DI > Ekonomi

Thursday, 21 September, 14:05

DI - 21 aug 17 kl. 22:02

Skuggad sol tjusade miljoner i USAPlötsligt blev det mörkt, svalare och fåglarna tystnade. Miljoner människor följde fascinerat den totala solförmörkelsen som drog fram i en korridor över den amerikanska kontinenten. Runt om samlades människor med specialglasögon för att njuta av det sällsamma skådespelet."Det var såå värt det!
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Tony Hill, TT, South Carolina

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skuggad, sol, tjusademiljoner i , USA
SmålandsPosten - 21 aug 17 kl. 23:16

Skuggad sol tjusade miljoner i USA

Plötsligt blev det mörkt, svalare och fåglarna tystnade. Miljoner människor följde fascinerat den totala solförmörkelsen som drog fram i en korridor över den amerikanska kontinenten. Runtom i USA samlades människor med specialglasögon för att njuta av det sällsamma skådespelet..

Sydsvenskan - 21 aug 17 kl. 21:13

Skuggad sol tjusade miljoner i USA

Plötsligt blev det mörkt, svalare och fåglarna tystnade. Miljoner människor följde fascinerat den totala solförmörkelsen som drog fram i en korridor över den amerikanska kontinenten, Runt om samlades människor med specialglasögon för att njuta av det säl.

GöteborgsPosten - 21 aug 17 kl. 21:49

Skuggad sol tjusade miljoner i USA

Plötsligt blev det mörkt, svalare och fåglarna tystnade. Miljoner människor följde fascinerat den totala solförmörkelsen som drog fram i en korridor över den amerikanska kontinenten, Runt om samlades människor med specialglasögon för att njuta av det sällsamma skådespelet..

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 17 kl. 21:13

Skuggad sol tjusade miljoner i USA

Plötsligt blev det mörkt, svalare och fåglarna tystnade. Miljoner människor följde fascinerat den totala solförmörkelsen som drog fram i en korridor över den amerikanska kontinenten, Runt om samlades människor med specialglasögon för att njuta av det säl.

UNT - 21 aug 17 kl. 21:48

Skuggad sol tjusade miljoner i USA

Plötsligt blev det mörkt, svalare och fåglarna tystnade..

GöteborgsPosten - 20 aug 17 kl. 15:36

Hysteriskt intresse för försvunnen sol i USA

Personalen bakom disken på Table Rock State Park viskar uppgivna till varandra efter ännu en telefonförfrågan om årets himlahändelse: ”The Great American Eclipse”. Allt är fullbokat och vägarna korkar igen inför solförmörkelsen i USA..

SmålandsPosten - 20 aug 17 kl. 15:46

Hysteriskt intresse för försvunnen sol i USA

– Jag orkar inte fler samtal. Personalen bakom disken på Table Rock State Park viskar uppgivna till varandra efter ännu en telefonförfrågan om årets himlahändelse: ”The Great American Eclipse”. Allt är fullbokat och vägarna korkar igen inför solförmörkelsen i USA..

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 11 kl. 14:53

Skuggad sol julafton för amatör

Några frågor ...till Mikael Skafar, amatörastronom i Valleberga utanför Ekeby som under tisdagen tar med sig ett teleskop till arbetsplatsen NcNeil i Helsingborg för att titta på den partiella solförmörkelsen, som är som störst vid klockan 9.32..

Norrtelje Tidning - 4 timmar sedan

Sommaren gör comeback – chans till sol och 20 grader i helgen

Känner du dig inte färdig med sommaren? Nu får du en chans till – i helgen väntas det bli sol med chans till 20 graders värme..

YLE - 12 okt 14 kl. 19:09

Voronov tjusade domarna och publiken

Rysslands Sergei Voronov visade upp ett bländande program i Finlandia Trophy i konståkning och vann till slut totalsegern med en knapp poängs marginal. Bästa finländare var Valtter Virtanen som sexa. Voronov lyckades i alla sina svåra hopp i det avgörande långa programmet.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Finanschef lämnar Bambuser

Bambuser, som handlas på First North, meddelar att finanschefen Emil Rönnbäck har beslutat sig för att lämna bolaget. Han började på Bambuser i januari 2017 och kommer att kvarstå i sin nuvarande roll fram till slutet av året..

DI - 1 timme sedan

Underskott på kopparmarknaden

Marknadsdata visar att det rådde ett underskott på kopparmarknaden under juni månad, det vill säga konsumtionen var högre än produktionen. Marknadsbalansen uppgick till -70 000 ton i juni..

DI - 1 timme sedan

Bankkris skakar rysk finanssektor

Rysslands centralbank har tagit över kontrollen av två privata ryska storbanker de gångna veckorna. Bankernas kris har tagit fart sedan statliga ryska bolag börjat tömma sina bankkonton..

DI - 1 timme sedan

Ryanair höjer pilotlöner

Ryanair kommer att erbjuda piloter vid flygbolagets största baser ett lönelyft på 10.000 euro om året, för att undvika att fler säger upp sig och går till konkurrerande Norwegian. Det sade vd Michael O'Leary i samband med flygbolagets årsstämma..

DI - 45 minuter sedan

Tele2 vinner avtal med Euromaster

Tele2 uppger i ett pressmeddelande att bolaget har vunnit en ny kund då Euromaster Sverige ger teleoperatören förtroendet att samordna företagets operatörs- och växeltjänster. Det totala värdet på avtalet uppgår till cirka 10 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Tuff match väntar nya Volvo-modellen

MILANO Nya XC40 helt avgörande för Volvo möjligheter att nå målet 800.000 bilar år 2020. När Håkan Samuelsson, vd för Volvo Cars, presenterade bilen i Milano på torsdagen förklarade han också att bilen ska konkurrera i den kanske snabbast växande bilklassen i världen just nu – kompakta premium-suvar, där Audi Q3, BMW X1 och Mercedes GLA sedan länge är etablerade..

DI - 1 timme sedan

Huvudägare Lage Jonason miljonsäljer aktier i Invisio

Invisios huvudägare Lage Jonason har sålt 169.866 aktier för 81:50 kronor styck, vilket ger en likvid på drygt 13,8 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Bättre fart på världshandeln

Världshandeln har fått ett uppsving tack vare stark efterfrågan på varor i Asien och Nordamerika, enligt en ny prognos från Världshandelsorganisationen (WTO)..

DI - 1 timme sedan

Daimler uppges planera miljardinvestering i USA

Tyska fordonsjätten Daimler har planer på att investera 1 miljard dollar i sin fabrik i den amerikanska delstaten Alabama. Tanken är att inleda produktion av en eldriven SUV i början av nästa årtionde, enligt uppgifter till affärstidningen..

DI - 1 timme sedan

Nordea Fonder ökar i Academedia

Nordea Fonder har ökat sitt ägande i Academedia till 11,1 procent av kapital och röster, eller 10,5 miljoner aktier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.