DN > Inrikes

Saturday, 25 November, 02:54

DN - 22 aug 17 kl. 14:46

Man avled efter singelolycka i BlekingeEn man i 55-årsåldern har avlidit efter en singelolycka i Fridlevstad norr om Karlskrona i går kväll, skriver polisen på sin hemsida..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Blekinge, Fridlevstad, Karlskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man avledefter , singelolyckai , Blekinge
Blekinge Läns tidning - 22 aug 17 kl. 14:27

Man avled efter singelolycka i Blekinge

En man i 55-årsåldern har avlidit efter en singelolycka i Fridlevstad norr om Karlskrona i går kväll, skriver polisen på sin hemsida. Han körde av vägen, krockade med en stolpe och fördes svårt skadad till sjukhus, där han senare avled.(TT).

Blekinge Läns tidning - 25 aug 16 kl. 16:03

Avled efter krock med träd

En man i 50-årsåldern avled efter en singelolycka i Ornunga utanför Vårgårda på torsdagsmorgonen. Mannen körde av vägen och kolliderade med ett träd. - Vi misstänker att det rör sig om ett sjukdomsfall.

Blekinge Läns tidning - 11 mar 17 kl. 07:54

Kvinna avled efter trädkrock

En kvinna i 30-årsåldern avled av sina skador efter en trafikolycka på fredagskvällen, utanför Korsberga, Vetlanda. Det rör sig om en singelolycka där en bil körde av vägen och körde in i ett träd. Samtliga fem personer som satt i bilen fick föras till lasarett för vård.

Blekinge Läns tidning - 12 aug 16 kl. 10:19

Ung kvinna avled efter bilolycka

En ung kvinna som skadades allvarligt i en singelolycka utanför Åstorp i Skåne har avlidit av sina skador, rapporterar lokala medier. Föraren, en ung man, vårdas för allvarliga skador på Helsingborgs lasarett. Olyckan inträffade på väg 107.

Blekinge Läns tidning - 05 nov 16 kl. 23:40

Man avled efter trafikolycka

En man i 30-årsåldern har avlidit i en singelolycka med bil vid Asarum, uppger polisen..

Blekinge Läns tidning - 13 aug 17 kl. 03:47

Ung man död i singelolycka

En 23-årig man avled av skadorna han fick när hans bil körde av vägen i Tuvan utanför Skellefteå under lördagskvällen. Larmet om olyckan kom 22. 39 och föraren fick vård på plats av ambulanspersonal, men fördes till sjukhus där han senare förklarades död av läkare.

Blekinge Läns tidning - 14 sep 15 kl. 19:28

Kvinna omkom i singelolycka

En kvinna i 80-årsåldern omkom på måndagseftermiddagen i en singelolycka i Svängsta norr om Karlshamn i Blekinge. När polis, räddningstjänst och ambulans kom till platsen var hon redan avliden. Enligt P4 Blekinge hade hon kört av vägen och in i ett träd.

Blekinge Läns tidning - 07 jul 17 kl. 22:49

Ung man avled i mc-olycka

Den ene mannen avled till följd av skadorna, uppger Landstinget Blekinge. Samtidigt vårdades den andre mannen under fredagen med allvarliga skador..

Blekinge Läns tidning - 16 dec 15 kl. 14:27

Brann i kläderna - kvinna avled

En rullstolsburen, 82-årig kvinna i Malmö avled i går efter en brand. Hennes kläder fattade eld och skadorna blev så allvarliga att hon senare avled på sjukhus, rapporterar sydsvenskan. se.

Blekinge Läns tidning - 22 okt 16 kl. 06:00

Chaufför avled efter lastbilskrock

En lastbilschaufför avled av de skador han ådrog sig när han krockade med en annan lastbil på E4 vid Ljungby i Kronobergs län. Chauffören var i 30-årsåldern. - Det var en trafikolycka mellan två lastbilar.

Blekinge Läns tidning - 31 jan 17 kl. 10:08

Avled efter skottlossning i Vårby

Den man som sköts vid en skola i Vårby i lördags kväll har avlidit, uppger Aftonbladet. Polisen inledde efter skottlossningen en förundersökning om försök till mord, och den skottskadade mannen fördes till sjukhus. Mannen avled på sjukhuset nu under morgonen avled, bekräftar polisen.

Fler nyheter från DN

DN - 14 timmar sedan

100 personer i säkerhetskammare

Runt 100 anställda vid Bolidens gruva i Garpenberg har satts i en säkerhetskammare på grund av rökutveckling, rapporterar lokala medier..

DN - 15 timmar sedan

Niklas Orrenius: Erdogans auktoritära arm når svenska bostadsområden

KRÖNIKA. Turkiske regimkritikern Abdullah Bozkurt flydde för att undkomma utrensningarna och massgripandena i hemlandet. Han hade inte räknat med att förföljelsen av honom och hans familj skulle fortsätta på svensk mark..

DN - 21 timmar sedan

Spred sexklipp på Snapchat – åtalas

En 17-åring i Gävle åtalas för kränkande fotografering och förtal, skriver Gefle Dagblad..

DN - Igår: 16:07

Utredning: "Martin Timell borde ha fått sluta tidigare"

En extern granskning visar att tv-snickaren Martin Timell borde ha fått sluta tidigare. .

DN - Igår: 14:29

”Samhället kommer inte bli sig likt efter #metoo”

Internutredningar, avhopp och uteslutningar. #Metoo-uppropet har redan fått stora konsekvenser inom flera branscher. Christina Florin, professor i kvinnohistoria, ser flera likheter mellan det som händer i Sverige nu och kampen för kvinnlig rösträtt i början av 1900-talet.

DN - Igår: 06:58

Stor ökning av beslag av potensmedel

Polisens beslag av potensmedel har ökat med åttio procent på tio år, enligt siffror från Nationellt forensiskt centrum. Läkemedelsverket säger att det i dag är ett av de vanligaste falska läkemedlen i Sverige. – Samhället har lite kunskap om problemet, säger etnologiprofessor Susanne Lundin..

DN - I förrgår: 17:54

SD-tjänsteman polisanmäld för misstänkt våldtäkt

En SD-tjänsteman i riksdagen har blivit polisanmäld för våldtäkt, uppger Aftonbladet. Bakom anmälan står en 16-årig flicka som säger att mannen söp henne full och våldtog henne..

DN - I förrgår: 07:36

Varning för snö och halka i hela landet

Snöfallsvarningar, snöfall i kombination med blåst och ishalka. SMHI har varningar ute för vädret i stora delar av landet..

DN - 21 nov 17 kl. 07:00

Samhällsviktiga it-system saknar skydd

Viktiga it-system som styr bland annat avlopp och brandlarm är ofta oskyddade. Över 1.000 sådana system saknar till exempel lösenordsskydd..

DN - 20 nov 17 kl. 21:44

Ickebinäras upplevda hälsa sämre än i andra grupper

Ickebinäras uppfattning om sin egen hälsa är tio gånger sämre än i samhället i stort, enligt en rapport som RFSL publicerat. För första gången i Sverige redovisas nu ickebinäras, personer som inte identifierar som som man eller kvinna, som egen grupp i en hälsoundersökning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.