DI > Ekonomi

Thursday, 21 June, 14:04

DI - 21 aug 17 kl. 22:02

Skuggad sol tjusade miljoner i USAPlötsligt blev det mörkt, svalare och fåglarna tystnade. Miljoner människor följde fascinerat den totala solförmörkelsen som drog fram i en korridor över den amerikanska kontinenten. Runt om samlades människor med specialglasögon för att njuta av det sällsamma skådespelet."Det var såå värt det!
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Tony Hill, TT, South Carolina

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skuggad, sol, tjusademiljoner i , USA
SmålandsPosten - 21 aug 17 kl. 23:16

Skuggad sol tjusade miljoner i USA

Plötsligt blev det mörkt, svalare och fåglarna tystnade. Miljoner människor följde fascinerat den totala solförmörkelsen som drog fram i en korridor över den amerikanska kontinenten. Runtom i USA samlades människor med specialglasögon för att njuta av det sällsamma skådespelet..

Sydsvenskan - 21 aug 17 kl. 21:13

Skuggad sol tjusade miljoner i USA

Plötsligt blev det mörkt, svalare och fåglarna tystnade. Miljoner människor följde fascinerat den totala solförmörkelsen som drog fram i en korridor över den amerikanska kontinenten, Runt om samlades människor med specialglasögon för att njuta av det säl.

GöteborgsPosten - 21 aug 17 kl. 21:49

Skuggad sol tjusade miljoner i USA

Plötsligt blev det mörkt, svalare och fåglarna tystnade. Miljoner människor följde fascinerat den totala solförmörkelsen som drog fram i en korridor över den amerikanska kontinenten, Runt om samlades människor med specialglasögon för att njuta av det sällsamma skådespelet..

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 17 kl. 21:13

Skuggad sol tjusade miljoner i USA

Plötsligt blev det mörkt, svalare och fåglarna tystnade. Miljoner människor följde fascinerat den totala solförmörkelsen som drog fram i en korridor över den amerikanska kontinenten, Runt om samlades människor med specialglasögon för att njuta av det säl.

UNT - 21 aug 17 kl. 21:48

Skuggad sol tjusade miljoner i USA

Plötsligt blev det mörkt, svalare och fåglarna tystnade..

GöteborgsPosten - 20 aug 17 kl. 15:36

Hysteriskt intresse för försvunnen sol i USA

Personalen bakom disken på Table Rock State Park viskar uppgivna till varandra efter ännu en telefonförfrågan om årets himlahändelse: ”The Great American Eclipse”. Allt är fullbokat och vägarna korkar igen inför solförmörkelsen i USA..

SmålandsPosten - 20 aug 17 kl. 15:46

Hysteriskt intresse för försvunnen sol i USA

– Jag orkar inte fler samtal. Personalen bakom disken på Table Rock State Park viskar uppgivna till varandra efter ännu en telefonförfrågan om årets himlahändelse: ”The Great American Eclipse”. Allt är fullbokat och vägarna korkar igen inför solförmörkelsen i USA..

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 11 kl. 14:53

Skuggad sol julafton för amatör

Några frågor ...till Mikael Skafar, amatörastronom i Valleberga utanför Ekeby som under tisdagen tar med sig ett teleskop till arbetsplatsen NcNeil i Helsingborg för att titta på den partiella solförmörkelsen, som är som störst vid klockan 9.32..

Kristianstadsbladet - 06 apr 18 kl. 16:13

Tranor tjusade landshövdingen

I blåst och sol besökte Skånes landshövding Anneli Hulthén för första gången tranorna vid Pulken på fredagsförmiddagen. ”Detta är fantastiskt, man blir nästan som ett barn”, sa hon..

YLE - 12 okt 14 kl. 19:09

Voronov tjusade domarna och publiken

Rysslands Sergei Voronov visade upp ett bländande program i Finlandia Trophy i konståkning och vann till slut totalsegern med en knapp poängs marginal. Bästa finländare var Valtter Virtanen som sexa. Voronov lyckades i alla sina svåra hopp i det avgörande långa programmet.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Arlas transporter nu helt fossilfria

Arla har ställt om sina tunga transporter och kör nu helt fossilfritt i hela landet.  ”Det här är framtiden. Jag hoppas att fler har samma agenda och driver det här framåt”, säger logistikdirektör Malin Leander..

DI - 15 minuter sedan

Nytt acceleratorprogram rustar studenter för hållbarhet

Svanen och Sustainergies startar ett nytt acceleratorprogram som ska rusta studenter till att bli morgondagens ledare och inspiratörer som driver hållbar utveckling..

DI - 15 minuter sedan

Volvo Construction Equipment får kritik för brytning av ädelstenen jade

Volvo Construction Equipment har tillsammans med andra ledande maskintillverkare uppmärksammats efter en ny rapport från Swedwatch. Kritiken gäller hur företagens produkter används för att bryta ädelstenen jade i Myanmar..

DI - 15 minuter sedan

Real Heart-ordföranden frikänns i insidermål

Göran Hellers, som är styrelseordförande i Scandinavian Real Heart vars aktie handlas på marknadsplatsen Spotlight, frikänns i tingsrätten i målet gällande insiderinformation. Det meddelar Real Heart i ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Stjärnkrogen Esperanto försatt i konkurs

Stjärnkrogen Esperanto i Stockholm med systerkrogarna Imouto och Shibumi har försatts i konkurs. I ett pressmeddelande sägs att: ”Restaurangerna har under det gångna året upplevt en ojämn beläggning som helt enkelt inte har täckt företagets kostnader.”.

DI - 30 minuter sedan

Irland: Tidigare bankchef får sex års fängelse för bedrägeri

Den tidigare bankchefen på Anglo Irish Bank, David Drumm, har blivit dömd till sex års fängelse för bedrägeri och falsk redovisning av en domstol i Dublin. Det rapporterar Sky News..

DI - 45 minuter sedan

Turkiet slår tillbaka mot USA med egna tullar

Turkiet slår nu tillbaka mot de amerikanska tullarna på stål och aluminium. Ekonomiministeriet i Turkiet meddelar att man inför tullar värda 267 miljoner dollar riktade mot produkter som kol, papper, tobak och bilar. Det rapporterar CNN..

DI - 45 minuter sedan

Preems nya trumfkort – bensin och diesel av sågspån

Preem ska tillsammans med träindustrikoncernen Setra tillverka förnybar bensin och diesel av svenskt sågspån. Första anläggningen kostar flera hundra miljoner kronor och byggs i Gävle och Preem hoppas att det bara är startskottet för mångmiljardinvesteringar i förnybara drivmedel..

DI - 45 minuter sedan

Oenig Bank of England låter räntan ligga

Bank of England meddelade på torsdagen att styrräntan lämnas oförändrad vid 0,50 procent och att man inte heller rör obligationsköpsprogrammet. Det var också vad analytikerna hade räknat med, enligt Thomson Reuters..

DI - 1 timme sedan

Byggpartner bygger för 230 miljoner i Stockholm

Byggpartner i Dalarna har fått uppdraget att bygga 134 lägenheter, en förskola samt två LSS-boenden i Hägerstensåsen i södra Stockholm. Byggentreprenaden beräknas uppgå till cirka 230 miljoner kronor och går in i orderboken under andra kvartalet 2018. Det framgår av ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.