DI > Ekonomi

Thursday, 22 February, 13:46

DI - 21 aug 17 kl. 22:02

Skuggad sol tjusade miljoner i USAPlötsligt blev det mörkt, svalare och fåglarna tystnade. Miljoner människor följde fascinerat den totala solförmörkelsen som drog fram i en korridor över den amerikanska kontinenten. Runt om samlades människor med specialglasögon för att njuta av det sällsamma skådespelet."Det var såå värt det!
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Tony Hill, TT, South Carolina

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skuggad, sol, tjusademiljoner i , USA
SmålandsPosten - 21 aug 17 kl. 23:16

Skuggad sol tjusade miljoner i USA

Plötsligt blev det mörkt, svalare och fåglarna tystnade. Miljoner människor följde fascinerat den totala solförmörkelsen som drog fram i en korridor över den amerikanska kontinenten. Runtom i USA samlades människor med specialglasögon för att njuta av det sällsamma skådespelet..

Sydsvenskan - 21 aug 17 kl. 21:13

Skuggad sol tjusade miljoner i USA

Plötsligt blev det mörkt, svalare och fåglarna tystnade. Miljoner människor följde fascinerat den totala solförmörkelsen som drog fram i en korridor över den amerikanska kontinenten, Runt om samlades människor med specialglasögon för att njuta av det säl.

GöteborgsPosten - 21 aug 17 kl. 21:49

Skuggad sol tjusade miljoner i USA

Plötsligt blev det mörkt, svalare och fåglarna tystnade. Miljoner människor följde fascinerat den totala solförmörkelsen som drog fram i en korridor över den amerikanska kontinenten, Runt om samlades människor med specialglasögon för att njuta av det sällsamma skådespelet..

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 17 kl. 21:13

Skuggad sol tjusade miljoner i USA

Plötsligt blev det mörkt, svalare och fåglarna tystnade. Miljoner människor följde fascinerat den totala solförmörkelsen som drog fram i en korridor över den amerikanska kontinenten, Runt om samlades människor med specialglasögon för att njuta av det säl.

UNT - 21 aug 17 kl. 21:48

Skuggad sol tjusade miljoner i USA

Plötsligt blev det mörkt, svalare och fåglarna tystnade..

GöteborgsPosten - 20 aug 17 kl. 15:36

Hysteriskt intresse för försvunnen sol i USA

Personalen bakom disken på Table Rock State Park viskar uppgivna till varandra efter ännu en telefonförfrågan om årets himlahändelse: ”The Great American Eclipse”. Allt är fullbokat och vägarna korkar igen inför solförmörkelsen i USA..

SmålandsPosten - 20 aug 17 kl. 15:46

Hysteriskt intresse för försvunnen sol i USA

– Jag orkar inte fler samtal. Personalen bakom disken på Table Rock State Park viskar uppgivna till varandra efter ännu en telefonförfrågan om årets himlahändelse: ”The Great American Eclipse”. Allt är fullbokat och vägarna korkar igen inför solförmörkelsen i USA..

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 11 kl. 14:53

Skuggad sol julafton för amatör

Några frågor ...till Mikael Skafar, amatörastronom i Valleberga utanför Ekeby som under tisdagen tar med sig ett teleskop till arbetsplatsen NcNeil i Helsingborg för att titta på den partiella solförmörkelsen, som är som störst vid klockan 9.32..

YLE - 12 okt 14 kl. 19:09

Voronov tjusade domarna och publiken

Rysslands Sergei Voronov visade upp ett bländande program i Finlandia Trophy i konståkning och vann till slut totalsegern med en knapp poängs marginal. Bästa finländare var Valtter Virtanen som sexa. Voronov lyckades i alla sina svåra hopp i det avgörande långa programmet.

BT - 22 sep 14 kl. 08:54

Sol och vind står på egna ben i USA

Sol- och vindkraft behöver inte längre stöd för att vara konkurrenskraftiga mot fossil energi, åtminstone i blåsiga eller soliga delar av USA. Det visar en rapport från investmentbanken Lazard. - Det brukade heta att en dag skulle sol- och vindkraft kunna tävla med konventionell energi.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Trump överväger att beväpna lärare

USA:s president Donald Trump överväger att låta lärare beväpna sig för att motverka fler skolskjutningar.   Men en lärare som överlevde massakern på Marjory Stoneman Douglas High School sågar förslaget..

DI - 3 minuter sedan

Toppchefen sparkas efter "opassande beteende"

Ford sparkar Nordamerikachefen efter anklagelser om trakasserier. .

DI - 15 minuter sedan

Uber hårdsatsar i Sydostasien

Uber har inte några planer på att lämna Sydostasien utan ser istället framför sig en aggressiv investeringsperiod, uppgav vd Dara Khosrowshahi på sin Asienturné..

DI - 30 minuter sedan

Rejlers nya vd tillträder under torsdagen

Viktor Svensson tillträder under torsdagen som ny vd och koncernchef för Rejlers, enligt ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Makrorådet: Därför kan bopriserna vara för låga

Lågränteperioden kan mycket väl bestå i 15 år till. Det säger Andreas Wallström i Makrorådet och varnar för att bland ihop konjunkturella och strukturella faktorer..

DI - 45 minuter sedan

Regeringen vill slopa bygglov för solceller

Regeringen lägger i dag fram en lagrådsremiss som föreslår att det inte ska krävas bygglov för att montera solcellspaneler och solfångare som följer en byggnads form. .

DI - 45 minuter sedan

Karantän föreslås för politiker som byter jobb

Regeringen vill införa nya karensregler för statsråd och statssekreterare som byter jobb..

DI - 1 timme sedan

Michael Storåkers: Kramandet av SD leder inte till något gott

Det talas en del om beröringsskräck. Nej, jag menar inte gubbtårar från mulliga patriarker som Heimersson och Guillou, som beklagar sig över osäkerheten om ”man får kramas”, i kölvattnet efter #Metoo-kampanjen. .

DI - 1 timme sedan

Kungsledens finanschef lämnar för FI

Kungsleden meddelar att finanschefen Anders Kvist har beslutat att efter nästan sex år på bolaget lämna sin post för att efter sommaren tillträda en anställning på Finansinspektionen som senior rådgivare till generaldirektören..

DI - 1 timme sedan

Liberalernas huvudfokus i valet: Skola och integration

Liberalernas huvudfokus i valet blir skola och integrationsfrågor. "Utbildning och jobb är de avgörande frågorna för Sveriges framtid", säger partisekreteraren Maria Arnholm (L)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.