SVT > Ekonomi

Thursday, 24 May, 04:25

SVT - 21 aug 17 kl. 19:54

SVT Nyheter avslöjar: Så bröt Postnord mot lagenSVT Nyheter kan i dag avslöja att Postnord i somras hade anställt brevbärare som struntade i att dela ut all post. Trots att många drabbade hörde av sig och klagade, tog det flera veckor innan företaget tog tag i fusket. Därmed har Postnord brutit mot postlagen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT Nyheter, Postnord

Dela artikeln

2109 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT, Nyheter, avslöjar, bröt , Postnordmot , lagen
SVT - 11 dec 14 kl. 11:40

SVT Nyheter avslöjar: Repmånaden tillbaka

Regeringen beslutade i dag att göra det möjligt att kalla in värnpliktiga till repetitionsövningar. Beslutet kommer sedan osäkerheten i Sveriges omvärld ökat. – Den operativa förmågan ökar, säger försvarsminister Peter Hultqvist till SVT Nyheter..

SVT - 20 sep 17 kl. 13:04

SVT avslöjar: Arbetsförmedlingen avbryter IT-upphandling efter säkerhetsanalys

SVT Nyheter avslöjar: Stoppar process innan avtal skrivits.

SVT - 28 dec 13 kl. 19:33

SVT Sport avslöjar: Columbus kommer signa Wennberg

Alexander Wennbergs succé i SHL och hittills i JVM har inte gått obemärkt förbi. Nu avslöjar Columbus finske general manager, Jarmo Kekäläinen, för SVT Sport att de kommer signa Wennberg..

SVT - 06 okt 16 kl. 06:27

SVT Nyheter avslöjar: Nytt bolag hyr ut kritiserade gynekologen

Gynekologen har stoppats efter att fyra patienter på Cityakuten i Stockholm anklagat honom för sexuella kränkningar. Trots det har han åter hyrts ut av ett nytt bemanningsföretag. Landstingen som hyrt in läkaren har heller inte informerats om de fyra anmälningarna..

SVT - 26 apr 17 kl. 17:17

SVT Nyheter avslöjar: Volvo börjar betala skatt

Har nolltaxerat – nu får de pynta in två miljarder.

SVT - 06 jul 17 kl. 22:18

SVT Nyheter avslöjar: Dataupphandling blev Maria Ågrens fall

Röjde hemliga uppgifter.

SVT - 24 okt 17 kl. 19:07

SVT Nyheter avslöjar: Arbetsförmedlingens flytt spräcker budgeten

Ska röra sig om flera tiotals miljoner mer.

SVT - 30 mar 13 kl. 17:39

SVT Sport avslöjar: Landslagstränarnas kontrakt sägs upp

Med ett år kvar till OS i Sotji kan SVT Sport avslöja att skidlandslaget väljer att säga upp samtliga tränares kontrakt..

SVT - 02 apr 14 kl. 15:34

SVT Sport avslöjar Luleås nya tränartrio

Nu kan SVT Sport avslöja att nya tränartrojkan i Luleå med största säkerhet blir två gamla trotjänare i Anders Burström och Stefan ”Skuggan” Nilsson. Dessa två ska assistera Västerås nuvarande tränare Joakim Fagervall..

Fler nyheter från SVT

SVT - I förrgår: 20:22

Den turkiska valutan rasar i värde

Den turkiska valutan, liran, fortsätter att rasa i värde och har nu nått en historisk bottennivå mot dollarn..

SVT - I förrgår: 19:58

Google utmanar Spotify med ny musiktjänst

Google skruvar upp volymen när nätjätten lanserar sin nya musiktjänst Youtube Music. Men att den skulle kunna utmanövrera marknadsledaren Spotify, har Lars Nylin, chefredaktör för Musikindustrin, svårt att se..

SVT - 13 maj 18 kl. 12:03

Majoriteten av pensionärerna har mer köpkraft nu än när de arbetade 

Många av dagens pensionärer har fått det så mycket bättre ekonomiskt att de har mer pengar att röra sig med i dag än de hade vid när de arbetade. Det visar en sammanställning SVT Nyheter gjort utifrån statistik från Statistiska centralbyrån..

SVT - 13 maj 18 kl. 07:33

Pensionärer reser oftare – 8 av 10 seniorer reser utomlands varje år

Pensionärer reser allt mer utomlands och stannar också borta längre. Äldre är i dag en köpstark grupp och pensionärers resande ökar kraftigt enligt resebranschen..

SVT - 12 maj 18 kl. 16:19

Gunnar och Inger, 80: ”Vi har nog aldrig haft så bra ekonomi som nu”

Gunnar och Inger Drakenberg i Täby har fyllt 80 år. Men trots att de blivit pensionärer tycker de att deras ekonomin är bättre än någonsin..

SVT - 12 maj 18 kl. 06:42

Vilka fördelar finns med den svaga kronan? SVT Nyheter reder ut

Extrapris på den svenska kronan innebär generellt att vi blir fattigare – men det finns även en uppsida av myntet. SVT:s reporter Ulf Hambreus tydliggör för- och nackdelarna med den svaga kronan..

SVT - 12 maj 18 kl. 06:42

Vinnare och förlorare på en svag svensk krona

Den svenska kronan har försvagats kraftigt mot euron de senaste åren. Men är det bra eller dåligt? Här är vinnarna och förlorarna på en svag svensk valuta..

SVT - 09 maj 18 kl. 05:42

Klart att Nevs bygger ny elbilsfabrik i Kina

Nu är det helt klart att elbilstillverkaren Nevs också ska bygga en andra biltrafik i Kina. Den ska inte minska chanserna för biltillverkning i Trollhättan, säger Nevs grundare och majoritetsägare Kai Johan Jiang till Ekot..

SVT - 08 maj 18 kl. 12:31

Här är bankerna som erbjuder lägst boränta till sina kunder

Ålandsbanken är den bank som erbjuder sina kunder lägst ränta på rörliga bolån. Deras bolånekunder betalar i snitt 1,32 procent i ränta. Högst snittränta har Handelsbankens kunder..

SVT - 08 maj 18 kl. 10:04

Bankernas marginal på bolån sjunker

Bankernas marginaler på bolån uppgick till 1,64 procent under årets första kvartal. Det är något av ett trendbrott och betydligt lägre än kvartalet innan. Det visar den senaste statistiken från Finansinspektionen, FI..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.