder om Norrköping

Ett tåg har på onsdagen evakuerats söder om Norrköping för att en elledning hänger för lågt. Sträckan är tvåspårig, men det kommer att orsaka trafikstörningar för såväl fjärr- som regionaltåg och Trafikverket har ännu ingen prognos för när felet är avhjälpt..

DN - Igår: 11:31

Automatkörare har svårare att klara förarprov

Det säljs allt fler automatväxlade bilar i Sverige och i takt med det väljer också fler att ta körkort enbart för automatväxlade fordon. Men en ny studie från Statens väg- och transportforskningsinstitut (VTI) visar att de som kör upp enbart för automatkörkort har svårare att klara förarprovet..

DN - Igår: 22:44

Åklagarnas larm: ”Politikerna förstår inte vad vi gör”

Allt högre arbetsbelastning, budgetunderskott och risk för stora kompetenstapp. Den som inom mycket kort utses till Sveriges nye riksåklagare kommer att ha ett stort antal så kallade utmaningar att hantera. – Det är obegripligt att vi inte fått mer resurser.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.