DI > Ekonomi

Sunday, 24 September, 05:10

DI - 21 aug 17 kl. 21:37

Råvaror: Oljepriser ner och basmetaller uppOljepriserna har sjunkit omkring 2 procent på måndagseftermiddagen och kvällen i kölvattnet av viss riskaversion på de finansiella marknaderna. Bland basmetallerna noteras dock stigande kurser med stöd av den senaste tidens dollarförsvagning..
Läs mer på DI

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Råvaror, Oljepriser, neroch , basmetallerupp
E24 - 14 nov 11 kl. 20:52

RÅvaror: oljepriser ned, basmetaller Överlag upp

Priset på basmetaller gick upp på måndagen medan priser på såväl olja som ädelmetaller gick ned. Detta under en dag då Europa åter upplevt ökad skuldkrisoro..

DI - 30 okt 13 kl. 08:04

Råvaror: Oljepriset ner

WTI-oljan handlas lägre medan basmetaller och guld överlag är upp under onsdagens inledning..

DI - 01 aug 14 kl. 19:08

Råvaror: Olja ner, guldet upp

Priserna på olja och basmetaller sjönk på fredagskvällen, medan guldet stärktes efter den amerikanska jobbrapporten vars utfall var lägre än väntat..

DI - 28 maj 13 kl. 20:40

Råvaror: Olja och basmetaller upp

Amerikansk statistik gav stöd åt marknaden på tisdagen. Olja och basmetaller steg medan ädelmetallerna, som fluktuerade kraftigt under dagen, noterades lägre..

DI - 01 aug 14 kl. 14:05

Råvaror: Olja och basmetaller tappar

Priserna på basmetaller och olja följer aktiemarknaderna lägre på fredagens handel, medan guldet klarar sig bäst på nära oförändrade nivåer..

DI - 01 sep 14 kl. 18:45

Råvaror: Olja och basmetaller ned

Priserna på råolja och basmetaller pekade nedåt på måndagen, medan ädelmetallerna handlades vid näst intill oförändrade nivåer..

DI - 21 nov 14 kl. 16:14

Råvaror: Olja och basmetaller starkast upp

Råvarupriserna försvarade sina uppgångar på fredagseftermiddagen, starkast utvecklades olja och basmetaller..

DI - 11 feb 15 kl. 12:36

Råvaror: Koppar leder basmetaller högre

Vid lunchtid på onsdagen var det relativt lugnt på råvarufronten.Koppar, som gått svagt den senaste tiden efter oro över efterfrågan, klättrade 1,3 procent och drog med sig övriga basmetaller uppåt..

DI - 24 feb 16 kl. 08:16

Råvaror: Olja och basmetaller ned

Priserna på såväl basmetaller som olja backade i onsdagens asiatiska handel, medan guldet var i stort sett oförändrat..

DI - 01 mar 17 kl. 11:26

Råvaror: Trump lyfter basmetaller

Priserna på basmetaller steg på bred front på onsdagsförmiddagen, sedan USA:s president Trump på tisdagen upprepat tidigare utfästelser om bland annat "massiva skattesänkningar", infrastrukturåtgärder för 1.000 miljarder dollar, förbättrad hälsovård i stället för Obamacare och en storsatsning på försvaret - men utan att ge några nya detaljer om hur detta ska gå till eller finansieras..

Fler nyheter från DI

DI - 8 timmar sedan

Israel reagerar på Iransk provskjutning

Iran har med framgång provskjutit en medeldistansrobot, rapporterar statliga medier i Teheran. Uppskjutningen kommer bara dagar efter USA:s president Donald Trumps hotfulla tongångar..

DI - 8 timmar sedan

Di Maio utsedd att leda Femstjärnerörelsen

Det blev som väntat. Den 31-årige Luigi Di Maio har utsetts att leda italienska Femstjärnerörelsen i parlamentsvalet nästa år..

DI - 9 timmar sedan

Amerikanska bombplan nära Nordkoreas gräns

Amerikanska bombplan och jaktflyg har flugit närmare Nordkoreas kust än på över 20 år. Enligt försvarshögkvarteret Pentagon sänder det budskapet att president Donald Trump har "många militära alternativ.".

DI - 8 timmar sedan

Matleverans direkt till kylen testas i USA

Matkassar levererade till bostaden är inget nytt — men i USA kan kunden nu dessutom få varorna uppackade rakt in i skafferiet och kylskåpet utan att någon är hemma, rapporterar CNN..

DI - 9 timmar sedan

Amerikanska bombplan nära Nordkorea-gränsen

Flera amerikanska B1-B bombplan flyger över havet nära gränsen till Nordkorea för att markera att "presidenten har flera militära möjligheter" enligt Pentagon. .

DI - 9 timmar sedan

Regimen i Syrien spår snar seger

Syriens utrikesminister Walid al-Muallim luftar optimism om regimens krigsframgångar och tror att slutet på den sex år gamla konflikten kan vara nära..

DI - 9 timmar sedan

Hundraårskalas ledde till tårtkaos

Ica firar 100 år i den svenska handeln. Under lördagen bjöds kunder på tårta och nedsatta priser på vissa varor. Något som ledde till att kaos bröt ut på olika håll..

DI - 10 timmar sedan

Trendbrott när e-handeln slår ut köpcentrum

Köpcentrumen fortsätter att dominera den fysiska detaljhandeln, men planerna på nybyggen minskar när e-handeln tar en allt större del av handelskakan. Ett trendbrott kan vara i sikte, enligt nya siffror..

DI - 13 timmar sedan

Handeln tar kliv mot digitala kvitton

Papperskvitton kan snart vara ett minne blott. Handeln har börjat ta digitala kliv. "Det är på gång", säger Bengt Nilervall, betalexpert på Svensk Handel..

DI - 10 timmar sedan

Hög tid att köpa tågbiljetter till julresan

Julen närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags att tänka på julresan. “Köp dina biljetter så fort som möjligt. I mitten av november är det redan ganska utplockat”, säger Niclas Härenstam, presschef på SJ..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.